Коментари - Тръмп: При ядрените оръжия ще сме начело на глутницата | dnes.dir.bg
назад

Тръмп: При ядрените оръжия ще сме начело на глутницата

Американският президент Доналд Тръмп каза, че иска да подсили ядрения арсенал на Съединените щати, за да гарантира водещата им позиция, предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: При ядрените оръжия ще сме начело на глутницата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Понеже, повечето от коментиращите тук, пишат колко е силна и развита Русия, и колко е зле на запад!!! Та питам ги аз тях, защо всеки руснак мечтае да замине на запад, а към Русия отиват само хора от т.н. Близка чужбина??? Защо 90% от оборудването за добивната промишленост е вносно то запада??? Защо в русия внасят дори и електромотори и генератори??? Защо единствените стоки, които се изнасят от Русия са суровини / нефт, газ, руди, зърно/ или оръжия??? Посочете ми една потребителска стока, която е произведена в Русия от руска фирма!!!

От тази седмица нататък Мистър 2% е за европейска икономическа зона . Това лично той сподели във интервю с медийна агенция Ройтерс . Както се вижда , нещата погледнати под различна перспектива се оказват променливи . Така че , въпрос за така наречения комплекс въоръжения не е някоя непроменлива константа. Освен това , да припомним , бившия президент на САЩ Роналд Реген , имаше вече съвсем друти визи относно технолотическия напредък , съответно програмна защита на национални интереси . Ние сега се доближаваме към 40-ия ден на ново президенство в Белия Дом , САЩ. Нека да изчакаме , какви ще са визите след стотина дни по служба , съответно служебни ангажименти . Мистър 2% да говори едното , да прави другото , да мисли третото , реалността е едно непредотвратимо нещо . Има място за съмнения , както и за скептицизъм , дали Мистър 2% не се връща пак във предизборният модус , вместо да е в работен "моди" на службата , служебните ангажименти си . едното още да добавим като щрихи по ландшафта му , шрух във общата картина : Баба Меркел вчера му отказала издръжка за неговия най любимият шоу проект , нефтения провод от Канада до САЩ .

Лошо няма Тръмп, всяка страна трябва да може да се защити.... Ама със тоя античен краварски арсенал от ракети като Трайдън и Минетман, не виждам как ще сте на първо място...Особено като се има в предвид, че мястото на тия антики е в музея, а не на бойно дежурство! Всичките са на по 40-50 години и няма да ги сменят още 10-20 години!!!!! И това ако е модерен арсенал!! Модерен е руския арсенал с неговите нови Топол М, Синева, Ярс, Булва и т.н Факт!

отзад и натискаш спусъка на автоматична и колхозниците ще заплачат за тебе !

Среща Путин-Тръмп, няма да има никога!!! Само си представете, как би протекла такава среща!!! Ами с много смях!

наведено джудже пред горд великан, хахаха

Тръмп е бая големичък, но е джудже пред Путин

ми нали за това Путин го сложи начело на краварника -да разкава сутрин едно вечерта друго и всички да са в шах и смях

ЗАЩО ПЛЮЕХМЕ ПО ОБОНГО, СЕГА ТРЪМП ЩЕ НИ РАЗКАЖЕ ИГРАТА.

Усетиха дебелия край на руската топорижка

Хамериканците берат душа и Тръмп фъска като спукан плондер. Сутрин едно, вечер - друго, много объркан човек. Освен Китай и Русия враг на САЩ бил и ЕС. Могерини вече предупреди САЩ да не се меси и пречи на Европа

до вчера друго пееше, путлерасте. И величаеше Тръмп,

Шутлерасте, просто се майтапя с вас ...

Милиардите да потекат в джоба на Трумп... сега! Кръв ще серат лумпените от креатурата си - Тръмп политик. Ккато и руснаците от тяхната - джудже от КГБ - политик.

Късно е либе за китка -човечеца с перчема стана като бат бойко сутринта казва едно вечерта друго.Той не евиновен щото е настанен между змии от олигархо мафиотски кланове и партита, но е твърде късно за да се съревновава с Русия.Причинта е времевото изоставане и митовете за същестували някога порядки.Нито САЩ е САЩ от 80-те години нито Русия е ссср.Няма го горбачов няма го иЕлцеин.Късно.ОТ ТРИЪГАЛНИКА САЩ-КИТАЙ -РУСИЯ, 20 години по късно -най слабото звено/ъгъл /е САЩ И то за доста дълго време. А ЕС-те въобще на се фактор.

Хапчетата!!! Чаша вода, а не водка!!! хапчетата в устата, изпий водата и лягай!!!

абе тракорист извади си главата от курника си нас село и се поогледай.Още си в рад.дело с памфлетите и вицовоте напред.Нещо си пропуснал че сега 2017г. ане 1970 г.-малоумник САЩ са бананова репубкика без банани с което се обяснява пълната им безпомощност и нищо не могат да направят а само да рецитиран смешки .Так е вече 10 год.

