Яне Янев ще съветва Борисов за борба с корупцията

Лидерът на партията “Ред, законност и справедливост” Яне Янев е назначен от премиера Бойко Борисов за съветник в Министерския съвет.

Обратно в новината

Коментари - Яне Янев ще съветва Борисов за борба с корупцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, това беше върхът. Бойко доказа, че Янето е по-голям тарикат от него. Така ли се намалява безработицата - питам Калфин. Всеки ден чуваме, че се назначават още държавни служители. А Горанов говори, че няма пари. При Живков държавните служители бяха с пъти по-малко. Хайде, оляхте се.

Яне Янев ще съветва Борисов... Всеки си търси еша. Нито Боко иска свестни хора край себе си, нито почтен човек ще се засили да работи за него.

Яни Янев: "Ще ви кажа, че Бойко Борисов е престъпник, че Бойко Борисов е мафиот. Бойко Борисов сега ползва властта, за да трупа незаконни богатства. Ако не ме разстрелят, наяве ще излезе цялата истина." "По думите на Яни Янев премиерът Бойко Борисов бил най-зловещата мутра на прехода и тартор на престъпна групировка. Лидерът на РЗС имал неоспорими доказателства за твърденията си."

Най после Яне, ще можеш да уволниш Бойко, без да използваш билбордове. Ха,ха,ха

СТЯГАЙТЕ КУФАРИТЕ И БЕЖ НА ТЕРМИНАЛ 2 МИЛИ ДЕЦА! ЯНЕТО ЩЕ СЪВЕТВА ТИКВАТА,КАК СЕ ПРАВИ КОРУПЦИЯТА?!

Бойко 2, уреди папконосителят на Бойко 1 Яне на служба.Бойко ти падна много ниско с този тъп ход.

Янев накупи билбордове по цяла България, на които пишеше Ще уволня Бойко Борисов. Същият господин е назначен за съветник по корупционните въпроси в кабинета на министър-председателя Бойко Борисов. То бива помиярщина, ама това вече е прекалено.

ОТИДЕ КОНЯТ В РЕКАТА! ТУРЛЮГЮВЕЧ ОТ "СЪВЕТНИЦИ"!

Янето, Сидеров и СерГеа да мобилизират АРМИЯТА, дано им стигнат, Янето нали щеше да уволнява Бойко, с резачки щеше да реже корупцията, той го назначава, срами резил за ГЕРБ.

Събира се старата банда.Чакайте да се оправим някога с такива.

Яне Яне бело ле гърло...

ДИР-ът е на страната повдигачите на мутренски рейтинги! И много се страхува от думата ОСТАВКА! Малки сладки шарлинца.

Дира разбрах и се поправям-най-великият президент д-р Желев,най големия борец против корупцията г-н Янев,така добре ли е???????????????????

Три танкиста три веселой друга - екипаж машина боевой!

гьотферените.

Алоооооо, безмозъчните избиратели на Тиквата, нещо се умълчахте. Как ще коментирате????. Или мозъчетата ви като лещено зърно не могат да смелят новината? 1.Тъп 2 По-тъп 3 Най-тъп 4 Неприлично тъп 5 Ултра-тъп 6. Гласувал за ГЕРБ

Олелеее тоя пак ще почне да се изявява по медиите. Нали щеше да уволняваш Бийко пък какво стана той те зазначава. Нещо объркана работа става.

Той го назначава, за да може да го уволни и така да покаже - КОЙ КОГО УВОЛНЯВА! Бойко е Андрешко и се кефи на подобни плиткоумни сценарии! Целта е : с 1 куршум - няколко заека!

Което още веднъж доказва хубавата българска поговорка, че куче, което лае, не хапе;о) Е, доколкото пудела е куче - да ме прощават собствениците на пудели;о)

За сетен път се убеждавам че между ку...те и политиците няма никаква разлика.

Добре бе хора, ама какво от това, че нещата са ни ясни и хабим енергия да критикуваме! Ами цялата тази порнография се развива върху почвата на нашето УНИКАЛНО търпение, което ни прави СЪУЧАСТНИЦИ на тези, които затриват държавата ни! Ами ние сме станали просто едни воайори, кефещи се на политическата порнография! А ако не сме такива-тогава оставка,бе! ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА,ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА до дупка!

Наистина тези политици са като ЕРЗАЦ КАФЕ - многократно използвани и въртяни, въртяни......докато имента и физиономиите им не се слеят напълно с пейзажа, така че да станат напълно "незабележими ПАКОСТНИЦИ"! Аз като видя реклама или разговор с политици, веднага сменям канала докато не попадна на нещо не така олигофренско! Все по-рядко ми се получава ( за съжаление)!

КОЙ го е предложил.

Борисов има нужда от придворен шут, който всеки ден да му повтаря колко е велик.

Какъвто шута - такъв и "шутирания"! Нали трябва да оправдае "негово превъзходителство" т.е. да покаже кого и в какво превъзхожда! Смешници!

Боже, от къде толкова много мърши на едно място?

Мръсни мошеници и крадци !!!

Що няма протести, като при назначението на мамин прасчо? Вярно, ането не е толкоз дебел, но пък е също толкова нагъл.

