БСП иска спиране на сделките и назначенията на кабинета

ПГ на "БСП лява България" настоява правителство в оставка да спре всякакви разпоредителни сделки и кадрови назначения, тъй като няма моралното право за това.

Обратно в новината

Коментари - БСП иска спиране на сделките и назначенията на кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

предсрочните избори, така че никой да не се притеснява за харчовете на държавата. Те ще бъдат направени от новите стари управляващи. Назначенията също.

Драгомир Стойнев (като некадърен министър на енергетиката) да не лае много, защото по негово време бяха съкратени и уволнени много кадри в енергийни структури.

ВСИЧКИ СТЕ ЕДНАКВИ КРАДЦИ.

Червените главички освен да пречат и да създават хаос, за да се домогнат до властта нищо друго не правят. Тъкмо потръгнат нещата в държавата, тъкмо се посъберат пари и те са на хоризонта с техните отработени номера,доберат се до властта и пак я сриват до земята. Защо пощуряха когато ГЕРБ излезе с позиция да се ревизира приватизацията, защото са вътре с двата крака заедно с Радановите кукловоди. Но народа не е глупав да се води по червената мъгла.

Учениците от ГЕРБ , станаха много по-добри , от УЧИТЕЛИТЕ СИ ---БСП. Така че БСП , какво искат от учениците си ?

Аз какво ви говорих !!!

Не съм фен , нито на БСП нито на ГЕРБ ,....НО ВСЕ ПАК : Алоооо , БСП ? А ВИЕ КАКВО ПРАВЕХТЕ , В 12 БЕЗ 5 ?

Червено-кафяви сладури

ТИПИЧЕН ПРИМЕР НА ЧЕРВЕНИ КХМЕРИ ФЕКАЛОМЕТИ !!!!НАЛИ ВИ ДАВАХА МАНДАТ БЕ ЕЕЕЕЕЙ ИДИОТИ !!!! ЗАЩОНЕ ГО ВЗЕХТЕ, АМИ НЕ СПИРАТЕ ТЪПАЩИНИТЕ ?????? ЕГАСИ И ДЕБИЛИТЕ !!!!!

като искат, да бяха взели мандата дето им дадоха... не можеш да върнеш мандата, а после да искаш искаш искаш...

Безспорно вярното твърдение в тази статия е: "Назначават се политически лоялни некадърници", което важи за назначенията от всяко правителство и всяка администрация.

Правилно БСП иска смяна на статуквото на ГЕРБ със познатото старо статукво на ЗА БСП. Коолко по-уютно е да с продава .и разграбва България а после да се обвини царя на БСП, че е управлявал лошо от Сарая. Защото БСП си има цар от мишлета който царува по руска свирка.

Тия па, пак не са разбрали колко е часа! Часът не е дванайсет без пет! Правителството в оставка ще си кара до встъпването в длъжност на новия президент, което означава още два месеца, така че още работа за този кабинет предстои, тя трябва да се подобрява, включително и с нови кадри!

Ще те докладвам на Първия след бога! Как може да ти хрумне изобщо, че има нещо за подобряване в работата Му, когато тя е божествено съвършенна.

Тея наглеци от герб до последно ще мърсуват и ще правят злини,после 50г. не можеш им оправи батака дето са оставили.

...ама ти сериозно ли го мислиш???

Българските проджни комунисти са безкрайно нагли. Няма друга партия коята така да е предавала Родината и да са я затривали, проклети да са!!!

Когато ГЕРБ дойде на власт през 2009 г. започна масови чистки на назначените от правителството на тройната коалиция служители и подмяната им със свои кадри. Така че сега БСП няма какво да реве - ако дойде на власт трябва просто да извърши същото, а тогава пък ГЕРБ няма какво да реват, защото и те постъпиха по същия начин-още повече, че назначените от тях като цяло лица са тотално некомпетентни в сравнение с предшествениците си. Впрочем това се случва при всяка смяна на властта, което не е добре, но КТ и ЗДС реално не дават защита при такива кампании и въобще при уволнения на служители в публичния сектор и държавната аадминистрация.

БСП не правеше ли същото преди да сдадат власта? Долни лицемери!

Не.

Ти си просто диваНЕ.

Чакат ви решетките! Чисти чисти!

БСП иска само тя да подлива вода на следващите правителства, когато народът я изритва от власт /тя си знае защо/. Да, ама другите не са по-прости. Учат се от нейните подмолни номера и с право й ги прилагат. Ха сега да я видим столетницата!

