Бареков сезира Цацаров за заплахи от Яне Янев

Евродепутатът и лидер на ББЦ Николай Бареков е сезирал главния прокурор за търговия с влияние, клевета и заплаха от страна на Яне Янев, съобщиха от партията.

Обратно в новината

Коментари - Бареков сезира Цацаров за заплахи от Яне Янев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

скоро и на тебе ще ти пресечат каимака *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Все се чудя от къде се намират чак толкова прости хора в България, които да гласуват за такива чак толкова прости лидери. Все още не мога да адаптирам мислите си към факта, че чак толкова прости хора наистина съществуват в моята родина. Честно казано си мислех, че такива има в страни като Афганистан, в страните от Централна Африка и други подобни региони, където образованието дори няма превод а местния диалект вероятно. Но в България да има ЧАК такива прости хора... мога да си го обясня единствено с комунизма. Зер днешните граждани на България са негови възпитаници. Благородна среда без комунизъм не може да изолира ЧАК такава простотия. Че и Станишев, Манолова... патологични лъжци и мошеници без дар за друга работа, та ЧАК такива тъпаци да ги избират! Представете си Манолова например в Швейцария. Хич никой няма дума да каже, просто няма да получи нито един глас - гаранция. Биха се почудили само кой я е пуснал на политическата сцена, но не и да обсъждат дали и прочее отговорени преди 200 години въпроси. Но в България е омбудс ман. Както и Волен бе председател на комисия по етика в парламента. Или Пеевски предложен за ДАНС, даже влязъл в ДАНС като шеф!!! Да, това може само в комунизъм. И е причина червените червеи да са обречени а бедност и още по-голямо оглупяване. То така или иначе е генетично селектирано от политическите идеи, кото събраха най-тъпото в някоко партии. Тъпо до гнус.

Какво става из Варна, Колега ? (, то Портньix, то някаква 'дама, то Кирчо...бихте ли Изяснили )

Даааа... Чудовищно-Големи пари Дължи тоз на 'наште'... .. А ! - ама то И-Отново Се пробва да Си качи Марийката ...Календерска, ама на Наша Данъкоплатска сметка !!! ---- ---> Двустъпковата, Хора ! (, иначе тия 'наште' ще Ни докарат до Ясно-какво)

"Доброто име" не се накърнява ако го няма.

koi go ostriga

Че тоз употребен к*т ни представя в Европарламента....

Хайде Цаца запретни ръкави има сигнал и трябва да реагираш, пък и сигнала е от тези по които действаш, най-добре действаш когато те насъска Майчето Манолова, Барека или Дилянчо Пеевски.

И какво стана с моя коментар та не го виждам? Но пак ще повторя: Ако прокуроро си вършеше работата отдавна това пловдивско айдуче да е изпитано и да му е зачислен шарения костюм, но за съжаление първия само чака заплатата и не прави нищо и всичкото това само за много пари, колко сте жалки....колкото и да си богат, когато си прошляк по душа си една жалка мишка....и такава си отиваш от този свят , без да си видял светлата страна на този живот, ....буташ се в дупките, правиш мръсотии, трупаш кинти и когато се обърнеш назад не виждаш нищо.

На английски ли го сезира?!

Костинбродските номера са вече фарс.

Два доказани идиота се замерват с лайна. Дори не е смешно. По скоро гротеско и досадно.

Божееееееееееееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!

Бареков не беше ли този, който заедно с разни ДОНОСНИЦИ около Алексей Петров подслушва цяла България и заедно с ДПС искаше да Краде преди 1 година, когато направиха Мошеническа Коалиция БСП- ДПС-Бареков- Атака ???!!! Май сега, ДПС се увъртат около ГЕРБ, а Бареков- около другите партии в парламента. Големи измамници....

Ше ми се върти около отвеса дедов.

Не се хабете и не се ядосвайте -ако има документи има, ако няма човекът ще е спокоен, но ако има- пак може да е спокоен, защото досега никой който е получавал пари не е пострадал.

Махайте ги тези боклуци от първа. На никой не му дреме за тях.

Кой е кукловода на тези две кукли?

Пауло Коельо, как кой?

Време е костинбродският дудук да влезе в затвора. Бойко забавя, но не забравя.

Тези две парвенюта въобще не трябва да са на тези длъжности.Те винаги са доказвали ,че са пълни идиоти,но на управниците такива им трябват.

Удари едната мърша в другата.

Този цървул се е сетил за основния закон и правата му..............

деребни риби - цаца! Нямат никва стойност.

Плазмодии и Амеба се карат....РАЙД трябва за такива като ВАС!!!!

Пуснете водата! Два пъти.

Oлайняненият бюрек е политическа пачавра" и "помияр с нежно дупе". Що не рупа "сладкия корен" там у Брюкселско, ами пак е изпълзял като "въшка на чело" Ей, много "гнус' има по този широк свят.

И двамата не са в ред, не им обръщайте внимание.

Капута е в нова опаковка,май?!

Дудука се превърна в Янето. Същите циркове ги правеше и "алтернативата" на Бочко....преди да му стане съветник. :(

Да сте забелязали случайно най-новата прическа на капута... стил Хитлер - леко замазан перчем....Тоя съвсем ни смята за малоумници и продължава да се гаври с избирателите, които го пратиха в евро парламента да взима по 20-25 хилки месечно и то в евро....

Капут с прическа?! Много съм изостанала - аз си мислех, че само гладки ги произвеждат!

Няма такава заплата Капута, дребна риба е. Толкова вземат шефове на комисии.

Ама как - той знае езици!

Аман от циркаджии!! Няма ли кой да ги очисти?

Сега и мара календерска ще има да риве пред ареста като деничка гаджева,белким отърве благоверния от присъда!Сидераста и Капута скоро при сумиста доживот,идва видовден за помиярите!

Чудовищен сблъсък между двамата титани на дупедавството!

Капута и сидераста са най големите помияри на мафията кой,но не са познали с бачо Яне,тепърва ще има да вият!

Барека се тресе от ужас!!! Ама ако мисли, че ще му се размине Костинбродската измама, много се лъже! А и какви са тия премии от 1 000 000 от КТБ? Да даде обяснение!

Винаги съм се чудил, кой от двамата е по-голям помияр, смешник и проект, а те взеха, че се нападнаха.

Нападнали са се, грънци. Така както се нападат и останалите помияри в цирка.

Цирк Цирк..

"Фани единия, па удари другия"

дудю е само поредното доказателство, как моделът на който се подчиняват хората днес е, позор и гибел за човешкият вид.

Страшилището на "Коза Ностра" Яне Янев,нарочил Бареков...:):)))) Янев,известен в престъпните среди на главорезите и като "къдравия" и "къдравото Яне",е известен с това,че първо обезглавява жертвите си,след което,бавно и мъчително ги убива...!!??!!??........ Бареков,преди изборите,твърдял,че е поръчан от Борисов,но смелостта му докара на Борисов неимоверен страх и се е отказал от "пъкления" си план...:):))))) П.П. Явно,някаква много гадна изненада подготвя на гражданите политическият елит,щом извади на преден план двамата смешници за да отклони вниманието....:):)))))))

Употребеният капут се опитва да се реанимира, чрез политическият труп на Яне Янев. Тази обаче няма да стане, ако не намери отнякъде много пари за финансиране на кампанията си, защото като политическо ГМО той не може да се самовъпроизвежда без многото финикийски знаци. Ето защо очаквам да цъфне отново в някоя кабеларка след като му изтече европейския мандат.