Токио протестира пред САЩ заради убийството на млада японка

Японският премиер Шиндзо Абе изрази днес възмущение от убийството на млада японка, за което е заподозрян сътрудник на военна база на САЩ, предаде РИА Новости.

Обратно в новината

Коментари - Токио протестира пред САЩ заради убийството на млада японка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ако си мислите, че нещо ще му се случи на убиеца в Япония, лъжете се! Американците ще си го скрият и няма да го дадат да бъде съден и осъден ! Примери безброй по целият Свят на такава тематика! По наглост ги следват англичаните! Спомнете си как изтеглиха от наш затвор онзи убиец с камъка, дето размаза главата на наш келнер на морето и си го пуснаха на свобода! Е това е демокрация по тяхному!

До писателя на статията, Япония не е Токио. Когато премиерът е възмутен спрямо нещо той е възмутен от името на цяла Япония, а не на Токио.

Япония е пробена, окупирана страна!

ТАКОВА Е ПОВЕДЕНИЕТО НА ЕДНА ОКУПАЦИОННА АРМИЯ!!!

Във всяка държава с американски военни бази, за местното население важат колониалните закони...

И Япония разчита на САЩ и НАТО да я защити от руските агресори опитващи се да откраднат японските острови.

въпросния престъпник по скоро би се молил да го съдят Японците отколкото в САЩ .. защото като нищо е го боцнат .. В САЩ изобщо не се церемонят и присъди от по 2 или 3 доживотни + 1 смъртна не са рядкост когато става дума за умишлено убийство ако някой тук си мисли че само защото е убил Японка а пък той видиш ли е с американски паспорт това само руски трол може да пуска подобни простотии ..

На пореден път се издаваш че ти плащат за антируски коментари, защото са лишени от много мисъл! НАТО няма в Тихия океан...И няма да ти казвам защо, троле! А колкото до американските колонизатори...имаше даже твърдения, че и сестрите Белнейски са изнасилени и убити зверски от американски войници. И затова не разкриха убииството.

се коментират отношения между далечни държави , това прилича на оня човек дето му се запалила къщата но той си мислел че му мирише на пушек защото гледал дима от комина на комшията.

Наистина това е много лошо предтъпление! Предполагам,че извършителят ще бъде съден от военен съд и ще си получи заслуженото! Проруската агитка с лозунгите се излага за пореден път с тъпата си пропаганда!

Значи протестиращите японци пред американската база са проруска агитка - голям си кр.тен!

Приведи поне един пример за осъден американски военен, извършил престъпление в Япония.

Горко на победените! Та пак ще напомня хилядолетната истина, че народ, който не желае да храни собствена армия, храни чуждата. Бонусите като този са в комплекта. А долу има постове, от които авторите им би трябвало да се срамуват. Господа, госпожи и госпожици, света не е само + и - върху поста, няколко сребърника, платени за чуждата кауза. С това безмозъчно слагачество как ще възпитавата поколение???

Значи законите са само за месните туземци,? А за говедарите от Краварника не важат,а? Тези жалки говеда са над японските закони а? Ами тогава япончетата да постъпят както са постъпвали техните деди-самураите! Да хванат краварското говно, и да му разпорят търбуха, със самурайски меч!!! Да се излеят червата на говедарската свиня по японската земя! Така, и само така, ще бъде въздадено истинско правосъдие!!

Законите са за това да се спазват другарю!И недей плака на чужди гроб защото кой знае какво правят пияните примитиви на Сахалин и Курилските острови, ,благородно присъединени'' от Сталин?!

Русия предлага изграждането на подводен тръбопровод за транспортиране на газ за Япония на фона на икономическите санкции, наложени на Москва от Токио и Запада. През септември Русия е предложила на Япония план за свързване на остров Сахалин със северния японски остров Хокайдо, информира японското бизнес издание "Никей", цитирайки неназовани дипломатически източници...ха.ха.ха Ама само като се извини на Япония за Курилските острови и ти признае за японски.

