Изслушването на Борисов в НС отпадна, ГЕРБ събра подписи за комисия „Росенец“

"Изправи се! Мутри вън!" пък поисхаха парламентът да поеме отговорност за плана за възстановяване, Нинова предупреди новите партии, че ДПС тръгват да управляват с тях, а ДПС определи ГЕРБ като "токсична" партия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България е дала на света Паисий Хилендарски, Димчо Дебелянов, певци като Никола Гюзелев, Райна Кабаиванска..." А сетне - прочелия една книжка шофьор на Маргините за Премиер, и ТК-П за председател на НС. Боже, какъв срам.

Мая Галева изчете от трибуната и протестна нота относно това, защо Борисов не е прочел на бабите в болницата Плана за възстановяване....

Ива Митева предложи да не се изслушва Б.Б. Какво има повече да говорим, питам аз?

ДБ победи в София, а ГЕРБ - във Факултео и Столипиново. Софиянци не искат ГЕРБ, Борисов и Фандъкова. В София живеят най-образованите и най-активните хора.

Не, Майо, телефон 112 не е за Марс. За нас си е. В ковид кризата там не могат да смогнат да поемат всички обаждания. Естествено, че за да поемат повече обаждания бързо и ефективно, трябват повече хора. А повече хора, означава повече заплати....

а можеха да си загубят целият ден да го чакат да дойде, пък разбира се не би дошъл, явно не са чак толкова тъпи и прости.

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКОТО ПРЕДАТЕЛСКО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКИЯ ПРЕДАТЕЛСКИ ЧАЛГАР и евразийска им сбирщина ♦ ПЪЛНА ТОТАЛНА ИЗОЛАЦИЯ на ЧАЛГАРСКАТА СЕДЕНКА ♦ .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... --------------- БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ЗА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубав ден, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Споко сега като видните интелектуалци - чалгопитека Слафчо стане премиер , а хаджи Тошко министър и всичко ще стане цветя и рози !

... ММ - Мая Марсианката.

Къде е баце бе? ! Да си впише във възстанвителния план ,че патерицата се носи откъм контузения крак , а не обратно.

Практически ГЕРБ ви размаза на тези избори. Между втория и ГЕРБ има толкова проценти разлика, колкото са всичките проценти на ДъБъ, а между третостепенната БСП и ГЕРБ, колкото са процентите на ДПС и 2% отгоре. Защото не е важно дали ще направите следизборен КАРТЕЛ, както правите, а как ще управлявате СИНЯТА КАРТА на България. Вие загубихте и то жестоко. От дупката в която сами влязохте няма измъкване нито във вътрешно политически план, нито във външнополитически. Тези които създадиха този план за преврат ще стоят в трайна ИЗОЛАЦИЯ, а техните креатури на Балканиоте ще киснат извън ЕС още 30 години. ................. МаниМая са внесли законопроект за ограничаване работата на Прокурора до 1 месец, за да се прекратят делата на онези в Дубай и Сърбя...Нали? А как смятате да накарате хората да работят? С хейт? Вие жертвахте "патериците си" всичките. И не е важно как сте обработили населението тук. Ние не сме в тайгата, Ние сме отворена икономика и зависим от другите около нас. Загубихте. А дали след Бойко ще има други "самаряни" как мислите? Надявайте се.

Искаш да ми кажеш че усилията да си постигнеш целите са загуба на време ли? На мене на клякане ми прилича.

Ива Митева му каза да не идва.

Докато при някои жени мекото Р е сладко и приятно, тази новата е мъка да я слушаш. Тва трябва да им плащат 10% вредни ве.

''Заявиха намерение'' което значи, че Доган е наредил на Христо Иванов да не рови , за да не му дърпа ушите.

Чичо Кирчо Ананиев стария счетоводител, разцепи на Корнелия лъжите на пух и прах. Щяла да дава , да отлага , ама човека и каза, че като обещава празни лъжи , първо трябва да каже от къде ще вземе парите. Старо и основно правило, даваш, но взимаш от някъде. В нейния случай поредното загробване със заеми и лихви, които народа ще плаща за празните обещаня на лъжливите комунисти. И тия новите депутати, могат само да се поучат от тоя човек, защото това е един от малкото хора, които си разбират от работата. За разлика от доказалия се с некомпетенция Румен Гечев.

Да напомня ,че циганите в София живеят по-дълго в София от повечето нови "софиянци".

