17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кретенът защо изобщо си е купил такава тераса? Да се хвали пред българи - ето резултата. Пред чужденци - ще изглежда жалък, освен ако не общува с лумпени. Как да не го наричам "кретен" - ласкаво - като така е изпуснал да види, че е необичайно да имаш такава тераса в София, грешка направил. Би трябвало да го оставят свободен от задължения - да се научи поне скара да прави, че той и думата е позабравил.

Натъпкабте прокуратурата с такива.

Чл.195,ал.4 от ЗСВ не визира въстановяване на заемана длъжност"прокОрор",на основание - защото притежаваш тераса от 300квадрата, незаконно застроена с барбекю и басейн. Но кадровиците от ВСС са от същото Котоло и ще четат Закона,както Дяволът чете Евангелието!

УТРЕ КАТО ПРОКУРОР ЩЕ СИ КУПИ И КРАДЕНА КОЛА И ,,КОЛЕГИТЕ" СЪЩО ЩЕ ГО ЗАЩИТЯТ. НЕ СЕ ЛИ ИЗЧИСТИ ТАЗИ СИСТЕМА, ТЯ Е ЛИЦЕТО НА ЗАКОНА КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОСВЕН МИЗЕРИЯ, ГЛАД И КОРУПЦИЯ.

Нагъл и безскрупулен - олицетворение на днешния ни ден....

Тоз да не е турчин искащ да му плащат за дето си изхабил зъбите докато похапвал от чужда софра. Като се прави на незнаещ закона циганин, има задължение да плати дълговете си. .....Извънредно заседание във ВСС, трябва не да възстановят Пламен Георгиев като прокурор.., а да му се отнемат правата-лиценза за 10години поради злоупотреба с невежество по прилагане на закона. Може да не знае и не разбира, сега е момента да се преквалифицира в майстор на барбекюта. Честито.

На тоя как би му отивал каскет...., ще му лепне на селската морда като дъвка на седалката на автобус за Факултето. Деба селянията , деба, 80 % от приятелите ми са кореняци софиянци и не познавам нито един да си е направил тераса на покрива, въпреки ,че някои от тях имат посходящи таванчета... Тоя е расъл и пасъл поне на две туби бензин от София, деба простака му , деба

значи човекът е нарушил закона (има незаконна тераса), а сега ще го правят прокурор в Специализираната прокуратура, за да се бори с нарушителите на Закона. Смях в залата! Това е държавата на тиквите и калинките!

Егати наглеца... И този ще се бори с корупцията и престъпността. Скоро май няма да имаме държава...

Скоро ли, това сигурно е шега?

Мъдаааааааааааа, колата си върви , ама тиквите продължават да се НАМЕСТВАТ, нали!!!!!!!!!!!!!!!!! Е НЕМА оправия в таз тотална съсипия!!!!

Ей тва на селянин пари и власт да дадеш и се осира. Сложил си селчото колело от каруца на терасата баси и иьлагацията...

Прокурор и после чиновник с тераска от 300 квадрата....направо построихме комунизма

ШШШШШШШШш алоу, айде към борсата кът мен...........бахти нагляра

А с барбекюто и сауната, ко шъ прайм:)))??? Ще ги зачислят за ползване на бъдещите му колеги и колежки от Цацаратурката ли:)))??? Мръсни нещастници:)))!!!

СРАМУВАМ СЕ, ЗА ТОВА, ЧЕ ПРЕКРАСНАТА НИ ТАТКОВИНА Е В РЪЦЕТЕ НА ТАКИВА НАГЛЕЦИ КАТО ТОЯ, ДЕТО СИ КУПУВА НЕЗАКОНЕН ИМОТ НА ТЪНКА ЦЕНА И КАТО ЮРИСТ НА КОЙТО СА ПОВЕРЕНИ НАЙ-ОТГОВОРНИТЕ ДЕЛА В НАШАТА РОДИНА КОРУПЦИЯТА БИЛ НЕВИНЕН. НЯМА ДА СЕ ПОСВЕНИ И ДА СИ КУПИ КРАДЕНА КОЛА СЪЩО НА ТЪНКА ЦЕНА И НАП ЩЕ ГО ИЗЧЕТКА ОТГОРЕ ДО ДОЛУ.

Преназначават го спешно и веднага, за да не си изгуби платения отпуск от първата работа. О! Забравих че той си излиза в отпуск когато и колкото му е угодно. Значи няма да е за това! За какво ли може да е .....!?!

Сега, след като има свободно място за шеф на КОМПИР, ще може ли мен да ме назначат? Имам малко апартаментче, а много ми се иска да имам тризонет със сауна и каруца на покрива. Обещавам, че и мен няма да ме хванат какви пари съм взел.

Дялан камък, ценен кадър. Веднага се организира извънредно заседание. Герберска му работа.

