Няма доказателства за извънземни, обяви Белият дом

Белият дом съобщи официално, че не разполага с доказателства за съществуването на извънземни, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес. Администрацията на Обама направи това необичайно изявление в отговор на две подписки в официалния й уебсайт.

Обратно в новината

Коментари - Няма доказателства за извънземни, обяви Белият дом | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добро утро САЩ - в България няма доказателства за нищо. ..дори и за извънземни. това не означава че няма следствия.

Смешници! Аз съм извънземен! А Х'американците да лапнат по един лазерен меч!

ДА СЕ ТВЪРДИ, ЧЕ НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНИ В КОСМОСА Е ГЛУПОСТ НА КВАДРАТ !!! Че американското правителство е подвластно на единият от тези видове - РЕПТИЛИТЕ. Има и други видове дошли от други измерения. ИМА ГИ И У НАС. Не си мислете , че формата на чинията на Бузлуджа е случайна. ЗАЯВЯВАМ ВИ , ЧЕ ИМА ДОСТАТЪЧНО ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДА СЕ ТВЪРДИ , ЧЕ У НАС ИМА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА СИВИТЕ С КОИТО ОТРЕДЕЛЕНИ КРЪГОВЕ У НАС ИМАТ ОТНОШЕНИЯ НЕ ОТ ВЧЕРА И НЕ ОТ ДНЕС !!!

То пък защото най-вярвам на казаното от Белия дом, от там са най-достоверните и обективни информации...Даже каквото кажат от Империята на злото трябва да се разбира точно обратното.

Не само това, но американците също имат вече НЛО, което е ясно различим обект от земното пространство -време. Има обаче и едни други НЛО, които са от извънземен произход. Който е имал възможност да ги наблюдава, ясно си дава с/ка , че става дума за обекти , които не са от това измерение. Те висят във въздуха и наблюдателят не може да определи тяхната переспектива спрямо околната среда, а поведението им е в противоречие с познатите ни закони на физиката...

така е, човек трябва да е малоумен, за да мисли, че сме сами във вселената; извънземните форми на живот обаче може да са напълно неразбираеми за нашите възможности за възприятия; а иначе всичко, което имат съюзниците във втората световна война, по отношение на космонавтика, и най-вече американците, всички знаем откъде го имат; по времето когато германия е разработвала ракетите с далечен обсег и течно гориво, както и въпросните тайни дисколети, руснаците са били в началото на техните реактивни ракетни комплекси (примитивните катюши), а за американците и британците космосът е бил нещо черно, там на синьото небе

ммале кви малоумници са тия американския народ ;д американците укривали изванземни ;д че тее ако можеха да доидат дотук, не правителството ще ги укрива, а те щее укриват правителството и ще го надупят .. а че има изванземни си е ясно.. не може да сме само ние, ако сме само ниее щее е досста странно

летящите чинии са германско производство от периода 1939-1945 по секретната космическа програма на Третия райх; произведени са няколко модела от класовете Врил и Хаунебу с електромагнитни двигатели, създаващи гравитационни полета; в края на войната разработките се унищожават, но част от тях са натоварени в пригодени за това товарни подводници и пренесени в тайната германска база 211 в Нова Швабия (Земя на кралица Мод) в Антарктида; последвалата атака на американците е решително отбита и поради многократно превъзхождащите ги технологии на нацистите, се договарат взаимно да не се тормозят; от тогава германските дисколети се появяват тук там и са описвани от очевидци като НЛО; хайл ...

Напротив, всичко се знае, стига човек да се интересува и да търси. И то не е онова, което ни внушават медиите...

Въпросът ти е напълно уместен! Но откъде си сигурен, че човеците са се пръкнали тук на земята, а не са привнесени - т.е. заселени/ заселили се от други планети, след което е имало и клониране (овцата Доли и пр.) и биоинженерство в големи мащаби, извършени от другопланетяни. Расовото разнообразие на земята говори именно в полза на това. Според едни твърдения първите племена заселили се на планетата земя са били черната и жълтата раси. Бялата раса идва на един по-късен етап. Семитските народи (във вида, в който ги познаваме днес) водят произхода си от т.нар. Анунаки (вж. Захария Ситчин - "12 планета"). Тази негова "теория" официално не се признава/приема, но това не означава все още нищо. Поинтересувайте се за цивилизациите, които жевеят под земята. По този въпрос има вече официални документи и доказателства.

Не съм. За момента няма кой да ни каже.

