Севернокорейска ракета падна на по-малко от 250 км от Япония

Изстреляна днес от Северна Корея ракета е паднала в изключителната икономическа зона на Япония, предадоха ТАСС и БТА. А според САЩ били изпробвани две ракети.

Обратно в новината

Коментари - Севернокорейска ракета падна на по-малко от 250 км от Япония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подобно поведение напълно оправдава старата българска традиция - коленето на прасе.

Протестърите отново доказват какви антибългари са! Продажни мекерета!

За това, че не подкрепят идиота Ким ли? Това "антибългарско" поведение ли е? Да подкрепяш идиотщините на идиот?

"Питащ" е напълно прав. Ако БНД "Шипка" харсесва, подкрепя и одобрява действията на един самозабравил се идиот, ... то се налага извода, че и те са такива. Само идиот може да харесва идиотщините на друг идиот.

БаНДа "Шипка" обича Рассия и Путин повече от България! И Ка-Не-ДеРето обича... и другаря си Чен-ун! Само България не обича, ама пък той не е и българин... така че...

Де спахте досега, мекерета? Закъсняхте за работа, тролчета сороски! Ами продажници сте, разбира се! Утре ако се намери друг спонсор, даже и псалми за Ким ще пеете!

Северноамериканското командване за въздушно-космическа отбрана (НОРАД) преценява, че изстреляните ракети не представляват заплаха за Америка. НИКОЙ ЛИ НЕ РАЗБРА ЧЕ КРАВАРИТЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ САМО И ЕДИНСТВЕНО АКО ИМА НЕЩО ПРОТИВ ТЯХ----ЗА ДРУГИТЕ,ДА ДУХАТ СУПАТА

Защо Южна Корея, където е светлинни години по-напред от нас, не се притеснява от разположените на нейна територия АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ ОБЕКТИ и даже напротив ги приветства, а ние - най-умните в целия свят не искаме американци, наричаме ги окупатори, чужди войски (макар че сме заедно в НАТО) ???

Шило

Щото основателно се притесняват от това, Ким да не им отвори някоя беля. Докато при нас такова нещо няма. А дали са окупатори или колониалисти- въпрос на преценка. Според мен, присъствието им е излишно и поражда ненужно напрежение.

Защото там няма тъпи русофили - това е отговора.

Ами и ние оснивателно се притесняваме от Русия!Ей я къде е Украйна заляна в кръв от Путинови шпиони и руски войници!Ей го къде е Крим от където руски самолети правят птовокационни полети срещу България!Ей го къде беше и КТБ-то и бездънния гьол Белене и газопреносната ни мрежа която ср оказа,че е руска!Подарък от руските агенти на Москва за 30 години напред!А съюзниците американци колко милиона вложиха само в летището в Безмер?Ами поръчките за оръжие от американски правителствени фирми към наши воеени заводи гонят милиард евро? Та така другарю!И пак добре,че беше Макейн да спре заробващиятЮжен Поток!

ДО созе и schilo не знам северна корея кога ще настигне русия по заплати но България вече я задмина. Това е официална статистика. Заплатите в България са по-големи от руските.

Шило

Уффф, а като покупателна способност? А като трудова заетост? Няма да задавам повече въпроси.

и като покупателна сме по-добре от тях. Та там има ембарго за храна, представи си, какви са цените за месо, колбаси, млечни продукти, зеленчуци, плодове и т.н.!

Путлеристите ще отворят шампанско от кеф за успеха на братска северна корея :D

северна корея и русия имат еднаква политика. Скоро и стандартът на живот ще им се изравни.

Шило

Явно стандарта в Северна Корея е тръгнал нагоре. Благодаря ви за информацията, придобита от Вас чрез лични възприятия.

тръгнал е да... излетял е направо стандартът в Северна Корея. Затова и последните години от Южна Корея масово бягат в северна.

"Москва отхвърли обвиненията на южнокорейското разузнаване, че елементи от изстреляната севернокорейска ракета са били руски." Чии ли са щом падат ?

Шило

Само един въпрос, има ли останала ракета във въздуха? Те, както и самолетите и хеликоптерите, винаги се завръщат на земята.

руската авиация е известна. От 10 излетели машини, кацат по план само 6. Затова и руснаците масово отказват да летят с руски машини, а чакат я бойнг, я еъбъс

САЩ обаче предупредиха, че са готови да защитят и да пазят съюзниците си.Дали верно,ако утре Ердоган реши да ни нападне дали ще застанат на наша страна или ще гледат сейр.