Честността му е спорна, но щом така е решил съдът, така да бъде. Ще повярваме, уж. Но пък скандала си е скандал, той е замесен, как така ще става прокурор?

Абе най- добре ВСС да удължи срока и да му издигнат кандидатурата за главен прокуроро, да се състезава с Гешев. Не мога да повярвам, че едва ли не насила го изгониха от КОНПИ, а на другия ден го назначават за прокуорор в Спецкомандата на Гешев. че той трябва първо да почне да разследва сам себе си за престъпления, след това другите. Това е порнография, не е борба с корупцията.

Искал да бъде назначен .Каква наглост. Ами да поработи да внесе малко добавена стойност в Държавата а не само да получава и да харчи парите на тези които му осигуряват заплатата

Както преди съм писал, може да се преквалифицира, като хиляди други загубили работата си.

Да де, ама ще трябва нещо да... работи, а точно от там идва проблемчето:)))!

нагъл и прост. Накратко герберунгел.

Поста сдавам траса не давам прокурор ставам гладен не оставам Герб зарязвам асансор не опразвам Министерството си ще наритам на евтин имот да налитам Народа да пости аз имам къщи за гости

Тези са толкова нагли, че просто няма накъде. Надявам се всички разбират защо в САЩ дори комунистическото мислене е било забранено и преследвано.

Не съм фен на Слави ама ако обещае с подпис пред нотариус да въведе поне малко справедливост.....

И без туй сте се събрали, що не го предложите направо за главен прокурор? А защо не и за конкурент на Кьовеши? Абе направо за шефна ООН-то!

Или аз не съм нещо в час или не мога да разбера. Тоз нали го уволниха, пардон сам си подаде оставката щото нещо се бил осрал като шеф на КОНПИ. Ама сега пак станал прокурор щото му пазели мястото. Тоест осрал се е като шеф ама като прокурор не е. Някои можели да ми го обясни така че да го разбера?

Няма, кой да ти го обясни това нещо..., защото дори и баш главатаря... Боко Рапоня вече не е в час:)))!

Пълен разпад в корумпирана мафиотска държава, в която емигрантите пращат милиарди, за да живуркат роднините им, която краде отвсякъде (и КТБ), в която престъпниците са в парламента и във властта и се борят за подкупите за купуване на всичко - от камъни и павилиони по улиците до изтребители на тройна цена от САЩ, на които са се нaгъзили и козируват и онези ги крепят на власт. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Безскрупулен нахалник!!!

Ако те (прокоратурата) имаха тези "истински" доказателства, защо вчера ще говорят за пръскалки и водоноски. Защо ще казваш, че ТАД Груп клатят държават с "водни пистолетчета". Това са някакви скалъпени истории! Не им вярвам! Ако са честни от прокоратурата нямаше да има: - апартаменти - африканска чума - незаконни билетчета - проблеми с топлофикация - винетки - ремонти, ремонти и пак ремонти - сини и зелени зони - спрял търговски регистър и т.н. - Иванчева ??????????? Не им вярвам!

Днес общо взето фактически, а в понеделник съвсем юридически, ще ни рекнат "Къш към свинарника и си налягайте парцалите"! Сега,като се съберат Сарафа-зам главен и н-к на разследването, Пацо- специализиран обвинител и Гешев- главен посредник между нас и Господ, а отгоре тримата главни прасчовци, топ не може да ги разбие. Ще има покана за разплата към всеки, който си е въобразил,че има такава държава! Май ще трябва да се направим на гламави и да търчим към ония от "Младост".

Винаги съм твърдял и продължавам да твърдя, че елита на ГЕРБ е съставен от членове на БКП които дори и самите комунисти не са допускали до ръководни постове щото са знаели що за стока са.Действията на управляващите са абсолюто същите точ в точ като на БКП.Ако даден другар се провалеше на определена управленска позиция, веднага му се търсеше работа на друга управленска позиция и така до пенсия.Но не само по това си приличат ГЕРБ и БКП: -еднолично управление -култ към личността -липса на свобода на словото/през 2002г- 35ти в класацията, 2006 - 33 в класацията, 2019 - 111ти в класацията и т.н. Та който и да ми говори че ГЕРБ са дясна партия, не му вярвам.ГЕРБ са съставени от НЕРЕАЛИЗИРАНИ членове на БКП.

Такива сини, честни очи!

КАТ на педерошко личи си отдалече, че е стъпил на другия бряг

незаконните навеси по терасата му събориха ли ги ?

чак пък извънредно заседание на ВСС ? За да не остане Пламчо два-три дни без работа ли ? Няма страшно да се случи ...Все ще се появи някоя афера като "Мишо Бирата" и такива като Пламчо си трябват да са на линия !

Каквото и да забъркат във ВСС все зловонна воня се носи!

Изключително точен е ВЪПРОСА във връзка с чл 195 , ал 4 от ЗСВ. Но, спазването на Закона за тях не е задължително. А, какво ще правят със прописката за изготвени документи със невярно съдържание? Или са казали, но не са го направили.