Бойко беше освободен от поста Министър-Председател в петък. 1. Оставката БЕШЕ ГЛАСУВАНА в Парламента. Той не е виновен, че сестра Галева не е учила Конституционно Право в снайперисткото училище в Москва, а Годжи в часовете по солфеж ! 2. Борисов НЕ Е ДЕПУТАТ, защото сам се отказа и от двете места, които беше спечелил в пряк двубой. КАТО КАКЪВ ДА СЕ ЯВЯВА В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ? да са ви сладки шишарките ------------------------------------- Картата на България Е СИНЯ. Не само тази, която ви показа Бойко вчера от изборите... ВСИЧКИ КМЕТСТВА СА СИНИ на ГЕРБ и СДС Други не може да управляват ! ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα

От ГЕРБ само мурвенски номера. Те така го разбират да бъдеш опозиция. Да направиш мръсно, да окаляш, да развалиш проект, без значение дали е добър за държавата. Важното е лентичките да не ги реже някой друг и да не се показва друг по телевизията..

Ананито пичага отвсякъде. Нищо не може да го трогне.

Член на Съвета на директорите на „Нефтохим“ (юли 1998 – декември 1999) Член на Надзорния съвет на „Банка ДСК“ ЕАД (от септември 2001) Член на УС на Националната здравноосигурителна каса (1999 – 2002), след което председател на УС на НЗОК (2002 – 2005) Член на Надзорния Съвет на „Булгартабак холдинг“ (до 22 декември 2005) Член на съвета на директорите на „Булгаргаз“ (от 4 ноември 2005) Член на Надзорния съвет на Българската банка за развитие (до септември 2009) Институции, които бяха източени в частни джобове.

Селските постановки с операцията на колянцето ми дойдоха в повече. Симулантът Тиквун трябва да бъде спрян. Този човек не разбира какво е демокрация и явно се мисли за Бог. Много искам да го видя в затвора.

А бе как сме пропуснали този мозък - Манолова . А бе то от всичко разбира - даже и от семейство въпреки че никой не я иска . А СЕГА СЕРИОЗНО - ГЛАСУВАХ ЗА ВАС АМА МНОГО СЪЖАЛЯВЯМ - НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ . ТО БИВА БИВА ОМРАЗА АМА ТО ВАШЕТО НЕ Е ПРИСЪЩО ЗА ЧОВЕК . ВИЕ ЩЕ ТЛАСНЕТЕ ДЪРЖАВАТА В ГРАЖДАНСКА ВОЙНА . АМА ИМАТЕ И ОПИТНИ СЪВЕТСКИ ДРУГАРИ . И ВНИМАВАЙТЕ ЗАЩОТО АЗ СЛУШАМ ХОРАТА КАКВО ГОВОРЯТ - ГЛЕДАЙТЕ ДА НЕ МУ ПАДНЕ НА НЯКОЙ ПЕРДЕТО .

На мен ми е много интересно, откъде идва това самочувствие на партии с 5 и 10% от общия вот. Ицето му беше казано, да не рови за Росенец, защото много неща ще изплуват. Всички знаем на кого са адвокати фигурантите МАЯ и сие, между другото...трябва да имаш сериозни психически отклонения да си кръстиш пасмината по такъв начин.

живеят е силно казано

Ами то си е така бе, хахахаха

Спешно си изпий хапчетата!

бай Киро финанца, да не се гътне в НС, пелтечи, трепери... да му дадат един пън да седне да отдъхне, че от ФИЧ и МООДИС, го търсят

Тошко,не може или неиска, да се вкючи в дебата за бюджета.

ГЕРБ си заминават. Намери си нов работодател! Колкото и да скимтиш вече не си актуална...

Какво значи да не рови?! Какво ще излезе?! Каквото има - да излиза. Ако всичко е законно - дали не трябва да се преосмислят законите?? Как може да има частно пристанище?! Какво могат да вкарват от там без да се декларира по никакъв начин??

Ала-бала ! Истината беше видяна, че маските паднаха ! "Протестерите" упорито не желаят да ограничат вече подалото оставка бб правителство, което, подменяйки бордове, раздавайки концесии се "окопава" за дълго време ! Един въпрос към "протестерите" : За КАКВО висяхте на площада повече от 6 месеца ? Мислите ли, че запазихте доверието на избралите ви само преди две седмици ? Аз се съмнявам.

Решението е описано в основния закон...Според член 80:"длъжностните лица и ГРАЖДАНИТЕ, когато бъдат поканени, са ДЛЪЖНИ да се явяват пред парламентарните комисии и да им предоставят исканите от тях сведения и документи" Така че всяка комисия от новото НС може да привиква Борисов, дори и само заради това че е гражданин, пък какво ще го правят там си е тяхна работа.

