Екссъветник на Обама: Да кажем истината за извънземните

Досегашният съветник на американския президент Барак Обама Джон Подеста съжалява, че не е разкрил истината за извънземните същества.

Обратно в новината

Коментари - Екссъветник на Обама: Да кажем истината за извънземните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Погледнете всяка вечер от 18ч. докъм 20.30ч. над Копитото, Витоша, може би по-скоро над Кладница или към Перник. Вижте какво има в небето. Няма да ви внушавам предварително, както и сами преценете това, което се вижда дали е дело на човешка ръка. Безкрайно странно е, че едномилионна София се прави че не го забелязва и никой не коментира. Подобно нещо има и в небесата на североизток от София в указаните часове. Обектите се движат бавно на запад и изчезват зад хоризонта...

аз им казвах на нашите , че на американците не може да се верва ... е предадоха ни

са и на тех да им плащам данаци

Да ви земат извънземните и да ви не връщат

Кой???

Из интернет пространството циркулира книга за извънземните thealienraces_book.pdf Не мога да кажа със сигурност дали е истина или не, но поне хвърля някаква светлина в мрака, организиран от правителствата.

как става пренасянето на енергията в сън за да пътувате в вселената? подготовката за такова пътуване по нищо не отстъпва на подготовката на конвенционалния космонафт.знаем че 90% от тялото на човек е вода а водата е материализирана светлина от тук следва че човешкото тяло е подвластно на законите на светлинната ,като вибрация и вълна,за да осъществите пътуването ви е нужна физическа и психическа подготовка-физическа трябва да засилите честотата си на трептене и да сте едно с дължината на светлинната вълна за целта ви е нужна високо честотна,светлинна храна,плодове,с високо съдържание на вода (материлаизирана светлина),както знаете плодовете са Продукт на фотосинтезата,светлинен процес,хранейки се с плодове се храните с светлина и увеличавате светлинно енергийня си потенциал,духовна подготовка-вяра безусловна че това пътуване е възможно,заявяване на сънното намерение на глас в ефира когато е абсолютно чист-вечер преди лягане и сутрин на ставане! така насищате ефира с вибрацията на намерението си (казвайки на глас къде искате да пътувате) трябва да се владеете безусловно психически след като заминете в сън в друг свят да можете по обратния начни да се върнете в нася свят...има много Хора които не са се овладели и са се загубили в сън...

Само не разбрах: когато 90-те процента вода (материализирана светлина) от тялото ми тръгнат да пътуват, останалите десет какво правят?

материята следва енергята

ами то в америка останаха ли земни - някои , дето се мислят за богоизбрани, направиха и невъзможкното хората да се чувстват несигурно нито на този, нито на другия свят.... извънземния или извъннормалния

може ли нещо мърто да роди нещо живо? не може ! вселената гъмжи от живот като джунгла! каквото е горе такова е долу ! в космоса има огромни звездни струпвания от планети наричани Метален и Минерален човек! тия образования имат органи и системи също като на жив човек,това са огромни Хора "пътуващи" в вселената! обикновенно когато ги види неподготевн Астроном подлудява !

Всеки си има номер, а този разчита, че любопитството а американския избирател ще го постави на хубав пост. Пълен мошеник! Ако имаше данни щеше да ги е пуснал, но сега лъже по най-просташки начин.

Е те повече от половината човеци на Земята знаят че не е възможно да сме сами, и все пак друго си е да се разкаже на народа . А Досиетата Х са направени по действителни случай-казва се в първата серия и аз вярвам че по-голямата част от сериите са истина.Между другото това е сериала на живота ми. ;)

Ако наистина досиетайта х са ти сериала на живота, значи ти самата си извънземно :)

има безброи светове,планети населени с хора като нас ! и не е задължително да идеш на другия краи на вселената с кораб,ти самия си кораб ,които може да пътува в вселената! човек може да прехвърли цялата си енергя в сун и да заспи на едно място а да се събуди на друго !

