Почина най-възрастният човек на Земята

Японката Мисао Окава, призната от Книгата на Гинес за най-възрастния обитател на планетата, е починала рано тази сутрин на 117-годишна възраст.

Обратно в новината

Коментари - Почина най-възрастният човек на Земята | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашата поп-певица Лили Иванова, май, ще тури в джоба си всички столетници по света! Само да се мотивира, че трябва да влезе в рекордите на Гинес . Но, трябва да има кои да я канят, за да им пее срещу заплащане! Иначе ще увехне от злоба.

много си злобен саше

Ето ,това е да живееш ,като орлите.......,абе честно казано ,чак такива старини предпочитам да не достигам,то все едно си някакъв зеленчук и близките ти ,трябва да те гледат,абе не знам......

ПИПО

"Най-възрастния обитател на планетата" То и орлите и китовете са обитатели на тая планета.

Аз ще ви направя 33 мерки и ще получавате пенсия след 80 години и ще живеете над 100 години.

Кубрат от рода Дуло: - Съберете се деца мой да ви покажа нещо. Аспарухе... донеси колчана стрели. - Къде си го сложил тате - Еи там... зад плочите на Лили Иванова.

Държави в които хората се трудят здраво и има ред, дисциплина и трудолюбие, средната продължителност на животът е висока, ето малко данни по страни: 1. Япония - 83г. ... 38. САЩ - 79г. - и Гърция е тук, ама пти тях си е от хубав и лек живот :) ... 87. България - 73г. ... 137. Русия - 66г. като тук разликата между мъже и жени е необяснима 59/73г, но алкохола сигурно е причина

Аз имам съмнения, че тази статистика за България е вярна. Но съм на 30 години и наистина нямам впечатления много от възрасти над 70. Но в блока, в който живея - скоро правиха ново табло, на което се слагат некролози. Ами то от 12, 13 некролога - само 1 беше на човек на 72 години. Всички останали под 55. Направо си изглеждаше страшно!

В блоковете е така.Там животът е доста по-неприятен, тежък и изморителен.Няма реална почивка, трудно се отпускаш.Не възвръщаш сили. Апартаментните хора са на практика едни бройлери излизащи от бетоновите кутийки да работят

ПИПО

Чудесна статистика. А това че Русия са 150 милиона (най голямо население в Европа) и имат огромен положителен прираст на населението? Това че ние станахме няма и 6 милиона и прираста (спрямо смъртността) е отрицателен? Сриваме се като държава и население, обаче се радваме на подобни "статистики". Жалка картинка.

Франция 116 човека/km2 Германия 226 човека/km2 Русия 8.4 човека/km2 България 66.2 човека/km2 що така са уредели руснаците бе? намерил с какво да се хвали... 150млн...

Горката, какъв живот е това в такова състояние.

Кому е нужно човек да доживява до такова състояние?!

кому на Калфин!

Е няма по-тъпо заглавие! Какво, останахме всички на една възраст ли? Почина ДОСЕГАШНИЯ най-възрастен човек на Земята!

е тази щеше да вземе 2пенсии от по 180 лева

щеще да разори фонда, смятй 127-75=много години пенсия, или 65 бяха?

След риформата щъ живейти и вий по 127 гудини, щот как шъ земити пенсийти!

Работиш до 70 години и после получаваш пенсия още 47 години.Така ще стане и у нас.И всички ще сме за Гинес.

да ама не, те се грижат да не я докараме до толкова

сега сме си за Гинес- по пенсионна възраст де.

Я, учителя Йода се е предрешил като японец! Тези джедай на всичко са способни! Накрая обаче ще победи империята на мрака, защото е по-дисциплинирана. Да живее Д,арт Вейдър!

От родените през 19 век, вече няма нито един жив....

Ааа, има, има...

Японците средно живеят до 84 години, а българите - десет години по-малко. И при това - о, ужас - в Япония е пълно с американски военни бази. Как успяват японците да живеят толкова дълго при това, остава пълна мистерия.

Ей, рано-рано сутринта си заработваш заплатата с американска пропаганда. И вашето време ще дойде...колкото и да не ви се вярва.

В Джапания всички ли мрат на 117 лета? Че кой им плаща пенсиите? Сигурно си нямат циганя като нас и всички съвестно внасят осигуровки. Но може там да работят до 105.

Всъщност разликата е само една - "там работят"...

Там работят всички, а тук само някои, които крепят цялата изгнила система на раменете си.