Интересно, защо подобно изявление-опровержение се прави тъкмо сега, когато и малките деца са на ти с темата "извънземни". Каква е целта и какви събития предстоят, че властите в САЩ са принудени да излизат официално с такова твърдение?! Явно нещо се мъти и се опитват да хвърлят прах в очите на публиката, за да не настане паника, или пък да се използва някаква ситуация ... Още Роналд Рейган загатна в една реч пред О.С. на ООН , че на земята има извънземни, които ралотят съвместно с ам. военни, и в един момент са започнали да създават много сериозни проблеми и американците са се видели в чудо какво да правят. Въобще светът не е това , което изглежда, или пък се опитват да ни го представят... П.С. Спомняте ли си за ам. филм "Те живеят"(или те са тук) - когато гл. герой си слагаше едни очила и започваше да различава земните хора от онези другите! На кому е притрябвало да прави такъв филм - след като той не да внуши страх или паника, а да ни накара да се замислим!

Аз като излизам от Земен, ставам извънЗемен ;)

Поредната измама и лъжа на тези хора! Ако бяха гледали поне един филм на тази тема по техните канали, нямаше да говорят глупости за наивни мишлета. В тях ясно се показват документи, които Белият дом и техните служби не отричат, а променят темата за да не отговорят.

Няма доказателства и за обратното - че няма.Зависи от коя страна се гледа на нещата.

Има! Мога да ти пратя доста неща източени от колегите директно от ПЕНТАГОНА! Но това няма да промени ГЛУПОСТТА и НЕГРАМОТНОСТТА по СВЕТЪТ!!

Бойко, Дянков, Плевнелиев - предвидихте ли нещо подобно в проекта за е-правителство? Или такива демократични процедури нямат място у нас?

ДАЛИ ИМА ИЗВЪНЗЕМНИ ИЛИ НЯМА, НО СЪЩЕСТВУВА ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ, КОЯТО В МОМЕНТА Е В ДЕЙСТВИЕ. ПРОЧЕТЕТЕ И ЩЕ ВИДИТЕ СЪВПАДЕНИЯ НА 100% link

научете се най-накрая, че линкове в дир-а не могат да се пускат! пишете какво да търсим!

Убеден съм че има.Всички от белия дом са извънземни.Войните които водят под формата на демокрация доказва това.

Тогава да ми кажат:Кой помогна на египтяните да правят пирамидите,кой поби ония загадъчни каменни човеци на Великденските острови,кой в Англия правеше ония чудновати фигури по нивите и ония камъни-Стоунхендж ли беше,с кого се срещнаха на Луната американските космонавти и др. за които не се сещам.Кажи,Бял дом-всезнаещ и вседържащ.Майната ви!

Има, ама се криеееееееем! Прочетете чрез гугъл "Доклад за дейността на основните извънземни раси", за да разберете какви сме и що сме. :)

И ТОВА НЕ Е СТО ПРОЦЕНТА ИСТИНА. ИСТИНАТА Е, ЧЕ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ, ТОВА СА САМО ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ....

На 11.11.2011 настъпва краят на света. Извънземните ще ни изненадат. Може да се избавите ако се завъртите 3 пъти и плюете в устата на жаба. За съжаление голяма част от нас вярват в тези неща. Между другото виждали ли сте българка да гледа на циганка на ръка?

То и да има доказателства, те няма да кажат, че има...

...да си заживеем с мисълта, че наистина ги няма. Макар че от втората война насам правим тъкмо обратното. Зона 51. Намира се в южна Невада, един автономен град в пустинята, скрит в скалите. Малцина знаят какво се върши там, според клюките летящи обекти по извънземни технологии. Проект "Синя книга". Изследване на случаи срещи с НЛО, зачестили след войната. Особен шум се вдига след отвличането на Бети и ББарни Хил от извънземни. Стига се до политически скандал от опозицията, начело с Дж. Форд. По късно той става президент, но не повдига въпроса. Проектът "Синя книга" е закрит през 69 г. Нецелесъобразен.

Най-големият МАЙТАП е, ЧЕ ВСИЧКИ НИЕ СМЕ ИЗВЪНЗЕМНИ!

това е точно така.

изключително нагло е да се твърди подобно нещо, и то само защото ТЕ нямали доказателства. висшата раса каза, останалите да си мълчат. то и преди векове са изгаряли хора на кладата, защото са твърдели, че Земята е кръгла и се върти около Слънцето. сега с какво сме по добри от тях ?