Това БСП не е като миналото Тези ще са по коректни спрямо българския народ НАДЯВАМ СЕ ЩОМ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ Е ПРИЗЕДЕНТ

Надай се к..е на пияни жени.Това народа го е казал

Престъпниците от БСП/ДПС вече се виждат отново на власт. Голямата грешка на Борисов беше, че не изчисти всички кадри на БСП/ДПС до сега. Все да е мил и толерантен с тях да не го обвинят в диктатура, деспотизъм, толитаризъм, тероризъм и подобни глупости.

"Винаги ще е така, до победата!" :-))) Докато търсим на НАШИЯ човек работа ,а не на работата ВЕЩИЯ изпълнител... Мисля ,че ни стигат партизанщините !

Да не ти е седнал боко на кратуната или друго нещо???

Бацееее, да не забравиш награди и за нас - герберските тролчовци!!!! и ние помагахме!

БСП правеха същото за което сега обвиняват ГЕРБ при падането на кабинета Орешарски. Тогава те издигнаха и Ирина Бокова. И то много по-рано от необходимато, само и само да не се кандидатира някой, който не е техен човек. Бойчев е нагъл. Първо да погледне себе си и делата на партията си и после да критикува другите. А за мен един от най-некадърните хора, който е заемал български министерски пост е Драгомир Стойнев. И е смешно той да обинява други в некадърност. Да ГЕРБ са лоши, само че не ислам едни лоши да се заменят с други по-лоши като БСП, които едвам изгонихме преди 2 години.

Казват, че когато остатъкът от върхушката на нацистка Германия в лицето на Кайтел преди подписването на капитулацията през май 1945 видял сред представителите на победителите и французи възкликнал "И тези ли ни победиха?" По този повод... и ти ли беше сред гонещите. Защото ако под правителство на БСП от преди 2 г. имаш предвид това на Орешарски, то то беше свалено от валст не от платените дрисльовци, търкалящи се по паветата на София, а от ДПС в лицето на Местан.

Ти тъпанарко, си дрисльо 1 с куха кратуна!

Курнелия Нинова се опитва да се отърве от прегръдката на Прокуратурата, за времето в което бе пряк заместник на Р.Овч., в Енергетиката. Няма да и се размине.

През септември 2005 година, съвсем неочаквано, от квотата на БСП, тъмно синята Корнелия Нинова е назначена в кабинета на тройната коалиция за зам министър на икономиката и енергетиката в мегаминистерството с министър Румен Овчаров, зам-председател на БСП и председател на най-голямата партийна организация на социалистите Софийската. Вероятно, потайностите и качествата си на хамелеон, Корнелия Нинова сама никога няма да разкрие. Но е сигурно, че има хора, които ги знаят и които изгарят от изкушението, да ги покажат на бял свят. Ние няма да спрем до тук в разкриването на многоликия живот на потайната Корнелия Петрова Нинова. Тя ни предизвиква за това. След като през 1997 година, цялата се е боядисала в тъмно синьо и грабва тлъстия кокал, през 2005 година, без някой да забележи, тя умело се пребоядисва в тъмно червено и пак грабва тлъст кокал. Това доказва по безспорен начин неимоверните качествата, които притежава. Корнелия Нинова е най невероятният политически хамелеон, който сменяйки си цветовете, свобдно и незабелязано, може да преминава от една политическа партия в друга и все да има голяма власт и облаги.

След като закуби изборите правителството на Тройната Коолиция, назначаваше по 40 човека на ден, само на столичното летище. Повечето от тях дори не говореха български, камо ли да знаят какво ще работят. Затова сега са особено чувствителни към назначения в края на мандата.

Е хайде сега, бързо забрави цурка-кандидат президентката-БКП, СДС, ГЕРБ и т.н.

БСП се държи като че ли е спечелила следващите парламентарни избори, с абсолютно мнозинство.

БСП и морал - хахахах Корнелия Нинова - кратка визитка: От септември 2005 г. до март 2007 г. е зам.-министър на икономиката и енергетиката по външноикономическата политика. От декември 2005 г. е председател на Управителния съвет на Булгартабак Холдинг АД. През 2007 г. е отстранена от управата на дружеството и е разследвана по твърдения за престъпление срещу правосъдието. Според прокуратурата тя и следователят Татяна Шарланджиева са пазили бизнесмена Красимир Георгиев /известен като лобист в съдебната система с прякора Черния Красьо с тефтерчето/ от наказателно преследване по делото Топлофикация. Нинова е отстранена с решение на премиера Сергей Станишев от поста на заместник-министър през май 2007 година.

