Шиндзо Абе протестира пред Обама за смъртта на млада японка

Японският премиер Шиндзо Абе изрази протест пред президента Барак Обама заради убийството на млада японка от американец, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Шиндзо Абе протестира пред Обама за смъртта на млада японка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато ватенка с калашник уби арменско семейство. И му се размина.

?

Как само сложи знак за равенство между това и изпарените 2 града.

Заслужаваха си го тия мръсни фашисти! Знаеш ли колко американци убиха при Батаан? И как ги убиха!

Във вестниците от 60- те години има статии, че японски студенти протестират против американски бази в Япония. Протестите са смазани, а студенти наказани. Това показва партньорството между двете държави. Нищо не е в състояние да оправдае това което Труман е направил, а още по- малко с някакво извинение. Въобще държави които са си убили избрани от народа президенти и са използували ядренно оръжие не ги желая да ме поучават за демокрация.

Ако убият дъщерята на Обама извиненията на убиеца ще я върнат ли в живота? Колко извинения поднесоха американските управляващи за масовите им убйства в СФРЮ,Ирак,Либия,Афганистан и Сирия ? Господа извинения за убйства не връщат живота на невино загиналите.Каузата ви е грешна и вървите по пътя на Римската империя .защото с терор и убйства не се гради демокрация..

Американците трябва да назначат министър по извиненията. Той ще има толкова много работа, че няма да го виждат с десетилетия в щатите. Най-малкото трябва да стои поне 300 дни в Япония в поза на поклон пред жертвите от хвърлените атомни бомби. Тези идиоти продължават да се вживяват като господари на планетата, което втълпяват и на воиниците си и никой чужд съд не може да ги съди.

Чудя се дали нашият президент би имал кураж да протестира ако същото нещо стане в България. Аз мисля, че не, но той ще ни каже след това, че се бори за принципи.

САЩ не трябваше да бомбандира Япония. Сега Москва щеше да е към японската империя и нямаше да има помен от СССР .България щеше да е много напред като европейска държава. Руското иго ни дръпна много на зад.

слабо, щерев, слабо! трай хардър

Пак ли ти бе,Щереваааа!Веднъж ти припомних зачем мразиш рашките.Когато работеше в Коми,нашата група те направи хомо....уалист!А една рашка те беше разпилял направо.Ееее време е да забравиш и ти онези времена,както се опитват да ги забравят и Японците,ако можете де,да ги забравите!!!

Не зная по какви критерии изброените страни в момента са включени в Г-7, но ако това е размер на БВП, то за 2015 г. първите 7 държави в света са : САЩ, Китай, Индия, Япония, Германия, Великобритания и Франция. Канада, която се брои в Г-7 е на 11 място след Русия (10).

Русия отпадна от класацията, не го ли разбра бе, човече? Или за някои трябва да се обяснява по няколко пъти?

Ти ли го реши? на какво основание? Големия фактор в световна политика си даде компетентното мнение. Я виж ти.

Нямаш право!Никой не може да осъжда американски ГМОнегър по никакъв повод.

убийствата и корупцията са начин на живот -т.н. американска мечта.

Японците са много възпитани хора.Това не е първия случай на престъпление извършено от американски войник срещу японска гражданка.Трябваше до сега базата да е превзета изгорена. Японците не са някакви туземци.

Луд ли си! От когато се води статистика - изнасилванията са стотици, убийствата десетки. Но това е в демократичния ред на нещата, все пак когато ги ч*ка американски войник японките се чувствали по демократично...

Защо демократичните американски войски изнасилват и убиват жените на своите верни съюзници - японците?! По холивудските филми няма и помен от такива истории, което ме навежда на мисълта, че японския премиер или си измисля и се прави на интересен, или е путиноид, комунист и нетолерантен!М дааа!

Само хитрият Путин е способен на такова пъклено дело! Сигурен съм, че е платил на американеца да убие японката...