има безброи светове,планети населени с хора като нас ! и не е задължително да идеш на другия краи на вселената с кораб,ти самия си кораб ,които може да пътува в вселената! човек може да прехвърли цялата си енергя в сън и да заспи на едно място а да се събуди на друго !

... пенкилер ... ха ха ха

Да! Достатъчно е да се изяде част от гъбка (например зелена мухоморка). Или да се ползват достиженията на органичната химия -LCD .... и един мармот завива шоколад ;)

Аз цял живот си мисля, че съм трапер, а се оказва, че съм бил кораб... :-(

Добре,има извънземни. Сега един евреин и един афроамериканец да ни освободят от тях,нали това им е мисията да ни освобождават

Извънземна форма на живот е напълно възможно да има. Но дали пък, в случая, истината не е малко по-друга? Дали темата извънземни, чинии и отвличания на хора не е просто една фабрика за легенди? Книгите се разграбват като топъл хляб, ТВ предаванията и филмите се гледат, ние с вас тука коментираме и вдигаме рейтинга на сайта ... Дали истината не е Братя и сестри, прощавайте, че си ви лъжем и ви продаваме фантасмагории. За да ви смучем парите, пък и вие да имате с какво да се занимавате, вместо да вършите глупости.

О,да.Свърши парите и почна да пише бестселъри на тема извънземни.И ква е истината?Че някъде там може би има някакви извънземни ама със съвременните летателни апарати ще трябват половин милион години за да ги намерим.Да не говорим,че най-вероятно са некви микроби.А някъдето там е вселената -едно от трилионите балончета с диаметър 1000 милиарда светлинни години.Нищо де нека изкара някой лев.

Извънземни има, но не са това, което ни карат да си мислим, че са. Бог е Дух и ангелите са дух, и сатана е дух и демоните са дух, и ние сме дух, който живее в тяло (временно). След като напуснат тялото ни духът и душата ни (две различни неща са), отиват там където ние сме си избрали.

Навремето имаше един апокрифен запис на рок парче. Запомнил съм само началото, щото го слушах само веднъж. Започваше с разни шумове, ходене на човек из стаята, пускане на казанчето в тоалетната. После звъни телефон. Човекът вдига слушалката и чува: Здравейте, ние сме извънземните, преди години направихме експеримент и създадохме човечеството. Сега проучваме резултата. Човекът отговаря: Резултатът е плачевен, да ви *ба майката!

ИСТИНАТА ТЕ ПРАВИ СВОБОДЕН! Казал си "а" , кажи цялата истина ! От къде идват извънземните и не сме ли ние хората техен генетичен експеримен извършен в среда на съществуващата реалност! Кой е ЕНКИ - един от четирите богове-създатели? Енки е владетел на божествените сили ме, често е защитник на хората пред боговете и техен помощник. Енки е най-важният месопотамски бог на дъжда и водата, на него се приписва плодородието, но не и наводненията. Баща МУ АН е Бог на небето! Майка МУ Ки (Нинки), богиня на земята-родоначалница! Брат МУ Енлил, бог на въздуха и бурите! Енки, който е представен като бог на плодородието и носител на културата, бил помощник на брат си Енлил при създаването на цивилизацията. В мита за Енки и Нинмах се твърди, че той създал хората!!!!!!!!!!!!!!! Един от символите му е еленът!!!

Гигантите като Голиат бяха техен генетичен експеримент. Независимо дали ги наричаме, Енки, Анунаки, Нефилими, гръцки богове, нордически богове. Когато нямах разбиране за невидимия свят, винаги съм си задавал въпроса: що за богове са били гръцките богове, при положение, че са измрели? Там е работата, че много хора са мислили падналите ангели са богове.

