General Motors изтегля над 1,5 милиона коли в САЩ

Американският автомобилен концерн General Motors обяви, че ще изтегли още 1,55 млн. дефектни коли в страната. През февруари GM обяви изтегляне на 1,6 млн. коли.

Обратно в новината

Коментари - General Motors изтегля над 1,5 милиона коли в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До Ха:Най-хубави автомобили правят Швеция, Южна Корея, Франция, Великобритания , Китай, Италия, Испания, Румъния, Русия с Лада Нива, Индия, ЮАР и Австралия.

Ами, въпреки че не съм сащолюбец, мога само да адмирирам действията на фирмата.

То GM са си добри коли по принцип, но виж Крайслер си е направо Москвич, като си я купиш и си е вечно твоя.

Мутрите затова ли караха джипове Черокита щот са като Москвичи

Iosiff Beluga

JEEP e друга марka!

Снощи по CNN гледах извинението на CEO на GM. Някаква женица, при това го каза така набързо и с такава усмивка, че първо помислих че водеща от телевизията съобщава някаква приятна или забавна новина. Чак при повторението разбрах за какво иде реч.

Руското чудо ВАЗ 2105-40 години без промяна.Съвършенството няма нужда от подобрения......Идиотите им с идиоти...

Ще им сменим името и хоп....иновация:)))))

Всеки,който поне малко изпитва удоволствие от шофирането(не каруцар) и е карал руско нещо и после се е качил на западно....Аз буквално бях шокиран...Егати и гнусния,дървен,руски боклук...И аз си мислех,че кола карам...Та всичкото соц беше такова.Затова и се сгромоляса

...километра преди всичко със "412" и всички модели на легендарната "ВАЗ",и днес всеки ден "07"-ца....няма въздушне възглавници,не ми прегряват ни спирачки,ни мотор...10/100 газ,и да се повреди нещо го оправям сам,частите са без пари... А от тези "дефектирали",ако ми подарят някоя и друга,няма да откажа,не съм махнаджия,ще я "побългаря"....

Така наречените янки само рекламата им е голяма те се укаже че са балон с въздух-ще видите след 5години.

от септември 45та вече колко петилетки гледаме как се пука "американският балон"

Ами купи си тогава долари, и то повечко. Ама са дребни по размер и не стават за тапети...

Балон, мехур... Аз си искам един Wrangler Rubicon, че да треперя кога ще се развали. :)

Карал съм уазка, лада и волга. И сега ако бях по-млад пак руска кола щях да карам, а не някоя западна трошка! Хем скъпи, хем опасни и затова ги изтеглят заради куп повреди!

Аз пък съм карал Шевролет и мое да ми дишаш праха :) И да си бъркаш в джоба за бензин по-дълбоко, докато пъплиш след мен с руското подобие на автомобил :)

Шо не се сбориш с твойто шеви с някоя Нива в дунавските блата, да видим кой чия прах ще диша?

Имам ГАЗ 53,ела да я купиш но ако се откажеш ще ти кажа,че си най-големия лъжец

, нема такова уралско жЕлезо :) трябва ти бензиностанция "На всеки километър"

ЧУК

Те да си натискат парцалите тъпите янки,щото руснаците да не им спрат достъпа до качествните ракетни двигтели РД-180.ще ги питам аз тогава с какво ще си изтрелват Атласите!

пленените след ВСВ 2 германци ли им направиха? айде нема нужда, американците също си плениха умни хора

Хамериканците пак се окзаха дефектни. За цялата си остория руското и съветско автомобилостроене не е изтеглило нито един автомобил! Руските/съветски машини бяха ненадминати по надеждност!

Така е и 100% от купувачите да се изтрепят заради дифекти, пак руското автомобилостроене няма да изтегли и 1 кола.

Въпрос на чест преди всичко. Хамериканците никога няма да разберат какво е чест и ще се излагат така по света, като изтеглат трошките си!

На мен въздушната възглавница във Волгата не ми е засичала нито веднъж.