А ти не искаш ли САЩ да се извинят на Сърбия за Косово и да го признаят за сръбска територия. Или Турция да се извини на Кипър и да признае "Севернокипърската турска република" за кипърска? Що се правиш на улав. А продажбата на газ не е на фона на едикакво си , а се казва разширяване на търговска дейност по всички направления и като постоянна задача.

Това ако има Турски поток..ха.ха

Това, че бойците от базите, които са на на първа линия в битката за свобода, демокрация, законност и ред са извън обсега на законността е ... странно решение.

Японският премиер може да си изразява възмущение, но докато Япония търпи американскитте военни и бази на територията си, убийствата няма да престанат. Та нали затова хамериканците имат военни бази по цял свят за убийства, терор и насилие. Народите могат да си протестират, ама докато не се обединят всички срещу американския агресор и кръвопиец, нещата ще продължават такива, каквито са. Пък и колко ще да им е акълът на японците, след като и те, както и зомбираните европейци само срещу Русия, въпреки че единствените използвали ядрено оръжие срещу цели градове и то в Япония са САЩ?! Отвъдокеанският наглец пък щял да бъде гостоприемно посрещан Хирошима! Е, то бива дупедавство, ама това е върхът!

Южна Корея, САЩ и Япония ще проведат първото си съвместно военно учение през следващия месец, съсредоточено върху сътрудничеството между трите страни за откриване на следи от изстрелване на ракети от страна на Саверна Корея и проследяване на ракетни траектории. Това разкри официално лице от военното министерство в Сеул, съобщава Асошиейтед прес. Провеждането на ученията, насрочени за времето около 28 юни, ще се състои на фона на многонационалните учения, планирани във водите край Хавайските острови от юни до август, които трите страни редовно провеждат, уточнил служителят, който е пожелал да остане анонимен. Тристранните учения ще включат оборудвани със система Aegis кораби от трите страни, но те няма да включват учения по прихващане на ракети. Трите страни са провеждали в миналото съвместни учения по претърсване и спасяване.

ТИЯ ГАДОВЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ЗАВЗЕХА ЦЕЛИЯ СВЯТ- ЗАВОЕВАТЕЛИ!!! ИЗРИТАЙТЕ ГИ В КОНТИТНЕТА ИМ ЗАВИНАГИ!

както изритахме руснаците през 89 ли?

Да,японците са ни приятели.Един взвод,ръководен от японският барон Сейго Ямадгава за първи път стъпил на българска земя се сражава при освобождението на Плевен в състава на Руската имп.армия.Борели са се за освобождението на България.Има снимки в "Изгубената България"-с над 7000 фотоса с надписи за период от 200 год.

Забележете - американец е убил японка в Япония и японското правосъдие няма право да го пипне. Обаче ако японец извърши нарушение примерно на банкова операция в Индонезия, американците ще го арестуват като едното нищо, ще го закарат в САЩ, ще го осъдят и ще го тикнат в затвора. Ако си спомняте, някакъв квартален съд в Ню Йорк осъди държавата Аржентина и присъдата се оказа валидна, защото вследствие на това Аржентина за малко щеше да фалира. Въобще САЩ са недосегаема държава в цялата слънчева система.

толкова адекватни са от риа новости... Чакаме да видим и за руските милиционери статия или за моралната полиция в Чечня.

Има нужда ! При толкова много черни вдовици там!? Мъжете им са получили сърдечни удари, главно от еб.. на руснаци!?

Избиват за забавление... защото още не са се научили да живеят според заработеното (както им рече Путин) - продължават да грабят и да мутрафонстват по света безнаказано. Русийо, влизай си в правата!!!

За цъфтенето на вишните - зная! Ама и маймуни да се разхождат из Япония- не съм чувал?!

Има един цитат, не гарантирам за истинноста, но уж е на Сталин:"Аз винаги съм си мислел, че демокрацията е власт на народа, но ето че другарят Рузвелт достъпно ми обясни, че демокрацията е власт на американския народ".

Ще ви избият в собствената ви страна, ще ви ограбят до шушка, и накрая даже няма да ги осъдят, и даже местните цигани и турци по форумите на талази ще ги защитават за някой подхвърлен петак. Уви, такава е действителността с тия крави.