Но се случи нещо невероятно случи се чудо, забулено в особена мистерия и тайнственост. За изпълнителен директор на Техноимпекс е назначена неизвестната, твърде млада на 28 години и без никакъв управленски опит Корнелия Нинова. Чудото продължава: Тя е назначена и на поста председател на борда на директорите на Техноимпортекспорт друго външнотърговско дружество гигант. Корнелия Нинова е юрист и има 2 години трудов стаж. През 1995 г. за някалко месеца е стажант-съдия в Софийски градски съд. През 1996 г. за кратко е юристконсулт в Столична община. През 1996-1997 г., също за кратко, за по малко от година работи като следовател в Столичното следствие, а от март до август 1997 г. е юристконсулт в БТК. През есента на 1977 г. много служители от бившето Министерство на търговията и туризма си спомнят, как на крилете на изборната победа на СДС, г жа Корнелия Петрова Нинова пристига и веднага е уредена за контрольор на ИНКО ЕООД една от ключовите тайни организации създадени от ДС и ръководени от ПГУ-ДС, търгуваща с оръжие. Но там престоят й също е много кратък, защото започвамистериозният възход на синята Корнелия Нинова. В началото на месец септември 1997 година, с летящ старт Нинова е изстреляна на два изключително високи поста. Тя става едновременно изпълнителен директор на Техноимпекс и председател на борда на директорите на Техноимпортекспорт. Много хора от синята идея тогава си задават въпроса: как стават такива невероятни, направо мистериозни назначения? Какви могат да бъдат заслугите им пред синята власт, за да получат такива невероятни постове.

Ами ето! Познава отвътре корупционните практики и знае как да се бори ефективно с тях! Post-истини, но хората се връзват на тези приказки вече 27 години.

Вярва ли някой в "чистата съвест" на "ангела" бесепар?

"правителството с най-много повдигнати обвинения на действащи министри", и така да е! Еми не се крият хората като вас, от БСП? Колко време ви питаха КОЙ и никой от вас не отговори!!!! Много къса памет г-н Бойчев

Абе, жено двулична и фалшива, като ти е толкова жал за икономика и бедните, що не се ангажира с НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на частната собственост, каквато е идеологията на левите партии? Ще има ли такъв ангажимент, дундо? Ще инициираш ли такава реформа, че онова, което хората от вашата партия заграбиха при раздържавяването, да се върне отново на хората и държавата? Невъзможно е да ни убедиш, че е бяла душата ти, като се разминаваш на всяка стъпка с лявата идеология. Колкото и да се мъчиш да изкараш Капиталистическата партия като алтернатива, че си удържала победа на президентските избори, няма да държи влага години. Лъготиш само себе си. БСП не предлага изход! БСП е в основата на цялото зло, което ни задушава вече 27 години.

БСП отново вадят наяве двойните стандарти. Назначения на БСП в "12 без 5" ей така, без да се замислям: 1. Искров - в последния ден на тяхното Правителство, без да му е изтекъл предишния мандат, несменяем за 5 години 2. Целият ВСС - несменяеми за 7 години

Онова, което БСП ни причини, ще тежи на държавата поне още един век. Но най-лошото, което причини на себе си, е да избере другарицата на Свинаря за лидер на партията си. В кочината не ухае на рози и това пролича в мига, когато Корна хвана микрофона. Евтина китайска джунджурийка, но с претенции за българската Индира Ганди. Дори през телевизора засмърдя на мърша.

Лидерката на капиталистическата партия отново избълва клишета и лъжи: неработеща икономика, чужди монополи се вихрят, доходите не растат, щяла да премахва плоския данък, който самите те въведоха и не премахнаха при кабинета Орешарски. Спрете се вече, не клатете костите на тези, които умряха без да дочакат обещаната от вас демократична държава на Десети ноември.

....Че иначе как ще повиши пенсиите на бабичките с цеееели 2-3 лева....

"БСП иска спиране на сделките и назначенията на кабинета" -ТОВА Е ПАРТИИНА РЕПРЕСИЯ РЕЦИКЛИРАНА ОТ ВРЕМЕТО НА БКП.НЕ ЧЕ СА РАЗЛИЧНИ....А ДЕПОРТАЦИЯ И КОНЦЛАГЕРИ ЩЕ ИМА ЛИ

ако спрат кой ще им снася кинти?!? Друго си е няколко калинки на ключови постове с достъп до обществени поръчки или финансови операции.

БСП и морал - хахахаха

пиян ли си ? къде точно е връзката между моя пост и твоята реплика ? Най-вероятно си напушен щом си се олензил толкова....