17-11-2017 20-11-2018

Коментари

30 години ни управлява демокрация и "приятели" зад океана и 30г не се изнася информация кой купува гласове. За коя партия са били?!? Недемократично е да знаем, като с договорите, които засекретяват

но никоя партия не иска да ги въведе. Просто купуващите партии, да им се забрани дейноста и явяване на избори. Но това на нито една партия не и харесва.

За да има някакъв смисъл от такива гласове, то те трябва да са минимум 100 хиляди гласа. По 50 лева на глас, това прави 5 милиона лева. В този ред на мисли, за 25 милиона евро, някой може да си купи управлението на България.

Вгъз-раждане и Копейкин?

Габарит Кремъл се обади. Трай мършо путинска.

Преди избори, МВР показва как трябва да се работи по принцип, а не само, когато "политиците" се карат за баницата.

Гербавите и рязаните! Това, мисля е ясно на всички

Седесари да не се обаждат, нямате 4 процента

От край време се знае, че в този квартал яко ГЕРБ купуват гласове. На тези избори по 40-50лв вървят, от Възраждане също натискат. За протестоте даваха по 40лв на ден. Но малко мангали вече им се връзват..

- Сър, защо пак ще има избори? - Защото това е изклюителено ефективен начин за тероризиране на туземците, Джон!

Каква Спец.Акция бе престъпници с пагони , полицията в Бобов дол работи в симбиоза с Организираната Престъпност - всеки ден изтезават Българи в продължение на 2 години, не си помръднахте пръста- над 200 жалби са подадени !

И като е в Англия какво? Не може да се приложи реда ли? Аа, ама иначе може да се гласува в чжбина, така ли? А в турция ще има ли полицейска акция за купуване на гласове? Ааа и там не може, щото не е европейски съюз... ама може да се гласува, така ли? Значи чужбина гласува, ама българските полицаи прилагат реда само в границите на държавата ни? Усещате ли колко е извратено нещо е гласуването в чужбина?

Преди всички избори голямо ловене и голямо хвалене и след това нито един осъден. Няма как да обвиниш някой в покупка на гласове защото има списъци с имена и пари в дома си. Това не е незаконно и ако вземат да ровят във всеки домоуправител и касиер на вход дори ще намерят пари и списъци.

Ама стига сте обяснявали какви списъци са открили и конфискували. Крайно време е да започнат да обявяват партията/партиите за които са подготвени тези списъци, а след това прокуратурата и съда да се заемат. Тези партии да бъдат санкционирани и дерегистрирани от съда! А лидерите им да получат забрана за регистрация на нови партии! И обществото да знае, за кои партии става въпрос и кои хора! Това е правилния подход. А не всяка година едни и същи номера. Само се обявява че нещо е открито и всичко по старому. Значи умишлено държавата прикрива престъпленията!

Нито дума за новото драстично повишение на цените.При Киро всеки ден ревяхте,а сега сте си заровили главите в пясъка.Бо знаете какво ви лъсна.

Акция за тероризиране на населението в стим дамаджанов. Списъци ала бала , кой ще тръгне да дава пари ,като с машините на мадуро и псевдосоциолозите и медиите хем е по сигурно хем по лесна фалшификацията

Ето Кирил и Асен пак са трагнали с голямата пачка!

“При обиск на къща на ул. "Хилендар" 15 са открити голямо количество злато, дебитни карти и списъци с имена. Което дава основание да се смята, че може да се касае за търговия с вот за предстоящите парламентарни избори на 2 октомври, считат от полицията.” Голмо браво - само да бяхте споделили и кои партии си пазаруват гласове ;) Или от Хилендар 15 не искат да си кажат?

Еййй редакторчето “Той не знае дали той му е лихвар”. Детето ми на 4 г. се изказва по-добре

ГЕРБ и ДПС, но как да стане като те са назначили прокуратурата и съда са техни хора...сами да се осъдят и самозакрият ли ?

Редно когато Меверето реализира поредната си бомбастична акция, да информира и кои са поръчителите на престъплението. Кои са клиентите на тези бабаити? Иначе е малко “Хванахме едни дето се канеха да направят нещо, ама не знам точно какво”.

Важното е дилърите и каналджиите да не се барат да си газят хора и полицаи всеки ден... толкова за работата на полЮцията...

България щеше да е чудесно място за живеене, ако ги нямаше циганите и мюсюлманите.

Еййййй тея Гербаджии не можеш ги спря! Само далавери и мизерии им са в главата.

Буци и Шиши пазаруват гласове да вдигат процента....

Назначи човек от "Библиотекарския" да сертифицира изборите.Какво става г-н Радев?С какво мафията ви стисна за гушата? Или как гълъб излюпи паун. Четете в "Афера".Интересно е .

Ако компания те разкара, като разбере, че няма да гласуваш съответно за партията, която спонсорира (напр. ПП) това търговия с гласове ли е или просто "не се вписваш в културата на компанията" ? Мда, има такива примери и не са един и два. Компании от определен сектор, тормозят хора заради политически възгледи, досущ както ДПС по малките нас. места! Дигиталния тоталитаризъм не прощава и не се различава по нищо от другите..

Да бе, мюсюлманите са най-лоши! Те са най-работните хора, който познавам! В моя район, мюсулманите, възтановиха с техни средства 4 църкви! Българската общност не можа да събере пари за курбана при откриването на едната от църквите, иначе подпират стените на хоремага с бира в ръка!

Те ако тях ги няма и българите няма да ги има.. не виждаш ли, че младите българки масово не раждат. Младите българи си живеят с мама и тати почти до трета младост.. има тук таме някои изключения и тва е. шах и мат.

Безпокой за хората в тези компании.Те по принцип си гласуват за ПП. Най-лесно се манипулират необразованите и циганите.

- Сър, каква е разликата между демокрацията и диктатурата, Сър? - Демокрация е когато ти работиш са мен, а диктатура, ако аз работя за теб, Джон!

- Сър, защо постоянно се занимават с циганите, Сър? - Защото са най-беззащитни, Джон!

Ти да видиш

Той не знае дали той му е лихвар.?!? автора чете ли написаното? редактор?

Т.е. винаги се изхожда от позицията на безпогрешна рационалност, че който гласува за ПП не подлежи на манипулация и по подразбиране е на правилната позиция (по всичко)? Правилно ли те разбирам?

Хипотетично нали, взимат големите заплати и стават от правилната партия.. или обратно - понеже са от правилната партия, взимат големите заплати... незапознат човек би казал, че това е куролация. същата куролация я има и при ДПС. Дали първо е партията и после кинтите или първо кинтите и после партията незная.. зная само, че и двете са устойчиви цивилизационни модели, нямащи нищо общо с демокрацията. Т.е. дали ще си в ИТ сектата или от ДПС маала принципно е едно и също.

Е, да но кой наглася софтуера на машинките за гласуване?

От наличието на банкови карти и списъци не може да се направи аргументирано заключение, че се касае за търговия с гласове. За съда ще трябват по-конкретни доказателства. Според мен са ударили местния лихвар, който се е правил на отворко пред някой информатор.

Авторът е писател, авторът не е читатель.

Абе, синът е бил поканен от кралското семейство за погребевието на кралицата, нашите хукнали да го гонят за лихнарство и търговия с вот. Българска му работа.

Извинявам се - следва да се чете "погребението", "лихварство".

За какво да купуваш гласове като Простокиро си купува с нашите пари направо депутате?