Всичките ли (доказателства) унищожихте??

Че и кой извънземен би оцелял с 50евра на месец??

Гугъл "galactic channelings"

Да, бе, нема, тия явно не са виждали сервитьорката в Малибуто в Бургас, нема такава извънземна мадама, да знаеш :)

Защо, ако има доказателства за извънземни и Белият дом знае за това дали ще ни каже!? Хайде стига глупости!!!

...Извънземните съществуват, но са на високи позиции в банките и затова не ги виждаме..

Когато има криза, веднага изскача новина за малките зелени човечета. Тоя не трябваше ли да го питат кога ще стабилизира икономиката, а не летят ли ни ивънземни над главите, или да.

Извънземни няма поради една проста причина. Всяка раса за себе си е "човешка" и всяка си има "Земя". Следователно няма извънземни а форми на живот от различни планети. Правилния въпрос е: Има ли доказателства за контакт или наличие на живот,който не се е зародил на нашата планета ?

Те ли ти казаха така? ;)

Принципно е така, но едва ли "извънземните" ще са си нарекли планетата Земя. Може да са я нарекли примерно Гея. И така ние за тях ще сме извънгейци ;-)

Аааа не така ! Ние тук си имаме СърГей..

..за да си отговорим на въпроса защо им е било нужно нашето злато което са го носили на тяхната планета или само нефертитката се е гиздила със злато и диаманти.

Вие хуманоидите сте странни същества - всичко сме ви написали в онази Книга, а вие продължавате да ни търсите заместители. Добре де, можете да ни казвате и извънземни, но популяризирането на тази идея е само за Ваша заблуда!

Да бе, а един мармот завиваше шоколад със станиол от обшивката на разбилата се летяща чиния!

те като знаят какви сме ,сигурно са в голям потрес горките извонземни!!!!!!!!!!!!

Е то оставаше да си признаят. Нали са наясно, че стане ли известно че има доказателства, ще настъпат огромни културни, религиозни и прочее проблеми и нормалния живот на тия с власт ще се промени тотатлно. Все едно Папата доброволно да се прости с цялата си власт над няколко стотин милиона души. Не, че ги контролира директно де.

И какво точно ще се случи ако вземем, че рязберем, че правителството на САЩ е имало контакт с извънземни. какво ще се промени за теб или за някой болен мозък влюбен в идеята за извънземни. Ще спреш да имаш нужда от храна ли? От подслон ли? От работа ли? Ще ти се съсипе вярата в господа ли? И по какъв начин наличието на извънземни ще доведе до разпадане на вярата в бог например. Само приказвате без никакво покритие на приказките си. Нямате идея за какво говорите?

Ще се случат много неща. На първо място ще се види алтернативата за не фосилно базирана цивилизация. Вероятно ще видим и съвсем различно ниво на обществени взаимоотношения. Много правителства ще паднат, ще има револъуции, бунтове...Пълен разпад на обществото. От всичко това може и да се роди нещо хубаво, но това е в сферата на предположенията. :-)

Поредното отчитане на дейност.

само не ми е ясно и да има доказателства какво от това?

Идваме с мир!

извънземни няма,категорично няма! Виждал съм,но няма!

Да бе, те и да разполагаха с доказателства едва ли щяха да си признаят само заради някаква си подписка в интернет ...

Те са някъде там!

"не разполага с доказателства за съществуването на извънземни" Колко хитро се измъкват от въпроса! Това не е отговор на поставения в подписката въпрос.

еми няма доказателства какво повече искаш? Тя самата подписка очевидно е малоумна - еди кой си бил твърдял не знам си какво и аре на хорото. Ама срещу определена сума пари всеки ще твърди каквото му се каже. Това е . колкото и е да е тъжно на някой сами сме...

Това е генетично заложено в човека - да се съмнява, че винаги го лъжат. И не без право, защото наистина винаги го лъжат. Но лъжите са прозаични - пари, имоти, власт. Някой да каже, по какъв начин криенето на наличие на извънземен живот ще допренесе за криещите - пари, имоти, власт?Човек през цялото си съществуване е имал нужда да вярва в нещо по-висше от него. В зората е вярвал в тъмни сили, после в множество божества, после в един единствен бог, сега в слединдустриалната революция в извънземни. Като почнем да летим между галактиките, кой знае в какво ще насочи болната си психика. Щото след толкова хилядолетия все още не е намерил смисъла на съществуванието си и го търси навсякъде другаде, но не и в себе си.