Елементарно, Уотсън. Всички войски изнасилват и убиват ако им се удаде възможност. И понеже е срамно, няма да го видиш в героичните филми за която и да е армия на която и да е държава, па била тя демократична или диктаторска. Съветската армия е изнасилила и убила много повече германки и германци отколкото американската армия. Не че американците са божи кравички. Без да се заяждам и в интерес на спора искам да кажа, че наскоро гледах документален филм по канала Viasat History. В него говориха истински участници в десанта в Нормандия, американци които са били във Франция. Един от тях се беше оженил за французойка, тя каза че американците били много напористи, отначало тя не се давала но после кандисала понеже го харесала и се оженили и оттогава си живели щастливо и имали деца, като в приказките. Имало е обаче и много изнасилени французойки а не се знае точната им бройка защото тези които са били съдени за това далеч не са всичките. Изнасилени японки също е имало, има и сега. По същия начин обаче се мълчи за изнасилени жени от съветската, респективно руската армия. И до ден днешен за това не се говори, обаче щом са американци ще отворите едни усти...

Само да те спомена, късопаметен българин,че преди съветската армия да се добере до апетитните германки - немецката армия убивала, изнасилвала и изгаряла жени и деца в русия. Но тук те хваща амнезия и такива събития ,като Хатънь (моля да не се бърка с Катин) не те идват на ум. Но си добре използвал възможността на плюнеш по Русия. И още - спомни какво правили български войници по време на драмските събития. Гърци още го помнят.

Като си толкова наясно с темата за насилието през войната,можеш ли да ми кажеш нещо по въпроса за българската армия по т.нар. нови територии,какви ги е вършила!!!Или това не е в твоят ресор!Дядо ми ,бог да го прости,е бил кандидат подофицер на територията на Гърция 1942-44 год.Когато разказваше за простотиите които са вършели някои там се насълзяваше,махаше с ръка и не искаше да си спомня.Така,че и героичният български войник е вършел страшни гадости през онези години в онези земи.

AbuTalib

и ще потвърди нашата споделена визия за един свят без ядрени оръжия, каза Обама след срещата с Абе. Добре ги редят в САЩ тези техни визии за свят без ядрени оръжия, но май че за онзи свят.

К'во искат тия японци бе? Япония е окупирана страна, след пълната им капитулация и атомните бомби. Сетили се сега да мрънкат зарад някакво убиство на проститутка. Джон Кери се е извинил заради убийството на проститутка. Освен туй имат подписан договор със САЩ, спред който нямата право да разследват американски граждани, независимо какво са извършили. Ние имаме същият договор. Трябвало е да мислят овреме. Сега е късно либе за китка!

Пийни си едно кафе, събуди се, разсъни се, пък после прочети пак какви глупости си написал. Не съм фен на фентъзита в стил "Хари Потър". Не ме кефят.

да разберат иронията ти!

Който започва война и разрушава домовете на хората, нека отговаря за последствията. Защо преди нямаше такава бежанска криза? Не бяха ли точно Кадафи и Асад, хората, който ни пазеха от нея. Ай сиктир, де! Спрете войната и дайте тези пари на хората, за да си стоят у дома. Определени сили унищожиха техният досегашен мирен живот. И техният отговор ще бъде, те да разрушат нашият.

недей да ми говориш, че географията е причината Европа да се напълни с мигранти!През 16 и 17 век на вас географията не ви попречи да завлечете милиони роби от Африка в Америка, нали?!

Мдаааа!!!Баба Меркел е много хитра сврака.Сега се сещам вече,че тя не е искала да помага на бежанците,а да създаде съвременна евтина система на робство.Блестящо!!!

Американците отново гледат да се измъкнат с едно извинение,че техен човек е ъбил японско момиче,но какво би станало ако беше станало обратно?Америка не прощава само с едно sorry.

чичо сам 1945 не хвърли ли демократични ядрени бомби над Хирошима и Нагазаки?!

