Коментари - Мирослав Найденов се извини на Моника Янова | Днес.dir.bg

Мирослав Найденов се извини на Моника Янова

Министърът на земеделието Мирослав Найденов се извини на Моника Янова в студиото на Нова телевизия само дни, след като я обяви за главно действащо лице в корупционния скандал в Австрия с австрийския консултант Петер Хохегер, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Мирослав Найденов се извини на Моника Янова | Днес.dir.bg

Коментари

Един от друг по големи популисти, лъжци и страхливци..Миро като видя че му се задава дело наистина, а не като неговите думи да се намира на работа, реши да се "извини"..Като добавка към делото идва и обратни на неговите приказки от ББ...Ех миро ще си намериш майстора, но нас няма да ни стопли това след всичките ти поразии..

Точно нейната филма не е избрана от Станишев бе РАПОН! ТИ СИ Я ИЗБРАЛ!

Ти май не си в час! Какъв ти Сергейчо са го хванаха в крачка, австрийските служби? Поне чети постинги в нета Auerdem habe der Premier nicht an den Sitzungen teilgenommen, sondern nur dessen Kabinettschef und "eine Dame, die irgendwie das Bindeglied zu Hochegger war." В горното се казва, че в консултантската група участвала "и някаква дама, връзка с Хоегер"; но се оказа че това не е Янова, а е една от учредителките на ГЕРБ и авторка на партйната им програма. После се разбра, че има и още най-малко двама души от ръководните кадри на Герб, които са много тесно свързани с австрийския консултант Петер Хохегер

Това герберистите не са политици,това са едни фурнаджийски лопати. Мерете си приказките, бе малоумници, да не сте в селската кръчма.

Според мен - този въпрос е към "независимия български съд", защото съдебната власт не зависи от изпълнителната.

След резила в Катар и извинението на Найденов,вече съм убеден ,че ни управляват тъпи и некадърници!Защо им трябваше на ГЕРБ ,да раздухват историята с М.Янова ,без да помислят ,че камъните ще паднат в тяхната градина!Достатъчно е било да прочетат статиите в "Die Presse"за бившият външен м-р и депутат от ЕНП /OVP/ Щрасер!В Австрия той се разследва за укриване на данъци/Steuerhinterziehung/ за консулт.хонорари в размер 560хил.евро и целия скандал е на територията на ЕНП,към която спада и ГЕРБ!Явно ,само с КОНГРАЧЮЛЕЙСЪН работа не се върши!

За какво извинение става въпрос. Когато пред цялата общност обявяваш такива неща и се окажат неверни мисля че не става с извинения а с други неща написани на лист хартия до премиера.То е все едно , като поговорката "Кажи му че сестра му е к-ва а той нека доказва че няма сестра"Г-н Найденов за обида тази жена може да те осъди да платиш 100000 лв. ако има съд в България. Прави са хората като те съветват да си гледаш агнетата , яицата и доматите.

Така става, когато думите изпреварват мисълта. Напоследък издрънкат нещо и после се извиняват. Мислете, господа! Моника ми изглежда доста интелигентна и чиста жена. Симпатична ми е.

Миро Мирооо! Оти се връзваш на оня изрод Цецо-крадецо бе? Мисли понякога - ако можеш. Бива ли такава излагация?! Глей си кокошките, яцата,агнетата.Това ти е работата. Пък ако Цецо се пъне му тегли една майна . Няма да умреш от глад. Ще те приемем в нашата комуна. Споко не е нарко-комуна.

Мирослав Найденов винаги е бил много галантен с дамите. Покорил е не едно женско сърце...

Целта на тази гнусотия, произведена в кухнята на Цв.Цв., е да се отклони вниманието от скандала с демагогията на управниците, лъснала покрай тлъстите пачки по самонаграждаването им с бонуси. Факт е че уреците заглъхнаха, но отвращението в избирателите не е преминало и омразата към лицемерите нараства. Все повече хора виждат истинското лице на най-бездарните и най-наглите изроди докопали се до властта. Тежко им на следващите. Чака ги изтърбушена държава, тотално обезверено население и безкраен тунел без изход.

