Изслушването на Борисов в НС отпадна, ГЕРБ събра подписи за комисия „Росенец“

"Изправи се! Мутри вън!" пък поисхаха парламентът да поеме отговорност за плана за възстановяване, Нинова предупреди новите партии, че ДПС тръгват да управляват с тях, а ДПС определи ГЕРБ като "токсична" партия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки иска да детронира ГЕРБ и съответно го заявява с голяма гордост. Дообре, ГЕРБ е детрониран, но кой ще се качи на престола? Ето там е заровено кучето! Там ги стяга чепика! Изглежда НИКОЙ не иска да води бащина дружина! Нито БСП,. Нито ДПС, а още по-малко паритята на СЛви Трифонов? Говоренето анти ГЕРБ свърши след изборите, но сега трябва да се каже кой ще го замести! КОЙ? Тука ВСИЧКИ мълчат. ЗАЩО?

...хаос, нестабилност и несигурност в държавата Това няма да създаде ГЕРБ, а тези които са против ГЕРБ. Просто, защото са несподсобни да управляват държавата, както и да създават необходимите международни контакти

Ма тая Маяма Нолова много активна! Пускам телевизора Маяма се пеняви. Пускам радиото-пак същото. Влизм в нета и пак същото. Вече ме е страх да отворя хладилника.

Копира от последните години на твоя идол Бойко

Тоя с кравешката фамилия какво е позинал като вдовица за хой?!

Тя Манолова знае да пита.Ето сега сте на власт.Направете така че да промените нещата по ваше желание.Лесно е.Просто трябва да седнете и да го напишете но след това трябва да го приложите.Лесно се намират кусури.трудно се работи.Всъщност простащината в народното събрание отблъсква хората от политиката и ги тласка към Терминал 2.

тикви вече наистина са мухлясали , пролет е все пак, цяла зима са се крили на тъмно и хоп развалени. цял мандат доказваха че няма такова нещо Росенец , сега се загрижили след като патакламата мина и биде спечелена от други. Но и те да се наредят до победителите , без тях не може нали са ВЕЛИКИ и незаменими.

От самото начало започва дърляне за пари,хубавото е че в стария бардак има и нови курви,които пък разсъждават по същия начин-къде са парите и колко имаме за харчене

Всеки се мисли за по-по-най..един дол дренки сте всички!Минали по незнам колко път през НС,кой ви избира е ясно,каквито избирателите такива и в НС!Или се хващайте за сериозна работа или сте аут!Токсични били герб а останалите сте мана небесна ли?

Що за Човек и какво Достойнство има този Господина Биков : "Борисов не е диктатор, той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и откъде идва. По-лошото е, че сякаш и ние забравяме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател." БОЖЕ Спаси България от ИБРИКЧИИ и ХАМЕЛЕОНИ!

na maia- kuchkata i triabvat PARI , da se svarge s Bratia galeffI !

Е лъжец ! И Бог ще го накаже ,нищо,че не вярва в него! Това е пархията с най много ниско обровани хора,нещастни чалгари и наркомани. Всеки ден са пред очите ми,нищо не работят,по цял ден пият алкохол и пушат трева.

hahahаааааа , няма такива измекяри като корпоративната партия ДПС ... Меееега нагли са ... Няма по голяма трова от ДПС

Цонев беше в СДС,после в ДПС/наричахме го Киряк Стефчов /предателя / от романа" Под игото'' От началото на демокрацията е в Парламента. И ка решихте целият боклук от площада да го изпратите в Парламента? Всеки ден повръщам. И от любимия президент повръщам?

Абсолютно необходимо е незабавно да се извърши чистка на държавните и /ако е възможно/ на общинските служители! При нови избори само с техните гласовете е възможно ГЕРБ да спечели мнозинство! Ако назначените от ГЕРБ служители в държавните фирми и като държавни служители се отстранят от тези постове, ГЕРБ ще изчезне като партия, като НДСВ, например. Няма опасност отново всички държавни и общински чиновници да бъдат от една и съща партия при този шарен парламент!

герб са явно токсични. А дпс са скрито токсичните,. Който и да е бил с тях после губи. Те са винаги с победителите и управляват без никага да са били първа или втора сила.

GERB VINAGI ot 12 g. PECHELIAT S A M I , TAPAK !

Как Тикволюб изработи чалголюбците...

Мноого бучи, нищо не разбира. Но така е, младите и знаещите сега се вихрят в популизъм.

нищо не знаят!влезли в парламента не знаят откъде да започнат,това не е конрецт а..у..пляс пляс,дай да вдигаме врява!