Той обмисля да съди общината, защото през 2012 година, преди да купи жилището, е установено незаконното строителство на въпросната тераса, но нищо не е направено. Ами защо го купи, като е установено незаконно строителство? Защото си на такава позиция, че се мислеше за недосегаем. Сега като бъдещ прокурор може да повдигаш обвинения и на общината и на всеки който ти се види подозрителен. Аман от такива изроди.

Леле-мале, човек подавал неверни имуществени декларации, ще бъде назначен за прокурор в специализирана прокуратура!!! А после се чудим защо бандитите, хич не се притесняват от разследванията и съдилищата!!! Тури му пепел - както се казва!!!

После и шеф на митницата може да го направят, защото е прокурор от сой, пък и от корупция разбира.

Бързането е свързано с определяне на достойни замове на честния Гешев .

Този корумпе прокурор сега ще обвини всяко дете с водно пистолетче в - скрит терорист който клати държавата. Герб ужасно ги е страх от възмездие и заради това назначават свой хора в силовите структури с цел репресии срещу обикновеният човек. ГЕРБ знаят, че тяхното време изтича ..... С ГЕРБ няма един БЕЗидиотен ден в България!

извънредно ще бъде заседанието, как иначе. нашия човек трябва незабавно да се върне на хранилкото, че данъци му предстои да плаща за апартаменти, тераси и каквото още там е нагушил. пъки той е верен кадър на задкулисните кукловоди, в него много е инвестирано и сега трябва да се отплаща с правилни действия на друго място. може и глав. прокурор по некое време и определени обстоятелства да го издигнат, я заместник на глав. прокурора. щом е за него - спешно е. ама я да отиде един обикновен гражданин на накое гише за най-обикновена административна услуга и да видим дали ще го обслужат като на пожар както пацо терасата.

В чл.195, Ал.4 от Закона за съдебната власт изчерпателно са изброени длъжностите, при прекратяването на които се допуска възстановяване на предишна длъжност в съдебната власт, а именно: народен представител, общински съветник или кмет, съдии от КС, министри и зам министри, ръководители на ДАНС и на Бюрото за контрол на СРС. Очевидно тук не фигурира длъжността председател на КПКОНПИ. На какво основание тогава Георгиев ще иска да бъде възстановен в спецпрокуратурата?

На основание особени заслуги при изпълнение на поръчките:(((((( Всеки некадърен се подлага за да е на държавната хранилка че извън нея е едно нищо и за работа не става...

па прав си е Славчо, че че саздаде полетическа сила "Е нема те текава дръжава", саздаде ли я че му станем фен и подкрепител.....

Не беше честно, човекът с по-голяма, недекларирана тераса, да е заместник?! ... а на този мястото му е точно в прокуратурата - там са умни, честни, неподкупни, плашат управляващите и се борят с всичко в което видят тероризъм и заплаха за стабилността на правителството, даже и с-у пръскачки ...

Само да попитам ако може,колко ли пари човек трябва да взема,за да може да си позволи като на Цветанов Апартамента със частният асансьор,или като Луксозният Мезонет със голяма Тераса със Дхакузи и Барбекю на покрива на коперацията,и само ти да си я ползваш,защото само ти имаш изкарана врата тип вити стълби към покрива а???И колко би ти стрували лихвите,ако евентоално вземеш кредит от някоя банка а???И какви трябва да са им доходите на Пламен и Цветанов за да купят тези луксозни апартаменти,за Ангелкова,Каракачанов,Вежди Рашидов,за Цачева,Аатанасова,тях няма смисъл да ги опсъждаме от къде имат и те пари за подобни имоти,айде за Горанов разбрахме че не е негов,даден му е да живее от купът му без пари колкото си иска,стига само да плаща сметките,а къде се изпари Делянчо Добрев най обичаният човек от Партия Герб те си го отгледаха от момче във партията им???

Все си мисля, че един прокурор би трябвало да е блюстител на закона. А Пламчо очевидно не е такъв...

Ами ценен кадър дето е казал, че признанието на Баце за казаното в "Мишо Бирата" е " самокритичност към определено поведение", което не е престъпление по НК.. Който за 575 милиона в КТБ, турския контрабанден доклад и т.н. изкарва проверявания за чист като бебешка сълзичка.. Та такъв човек може ли да се остави без работа.. СПЕЦПРОКУРВАТУРАТА се нуждае от ОБОРОТНИ кадри..

Дали има такава държава , но съм сигурна , че ''НЯМА ТАКЪВ НАРОД '' !!!!!! НЯМАТЕ ПРАВО да кажете и една дума против Руснаците , защото опредлено ако не са били те още щяхме да сме под Турско робство -''Османско присъствие'' - акто гледам на какво сме способни !!!!

Как пък веднага се намери работно място за този? Че и извънредно заседание! Брей че важна особа!