Ей, Мравчо, една умна приказка!Добави и все по-голямята безработица,цените, престъпленията и т.н.

100% работа на Гоцето. Всички ги натопи, за да им върне за помилванията.

101% на Гоцето. Лично е отишъл при Цветанов и му е казал - ей такива ще ги говориш, вервай ми, няма да сбъркаш. Пък да ви кажа, може и евреи да са намесени, може и някой от администрацията на Обама.

То като си уникално прост (има едни такива персонажи в известно предаване по известна телевизия) не е нужно да си Гоце за да те направят за резил :-)

Ех, Боко, Боко. Клко време още ще мине за да разбереш, че от Цветанов хубаво няма да видиш/ Където и когато да си отвори устата, следва срам и позор за ГЕРБ. Хвърли оня ден поредните си манипулативни приказки в медиите, па и вие глупаците му се вързахте и почнахте да му припявате. И какво сега - извинения. Не станаха ли много чести извиненията напоследък, Боко? Какво трябва да ти падне на кратуната за да се сетиш, че от Цветанов, пък и от Дянков, по-лошо за ГЕРБ няма. Не че ти си цъфнал и вързал, ама все пак те харесвахме преди 3 години.

Вярно е. Цветанов както създаде тази партия, така и ще я затрие. ГЕРБ ще си замине, но Цветанов не. Причинатае в това, че Цветан държи здраво Тиквата.

Голямо излагане, Миро, голямо! Ц-ц-ц, не се прави така. Ако кажеш "А", трябва да си готов да кажеш цялата азбука, че ако трябва и китайската. Иначе е ... как да кажа ... келешлък някак си

По излагащ се министър в историята на България няма. Толкова гафове има, цял епизод на Господари на ефира може да се излъчи за Миро и странно Бойко го харесва, че даже заплаши Дянков че може да си отиде преди него.

Е,как Бойчето ще падне по гръб................

ЕЕЕЕЕЕЕХХХХХХХ,Бузльо!!!!Първо се мисли,после се говори.

Едно е да лобираш, друго е да корумпираш /100000 евро/ за една вечеря ва вътрешния министър на Австрия.

ГЕРБерската мъка няма край ! Мъчат се ГЕРБ,а измъчват и Народа си ! Кога ще сверши всичко това ,Боже !

няма да е скоро! както е тръгнало ще ги избере народа още един мандат

Стокхолмски Синдром се нарича ! Отвлеченият се влюбва/съчувства в/на Бандитите. които са го Отвлякли !

Миро, не плямпай глупости ами кажи обикаляхте ли с Боко магазините, щото в нашата квартална бакалия яйцата са си 42 стотинки.

...а в нашата са по 28...

я , как изведнъж омекнаха! на какво ли се дължи това? дали получиха пари за лобиране, или им се обадиха, и им казаха , че и техните договори за лобиране ще лъснат след година??

Не, те може да се познават от 20 години, но да имат връзка 1 година и да решат да имат дете, много чудно, голямо нещо, е.

разбира се,че като е гепила паричките е била женена за Венцислав Йосифов...е да официално женена,но пък...поради голямата разлика във възрастта взела,че харесала Гейчо,за да го научи на "някои мурафети" тоя зализан и мазен въртиопашко...той пък като кавалер взел,че й се отблагодарил финансово,като заобиколил търговете и направо "определили" нейната фирмичка за "имиджова"и хоп-лапнала половин милион...ха ха..наглост и безочие от които лъха отвратителна алчност-тия мазни алчни мутри не могат да проумеят,че като лъжат народа-първо лъжат себе си..

