Изведоха Борис Джонсън от интензивното отделение

"Премиерът е върнат обратно в болничната стая, където ще бъде наблюдаван отблизо през ранната фаза на възстановяването си", потвърдиха от "Даунинг Стрийт"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не излезе,че български лекари са го излекували Толкова жлъч изля срещу българите преди две години

Не му преписвайте думи, които не е казвал. Човек с висока нултура. На работа с коюело. Направи го и ти, който плюеш по умното или си от тинейджерчетата купени футбол. Кой протегна ръка на българите, ти или те. Чао

Няма ли кой едно гребенче да му подари?

Което ме подсеща и за друго. Нищо против и техните, и нашите велемощни боляри да се лекуват и оздравяват, все пак хора сме. Но какво да се прави с останалите 8 - 9 милиарда? Ще има ли и за тях спешъл-болници и особени грижи? Нали животът на всеки бил еднакво ценен, или пак стария изпитан принцип на Кръглата маса - всички са равни, но някои малко повече от другите? Кофти мислене. Затова - а мине лудницата, а с куфарчето...и айде.

няма как да има за всички по равно в тази разрушителна по дефиниция консуматорска цивилизация, на която и ти си активен член- та затова са тези карантини- за да не се стига дотам да се налага да има, а да няма. Викат му превенция. А пък ако искаш да си равен с Бо Джо- завърши първо подходяща специалност в Оксфорд и се кандидатирай за минпред на ЮК. Ще ти се получи и с лечението.

"всички сме равни" - това е комунистическо мислене ...хората не се раждат равни - някои са доста по-тъпи от другите...

Да не излиза! Не из-ли-за!

Отдъхнах си

Това е може би НАЙ- ЧУДЕСНАТА новина от доста години насам - Сега вече съм наистина спокоен и удовлетворен от живота , че надживях и тази грижа !!!! Следващото за което живея вече и останалите ми ГРИЖИ са да следя настроенията и селфитата на нашите ПлейМейтки - Оффф , пък този вирус така наруши баланса в природата ?!

Единственното което ме интересуваше за Борисчо , е : Как е успял да си запази косата , но в следващият момент се загледах в една от снимките и установих с облекчение , че НЕ е останало почти НИЩО , и затова завалийката ходи рошав все едно току-що са го извадили от пералната !!!!

И като какъв точно ни се явява Б.Джонсън , та така ЩЕДРО и НАПОИТЕЛНО , ни информирате на всеки 2-3 часа ,с неговото състояние , кога влязъл , кога е излязъл , на коя страна е легнал , за приятелката му и прочее ?! Някой в този ДИР да не му е роднина по майчина линия , или от неговото състоние зависи кога нашите роби пак ще се върнат на острова , за да берат аспержи , картофи и т.н. ?!

Ами като вземе да пукне да видиш!През две минути ще ни напояват с инфо,че е най-големият сторожник в борбата за мир , с/у ЕС и Рус ;пълен демократ...

"Премиерът бе преведен тази вечер от интензивното отделение обратно в болничната стая, където ще бъде наблюдаван отблизо през ключалката на вратата."

боре, здравей! :-)))

Лек пролетен Грип. Ден 15-ти! Колко му е!

Конго - население 101 милиона, 18 жертви на корона-вируса. Великобритания - население 66 милиона,8000 жертви на корона-вируса. Защо така, г-н Джонсън? Може би за да избяга от такива въпроси, г-н Джонсън се скри в болница.

Моя грешка - Великобритания не е 66, а 56 милиона. Моля за извинение!

Те в Конго знаят ли какво е това изобщо

И България, нали? А колко човека тества Конго? Или България? Питай, ще разбереш истината...

Стига с тази злоба, момчета. Нищо не ви е направил човека. Да му пожелаем бързо възстановяване.