Онези бомби убиха само онези японски деца, които не слушкаха и не папкаха и щяха да станат лоши японци и онези японски жени, които щяха да родят лоши деца.

нали се извиниха за бомбите? Също като с това японско момиче! "Упс, сори...!"

Мишоци са ти японци нямат нищо общо със самураите...

извинете се бе, нагли янки, поемете отговорността, гарантирайте че няма да се случи пак

"Държавният секретар на САЩ Джон Кери се е извинил заради убийството пред японския министър на външните работи Фумио Кишида" Това си е прогрес. Едно време като убиеш негър, трябваше да го платиш на собственника му. Сега само се извиняваш.

Япония все още е със статут на победена държава. И като такава е окупирана от САЩ. Може отвън да изглеждат партньори, но истината е, че американците имат бази там и ги държат здраво. Както правят и с немците. Японците не си правят илюзии от този факт. Да, използват американците за икономическо развитие - крадат им технологиите, ползват ги и като таран срещу друг техен стар враг - Русия, но ако стане напечено, ще има да си връщат на янките. Те са горд народ и не забравят.

Израза "Седемте най-развити икономики" би трябвало да се замени със "Седемте икономики, които бяха най-развити преди 20 години"

Въпросният "американец" е по произход афро-японец на име Шинзато!!!

Абе, щом е с паспорт от САЩ и се ползва от защитата на закони за военните бази на САЩ по света, значи си е чист гражданин на САЩ. Иначе може да оспориш и американското у Обама - с майка еврейка и баща африканец.

"Гражданин" е нещо друго!!! Да не говорим, че в общия случай коментиращите тук определят принадлежността към определена нация както им е угодно и ти го доказваш с последните си думи!!! Мисля, че не е лошо да се знае тази "подробност" за произхода на този човек, защото факта, че е в Япония показва, че едва ли е прекарал много време в САЩ и по манталитет и възпитание е японец за които се знае, че не демонстрират - меко казано - добро отношение към жените !!!

Това е световното бъдеще, начертано от кукловодите: смесване на всички раси по изкуствен път с непредвидими последици за психическото и физиологично състояние на производните хибриди. Само една определена прослойка се омесва по рецепта, за да селектира (уж) всши качества у индивидите. Но природата все още не може да бъде победена. За съжаление, последиците ще са непредвидими.

Извини се, БЕ!!!

Рано-рано и ми оправи настроението ;)

а за няколкото стотин хиляди от атомните бомби няма ли да протестират? о забравих, ако оръжията принадлежат на ШАЩ, сеят демокрация и свобода, извинете!

Няма да протестират, защото сами са си виновни! Прочети малко за тоя период, за зверствата на японските войници, подкрепяни от целокупния японски народ, за нежеланието им да капитулират дори след 09.05.1945 и може да схванеш за що иде реч.

Не си чел достатъчно. Целокупният японски народ продължава да е изцяло подчинен на императора. Народът НИКОГА не е въставал срещу императора, камо ли да спре да го подкрепя.. И един въпрос - защо не метнаха атомните бомби върху императорския дворец, а върху два града, в които от 6 месеца не е имало военно производствто и военни бази?

хаха...когато някой съдия се извини на престъпника, че го е осъдил, тогаз и тези ще получат извинение...

В БЪЛГАРИЯ СЪЩО ИМАТЕ СПОРАЗУМЕНИЕ С НАС ЧЕ АМЕРИКАНСКИ ВОЕНЕН ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СЪДЕН ОТ БЪЛГАРСКИ СЪД :))) ... И РИМЛЯНИТЕ СА ИМАЛИ СЪЩИЯ ЗАКОН - СВОБОДНИ ГРАЖДАНИ НА РИМ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ОТ РОБИТЕ :))

За съжаление благодарение на дембили като тебе от 1944г насам не е осъдила и един руски военен, напротив харчени са милиони левове за монументи на Червената армия - окупатор на Родината. Така че не ръси бисери докато се напъваш в кенефа в с. Долно нанагорнище.