Я ни светни как стават търговете при лобиранията, че нещо не в час те усещам ;-)

Не е важно за кого си омъжена, важно е с кой спиш и правиш бизнес.

Важно е с кого не спиш, щото ако спиш и правиш бизнес ...

Мирослав Найденов е галантен кавалер. А и госпожа Йосифова - Янова, която сега може да се нарече Станишева е достойна за уважение. Никой не би се отказал от 270 000 евра ... Големият въпрос е за Сергей Дмитриевич... какви ги е мислил, какви ги е правил... Та 3 000 000 лв. от бълг. бюджет да отидат при Хохегер, от там да се разпределят в разни посоки. И част от парите да отидат при г-жа Йосифова - Янова - вече Станишева? Т.е. да се върнат пак при Сергей Дмитриевич ... Това е въпросът. Другото е ала-бала Кутев...

айде задействайте се и вие, тук ще има и за вас по някоя паричка - по 50-100 бона, не е много, ама в тая криза все е нещо

Като е тъпак и не си мери думите, да го съди разбира се.

Блондинките в критична възраст са нъй-твърдия електорат на Герб! Оказа се, че хората от Герб се било в много по-тесни отношения с австрийския консултант Петер Хохегер отколкото Моника Янова. Бях приятно изненадан от интелигентността и коректността на тази млада жена. Какво виждам насреща (твоя милост) некомпетентни, алчни, комплексирани и завистливи чалгари-селяндури. Врочем, защо ни питаш колко държавни и общински средства отклони през същите тези години (2006-2008) Бойко към неговата любовница Цветелина. Само поръчката с винетките възлиза на десетки милиони лев. , а избирането на СИБанк за обслужване на МВР (смяна на документи и др.) От две години Цветелина се захвана с производството на Зелена енергия, която се изкупува по бесни цени от държавата и вдига цената на тока за потребителите. Та не знам колко спечели Моника Янова, но Цветелена Бориславова с подкрепата на Бойко стана най-богатата жена в БГ. Мамицата ви гербераска смотана!

Моника, ако чувстваш, че си права и всичко казано от този и пасмината около него, съди ги до дупка!

Много жени са женени ,но си имат и любовници

Нещо по- тъпо да напишеш...?Явно нямаш личен живот и се вреш в личния живот на другите... В края на краищата това не те засяга!

Найденов акъл има ли? За какво се извинява на Моника; тя трябва да се извини на всички нас за окрадените държавни пари и за опашатите лъжи! Нали уж отричаше наличието на тези договори? После пък си призна и каза, че било грешка, дето е отричала. На това хората му викат ЛЪЖА, а не грешка!

Колкото и да е тъп, Миро има акъл, поне до толкова за да се усети, че ако продължава така ще излезат герберските далавери. А на фона на техните гешефти, то парите на Моника ще ни се видят като жълти стотинки

Ами работата е проста, дойде си ВОЖДА и Миро си обърна позицията на 180 градуса.Най-вероятно е станало ясно, че са замесени и лица от ГЕРБ.Иначе това си е жива корупция.Парите са дадени занякава услуга, която много трудно може да се оцени колко струва.Примерно в САЩ за вечеря с Лоран Бъфет дават по 100000долара, само дето после парите отиват за благотворителност, а не в нечии джобове.

Ти ходиш ли на работа? Ако ходиш, що не ни се извиниш, че получаваш възнаграждение?

печели моника!!миро да занесе една кори яйца от щастливи кокошки на моника и да почеша същите на станишев и ще му простят,няма да се карат я,чака ги коалиционно управление!!

Не бъди скромен. Ти не си рефер -ти си прероден Соломон;о)

Ама защо само са се извинили на Моника, трябва и орден Стара планина да и дадат, задето е завлякла с помощта на любовника си 380 000 евро от парите на българските данъкоплатци! Лобизмът бил хубаво нещо - е да, но да се дават милиони за лобизъм, когато няма пари за тежкоболни деца, е цинизъм! Особено когато близо половината от дадените пари се връщат обратно във фирмата на гаджето на този, който ги е дал!

