17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво да купуваш гласове като Простокиро си купува с нашите пари направо депутате?

Абе, синът е бил поканен от кралското семейство за погребевието на кралицата, нашите хукнали да го гонят за лихнарство и търговия с вот. Българска му работа.

Извинявам се - следва да се чете "погребението", "лихварство".

От наличието на банкови карти и списъци не може да се направи аргументирано заключение, че се касае за търговия с гласове. За съда ще трябват по-конкретни доказателства. Според мен са ударили местния лихвар, който се е правил на отворко пред някой информатор.

Той не знае дали той му е лихвар.?!? автора чете ли написаното? редактор?

Авторът е писател, авторът не е читатель.

- Сър, защо постоянно се занимават с циганите, Сър? - Защото са най-беззащитни, Джон!

- Сър, каква е разликата между демокрацията и диктатурата, Сър? - Демокрация е когато ти работиш са мен, а диктатура, ако аз работя за теб, Джон!

Ако компания те разкара, като разбере, че няма да гласуваш съответно за партията, която спонсорира (напр. ПП) това търговия с гласове ли е или просто "не се вписваш в културата на компанията" ? Мда, има такива примери и не са един и два. Компании от определен сектор, тормозят хора заради политически възгледи, досущ както ДПС по малките нас. места! Дигиталния тоталитаризъм не прощава и не се различава по нищо от другите..

Безпокой за хората в тези компании.Те по принцип си гласуват за ПП. Най-лесно се манипулират необразованите и циганите.

Т.е. винаги се изхожда от позицията на безпогрешна рационалност, че който гласува за ПП не подлежи на манипулация и по подразбиране е на правилната позиция (по всичко)? Правилно ли те разбирам?

Хипотетично нали, взимат големите заплати и стават от правилната партия.. или обратно - понеже са от правилната партия, взимат големите заплати... незапознат човек би казал, че това е куролация. същата куролация я има и при ДПС. Дали първо е партията и после кинтите или първо кинтите и после партията незная.. зная само, че и двете са устойчиви цивилизационни модели, нямащи нищо общо с демокрацията. Т.е. дали ще си в ИТ сектата или от ДПС маала принципно е едно и също.

Назначи човек от "Библиотекарския" да сертифицира изборите.Какво става г-н Радев?С какво мафията ви стисна за гушата? Или как гълъб излюпи паун. Четете в "Афера".Интересно е .

Буци и Шиши пазаруват гласове да вдигат процента....

Еййййй тея Гербаджии не можеш ги спря! Само далавери и мизерии им са в главата.

България щеше да е чудесно място за живеене, ако ги нямаше циганите и мюсюлманите.

Да бе, мюсюлманите са най-лоши! Те са най-работните хора, който познавам! В моя район, мюсулманите, възтановиха с техни средства 4 църкви! Българската общност не можа да събере пари за курбана при откриването на едната от църквите, иначе подпират стените на хоремага с бира в ръка!

Те ако тях ги няма и българите няма да ги има.. не виждаш ли, че младите българки масово не раждат. Младите българи си живеят с мама и тати почти до трета младост.. има тук таме някои изключения и тва е. шах и мат.

Важното е дилърите и каналджиите да не се барат да си газят хора и полицаи всеки ден... толкова за работата на полЮцията...

Редно когато Меверето реализира поредната си бомбастична акция, да информира и кои са поръчителите на престъплението. Кои са клиентите на тези бабаити? Иначе е малко “Хванахме едни дето се канеха да направят нещо, ама не знам точно какво”.

Еййй редакторчето “Той не знае дали той му е лихвар”. Детето ми на 4 г. се изказва по-добре

“При обиск на къща на ул. "Хилендар" 15 са открити голямо количество злато, дебитни карти и списъци с имена. Което дава основание да се смята, че може да се касае за търговия с вот за предстоящите парламентарни избори на 2 октомври, считат от полицията.” Голмо браво - само да бяхте споделили и кои партии си пазаруват гласове ;) Или от Хилендар 15 не искат да си кажат?

Ето Кирил и Асен пак са трагнали с голямата пачка!

Акция за тероризиране на населението в стим дамаджанов. Списъци ала бала , кой ще тръгне да дава пари ,като с машините на мадуро и псевдосоциолозите и медиите хем е по сигурно хем по лесна фалшификацията

Нито дума за новото драстично повишение на цените.При Киро всеки ден ревяхте,а сега сте си заровили главите в пясъка.Бо знаете какво ви лъсна.

Ама стига сте обяснявали какви списъци са открили и конфискували. Крайно време е да започнат да обявяват партията/партиите за които са подготвени тези списъци, а след това прокуратурата и съда да се заемат. Тези партии да бъдат санкционирани и дерегистрирани от съда! А лидерите им да получат забрана за регистрация на нови партии! И обществото да знае, за кои партии става въпрос и кои хора! Това е правилния подход. А не всяка година едни и същи номера. Само се обявява че нещо е открито и всичко по старому. Значи умишлено държавата прикрива престъпленията!

ГЕРБ и ДПС, но как да стане като те са назначили прокуратурата и съда са техни хора...сами да се осъдят и самозакрият ли ?

Ти да видиш

Е, да но кой наглася софтуера на машинките за гласуване?

Преди всички избори голямо ловене и голямо хвалене и след това нито един осъден. Няма как да обвиниш някой в покупка на гласове защото има списъци с имена и пари в дома си. Това не е незаконно и ако вземат да ровят във всеки домоуправител и касиер на вход дори ще намерят пари и списъци.

И като е в Англия какво? Не може да се приложи реда ли? Аа, ама иначе може да се гласува в чжбина, така ли? А в турция ще има ли полицейска акция за купуване на гласове? Ааа и там не може, щото не е европейски съюз... ама може да се гласува, така ли? Значи чужбина гласува, ама българските полицаи прилагат реда само в границите на държавата ни? Усещате ли колко е извратено нещо е гласуването в чужбина?

Каква Спец.Акция бе престъпници с пагони , полицията в Бобов дол работи в симбиоза с Организираната Престъпност - всеки ден изтезават Българи в продължение на 2 години, не си помръднахте пръста- над 200 жалби са подадени !

- Сър, защо пак ще има избори? - Защото това е изклюителено ефективен начин за тероризиране на туземците, Джон!

От край време се знае, че в този квартал яко ГЕРБ купуват гласове. На тези избори по 40-50лв вървят, от Възраждане също натискат. За протестоте даваха по 40лв на ден. Но малко мангали вече им се връзват..

Гербавите и рязаните! Това, мисля е ясно на всички

Преди избори, МВР показва как трябва да се работи по принцип, а не само, когато "политиците" се карат за баницата.

Вгъз-раждане и Копейкин?

За да има някакъв смисъл от такива гласове, то те трябва да са минимум 100 хиляди гласа. По 50 лева на глас, това прави 5 милиона лева. В този ред на мисли, за 25 милиона евро, някой може да си купи управлението на България.

но никоя партия не иска да ги въведе. Просто купуващите партии, да им се забрани дейноста и явяване на избори. Но това на нито една партия не и харесва.

30 години ни управлява демокрация и "приятели" зад океана и 30г не се изнася информация кой купува гласове. За коя партия са били?!? Недемократично е да знаем, като с договорите, които засекретяват

Габарит Кремъл се обади. Трай мършо путинска.

Седесари да не се обаждат, нямате 4 процента