Да си чел , че САЩ са най-големият длъжник на света ? Развиват военният си потенциал и действат като мутрите , искаш ли си парите , ти скачат с военна заплаха.

Да биха били тривиални изказванията и проекците Ви , но повече баналното на едно място , може ли ?

Рейгън през 80-те години плашеше Русия с междузвездни войни, Батмани и спайдърмени. Холивуд направи много филми с победен край. Склеротизиралите дядковци от политбюрото в Москва се хванаха и докараха ,,МИРОЛЮБЕЦА" Горбачов на власт. Другото е ясно. Но сега в Москва няма престарели хора и пацифични миролюбци. И САЩ СА ДОГОНВАЩИ

МА ТИ ВЕРВАШ ЛИ СИ? И ДЖУДЖЕТО ДА НЕ Е МЛАДО?

Защо се нервите. Русия винаги побеждава

Ха, догонват фалиралия кенеф Русия с икономика в колапс. И танкове дето не могат да запалят и на парад. И самолетоносачи с въглища.

Соросоидните идиотщини са безкрайни

до туек дори американските икономисти признаватза една фалирара икономика и това спуканият балон САЩ-веднъж се спука 2008г .сега пак ще се спука.А дълга на държава домакинства тиктака, тик так,тик-так , соц.балона ври като тендежера

И от къде кинти,като сте фалирали, Тръмп? От евроколониите ли?

като сте осрани путлерастите, поне малко замълчете.

И защо да са осрани?

АХ, КАК ЧАКАХА ТРЪМП И 20 ЯНУАРИ БЕЗМОЗЪЧНИТЕ ПУТЛЕРАСТИ,

Тръмп може да говори каквото си иска, но не трябва да забравя че има 5 деца и очаква шесто. Има и три внучета и чака четвърто. За какви ядрени оръжия говори, за какви глутници този дядка ??? През 1963 год Джон Кенеди споделя опасенията си с Жаклин, че Хрушчов може да нанесе ракетен удар срещу САЩ. Тя го пита - Никита има ли деца и внуци ??? Отговор - Има. Жаклин казва - Тогава няма да нанесе никакъв удар.

Това е официалното домочадие на Дони. Има и доста неиндифицирани деца и внуци

Е много хубаво, ама Русия малко да спре да с дрънка с оръжия и да се изтегли от Украйна, а Крим е международно призната част от УКРАЙНА!!!

какво има да изтегля от Крим? 62% от населението които са руснаци ли? :D

А бе русофили, още ли не ви е ясно, че вашият велик водач пути е във варианта "На гол тумбак, чефте пищови!!!". Народа му е гладен и жаден, храни се и пие със сурогати, икономиката му е закъсала, работят само добивната и донякъде оръжейната индустрия, финансовите резерви се стопиха, а той се ерчи!!! Просто всичко в Русия е без покритие, САЩ може и да имат дългове, но всички търгуват в долари, евентуално евра, никой сериозен не търгува с рубли или юани!!!

Много глупости от Бездарния КОЗЯК. Кой ви ги подхвърля тия глупости?

Кое не е вярно, генерале???

Не е лесно да си соросоид! Русия изкупува злато, за да покрие рублата, както навремето пишеше и на българския лев, че банкнотата е обезпечена със злато и всички активи на банката. А Америка какво обезпечение има. Ако не беше Китай, да им изкупува дълговете, вече да са умрели от глад и мизерия. Тръмп много добре го вижда и се опитва да спаси един потъващ кораб, но собствените му идиоти му пречат и затова Америка отива все по на зле. Като нищо скоро долара може да изгуби своето място.

Въпреки, че това което си написал няма нищо общо с истината, ако да предположим е вярно, това за златото и покритието, Защо никой сериозен играч в света не търгува в РУБЛИ???

Глутницата на Тръмп май е от палета с подвити опашки. А и самия водач на глутницата е много проскубан и отслабнал

РИВЕШ ЗА ОБОНГО, ХАХАХА

ТЪПИТЕ КОМУНОИДИ СИ МИСЛЕХА, ЧЕ ТРЪМП ЩЕ КАЖЕ РУСИЯ ДА Е НАЧЕЛО НА ГЛУТНИЦАТА. МНОГО СА ВИ УВРЕДЕНИ МОЗЪЦИТЕ,.

Русия е начело на нейната си глутница.

северна корея ли имаш пред вид?

Тръмп пак се засили и излезе от релсите. Въобще не трябваше да говори за валутни манипулации. САЩ са най-големият манипулатор. Например от 2008 г. до 2013 г /дълговата криза/ са напечатали 2,5 трлн долара без покритие. Но колкото и да печатат не могат да изплатят нито външния си, нито вътрешния си дълг. И ядрените оръжия вече не помагат

Тръмп е толкова отклонен с мненията си че рано или късно ще засегне всички хора на Земята. Един път казва нещо което ти харесва а след два часа нещо друго което те кара да се замислиш... "Абе този нормален ли е". Това е типично за частен бизнесмен а не добър политик.