Когато са дадени парите имаше и пари за болни деца. Цинизъм е да си даваш стотици милиони бонуси днес, когато няма. Гербавите освен да крадат и лъжат друго не знаят.

Да, и щеше да има с 1 млн. евро повече за тази кауза, вместо да се наливат в лобистки договори със съмнителни резултати. Защото никой не е в състояние да отчете реалния ефект за имиджа ни от тази сделка.

Ох, Мире, Мире, вожда зададе тона и ти обърна палачинката, а? А как трепереше от нетърпение първи да съобщиш горещата клюка... Поне си се изучил - каквото вожда каже, подкрепяме го не на 100, на 1000%!

Миро, Миро, По-добре върви да снасяш евтини яйца. Тая работа с банкеро-ченгеро-премиерската метреса Йосифова-Янова ич не е като за тебе.

Миро, заши ли си копчето ...

Голяма излагация- на японци карате да покажем...:)

Нищо ново под Слънцето!!! просто поредният цирков спектакъл !!!! Но за жалост, отново на гърба на българския данъкоплатец!!!

...па плеснали с ръце и се прегърнали! Значи отклоняването на държавни средства от страна на Станишев с цел облагодетелстване на любовницата му няма да бъде разследвано, стига да не се разследва и това как от същата сделка се е облажила и една от основателките на ГЕРБ? Брей, че бързо се коалираха БСП и ГЕРБ, за да замажат, че и едните, и другите са бъркали в кацата с меда!

АБЕ 20 ГОДИНИ ДЪРЖАВАТА МЕРИШЕ НЯМА ЛИ НАИ ПОСЛЕ ДА РАЗБЕРЕМ КОИ СЕ Е НА---Л

Кой не мина- той не се....:)

Абе, хора, ни ви ли е ясно, че червеният змей десетилетия наред смуче от кръвта ни и го прави по всякакви начини. Това лобиране и хонорарите за целта е само един пример за това как "любимата" партия граби ресурси отвсякъде. Сергейко си е научил добре урока как да "дърпа" финанси, но сега го хванаха в крачка, при това не нашите служби, а Австрийските.

Тоя па само грухти.... да го ева....

А бОКО КОЙ ДА ПРАТИ В ИСТОРИЯТА ?????????

Искам да стана лобист!

поредно осиране

Моника трябва да ги съди до дупка...

Моника по добре да си седи в скута на Станишев.

Абе, тя знае в чий скут да седи! Първо-в скут на банкер, после-в скут на министър председател и шеф на партия... Няма да седне в моя или твоя по понятни причини.Не е глупава!

А сега си кажи и за Ирланското, и за яйцата, и за месото, и за хляба и за млякото и за дървата ..... и си ходи! Трайков е 1000 пъти по кадърен, работлив и съвестен. И е честен, а ти не си!!!

Това весело и щастливо прасе се извини ха ха ха царвул

не разбра ли тоя ,че е поредния резил и че той е следващия?

"Когато е сключен договорът, тя беше женена за банкера Венцислав Йосифов" е значи е била любовница наСтанишев. Иначе как му е роди дете.

Детето му е родено през месец май 2011 г. Смятай 9 месеца назад - август 2010 г. А става дума за събития през 2008/9 г.

кво дете кви 5 лева! по-вероятното в случая е бащата да забременее

Ама сте ми духовите,сладури герберастчета ! Равни нямате !

Боже, колко ли сме грешни , че такива тъпанари се упражняват да ни управляват, Боже! До кога , Боже?

А за Цветелина Борисова и дума не се споменава ха ха ха ха ха

този мазен гербаджия обърна лопатата като се разбра че и техни хора са в тази история. Дааа, пренареждат се картите. Очевидно е.

Че той ВСЕКИ ПЪТ така прави - друго не може .