АЗ ПЪК МИСЛЕХ ,ЧЕ ОТНОШЕНИЯТА ИМ СА ПОМРАЧЕНИ ОТ 45Г., КОГАТО ХАМЕРИКАНЦИТЕ УБИХА УМИШЛЕНО И УВРЕДИХА НАД 500 000 ДУШИ !!!? ЯВНО АЗ НЕ СЪМ В ЧАС....

Япония е държава с феодално наследство, самураи, самобитна култура. САЩ са една плюнка на алъш-веришчиите от презряния народ.

В американската армия допускат: гей, травестит, хетеро! Хетерото не приемат: гей и травестит, докато същите искат да си легнат с хетерото. Това е конфликт и сбърква главите на войниците. При статистика 80 000 самоубили се и 56 000 докладвани случая на изнасилване в американските бази, то числата са повече от тревожни и човек се пита, тези ли са полицая на света и заслужават ли да са такива?!

Японците никога няма да простят Хирошима и Нагасаки! Базите не е така лесно да бъдат премахнати защото Япония е окупирана държава след ВСВ!

защо напусна Германия??

Aми не са!Закриха базите,но все още новоизбраният премиер на Германия се одобрява от Вашингтон! Не се шегувам провери в Гугъл!

Японците са ни стари и верни дружки и скърбя за тях!!!

Тия убийци янките нямат място в цивилизования свят? Това са най-големите масови убийци в историята!

А завалийте от прибалтийските републики и полша така усърдно се радваха на окупационните каубойски части които им стовариха наскоро..... да видим кога и те ще проревът....

Американските интереси са вездесъщи - Луната , Марс... Където има какво да се отмъкне!? Ама в последно време и на еб.. налитат.

Само да не налетят на извънземните!!? Не се знае как са устроени и колко "органа " имат!?!?

Ох, на баба, а знаеш ли колко от тях си мечтаят за точно такова нещо?

Не зная защо Япония все още се унизява да бъде васал на САЩ - тия които си направиха атомен експеримент с нейните граждани и то без военна необходимост!Крайно време е американците да бъдат прогонени от Япония !Нормални държави на които може да се разчита там са Южна Корея , Китай , Русия !Янките са отврат- изгонете ги!

= извинение от уса = contradiction in terms

американците убийствата са начин на същестуване.Какво друго да се очаква от психясали промити мозъци.Степента на образователната им система /средното образование /е на последното място в света по познания , но не и по втълпяване че те са най вилики и всичко им е позволено.

вИлик си !

не аз американците са велики.За тях даже дървените бараки в които "живеят"са най железните бараки,а сИмУлетите им са най- невидимите измежду всички видими.

Тези са върли националисти. Превърнали са възхода на нацията си във върховна цел. За това са толкова напред. Ако японец беше убил японка, никой нямаше да разбере. Обаче отношението им към "гайджин" не е мръднало!

Какво значение има отношението, щом и след 70 год. продължават да се дупят.

В Окинава хората не искат американските бази.Често издигат лозунги,но никой не ги чува.Американски сътрудници в базата Кадена извършвали престъпления .Последният случай убийство на японска девойка.

Руски войник призна, че е убил арменско семейство, барабар с пеленачетата, защото му се пиело

Допреди малко имаше отговори на постове като твоя, изтрити заедно с постовете като твоя: че упоменатия изверг е осъден 1 път от руски военен съд за дезертьорство и т.н. и втори път е съден от арменски съд за убийство и в момента очаква присъдата си в АРМЕНСКИ затвор.

а тъпото краварче няма да получи никаква присъда, защото според договора нямат право да го съдят там - ДЕМОКРАЦИЯ, какво да се прави, ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА ум да ти зайде - и редовата бантускотска сосростутка оправдава всичко това, щом е американец то моралното право е винаги на негова страна.

оправдаваме господарите си чрез примери че и другаде го е имало - колко жалка седерстка картинка! Ами остави "лошите" руснаци, те са ясни, ама нали все ни тикате краварите за морален пример и модел на подражание? Тъп овцевъд.