Само примитивен мозък може да изпитва някакво съмнение за "съществуването" на извън земни.Хаха.Ние земляните сме създадени от тях.Така че...А преди време по повод украйна написах че ако русия бъде унищожена с ценат на тотално заразяване на планентата,аз мисля че СЪЗДАТЕЛЯ знае как да се оправи.И ТОЙ ше се оправи.И ше можем да ГО обвиним НЕГО че на земята има идиоти. Просто само варварска русия,която е един очевиден анахронизъм в нашия свят нама да я има.Е и мен няма да ме има,но понякога става и така.Друг да го отнася за това някой си бил идиот.

В един такъв ред на мисли може да се каже че ако цивилизования свят е готов да унищожи живота на земята заради съветска русия, СЪЗДАТЕЛЯ да вземе да се стегне и ТОЙ да унищожи русия без да се налага унищожение на живота на земята.Той сигурно го може.

Бе създаделя да идва да си оправя бакиите, щото е видно, че тука кравари, рашани, еврогейци и мюсюли само ще о*ерат работата.

Абе ей, стига сте писали глупости! Темата си е много интригуваща, а вас все на Украйна, ЕС и САЩ ви избива. Като ви се коментират тези неща, има достатъчно теми по въпроса, отивайте там. Хората от ДИР са пуснали интересна новина, която касае всички, а вие пишете тъпотии. Въпросният Подеста съвсем не е първия, който почти в прав текст признава за извънземни. Дайте да коментираме по същество.

... възможно е технологичния скок, който се случи на човечеството през последните 20-30 години да се дължи точно на тези отвън...защото на човечеството му костват няколко хилядолетия от развитието да "измисли" колелото, после още толкова да стигне до тъкачния стан-ръчен, след още столетия мехоничен, пак доста столетия за парната машина ... и така едно постъпателно и бавно развитие... а сега за около 20-30 години ... смартфони, флашки, таблети, интернет... всеки ден нещо уникално ново и разлчино...това е от влиянието на "Мъже в черно" ))) ....

с извънземни, излизат след залез слънце, нещо слънцето не им понася, летат наляво надясно после изчезват към небето.

Астронавтите на "Аполо-10" правят уникална снимка (AS10-32-4822) на обект с размер 1,5 км, наречен от тях "Замъка", който виси на височина 14 км над лунната повърхност и хвърля отчетлива сянка върху Луната. link Следващата снимка показва браздата Aridaeus, дълга 250 км, приличаща на следа от техногенен произход. link Квадратни лунни кратери link Фрагмент от квадратен лунен кратер link Шестостенни лунни кратери link Лунни кратери с идеална окръжност С гладката външна и вътрешна повърхнина. Изключено е да е следствие от вулканична дейност - няма и следа от натрупване на лава нито вътре, нито отвън. Да е следствие от удар с метеорит? Да, ако е паднал фронтално. Защото, ако е ударил лунната повърхност под ъгъл, окръжността на кратера няма да е с тези идеални пропорции. Но, ако е паднал фронтално неизбежно е да има натрупване, издигане на лунна материя по периферията. Което не се наблюдава. Сякаш метеоритът е бил сфера и при съприкосновението си с лунната повърхност ЛЕКО да е оказал натиск, след което да се е върнал обратно към Космоса, като че да е бил гумена топка. link

ами то всички американски филми са пълни с извънземни преводачите им на български също са извънземни

Да, но според "учените" тикви в Киев и той е украинец. Слабо си подготвен - седни, двойка!

Нещата са следните: - в познатата ни вселена има около 100 милиарда галактики. - в неголяма галактика като нашият Млечен път има около 100 милиарда звезди. - учените предполагат, че на всеки няколко звезди има поне по една планета с подходящи условия за живот. - разстоянията са огромни, от Слънцето до нас светлината пътува 8 минути, до последната планета от нашата система - Нептун отива за 5 часа, а от най близката звезда до нас - за 4 години. От най далечните галактики до нас - пътува 13 милиарда години. Най най бързото нещо, светлината! Изводите: глупаво е да се твърди че сме сами във вселената. Но разстоянията са така зверски големи, че е малко вероятно разумни същества да успеят да стигнат и до най близката си съседна звезда. А още по глупаво е даже и да стигнат и да започнат да си играят на криеница, след като са изминали целия този път. Защо изобщо са пътували тогава? И този палячо тук се опитва това да ни каже. Извънземните се крият наоколо, само американците са ги видяли, но го пазят в тайна. Искрено съжалявам американския народ, щом такива стават съветници на президентите им.

bravo......