Коментари - Мирослав Найденов се извини на Моника Янова | Днес.dir.bg

Мирослав Найденов се извини на Моника Янова

Министърът на земеделието Мирослав Найденов се извини на Моника Янова в студиото на Нова телевизия само дни, след като я обяви за главно действащо лице в корупционния скандал в Австрия с австрийския консултант Петер Хохегер, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Мирослав Найденов се извини на Моника Янова | Днес.dir.bg

Коментари

Един от друг по големи популисти, лъжци и страхливци..Миро като видя че му се задава дело наистина, а не като неговите думи да се намира на работа, реши да се "извини"..Като добавка към делото идва и обратни на неговите приказки от ББ...Ех миро ще си намериш майстора, но нас няма да ни стопли това след всичките ти поразии..

Точно нейната филма не е избрана от Станишев бе РАПОН! ТИ СИ Я ИЗБРАЛ!

Ти май не си в час! Какъв ти Сергейчо са го хванаха в крачка, австрийските служби? Поне чети постинги в нета Auerdem habe der Premier nicht an den Sitzungen teilgenommen, sondern nur dessen Kabinettschef und "eine Dame, die irgendwie das Bindeglied zu Hochegger war." В горното се казва, че в консултантската група участвала "и някаква дама, връзка с Хоегер"; но се оказа че това не е Янова, а е една от учредителките на ГЕРБ и авторка на партйната им програма. После се разбра, че има и още най-малко двама души от ръководните кадри на Герб, които са много тесно свързани с австрийския консултант Петер Хохегер

Това герберистите не са политици,това са едни фурнаджийски лопати. Мерете си приказките, бе малоумници, да не сте в селската кръчма.

Според мен - този въпрос е към "независимия български съд", защото съдебната власт не зависи от изпълнителната.

След резила в Катар и извинението на Найденов,вече съм убеден ,че ни управляват тъпи и некадърници!Защо им трябваше на ГЕРБ ,да раздухват историята с М.Янова ,без да помислят ,че камъните ще паднат в тяхната градина!Достатъчно е било да прочетат статиите в "Die Presse"за бившият външен м-р и депутат от ЕНП /OVP/ Щрасер!В Австрия той се разследва за укриване на данъци/Steuerhinterziehung/ за консулт.хонорари в размер 560хил.евро и целия скандал е на територията на ЕНП,към която спада и ГЕРБ!Явно ,само с КОНГРАЧЮЛЕЙСЪН работа не се върши!

За какво извинение става въпрос. Когато пред цялата общност обявяваш такива неща и се окажат неверни мисля че не става с извинения а с други неща написани на лист хартия до премиера.То е все едно , като поговорката "Кажи му че сестра му е к-ва а той нека доказва че няма сестра"Г-н Найденов за обида тази жена може да те осъди да платиш 100000 лв. ако има съд в България. Прави са хората като те съветват да си гледаш агнетата , яицата и доматите.

Така става, когато думите изпреварват мисълта. Напоследък издрънкат нещо и после се извиняват. Мислете, господа! Моника ми изглежда доста интелигентна и чиста жена. Симпатична ми е.

Миро Мирооо! Оти се връзваш на оня изрод Цецо-крадецо бе? Мисли понякога - ако можеш. Бива ли такава излагация?! Глей си кокошките, яцата,агнетата.Това ти е работата. Пък ако Цецо се пъне му тегли една майна . Няма да умреш от глад. Ще те приемем в нашата комуна. Споко не е нарко-комуна.

Мирослав Найденов винаги е бил много галантен с дамите. Покорил е не едно женско сърце...

Целта на тази гнусотия, произведена в кухнята на Цв.Цв., е да се отклони вниманието от скандала с демагогията на управниците, лъснала покрай тлъстите пачки по самонаграждаването им с бонуси. Факт е че уреците заглъхнаха, но отвращението в избирателите не е преминало и омразата към лицемерите нараства. Все повече хора виждат истинското лице на най-бездарните и най-наглите изроди докопали се до властта. Тежко им на следващите. Чака ги изтърбушена държава, тотално обезверено население и безкраен тунел без изход.