Е айде сега,човека си е расист от класа също с ония малоумник Фараж дето ни смятат за втора категория хора.Друг е въпроса , че и погледнато реално ордите плъзнали в тяхната държава едва ли им е приятно и с право , ама като се проповядва такава ценностна система това е положението и ще търпят

Вие сте втора категория! Ти се имаш за част от някаква група, и като такъв, се засягаш... Решението е просто, смени групата с която се идентифицираш!

бързо възстановяване.от грип.

Нищо не ни е направил? Забравихте ли как под път и над път разправяше каква заплаха за Англия са българските берачи на краставици и ягоди!

На мен що нищо не ми направи? Проблема ти е ментален...

Обади се на " шесто чувство " , и виж там някой да му направи амулет , и да му изчисти чакрите , щом пък толкова си се загрижил !!!

ако не беше се разболял щеше да падне в очите на хората

"It’s rare for a politician to inspire such emotion, but Boris is loved – really loved – in a way that the metropolitan media class has never begun to understand" Така пишат в юк. Ама не можете да разберете...

Обединеното кралство скоро ще остане ОбеднЕно кралство, Шотландия , Уелс и Северна Ирландия ще напуснат. Ще им останат ....Фарьорските острови.

Аз не разбрах.Нещо за прощаване ли е по принцип се казва в такъв случай или добро или нищо за човека

Така пише във новинарските издания на торите, а защо не извади цитат от Гардиън или Индипендън или шотландският Нешънъл !?

Освен това, и вестник дума не чета... Нито пък работническо дело! ... Гардиън вика...

Панмелодрамата продължава! “Свети Борис убива коварния китайски дракон, престорил се на вирус!” Осанна, осанна! И лежи в държавна болница. Колко благородно! Пък и се спасява от неудобни въпроси на невъзпитани журналисти: Защо забавихте фатално обявяването на карантина! Защо смърността в Англия е по-висока отколкото в Камерун? Това ли е прехвалента английска здравна система?

пожелавам му един ден да хване истинският вирус...

А защо си мислите, че този ни интересува. Как така винаги се оправят?

И родните платени тролове-кретени са за интензивното.. Ние ще се пазим и ще сме здрави.

нямаха ли в интензивното една бутилка въглероден оксид да го поосвежат малко ?

И този беше голям бабаит като Ганьо Радев, родният Резидент. Остави британците да се изпозаразите и сега панически се мъчат да озаптят вирусчето. Ама и него го пипна здраво. Що не го питате какво мисли сега?

Чудесно, сега нека поеме вината за социалният експеримент ,който продължава да убива хора. Торите ги чакат тежки времена и край на обединеното кралство.

Ко речи?

трябва да има сайтове с коментари само за глупаци...

Истински Боец! Жив и здрав!

Ето един пример, при който ако влезеш веднага в интензивното при влошаване на състоянието (когато все още не е много тежко или критично), болестта се овладява. Нещо, от което останалите са лишени, оттам и смъртността.

Е, има и малко условие, например да си премиер на важна държава. И за теб да се грижат най-добрите лекари. Няма лошо. Нека да е жив и здрав човекът.

Това добре, че сте го вдянали след 3 месеца разяснения. След още толкова предстои да осъзнаете, че няма държава на света, която да разполага с неограничен брой реанимационни легла за всеки, на който му е кефнало да се прави на свободен и да не спазва карантината, която целѝ само да разтегли във времето случаите на нуждаещи се от интензивни грижи, така че да има време да се освободи легло както в случая в реанимация...

Много по-рано го вдянахме, не споря.

Един от малкото останали свестни почтени некорумпирани мъже в съвременната политика

ти па отдека знаеш

Ти сериозно ли !? Я чети и британска преса .От месеци го разследват за корупционни схеми с американска " бизнес" никакви.ца.

Не можа да бие рекорда за най-бързо "излекуван" пациент на Домусчиев.

Чарлз - Британският принц е къде по-напред с рекорда

Браво!

Мога ли само да споделя, че ми е през дедовия за тоя бозав манаф? Мерси за вниманието.

