Германия готова да изпрати войници в Либия, Швеция наруши 50-годишно военно табу

Германското правителство иска да изпрати войници в Либия, като настоява, че това ще бъде единствено хуманитарна мисия. Швеция пък изпрати изтребители в чужда страна за пръв път от около 50 г.

Обратно в новината

Коментари - Германия готова да изпрати войници в Либия, Швеция наруши 50-годишно военно табу | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ООН тази юдейска организация щоне си каже че в руанда няма нефт и не и пука за руандийците

Имах по-добро мнение за шведите :)

По случай 70 годишнината от победния марш на немското оръжие в Киренайка и Типолитания,предлагам да изпратим компания,на войниците от Вермахта,заровени в пясъците на Сахара.

Швеция прави това, защото е убедена в своята безнаказаност.

ама не знам, но ако руснаците ще се опълчат, явно от някои няма да остане нищо.

Май бая са изгладнели и импотентните скандинавци щом и те опряха да пращат скапаните си щайги да окупират суверенни държави!?!?!?

е те така воюват немците. Нямат нищо общо с дядовците си от вермахта. Германците са бита карта като войска.

и кво ше правят шведчетата като швеця е пълна с рязани... след някои друг месец в стокхолм тук бомбичка там бомбичка ...

Прекалено лесна става инвазията в чужда страна под натиска на САЩ и други държави от коалиции на желаещи да "насаждат" демокрация с ракети, бомби и назначаване на верни хора в новите правителства. Откакто сме в НАТО вече участваме в 3 война, а все ни натякваха за потушаването на Пражката пролет?

Шведите се сетиха най-накрая,че и те произхождат от славно биткаджийско племе-викингите-тези с рогатите шлемове!...Германците също се сетиха,че са биткаджийска нация-страшилище в близкото минало!А пък всички вие,дето сте на страната на Кадафи,ще имате възможност това лято да упрекнете на голо шведските и немските туристки,за това,че техните правителства са взели такова решение!Ха-ха-ха!

Май на шведите им се е прищяло да потренират в реални условия, че зер за какво са им тия самолети

Пфу... поредните пръдльовци искат да си поиграят на войници .

Е на бг ГРИФОН .. или превеждайте всичко или нищо ..

Демокрация срещу нефт.

Нефта в Либия ще го заграбят шведите ли бе, айде стига си врякал глупости, и изобщо тази простотия сам ли я измисли или някой ти го помогна??? Нефтените находища в Либия са си на нормален концесионен принцип и сега се притежават от доста компании, които изобщо не са либийски! Не знам кой ти пълни чугунената кратуна с тези глупости, но бих те ступал малко ако си пред мене, да се освестиш и да спреш да хейтваш по форимите!

И какво направиха в Руанда, едно огромно нищо. Клането се пренесе на територията на Демократична Република Конго, бивш Заир, и продължава в момента а ООН гледа ли гледа. Имам приятели от ДРК и не смеят да се приберат в държавата си! ООН е една безсмислена организация вече.

ООН не безсмислена организация - ТЯ СЕ ПРЕВРЪЩА В АГРЕСОР.

Само да не е вече късно, защото вчера генералът, водещ опозиционните бунтовнически сили в Либия, проплака и упрекна Запада по телевизията, че може и да не остане жив човек, докато се намесят отвън.

Белите роби ги няма да им работят, ефтино им изкупуват нефта, май поизтрезняха, че гола демокрация си е чисто е.ане!