Когато американците правят военна база в чужда страна те сключват т.нар. SOFA = statement of forces agreement с местното правителство. Според него, техните военнослужещи не може да бъдат съдени според законите на "аборигените". Неофициално, всеки американски войник има право да убие до 3-а местни без да има наказания, за 4-я вече може да му направят забележка пред строя или дори да му наложат някакво наказание според преценка на командира, напр. лишаването от гарнизонен отпуск за 2 седмици.

Когато американците правят военна база в чужда страна те сключват т.нар. SOFA = statement of forces agreement с местното правителство. Според него, техните военнослужещи не може да бъдат съдени според законите на "аборигените". Неофициално, всеки американски войник има право да убие до 3-а местни без да има наказания, за 4-я вече може да му направят забележка пред строя или дори да му наложат някакво наказание според преценка на командира, напр. лишаването от гарнизонен отпуск за 2 седмици.

То и тука скоро ще се започне.

Къде ще го съдят?

що па требе да го съдят ?

Даааааа...............Жалко за япончетата..Някога са били истинска смела нация от войни, а сега са само жалки подлоги на Краварника! Каквото им кажат от Фашингтон това и правят..Съвсем кат наш Боко Тиквунята и ГРОБ, когато идва Маккейн, Кери и Виктория Нулата ...!! Но поне ние сме малка държава, така че това да се дупят нашите подлоги е иди дойди..Но Япония! Япония е икономически гигант! Лудите крави са избили стотици хиляди в Хирошима и Нагасаки..И пак япончетата им се покланят! Жалко, много жалко!

Жалко че японците прекъснаха самурайската традиция, ако девойката беше самурайка щеше да се казва Рипа ЗимаМуКуро, след това полицията щеше да установи кръв от американеца по меча и , а той щеше да се жалва че както се разхождал са му отрязали .ура :)

Окупационните войски, тормозят местното население.

МИТХАД ПАША Е ИЗВЕСТЕН АМЕРИКАНСКИ ГЕНЕРАЛ. ПО ВРЕМЕ НА НЕГОВАТА СЛУЖБА В БЪЛГАРИЯ Е ЗАЛОВЕН ОПАСНИЯ ТЕРОРИСТ ОТ БРЦК ВАСИЛ АСАНОГЛУ . ЗА ЗАЛАВЯНЕТО МУ СА НАГРАДЕНИ РАСИМ ШАЛВАРЛИЕВ И ТИКВА АГА БАНКЯНЛОЯТА :))

Японците още ли не са нападнали Пърл Харбър?

Над 133 милиарда лева, или около 300 млн. тогавашни долара, е струвала окупацията на България от Съветската армия през 1944 г. До тази огромна сума достигат съвременни изследователи на архивите на БНБ.

FuckTheEU

Извади си главата от задника и се огледай - 80% от всичко около теб е построено от "окупирана българия", и до днес още крадете от наследството на Живков и не можете да откраднете всичко.

И на окупатори не случихме.

Смешник си ти Андрешко. Я се разходи малко по-назапад или на изток ако щеш, да видиш там какво имат строено за същия период от време. Като не си мърдал от кочината си си мислиш че сте направили кой знае какво пред годините на руското робство.

Тъпако, ако не ни беше окупирал СССР сегашните ни съюзници щяха да ни подложат на същия геноцид като днешния,и до сега да сме свършили.

Предатели и дезертьори в очите на съюзниците и в очите на руските окупатори. Кой харесва такива?

плахат протестарски докладва - и американскят ще го осадят и ще лежи при строг режим... moje i da go osadiat na smart. просто написах, че такива неща се случват и рускят беше много по-драматичен - цяло семеиство в дома им. освен това рашките имат две три бази изван русия. а американците много повече. следователно при американците е по-вероятно да се случват подобни гадости...

За чии к у р са ви тия боклуци в страната.Да ви хвърлят още някоя атомна бомба.Същите тъпаци сте като нас.

Япония е просто окупирана от САЩ. По най-официален начин след втората световна война.