Ей, Мравчо, една умна приказка!Добави и все по-голямята безработица,цените, престъпленията и т.н.

100% работа на Гоцето. Всички ги натопи, за да им върне за помилванията.

101% на Гоцето. Лично е отишъл при Цветанов и му е казал - ей такива ще ги говориш, вервай ми, няма да сбъркаш. Пък да ви кажа, може и евреи да са намесени, може и някой от администрацията на Обама.

То като си уникално прост (има едни такива персонажи в известно предаване по известна телевизия) не е нужно да си Гоце за да те направят за резил :-)

Ех, Боко, Боко. Клко време още ще мине за да разбереш, че от Цветанов хубаво няма да видиш/ Където и когато да си отвори устата, следва срам и позор за ГЕРБ. Хвърли оня ден поредните си манипулативни приказки в медиите, па и вие глупаците му се вързахте и почнахте да му припявате. И какво сега - извинения. Не станаха ли много чести извиненията напоследък, Боко? Какво трябва да ти падне на кратуната за да се сетиш, че от Цветанов, пък и от Дянков, по-лошо за ГЕРБ няма. Не че ти си цъфнал и вързал, ама все пак те харесвахме преди 3 години.

Вярно е. Цветанов както създаде тази партия, така и ще я затрие. ГЕРБ ще си замине, но Цветанов не. Причинатае в това, че Цветан държи здраво Тиквата.

Голямо излагане, Миро, голямо! Ц-ц-ц, не се прави така. Ако кажеш "А", трябва да си готов да кажеш цялата азбука, че ако трябва и китайската. Иначе е ... как да кажа ... келешлък някак си

По излагащ се министър в историята на България няма. Толкова гафове има, цял епизод на Господари на ефира може да се излъчи за Миро и странно Бойко го харесва, че даже заплаши Дянков че може да си отиде преди него.

Е,как Бойчето ще падне по гръб................

ЕЕЕЕЕЕЕХХХХХХХ,Бузльо!!!!Първо се мисли,после се говори.

Едно е да лобираш, друго е да корумпираш /100000 евро/ за една вечеря ва вътрешния министър на Австрия.

ГЕРБерската мъка няма край ! Мъчат се ГЕРБ,а измъчват и Народа си ! Кога ще сверши всичко това ,Боже !

няма да е скоро! както е тръгнало ще ги избере народа още един мандат

Стокхолмски Синдром се нарича ! Отвлеченият се влюбва/съчувства в/на Бандитите. които са го Отвлякли !

Миро, не плямпай глупости ами кажи обикаляхте ли с Боко магазините, щото в нашата квартална бакалия яйцата са си 42 стотинки.

...а в нашата са по 28...

я , как изведнъж омекнаха! на какво ли се дължи това? дали получиха пари за лобиране, или им се обадиха, и им казаха , че и техните договори за лобиране ще лъснат след година??

Не, те може да се познават от 20 години, но да имат връзка 1 година и да решат да имат дете, много чудно, голямо нещо, е.

разбира се,че като е гепила паричките е била женена за Венцислав Йосифов...е да официално женена,но пък...поради голямата разлика във възрастта взела,че харесала Гейчо,за да го научи на "някои мурафети" тоя зализан и мазен въртиопашко...той пък като кавалер взел,че й се отблагодарил финансово,като заобиколил търговете и направо "определили" нейната фирмичка за "имиджова"и хоп-лапнала половин милион...ха ха..наглост и безочие от които лъха отвратителна алчност-тия мазни алчни мутри не могат да проумеят,че като лъжат народа-първо лъжат себе си..