Това сигурно защото автопилота никога не е допускал аварии? :)

Точно така е,няма мангал който да е подал оплакване от неговата ладичка......че само те останаха с тези таратайки да се движат:))))

интересно от кога каменната ера стана дефектна ..тези ще ме уморят от смях ! ще е още по-забавно когато примитаро започне да си тряска кредитите за скрап и камъни по празната кратуна. Започва се масовото прекратяване на производството на автомобили в глобален мащаб и разбира се, че дефектите са предпочитани пред истерия на борсата. Като цяло това е причината : Американци, китайци, японци и скандинавци имат по-добри разработки, а индийците ще убият всички мераци за скъпотия - цената ще е повече от народна. До три месеца завесата пада, Обама вече поведе хорото

volocopter

Ей сега е моментът, да се нагрухаме с американски таратайки за без пари... Там ще ги разпродават за стотинки, за да се оттърват а нашите търговци на автомобили втора ръка, ще ни обясняват, как са карани от девствена девойка или от възрастна докторка... и едни контейнери ще започнат да се точат от Америка...;-)

Има две държави дето правят добри коли - Германия и Япония. Немците правят всичко от А до Я, оит върховен лукс до малката градска кола, а японските коли за здрави и надеждни, въпреки, че в дизайна са по-назад!

Така е! Но какво пък не ти харесва в японския дизайн (не говоря за ниските класове)?

Това е субективно усещане! По-важни са двигателите, здравата ходова част, особено за нашите най-често разбити пътища.

За комунягите: Ако такива мерки имаше в русия, щяха да изтеглят курск за ремонт и сега да има 110 живи моряци. В курск няма китайски части. Само руски гении, който лежи на дъното на морето.

ЧУК

...имаше и една американска Трешър с 129 моряка!Що не си я ремонтираха янките и погубиха толкова наорд?

Трешър се е потопила много надълбоко, а не заради дефект, а Трешър е отпреди 60 г. когато и техниката и технологиите са били светлинни години "назад". При това инцидента с Трешър става на дълбочита 500 м., а при много по съвременният Курск на няма и 100.

...куха лейка си ти, "джоджо"!

Комуноидите си живеят още в миналия век и там ще си останат...не им обръщайте внимание и не им се смейте....и без това са пътници а за такива или добро или нищо:))))

Я обади за китайската дизелова подводница дето излезе на няколко км от ядрения самолетоносач Кити Хоук без да бъде засечена и после в Пентагона хвърчаха генералски оставки.

Неволно се сещам за историята със заяждащия педал на газта на Тойота - шум, вой и т.н. - японците си изтеглиха автомобилите (забележете - оплакванията бяха само в САЩ) и си ги оправиха. След което обаче си оказа, че въпросните дефектни детайли са произведени...в САЩ. И американците млъкнаха като комунист на разпит. Друг е въпросът за шофьорите им - "колата се самоускорява и предизвиква катастрофа" - хайде бе, Тойотите ако не друго, ама имат спирачки - и то много яки. Ама какво да коментирам...американци...

Глупав инсектицид,аз карам Тойота и проблема не беше в педала а в стелката която се движела и застъпвала педала но на твоята барака и да се качиш в/у него е все тая...все разбирачи са това памперсите,мислят си че колите са всички като москвичите и ладите и хабер си нямат от новите технологии но.....раздават акъл наляво и надясно

И ти не си умил зорите с акъл...повече от 20 години карам само Тойота, последните ми две съм ги купил чисто нови и това, което пишеш, са пълни глупости. Е, освен ако не си си постлал допълнително "еснафско" килимче - но там марката не ти е виновна! А ако четеш внимателно - става въпрос за Америка - страната на неограничените възможности, там всичко е възможно - дори и да има грамотни шофьори...

Ако беше в Русия дори нямаше да се знае. Щяха да ги оставят да се изтрепят..В Америка има контрол и отговорност се търси...мръсни комуняги..

Да кажат колко китайски части има в колите "произведени в Америка". Все пак за Ф-35, Ф-22 и Б-1 ползват китайски части - напук на забраните, кво остава за едни автомобили.

И не само там - през 2009 и в Щатите, и в Европа намериха несертифицирани китайски части, плюс части с неизвестен произход и в Боинг 737...приятен полет...

Ей, тия няма ли да се научат до правят коли?!? С Жигулата такива проблеми нямах! Ами като не могат, да питат бе!

ЧУК

Американските стоки,станаха по фалшиви и от китайските!Всичко за по един лев!Или за един фалшив долар -без покритие!

нещо да имате да кажете за "великите" западни технологии?

Селски,с каква технология си драскаш глупостите тук???С руска или китайска????Ей кога ще построят този завод за отпадъци,че да съберем тия червени боклуци и за рециклиране...поне да свършат нещо полезно накрая

Санкциите на Владимир Владимирович сработиха преди американските. Ха-ха-ха!