ДРУГО ПЕЕШЕ ДО ВЧЕРА, КОМУНОИДЕ.

Това към мен ли беше? Ако беше, то какво общо има? Тръмп е твърде поляризиран и почти в никое от изказванията си не е умерен. С такива хора политика много трудно се прави.. ако изобщо.

НЯМА ЛИ ПАК ДА ПИЙНЕТЕ АНТИФРИЗ, ЧЕ СПЕЧЕЛИЛ ТРЪМП, ТЪПИ ПУТЛЕРАСТИ?

Какво ще спечели?

да продължава така и това наистина ще е последния президент на сащ, които ще изчезнат

ТРЪМП ЩЕ РАЗКАЖЕ ИГРАТА НА ПУТЛЕРАСТИТЕ!

Ще ги скъса от СМЯХ

ЩЕ ПИЙНАТ БОРЫШНИК КОМУНОИДИТЕ

САЩ се изправят едновременно срещу Русия и Китай. Едните имат самочуствие на победители и оръжие, другите - парите и оръжие. Много лоша комбинация за Тръмп

Тръмп ако ги въвлече в такъв сериозен конфликт и ако излязат с него с подвити опашки, долара пада като световна валута и САЩ фалират на следващият ден. Тоя долар на какво се крепи ако не на армията им?

радвах се, че хилари загуби, ама тоя е пълен глупак. Оная поне беше умна и можеше да се изразява

ЩО СЕ РАДВАШЕ ТОГАВА? ЗНАЧИ ТИ СИ ПЪЛНИЯ ГЛУПАК.

нещо нервен ми се виждаш :D

Може ли да цака и надцаква козът Тръмп (trump), когато играта е на три без коз?

дори и на 1 без коз само Путин може да цака по очевидни причини :)

И България ли е от глутницата на Доналд Тръмп ???

Глутиницата на бай Трънп вече не е от вълци, а от ,,меки" китки. И второ - Тръмп не биваше да намесва Китай и да нарича китайците валутни манипулатори. Това е голяма грешка, която финансовият министър на САЩ веднага се опита да поправи с друго изявление

за валутата сигурно не трябваше ама китай е далече по-гнусна история кражба на технологии манипулация на валутата за да останат ниски заплатите обричат виетнам на суша като им спират реките завладяват им територии виетнам в момента се надяват на сащ за защита колкото и странно да звучи мани не ги хвали китайците щото са гнус а колкото за гейовете има ги навсякъде путин може да се прави на 2метров самец ама не е се тая

а сещаш ли се китайците къде точно ги боли и сърби американците, за какви ще ги обявят? Тази история с валутите върви от повече от 10 години.. на практика китайският юан е във валутен борд вързан към долара ( с едно краткотрайно изключение) с решение на Партията - успех на Тръмп да се оправи с тях. Ако иска да е новият Рейгън най-вероятно не си е направил добре сметката. Или някой го е подвел жестоко и скоро ще има "you're fired"

...така е >>> ГРИЗЛИ е в USA и за това проскубаната ватенка да си трае!!!

аз съм образован човек който знае какво говори но от учтивост се съобразявам с нивото на аудиторията тук

Не дразнете мечока ГРИЗЛИ,...някои могат да пострадат!!!

гризлитата са в сащ

:)))))))))))) е къде се намират мечките гризли????

Да не забравяме годината 1961г. Така наречената бомба "Кузкина мать" или "Цар бомба" с мощност от 50 до 58 мегатона и тегло 26 тона. Въпрос колко е голяма сегашната "Цар бомба" ?

типично американско - "осъден на три доживотни присъди"; ядрените оръжия и на уса и на руснаците (поотделно) стигат за дву-трикратно унищожаване на планетата ни, та още една бомба няма да наруши статуквото; даже да се взривят само на територията на една държава, катастрофата ще е глобална :(

ми то хубаво ама урана е в сибир

Чичо ви Дончо още си мисли, че може да обърне траекторията на нещата. Ма нема да стане, ще му остане само едното напъване. Ядрени оръжия има и ще има и дори и неговите да са по-добри - все тая. Щото победител няма да има. Така и не им увряха мозъците на надутите западни парвенюта и не разбраха, че тяхното време е МИНАЛО.

Що? какво идва на тяхно място?

На тяхно място идват ДВЕ неща. Първото - група държави, които се придържат към източния дух на партньорство, кйт позволява развитие. Второто - група държави, които се бият за останалото от баницата и носят колониалното мислене в себе си.

зад ника "Горд европеец" стоят кадри на дира със задача увеличаване оборота на постовете. Виж му старите постове как хвали Запада и ругае руснаците.

Чудна работа. Като как си ги представя Ядрените МАСОВИ БОМБАРД3РОВКИ нашо човек. Да вземат военните да му пуснат малко филмчета от изпитания на ядрено оръжие.