И до сега Япония е окупирана от САЩ и Русия/като приемник на СССР/,руснаците направо са си анексирали територии Курили и Сахалин,американците са насители останалата контролирана от тях територия с военни бази по подобие на Германия,също окупирана и до ден днешен страна.Японците са горд народ и защитават достойнството си.Но когато станат много напористи към свободата хоп ХАРП им напомня да не буйстват и до есга няма мирни договори между Япония и САЩ и Русия има само примирие.

Така е когато на твоя територия имаш чужди войски, без значение какви са..Американски, Руски или Германски. Не че твоята армия няма да върши такива работи, но поне ше можеш да го осъдиш.

Дирника пак цитира пропагандни агенции на издръжка на кремль. А когато руски войник ИЗКЛА цяло арменско семейство? С него какво се случи?

Още миналата година го осъди руски военен съд на 10 години за дезертьорство, изнасяне на оръжие от гарнизона и още няколко обвинения. В момента в АРМЕНСКИ СЪД приключва делото за убийство, където убиецът се е признал за виновен и се очаква присъдата. От миналата година януари не е излизал от ареста на арменския съд.

Сатсита ми разказа как е била задържана от руски военни части на един контролно пропускателен пункт в Чечeния. Мъжът й, строителен работник, е убит от руски войници в дома им няколко месеца по-рано. Един ден двама руски офицери я отвели за разпит във връзка с убийството на мъжа й, като обещали на децата й, че ще я пуснат да се прибере до вечерта. Сатсита се върнала след шест дни, след като роднините й платили откуп на войниците. През тези шест дни е била окована за ръцете и краката като разпната в руска армейска палатка, където са й давали само вода. Тя ми разказа, че войниците не са й позволили да стане от леглото или да използва тоалетната през цялото време. През деня са я разпитвали дали не смята да стане атентатор-самоубиец. През нощта са я изнасилвали многократно между пет и седем руски офицери. Мъжете са се редували. Горили са я с цигари по гърдите, задните части и по гърба. Войниците са я пребивали по цялото тяло с палки и приклади.

Това не беше ли ревящата Деси докато сваляхте от власт Кръволока,бе??? хахахахахааахаахахахахахахахаа

Бъркаш руската армия с американската друже,за такива работи воения трибунал е директен,разжалване и в военне затвор най-дория случай нейде в Сибир,в най-лошия зад полярния кръг.Аз съм воювал в Втората чеченска война на страната н РФ като доброволец и ти казвам от първо лице какаво ставаше.Имаше един случай с изнасилено чеченско момиче от двама сержанти,термина "еба им се мамата" е много мек да ти кажа.

Щерев, защо не станеш един писател фантаст!!! :)))

Като му гледам името на извършителя, най-вероятно си е наполовина японец. В японските медии пише, че е бивш служител на базата, при това семеен. Но окинавци отдавна имат проблеми с американските бази на Наха и такива инциденти веднага връщат проблема на преден план. Едно на ръка, че местните не се идентифицират точно като японци и се опитват да не бъдат изцяло претопени в хомогенната маса на обществото там, ами след японската окупация идват и янките и отчуждават голяма част от земята на острова за военните си съоръжения. Военното присъствие чувствително е намаляло последните десетилетия, много от съоръженията вече не се използват и са изоставени да гният, но въпреки това, земята не е върната на наследниците и Ю Ес Ай се правят на глухи. Има и твърде много конфликти с войниците - алкохол, побоища, наркотици. Винаги щом нещо се случи, се припомня случая с изнасиленото от трима пехотинци 12-годишно момиче през 90-те.

Американски изроди,какво друго..

''32-годишният американски гражданин Шинзато Кенет Франклин .''

американец=сбирток от цял свят..........като изключим индианците

Тесла, Сикорски, фон Браун и Айнщайн също са били американски граждани. Чистокръвни американци, нали!

Важното е,че е израснал в САЩ и така е получил нелечим мозъчен бъг.

Да вземем да се маскираме, че да се различаваме, когато ни псуват, а :)