Я ни светни как стават търговете при лобиранията, че нещо не в час те усещам ;-)

Не е важно за кого си омъжена, важно е с кой спиш и правиш бизнес.

Важно е с кого не спиш, щото ако спиш и правиш бизнес ...

Мирослав Найденов е галантен кавалер. А и госпожа Йосифова - Янова, която сега може да се нарече Станишева е достойна за уважение. Никой не би се отказал от 270 000 евра ... Големият въпрос е за Сергей Дмитриевич... какви ги е мислил, какви ги е правил... Та 3 000 000 лв. от бълг. бюджет да отидат при Хохегер, от там да се разпределят в разни посоки. И част от парите да отидат при г-жа Йосифова - Янова - вече Станишева? Т.е. да се върнат пак при Сергей Дмитриевич ... Това е въпросът. Другото е ала-бала Кутев...

айде задействайте се и вие, тук ще има и за вас по някоя паричка - по 50-100 бона, не е много, ама в тая криза все е нещо

Като е тъпак и не си мери думите, да го съди разбира се.

Блондинките в критична възраст са нъй-твърдия електорат на Герб! Оказа се, че хората от Герб се било в много по-тесни отношения с австрийския консултант Петер Хохегер отколкото Моника Янова. Бях приятно изненадан от интелигентността и коректността на тази млада жена. Какво виждам насреща (твоя милост) некомпетентни, алчни, комплексирани и завистливи чалгари-селяндури. Врочем, защо ни питаш колко държавни и общински средства отклони през същите тези години (2006-2008) Бойко към неговата любовница Цветелина. Само поръчката с винетките възлиза на десетки милиони лев. , а избирането на СИБанк за обслужване на МВР (смяна на документи и др.) От две години Цветелина се захвана с производството на Зелена енергия, която се изкупува по бесни цени от държавата и вдига цената на тока за потребителите. Та не знам колко спечели Моника Янова, но Цветелена Бориславова с подкрепата на Бойко стана най-богатата жена в БГ. Мамицата ви гербераска смотана!

Моника, ако чувстваш, че си права и всичко казано от този и пасмината около него, съди ги до дупка!

Много жени са женени ,но си имат и любовници

Нещо по- тъпо да напишеш...?Явно нямаш личен живот и се вреш в личния живот на другите... В края на краищата това не те засяга!

Найденов акъл има ли? За какво се извинява на Моника; тя трябва да се извини на всички нас за окрадените държавни пари и за опашатите лъжи! Нали уж отричаше наличието на тези договори? После пък си призна и каза, че било грешка, дето е отричала. На това хората му викат ЛЪЖА, а не грешка!

Колкото и да е тъп, Миро има акъл, поне до толкова за да се усети, че ако продължава така ще излезат герберските далавери. А на фона на техните гешефти, то парите на Моника ще ни се видят като жълти стотинки

Ами работата е проста, дойде си ВОЖДА и Миро си обърна позицията на 180 градуса.Най-вероятно е станало ясно, че са замесени и лица от ГЕРБ.Иначе това си е жива корупция.Парите са дадени занякава услуга, която много трудно може да се оцени колко струва.Примерно в САЩ за вечеря с Лоран Бъфет дават по 100000долара, само дето после парите отиват за благотворителност, а не в нечии джобове.

Ти ходиш ли на работа? Ако ходиш, що не ни се извиниш, че получаваш възнаграждение?

печели моника!!миро да занесе една кори яйца от щастливи кокошки на моника и да почеша същите на станишев и ще му простят,няма да се карат я,чака ги коалиционно управление!!

Не бъди скромен. Ти не си рефер -ти си прероден Соломон;о)

Ама защо само са се извинили на Моника, трябва и орден Стара планина да и дадат, задето е завлякла с помощта на любовника си 380 000 евро от парите на българските данъкоплатци! Лобизмът бил хубаво нещо - е да, но да се дават милиони за лобизъм, когато няма пари за тежкоболни деца, е цинизъм! Особено когато близо половината от дадените пари се връщат обратно във фирмата на гаджето на този, който ги е дал!