Цирк

Цялата тази работа ми прилича в голяма стерен на PR десетдневка. Рейтингът му нещо беше започнал да се клати, та скроиха този номер Дано да греша, но май това е истината.

Кое разклати рейтинга му или просто да кажеш нещо негативно

Неуспешния експеримент със стадният имунитет, почти 9000 починали , торите още преди години отрязала здравната система и не само нея , икономиката е в рецесия ,паунда пада ,преговорите за брекзит боксуват, Шотландия се готви за независимост, Северна Ирландия е на крачка от обединение с републиката,защото Шин Фейн спечели само преди 2 месеца изборите в Ирландия.

За Бай Ганя ... всичко е шмекерия, световна конспирация, вещерство и масонски заговори ... щом не го разбира, няма далавера от него и не му отърва. Не се кахъри излишно ... сънародниците му не мислят така! И да не ги мислим англичаните ... споменават едни милиарди за въстановяване!

Споменаването за един милиард паунда беше преди седмици,но вече го го няма ,пандемията почти го стори.

Олекна ми ... ! П.П.: Сега вече мога спокойно да го преместя в другия крачол !

браво.да е жив и здрав

Почва да прави впечатление, че тия с кинти и власт или не ги хваща или за около 3 - 4 ги оправят. Явно народа е оставен на естествен подбор да мре или по-лошо, така е планувано от Давос, старите да мрат а младите с робски труд да възстановяват икономика (да осигуряват печалби на баш господарите). И те така (младите) като остареят и на тях ще им спретнат една пандемия (кой е луд да плаща пенсии) и така на татък.

Представа си нямаш колко си прав !!!

Като ти прелеят кръв бъкана с антитела против вируса ще оцелееш.Естествено лекарите няма да си признаят ,а ще кажат ,че са му дали малко кислород да подиша и малко витамини,и всичко точно. Тази процедура няма как да се случи на нормалните хора особено при този наплив в болниците

Пародии Драми Излишно.

И сега от интензивното директно в лудницата, където му е мястото!

абе тия новичок лекуват че едно вирусче ли...

Борис Джонсън не ми е хич симпатичен в повечето случаи, обаче в случая се държа като истински политик. Не отиде в скъпа частна болница, не отиде в някаква специализирана болница за големци. Отиде в техния "Пирогов", така да се каже. И го направи някак така, че това изглеждаше абсолютно нормално. Представям си къде можеше да е България днес, ако политиците и кликата висши държавни чиновници си нямаха "тяхна" правителствена боница, а се лекуваха в Пирогов.

Ще те светна. Според мен не е бил за интензивни грижи, това е хитър ход. Браво, на който му е дал идеята.

Да и при това, стоя 10 дни в къщи, както призовават медицинските власти ... и едва, когато се влоши потърси медицинска помощ! И аз, не го харесвах досега ... но с това ми направи доста добро впечатление /разбира се, ако всичко е вярно/ . Човекът прати добро послание към народа си, кралицата -също. Изобщо, и политици и общество ... там са доста по-добре от нас ... призоваха за 200 000 доброволци ... и се отзоваха 600 000 - 700 000. А ревем вече цял ден, че не можем да се съберем, наядем и напием по празниците в парковете и планините!

Щом са го извели да го карат в панделата в отделна стая

Това ли е страшната болест дето се умира от нея ако си на 80 години с инсулт.

търсят се доброволци за изпробване на ваксина. плаща се добре.. искаш ли? ама няма да си в една стая с Бо Джо- да го знаеш отсега.

Аз вече го изкарах. Къде ще ме чакаш с парите?

кандидатствай по надлежния ред за юк. ше ти платят в лири стерлинги, ше видиш бигбен... можеш да хванеш тия дни някой самолет със сезонни работници. успех!

Това е страшнстс болест, от която умират по 2000 души НС ден в някои държави!

Той дори не е трябвало да бъде в интензивното.