Може и да е така но за съжаление в САЩ е пълно с психопати и масови убийци!!

Ти затова ли си там ???? Или ги "подкопаваш" отвътре ???

"...и ще потвърди нашата споделена визия за един свят без ядрени оръжия, каза Обама" - заяви президента на единствената от целият свят държава използвала ядрено оръжие и то за бомбардиране на мирни жители! Как може някой да му вярва?! Да вярва на САЩ!?

А дали може да се вярва на другите ядрени държави?

Не може да се вярва, но досега единствено САЩ са използвали това оръжие! Единствено те са проявили престъпно незачитане на живота на обикновени, мирни жители!

Моля, хората пишещи "-" да се обосноват коя друга държава и къде е използвала ядрено оръжие.

Шиндзо Абе може само да протестира, американските окупатори не могат да ги съдят никъде.

Брат, с руските окупатори е така, а бъди сигурен, че амариканския съд, военен в случа, ще му пръснат халката на войничето!

Практиката показва че халката ще му остане здрава и на свобода. Може да го приберат за година две обаче на някой курорт-затвор защото се вдигна много шум.

японя безусловно капитулира през втората световна воина, така че америка не са окупатори

Махнете базите от Япония и ги дайте в България.На българите не им пука.

Шиндзо Абе е роб на евреите и като гой няма правата да се обажда на представителя на еврейската световна мафия.

ПРОСТАКА КАЗА ЧЕ НЯМА ДА СЕ ИЗВИНИ НА ЯПОНСКИЯ НАРОД ЗА БОМБИТЕ .... ТВА СА 70 ГОДИНИ ОТ ТОГАВА ... ДАЖЕ ПУТИН СЕ ИЗВИНИ ЗА КАТИН НА ПОЛЯЦИТЕ .... :))

Боко боко, учи се Главо! Срамота е вече си Дедо, ама виш ги какво прават тия Японските каратисти А ти, на "Арена Бистрица" се преметаш като Заклан петел, да свирне съдията дузпата, вратар да рипне на десно а ти биеш у лево с Уваженьие, дедо Ратко

ВМРО "ВАНЧЕ МИХАЙЛОВ" ФОРЕВЪР :))

ШАЙКАТА СПОНСОРИ НА ДЕМОКРАТИЧНАТА ПАРТИЯ ОТ КОЯТО Е ГОЛЕМИЯ ЧЕРЕН КРАВАР ПОЧНАХА ДА ИГРАЯТ ХАОС СРЕЩУ ЦЕЛИЯ СВЯТ И ТОВА ДРАЗНИ НЕ САМО РУСИЯ И КИТАЙ , НО И ДОРИ Г-7 :))

Дир, извинявайте за забележката, но същата статия я пуснахте преди няколко дни, и помня че и аз писах коментар, не поднасяйте претоплени манджи, и пак извинявайте за забележката !!!

Агнешко, и Печено прасенце, слет Празника се яде студено! А ти, ако си довариш Яйцата, добре ще направиш! ОК ли си?

Ти преброи ли дните от празника до сега М ? И дали това което пишеш за толкова дни ще остане нещо от твоето прасенце и агнешо, може и да са останали но кокалите, оглозгвай ги и тях а може и супа да си направиш, все ще бъде мазничко, успех ха ха бааати хиените щом започнахте и кокалите въх, въх !!!

След като имаме американски военни в България , представятели си след подобен случай г-н Борисов да протестира пред американският президент !?!? Не си представяйте - всичко ще бъде покрито и вместо да протестира ще се извинява !!!!!!!

AbuTalib

Брежнев вдига телефона на Тодор Живков да му се извини, че руски кораб е причинил падането на моста към Аспарухово.А бай Тошо: Не другарю Брежнев.Не вашият кораб удари моста, той удари кораба ви. Това бе виц от поредицата "Златната решетка".