Шило

Знаеш ли каква хубава декларация ще направят тогава? Как решително осъждат агресивното поведение и настояват за незабавно прекратяване на това лошо поведение.

Предполагам, че точно така ще стане. Защото НАТО е за защита от външни врагове а не от вътрешни.

Докато Турция е в НАТО няма да ни напада, а ако излезе от НАТО и ни нападне, тогава ще е в сила чл. 5 от Договора. НАТО предотврати война между Турция и Гърция през 1974 година, когато Гърция се опита след преврат в Кипър, да присъедини острова. Благодарение намесата на НАТО не се стигна до война между две страни, членове на пакто.

Ким-чо за пореден път доказва че е олигофро-комундел. Който НЕ ЖЕЛАЕ преговори, като цивилизован човек. Т.е. е жълта маймуна с червен гъз, размахваща пушкала и ракети. За такива като него - само тояга. По-голямшка и ячка. И като всеки комундел, само от пердах разбира. А относно подкрепящите го ... един олигофро-комундел може да бъде подкрепян само от себеподобни нискочели екземляри.

Много точно го описваш. И него и рубладжиите, драскащи глупости тук.

Шило

Какво му предлагат на тези преговори? Не го защитавам, но никой не иска преговори, а налагане на условия и поведение.

Предлагат му храна. Защото СК не може да изхрани населението си. Толкова "велика" държава е, че поданиците й ядят трастиките по блатата, за да не пукнат от глад.

Както винаги сащ е на всяка манджа мерудия!!!

Браво Ким, показваш, че не си проститутка, като българските управници. Изобщо не ти дреме от гейовете от САЩ. Ако продължават да ти се ежат, остреляй ги въпреки тяхната ПРО в съседство. Имаш средства да я неутрализираш.

Умен си като белия кон на съвета - Герчо. От простотия умря, да го прости Господ !

Шило

Ким прекалява наистина. Друг е въпросът, че вмеско преговори, стремежът е към налагане на поведение

Не можеш да отричаш правото на всеки да се защити. Тези евреи в САЩ тотално са изкукали. Какво правят в Южна Корея техните ракети? Да не би отново да са насочени към Иран!!!!!???? Българската поговорка е:"каквото повикало такова и отговорило" Вижда се, че на Ким Чен Ун, такива заявления не му правят впечатление. Ако го провокират, като нищо ще им изпрати няколко с полет до САЩ.

А според Путин България няма право да има ракети за противодействие на имперските му амбиции?!

Сериозно! Ау, Путин!!!??? Кой унищожи ракетите които имаше България и под чий надзор. Това беше САЩ, дали по времето на Буш идиота или по времето на черния евреин Барак е без значение.

Ми, след като не можеш да отричаш правото на всеки да се защити, значи и Южна Корея има правото да разположи американски ракети на своя територия за да се защити, защото не произвежда собствени ракети, о ползва тези на съюзника си под наем!

Та такива ракети има на територията на Южна Корея. И от тях се защитава Северна Корея. Но друг е въпроса, един е народа, а какво правят там САЩ? Държат на Муро куро.

Изкукал е дебелият Ким и ракетите на Щатите са си точно на мястото!Дебелият параноик трябва да знае,че САЩ следят всяка негова стъпка и провокация и са в състояние до минути да го изпарят от лицето на Земята!И разполагането на най мощната и ефективна ПРО THAAD е доказателство,че при нужда ще го изпарят заедно с приближените му!Даже и китайците почустваха,че им се стоплят вратовете и протестираха срещу разполагането на системата!

Че в Русия кой дърпа конците? Да не би там да няма об богоизбраните? Източното православие по канон е най-близо до еврейския канон. А пък и комунизма чия програма е? В СССР Ванюшките бяха само слуги на Голдщаиновци.

Кава е тази психическа недостатъчност която показваш. Това за евреите и революциите е ясно, но видимо си "теолог" след като си вещ в православието и "еврейскя канон". А той не се ли състоеше от 3 части-Тора, Талмуда и Кабала. Та до коя е по-близо православието?

айде ботове: фащ са виновни!!!???

Доживях и ти да го признаеш. Поздравлвения!