Я питай кака Корни, в кой хотел почива в Халкидики? За Техноимекс също.

А бе и аз подозирах, че е психо, ама с името на партията й вече нямам съмнения!

Ама вярно, тая Тиква се оказа страшен страхливец и шушумига!

С тези номера ГЕРБ май се опитват да бягат пред локомотива...

И като е частно, както твърдиш...как така НСО съвсем случайно допуснаха една лодка да акустира на брега? Ами ако бяха ИДИЛ или руски военен катер? Тази история мирише от километри и дано поне това разнищят.

Защо бяха затворили плажа да няма достъп до вода? Защо НСО пазеше Доган? Не е изобщо логично ДБ и Доган да работят заедно. Изглежда държавата и Доган работят заедно, което е адски тъжно.

За това предидентът Радев го назначи за финансов министър в служебното правителство на Герджиков .... А теб освен за пазач,за друго няма да те назначат бъди спокоен

ГЕРБ не внесоха проекта, преди изборите, защото ВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА СЕ СТРОИ ЗАТВОР ЗА БОРИСОВ, ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ С ТОЗИ ПЛАН ОГРАБИЛ БЪЛГАРИЯ! Най-нормалното нещо е /А ВЕЧЕ ПОЛУЧИХМЕ И ОТСРОЧКА ОТ ЕС/ този план да бъде приет СПОКОЙНО И РАЗУМНО ,или от всички партии, или от НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ!

остава да предложат и оставката на ГРЕП

Баце направи най-тъпото което можа. Скри се като мишка. Ей го Анани ги изкъртва, заби Зайкова направо оная ще легне гола на масата, на вие си говорят, културно въпросче отговорче. Бацеееее много си тъп, свали си рейтинга, страхливец.

А Борисов може ли? Или и той не иска - все пак той трябва да може да го защити, нали?;)

Големи смешници са ГЕРБ. Когато хората протестираха те се скриха като мишки. Сега като видяха че губят подкрепа дайте да се включим. Късно е вече. Биха ви дузпата, господа.

ТИЯ ПОЛУЧАВАТ ПО 7–10 000 ЛЕВА ЗАПЛАТА А ГО УДАРИХА НА ЧАЛГА И КЮЧЕК !!!! ТАТИ РЕМЕН/НА ГАЛЕНО МУНЧО / ДА СТЕГНЕ МАЛКО ДИСЦИПЛИНАТА !! КАПОНКАТА КАТ ВИДЯ ПАБИКЯНКАТА И ЗАГУБИ ЖЕЛАНИЕ ЗА РАБОТА !! ТЯ......НАЛИ РЪЖДА НЕ ХВАЩАЛА !! ДА СЕ ОБИЧАТ МЛАДИТЕ !! НЯМА ЛОШО !! ДАНЧО ЛИМОНАДАТА И ТОЙ СА ИЗКАЗА !! ЗА 20–ТИНА ГОДИНИ ОТ ТОЗИ НЕЩО НОРМАЛНО НЕ ИЗЛЕЗЕ !! В ЛИМОНАДАТА СИ МУ Е СИЛАТА ЯВНО !! ДОГАН ЗА КАКЪВ ГО ПРИВИКА И НЕГО НА ДЕПУТАТСКАТА ЯСЛА НЕ ЗНАМ !! БАБА КОРНЕЛИЯ Е БЯСНА !! КРИТИЧЕСКАТА Я ГОНИ. И НИКОЙ НЕ Я БРЪСНЕ ЗА СЛ... !! САМОПРЕДЛОЖИ СЕ НА ЧАЛГАРИТЕ ?? ТЕЗИ ПЪК Я НЕ ЩЪТ !! ТВЪРДО !!

Как да се включат? Те първи събират подписите и канят другите да се включат. Друг е въпроса какви са причините мнизинството да не събере подписите. Пак турци ще управляват, заради акъла и алчността на някои.

Ами това е "промяната" за която няколко хиляди българи скачаха по площадите.

Тъпотата на тоя скъсан чорапогащник вече стана пословична-ей селянко от меден рудник ти знаеш ли изобщо КОЙ отговаря в държавата за бюджета?До кога едни тъпаци все ще се вихрят из мрежата и да правят навалица с тъпизмите си???Айде върви да си вземеш лептата от митьо очите и си купи нов чорапогащник!

го остави. Гледай ФИЧ и МУДИС да не започнат теб да търсят като при Жанчо, че с тия"експерти"....