ХА! А защо не сложат директно шефа на Свиленградската митница??? Явно ще остане тия дни без работа, а е и наше момче - на Ваньо човек!

Най-после Янето ще напише монументалната си книга: "Корупцията в България - от А до Ю" До Ю!!!

Елементарно Уотсън. Обяснението е елементарно. От една страна Янев се издъни на изборите и хляб за него няма поне за 4 години, защото рзултатите му показват че ще се издъни и на следващите. От друга страна, след като е бил вече в Парламента и в разни комисии, а също е имал вземане -даване със службите, г-н Янев с положителност разполага с компромати за доста хора. А както всички знаят, най-уязвим от компромати е премиера поради обремененото си минало . От тук извода се налага от самосебе си. Назначението е опит за затваряне на устата. И тук вече имат думата журналистите с будната съвест, която за съжаление все още не се е събудила в БГ.

Защо се чудите и възмущавате? Намерили са работа на една шушумига, която ако излезе на пазара на труда ще бъде от вечно безработните. Какво сте очаквали, хора? Ура, безработицата намалява - дължавната трапеза се пълни от калинки и откровени идиоти на всички нива. Оставка! Срам!

В тази "държава" отдавна никой на нищо не се чуди- всеки гледа сеир и се опитва да оцелява- ден да мине, друг да дойде, живот да свърши.

Поредния слагач на хранилката. А в Гърция Ципрас отсвири и служебни автомобили и разни добре платени консултанти и съветници...

Яне Янев преди 4 одини - "АЗ ЩЕ УВОЛНЯ БОЙКО БОРИСОВ"

Яне е политически отпадът, продукт на храносмилателната и отделителна система на Боко тиквата.

Боже пази България.

Паднах от стола, като прочетох новината! Добре, че не дръпнах и лаптопа след мен- как щях да напиша поздравление за това брилянтно решение?! Боже- направо изтръпнах!

Обърканият Яне под крилото на непостоянния Борисов, каква идилия! Ами и Яне семейство храни, кинти трябват, пък и сигурно не е лошо момче- отдавна е създал връзки с хората от силовите структури на държавата и Бат' Бойко си го взима под крилото за съюзник- ето ви римски мир!

Дирчооо, Дирчо! Хората ми слагат само плюсове, а ти ме триеш! Че аз не кореспондирам с теб .....

И мен така! Просто копирах нещо от "Афера" точно по темата и моментално ме резнаха, но трябва да се свиква и да си повтаряме непрекъснато, че няма цензура. А иначе всички медии са възмутени, че сме на 100+... място по свобода на словото.

jingiby

Ако не беше тъжно, щеше да е смешно...

Ако не беше тъжно щеше да е много смешно- лидера на една партия, който щеше да уволнява лидера на друга партия докато беше премиер ще го съветва в новия му кабинет. Въпроса е кое е по-унизително- да станеш съветник на този когото си наричал мутра и престъпник или да вземеш за съветник човек който те е наричал мутра и престъпник? Може ли някой задръстен ГЕРБер да ми го обясни и да ми разкрие логиката на такива отношения, защото тази двойка започва да ме съмнява, мислех, че единия е пО мъж от другия, но май двамата се менкат.

Какво сте се запенили бе? Ми то Яне си е на място. Вие си мислите, че ще съветва тиквата, как да се бори с корпуцията?! Нееее!!! Той ще го учи как да краде с финес, така да се каже с мека китка. До сега, какво беше, вместо мутрите да взема 20-30% комисионна, взимат цялата фирма, пишман собственици по очи проснати на земята и "пълзешком назад!".

ЕТО ТАКА СЕ Е ПРОМЕНИЛ БОКО - НА ВСИЧКИ- ПРОТЕСТИРАЩИ, ОПОНИРАЩИ, ЛУДИ И НЕВМЕНЯЕМИ, КРИТИКУВААЩИ, УВОЛНЯВАЩИ ИМ ЗАТВОРИ УСТАТА- ДАЖЕ И СЪС СЪДА СЕ СПРАВИ - ЦЕЦКО Е КРИСТАЛНО ЧИСТ - И ПРОКУРОРИТЕ СА СЪС ЗЪПУШЕНИ УСТА И РАДИОТО И ТЕЛЕВИЗИЯТА - БОКО СЕ ПРОМЕНЯ.. УРА ДА ЖИВЕЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО С НАЙ-ВИСОК РЕЙТИНГ

Да ви е честито новото "реформаторско" правителство, водени от което ще покорите високите върхове на благоденствието, високата нравственост и морал и благополучието! Браво, европейски избор !

Вчера се оказа, че бившите управляващи от ДПС и БСП, са приели поправка в закона за МВР, с който унивиняват Цецо Ушето. Сега пък Янето съветник по корупция. :/

Редно е да се види кой как е гласувал тогава, защото тази поправка е можели да бъде приета и само с гласове на ГЕРБ и ДПС. Не изключвам и други комбинации, но си мисля, че това е била цената на падането на кабинета Орешарски и създаването на коалиция БОСТАН. А че е задкулисие от високо ниво е ясно за всеки непредубеден човек.

Яне,в теб ни е надеждата. Дано те чуят поне.

Не се смей толкова на това назначение,защото,както вървят нещата сабрие сапунджиева може да стане съветник по жилищната политика.