Извънредно положение на целия Родос, 10% от острова е изгорял

Екстремните жеги и силните ветрове разпалват допълнително пожарите на различните фронтове

Обратно в новината

Коментари - Извънредно положение на целия Родос, 10% от острова е изгорял | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ееее 10% беше към 14:50 са е 20:32 отива към 30-35%

Това е наказание за всички които не вярват на Грета Тунберг, ясновидката и пътеводната светлина,на нашето спасение.

Да не би някой от световната олигархия да е хвърлил око на Родос?

Палят очевидно. Има интересни, я за дървен амтрял за "еко" пелети, я за особождаване на земя за соларки или за нещо друго. Може и конкуренцията в туризма да пали. Едва ли това са естествени пожари. И тук палят, има интереси от пожарите и винаги е имало. Това е пазарната икономика - всичко се купува и продава.

Интересна история има островът, но като цяло е следната и се повтаря многократно - мюсулмани превземат острова, пълнят дупетата на местното население със семе и произвеждат еничари и т.н.

Руснаците казаха, С160 , тежък бомБ андиривач на НАТО , ще им свърши работа. От таг имат - здрастЕ, оправяйте се.

Всеко лето , не ми ги хвали рашките хаха

Като изключим неграмотния превод, работите на остров Родос наистина не са добре. Трябва по-сериозно да подходят гърците, с повече хора и техника. Иначе пък имат министерство на климатичните промени, както се разбира:)

Как да стане накупили са си за полицията полицрйски коли Бмв за милиони можеше да си купат Пежо или Дачия и с остатъка самолети или хеликоптери ама пуста алчност и обслужване на чужди интереси

С тия фърчилетчета нема да стане работата. Примолете се на руснаците за няколко Бериев-200, те това ви требва.

Едно време пожарите ви ги гасяха руснаците. Сега се надайте на американците. Или вече сте им се надянали.

Сибир колко пъти гори и на рашките им димя до прозореца на панелката в Москвето

Мда Сибир, най най турист дестинацията ..... много гъсто заселен, едвам го евакуираха .....

Викайте НАТО на помощ.

На 10% от него ще барнат някоя вятърна централка. Няма проблем.

Съсипаха го тоя остров.

Ето евроджендърската помощ. Пожари има и вТурция ама там руските самолети ги гасят още в зародиш. Ама нали сме демоакрати и Гърция изгоря и без война.

Стига с тия руски самолети, там такива пожари няма

Няма щото ги гасят овреме :) https://bnn.network/breaking-news/russia-dispatches-two-be-200-amphibious-firefighting-aircraft-to-aid-turkeys-forest-fire-battle/

Ако продължат да поливат острова с морска вода, имат шанс догодина да нямат пожари... нищо няма да вирее в силно солена почва и няма да има нищо за горене.

Не е толкова страшно колкото го изкарваш. Те не могат да наводнят 2 метра от повърхността. Това са 300 000 000 кубика за изгорялата площ. В най-добрият случай ще хвърлят общо 300 000 кубика от въздуха, което се свежда до някакви сантиметри от горният слой. Но това е само до дъждовният сезон, който в Гърция е през зимата. Той ще отмие всичко и ще сведе солеността на почвата до нормални нива. Да една две години няма да могат да засоляват почвата с торове, но чак да си унищожат земята с няколко самолета - няма как да стане.

Това беше с Родос. Догодина, незнам дали ще има толкова туристи колкото сега. Остава въпроса кой запали пожара? Единия вариант е турците, за да докарат тези туристи при тях, и да се подпомогнат след трусовете. Другия, това да са хора на Шорош, които нищо чудно заради пожарите да извъртят нещата, и да кажат догодина, обявяваме затваряне по климатични причини. Главатарите на света, не искат ние да ходиме на почивка . За тях, ние трябва да седиме в къщи и да работиме.

Явно покрай нашите медии не знаеш, че и в Турция има пожари.

в турция пожарите са и ще бъдат неутрализирани с помощта на русия, докато гърция си праща оръжие на усрайна и гори като факла

Не само да "работиме" и да "седиме" вкъщи. Но и да мекате. Чувал ли си за "книжовен български език"?

Извикайте руснаците... с техните самолети. Че докато изгасите с тези самолетчета, ще обърнете тренда - ще имате 90% изгорял остров.... и 10% неизгорял.

Руснаците нямат самолети.

Б200 какво производство е?

Па ти нямаш мозък. https://bnn.network/breaking-news/russia-dispatches-two-be-200-amphibious-firefighting-aircraft-to-aid-turkeys-forest-fire-battle/

Кажете кой запали пожарите?

Как кой??? Путин разбира се. Мислим за пакет санкции.