Помислете отворено подмножество U на комплексната равнина C. Нека да бъде елемент от U, и е: U \ {a} C на Мероморфна функция. Буква А се нарича основен сингулярност на функция F ако сингулярността е нито поле, нито сменяем сингулярност. Например, функция F (Z) = E1 / Z има съществена ексцентричната на Z = 0.

пич бъркаш времената, трябва да се каже: "... ако сингулярностът е нито поле нито сменяем сингулярност", .. ха ха ха .... чичко Стив, кажи му на тоя! Не мож' така!

Това е превеждано с Гугле-преводач .... не че не е абра кадабра и на оригиналния език ... ма те илитератите на термини се радват ...

Според теорията на относителноста, при скорост на светлината, времето спира! В момента на тръгване, пристигаш!При по голяма скорост се връщаш назад, във времето.И това че Вие, сте върхът на земната природа не значи че сте върхът на вселенската технология.

LeGrandTulup

Обекти с маса различна от нула не могат да пътуват със скоростта на светлината, или даже с близка до нея.

Само изключителен илитерат може да вярва, че разбира теорията на относителността, без да се е докоснал до математиката. Те такиви и пишат подобни глупости ...

ВИЖДАШ ЛИ,И ТИ НЕ СИ ГОТОВ ДА ГО АСИМИЛИРАШ.

"Но разстоянията са така зверски големи, че е малко вероятно разумни същества да успеят да стигнат и до най близката си съседна звезда." Не е сериозно да го мислиш това за цивилизация.която може да е с милион години пред нас например.

По повод очевидната (на теория) невъзможност да се пътува със светлинна скорост, самият Айнщайн е казал: Всемогъщ е нашия дядо Боже, но не е толкова жесток...

В политическите коментари си почти винаги прав.Но тук...Говорим за неща които са не само неизвестни ,но и непознаваеми поради физическите ограничения на мозъка.Пространството е относителна величина както и времето а възприята съвсем.И един съвет за каквото и да става дума да знаеш.ИМА И ДРУГ НАЧИН.Да си жив и здрав

Джон, не издавай Обама, че няма да превземем Земляните!

и ква е истинита?! Що говориш с недомлъвки? Вече разбрахме че поливината от случаите са причинени от вашата авиация...

на мен Байдън и Маккейн ми приличат на извънземни. Те са като кукли, а не като хора. Дали са рептили? Имам чувството, че всеки момент ще се превърнат в нещо люспесто със зелен цвят!

.....нещо люспесто със зелен цвят.... със зелени пари и с розови документи!

Защо не отидете на психиатър? Може да е от учите от главата! От "червените очила" .

Този пък - извънземните! Че аз ги гледма всеки ден около себе си бе, г-не! Ние, българите всички сме извънземни, че и със свръхестевствени сили - вече 25 години ОЦЕЛЯВАМЕ в БЪЛГАРИЯ!

Значи някой друг им плаща да колят. КОЙ ли?

В белия дом има много изперкали, не е само тоя.

За Московския бял дом ли говорим?

Така е, но лошото е, че нашите от Дондуков 1 и 2, и онези на пл. "Нардоно събрание" 1 се кланят на такива. Ако този г-н Подеста се беше обадил оня ден в Президентството и беше разпоредил нашичкият да приветства пристигането на извънземните по телевизията - сигурен съм, до сега вече щеше да е направено...