Типични "комунистически тъпни" :}

Северно корейска ракета падна на по-малко от 12 хил.. км от България в изключителната икономическа зона! От кога пък има изключителни икономически зони?

Всички държави с морски граници имат такава зона. България също има.

Няма какво да се оплакват, а да викат Банзай и да почнат да се милитаризират като едно време!

Скоро вероятно ще цъфне партенка, че са изчезнали радиоактивни материали, които вероятно са продадени на терористите. И американските букмейкъри ще започнат да приемат залози къде точно ще се появят във вид на мръсна бомба.

в действие. Демек колко ракети трябва да паднат в Япония преди ФАщ да изпратят протестна нота до Корея. Даже и ББ не мое ги стигна азиатците.

Ако ракетата не е добивала полезни изкопаеми, има право да лети (и падне) там.

Такива зони, в които е възможно да падат ракети, се обявяват предварително, за да се гарантира безопасността на мореплаването и въздухоплаването!

тоя не ги ли дотъмани бе? Що ракети изстреля и още нищо не е ударил! Я Путин или Китай да му помогнат леко - ще стане чудесен подарък за номинацията на Килъри...

Цирка върви по план. В Азиатския регион нещо замряха покупките на елементи от системата за ПРО на САЩ, и вероятните клиенти трябва да бъдат "стимулирани". Вижте нас от Европата - румънците и поляците с малко, но ни отсрамват. Сега и китайците ще закупят нещо ново от руснаците с цел копиране и производство. Така предлагането и конкуренцията се увеличава, цените съответно също. Иначе, големите ако искаха, досега това недоразумение Северна Корея щеше да е изчезнало. Ама на света му трябва плашило. И не едно. Купуването на оръжия не трябва да замира. Щерев, по време на косовските събития на наша територия паднаха 4 бр. братски ПРЛС щатско производство и една зенитна ракета на братята сърби руско производство. Всичите тези дарове благодарение на умелото боравене на натренираните братски специалисти с подобен род оръжия, загрижени за безопасността на региона като цяло. Аферим за загрижеността.

Трудно ще изчезне Сев Корея с атомно оръжие и Китай до нея.

А бе другарю в грешка си.САЩ разполагат противоракетната система THAAD в Южна Корея!Най мощната и ефективна ПРО в света!А китайците са копираливсичко от руснаците,но едва ли руската техника може да се сравни с американската!А, ,стимулациите "на съответните,,клиенти" ги правят с провокациите си диктаторите с, ,големите рейтинги"

Въпросната THAAD колко ракети е унищожила досега? Онази мишена, която даваше насочващ сигнал и маневрираше да застане на пътя на ракетата от THAAD не се брои.

А чий хуй търси противоракетна система на САЩ до границата на Северна Корея. Разбира се, че властите в Северна Корея ще се стремят да я унищожат, колкото и да е "перфектна американска техника". В твоите думи има едно "едва ли". Точно така няма технически данни по които да става сравнение.

туй ненормалното много много не мисли :) ама пък за кво да им прай ефала на надувалките я :) Удри Бай Филипе не бой ся :)

пак хамерска цигания - развлечение за тъпите

Пак москалска простотия! За насърчаване на зомбираните!

Нищо, другия път!

Е и? Преди време братска американска ракета падна в покрайнините на София. Ние бяхме горди с честа да ни уважат с някоя и друга ракета. Сега тия ми реват, че паднала на 250km от тях. Това е тоталитарна Северна Корея все пак, се са великите и демократични САЩ. Скоро ще дотикат и до вас ракета, може и великите ни братя да ви изпратят.

Тази ракета ремонтира къщата на потърпевшите така, както самите те никога не биха успели. Падна им точно като гръм от ясно небе и са доволни и до днес.

Днес вече даже и не ползват ток, защото светят от обеднения уран!

Защо приказваш глупости? Къщата, върху която падна ракетата, беше нова и изобщо не се нуждаеше от никакви ремонти!

То добре, че тогава нямаше никой в къщата на по-горния етаж. Та щетите само материални. Прави се.

И това са се опитали първоначално да прикрият, като казали че гръмнал бойлер. Бойлер, ама НАТО-вски.

Няма такова нещо! Още час след като тя отнесе част от покрива на къщата, заприиждаха хора от цяла София независимо от късния час. В оная нощ таксиметраджиите направиха луд бизнес. Нека да не говорим празни приказки.