Когато са дадени парите имаше и пари за болни деца. Цинизъм е да си даваш стотици милиони бонуси днес, когато няма. Гербавите освен да крадат и лъжат друго не знаят.

Да, и щеше да има с 1 млн. евро повече за тази кауза, вместо да се наливат в лобистки договори със съмнителни резултати. Защото никой не е в състояние да отчете реалния ефект за имиджа ни от тази сделка.

Ох, Мире, Мире, вожда зададе тона и ти обърна палачинката, а? А как трепереше от нетърпение първи да съобщиш горещата клюка... Поне си се изучил - каквото вожда каже, подкрепяме го не на 100, на 1000%!

Миро, Миро, По-добре върви да снасяш евтини яйца. Тая работа с банкеро-ченгеро-премиерската метреса Йосифова-Янова ич не е като за тебе.

Миро, заши ли си копчето ...

Голяма излагация- на японци карате да покажем...:)

Нищо ново под Слънцето!!! просто поредният цирков спектакъл !!!! Но за жалост, отново на гърба на българския данъкоплатец!!!

...па плеснали с ръце и се прегърнали! Значи отклоняването на държавни средства от страна на Станишев с цел облагодетелстване на любовницата му няма да бъде разследвано, стига да не се разследва и това как от същата сделка се е облажила и една от основателките на ГЕРБ? Брей, че бързо се коалираха БСП и ГЕРБ, за да замажат, че и едните, и другите са бъркали в кацата с меда!

АБЕ 20 ГОДИНИ ДЪРЖАВАТА МЕРИШЕ НЯМА ЛИ НАИ ПОСЛЕ ДА РАЗБЕРЕМ КОИ СЕ Е НА---Л

Кой не мина- той не се....:)

Абе, хора, ни ви ли е ясно, че червеният змей десетилетия наред смуче от кръвта ни и го прави по всякакви начини. Това лобиране и хонорарите за целта е само един пример за това как "любимата" партия граби ресурси отвсякъде. Сергейко си е научил добре урока как да "дърпа" финанси, но сега го хванаха в крачка, при това не нашите служби, а Австрийските.

Тоя па само грухти.... да го ева....

А бОКО КОЙ ДА ПРАТИ В ИСТОРИЯТА ?????????

Искам да стана лобист!

поредно осиране

Моника трябва да ги съди до дупка...

Моника по добре да си седи в скута на Станишев.

Абе, тя знае в чий скут да седи! Първо-в скут на банкер, после-в скут на министър председател и шеф на партия... Няма да седне в моя или твоя по понятни причини.Не е глупава!

А сега си кажи и за Ирланското, и за яйцата, и за месото, и за хляба и за млякото и за дървата ..... и си ходи! Трайков е 1000 пъти по кадърен, работлив и съвестен. И е честен, а ти не си!!!

Това весело и щастливо прасе се извини ха ха ха царвул

не разбра ли тоя ,че е поредния резил и че той е следващия?

"Когато е сключен договорът, тя беше женена за банкера Венцислав Йосифов" е значи е била любовница наСтанишев. Иначе как му е роди дете.

Детето му е родено през месец май 2011 г. Смятай 9 месеца назад - август 2010 г. А става дума за събития през 2008/9 г.

кво дете кви 5 лева! по-вероятното в случая е бащата да забременее

Ама сте ми духовите,сладури герберастчета ! Равни нямате !

Боже, колко ли сме грешни , че такива тъпанари се упражняват да ни управляват, Боже! До кога , Боже?

А за Цветелина Борисова и дума не се споменава ха ха ха ха ха

този мазен гербаджия обърна лопатата като се разбра че и техни хора са в тази история. Дааа, пренареждат се картите. Очевидно е.

Че той ВСЕКИ ПЪТ така прави - друго не може .