А позитания, приветства, само срещу !!!!! ЗЕЛЕНО.

НА БОКО ПРИВЪРШВАТ, И НАДЕЖДАТА МУ Е ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ДА ГО ХАРЕСАТ! :-)

Да бе Да ! Ама не бяга, като съслйо в Брюксел и не се крие от любовта народна, под маса като болен?

Стои тука, щото като стане напечено, дига кръвно. За разлика от мат'риал, който направо мре.

не му лети самолета!

На САЩ изглежда не им стига традиционната русофобска пропаганда, ами за предизборните кампании се налага вече да викат на помощ и извънземните.

Звездите му го говорят... А бе, Джони, а бе, брато- виж само този, на когото си бил съветник и веднага ще ти стане ясно, че извънземните отдавна са тук, стига да искаш да го видиш! Гений!

Сега ще ни баламосват с НЛО-та, докато САЩ си опекат калните работи по света ...

Време е да кажем истината за извънземния живот. Според мен американският народ има сила да приеме този факт ------------------------------------------- приемам думите му буквално няма уловка и не е първият , който ми дава тези основания понякога с отрицанието се показва съгласие ---------------------------------------------- какъв ли е варианта затеята украйна да е плод на вмешателство - засега доста хипотетичен - но начина по който бе осъществен показа болни амбиции , далеч от логичното здраво мислене

Hе знам,...дали знаещ обаче,.".че да мислиш логично...означава само,..че не си луд,...а не означава,че си прав".?!!

За такива лъжи режа език, дори и да си хан!

О, неразумни юроде! Това, че все още не сте се изпретрепали е едно от доказателствата за нашето съществуване!

Ахааа...,Там ли ни препращате вече?

КокаКолата вреди на вашето здраве!

Американски войници се напили с кока-кола, след което изнасилили извънземно.

мож' да са се изпикали в него, ... кой знае

Тоя съветник на Обама е лика-прилика със съветника на Боко- извънземното Яне!

".... в Ирак има химическо оръжие..."

Само такъв номер още не бяха опитвали, по време на предизборна кампания. :))))

извънземните същества сме ние от паралелно квантово измерение в бъдещето. Hа този си етап на развитие човекът практически живее в несъществуващо време. Tой не цени живота и за това собственият му такъв струва колкото купчина тор с червеи. Eволюцията е машина, направена в реалният свят. Tам няма място за простотията, това е и основната причина, нещата да функционират по начинът по който функционират.

време time ( 5.4 1044 seconds)

Кажете първо за "лунната одисея"-хубаво ли беше там? имаше ли мацки, пиячка ?- все пак на майна си сте били...

Горчивата истина за УСА е че са се настанили на чуждо място и имат ултиматум - до 1.04.2016 да напуснат континента иначе Мардук ще ги телепортира. Двете кули беше предупреждение.

А за канадците важи ли?

Там индианците говорят френски.

Канадците да си ги взимат, ама канадките не трябва да им ги даваме.

Истината за нас е, че ние сме едни антидемократични същества, които нарушават човешките права, като стресираме обиковените туристи с нашите летящи чинии, заради което американците са зле настроени към нас, искат да ни демократизират и научар на ред чрез осъществяване на контрол над наас, но бая хля имат да изядат докато ни стигнат технологично и за сега само ще ни дишар прахта и ще се правят, че не съществувае, защото как ще обяснят на обществото, че няма начин да се справят с нашите антидемократични възгледи на средностатистически човечец с промит и препикан мозък.

Посткоентар: само се опитайте да мътите положението на нашата планета, да видите какво ще ви сполети, от маймуни президенти лизещи гъза на тайни общества и поен няма да остане

САЩ да не би да са демократизирали вече извънземните,че искат да ни информират за резултата?

Ха, по твое време четяхте ли "Капитала"?

На тоя пич извънземните са му изтрили паметта...а може и нещо друго сексуално да са му направили.