Бойко 1 : Ковра Манолова 0

Като е провал, значи сте го чели. Явно и много разбирате, променяйте го и внасяйте. Какво чакате.

От изслушването на Кирил Ананиев гледах може би около час. В този час Министърът успя много ясно да обясни, че фискалният резерв е 8.5 млрд. лева, че Сребърният фонд за пенсиите (любимата драма на Нинова и Мика Зайкова( не просто не е пипнат, а никой не си е помислял да го пипа), предупреди новото правителство, че ако приемат популистките си планове за увеличавае на доходи, трябва да помислят и за това, какви ще бъдат разходите, респ. откъде ще се вземат пари за това, също така каза, че ако ситуацията по отношение на пандемията се запази, няма да е необходима актуализация на бюджета. Отделно от това каза, че от дълга от 5 млрд, за който кандидатстване са изтеглени само 800 млн., за да може новото правителство да има правото да тегли остатъка, в зависимост от заложените си програми. Имаше и още доста неща. За нещастие се оказа (предвид някои от зададените въпроси), че имаше и доста депутати, които нямат представа от публични финанси, бюджетиране, срокове за изпълнение на приходно-разчетните цели, което непознаване на материята беше отбелязано и от малцината депутати, които задаваха въпроси(бел. те не бяха депутати на ГЕРБ).

за тези, които разбират поне малко от финанси - четете, какво говори Мая Манолова, нали? А обяснете ми сега, как този "екперт" ще назначава комисия и ще прави ревизия?! Да речем, че ще събере хора, които наистина разбират материята. То всъщност си е задължително. А после, когато излязат резултатите, дали ще разбира изобщо какво чете?! А има и друго, което е много вероятно - ако няма кой знае какво за четене, дали ще излезе и ще се извини за всички неща, които каза в предизборната пукотевица и бурните емоции около протестите?

То е ясно , че плана за възстановяване е пълен провал ! Като всеки план написан от ГЕРБ !

Как провал? Колко пари са предвидени за "наш'те хора"?!

Нищо сега ДПС ше им каже на Ицето и Слафчо как правилно требе да се поправи

Годжи ще напише по хубав план. Вервайте ми.

Тиквата би излязъл в майчинство за да се скрие от Въпроси на депутати и журналисти. Но Защо уж големия уж победител Трифонов го няма никакъв ? Карантината му отмина,а той се е скрил. Мълчат и сценаристите на шоуто му! Сърдят се на избирателите си и ги наказват с Мълчание ли? Какво става...какви политици са,какви им са намеренията...не е време за игри.

Виждали ли сте футболист с един финт? Ако не сте те го те - Бойко Борисов. Опита достлук с ИТН. Как? Предлага мажоритарна система. Естествено Слави и компания махнаха, все едно им е кацнала муха. Последва водопад от бойковщини, аз такъв, а те такива и видяхте ли ги, не като мен. Сега серия втора "Аз уважавам Костов", което звучи "Кажи им бе бат Ваньо, кажи им да ме харесат!" и съответно комисия "Росенец", която трябва да се възприема за подадена ръка... Ако утре запее "Интернационалът" или захвали Станишев, да сте известени, пробваме пак с финта. Съответно може и "Мараба, насълсън Ахмед ага", всичко може.

Боко е прост, ама не е тъп.

Да не си му гледал IQ теста?

Виж го как хитро манипулира, прави го вече 10г. и народа му се връзва.

Той дори не е чак толкова прост на какъвто се прави. Аз лично съм присъствал на негова среща с чужденци - те каквото казват на английски не му се превежда той всичко си разбира, верно не говори там преводач превежда той какво казва. Така че много хора го подценяват.

Ако много ги интересуваше какво става на Росенец, можеше да разследват при предишния Парламент, в който имаха и необходимите гласове.

Някой разследва ли Росенец по времето на правителството на ГЕРБ. Не. Така че сега като се опитат да си припишат заслугите знайте, че го правят само от популизъм. Иначе не биха го направили.

Без безкрайният поток на Наши държавни милиарди в Чекмеджетата на ГЕРБеразма на всички нива ... ГЕРБ умират до края на годината! Няма крадене ...няма ГЕРБ ! Масово Уволнение на Герберастите по места и затваряне на крановете към Чекмеджетата=Край с Мафията!

Е, все още остават БСП и най - вече ДПС, но един огромен клон на мафията ще умре.

Сега ще си припишат заслугите за разследването на Росенец, но истината е, че ако не бяха изпаднали в такова неудобно положение никога нямаше и да се сетят, пък камо ли да го направят.

Боко е лъжлив крадлив симулат. И с тежка бременност ще се изкара само и само да не иде в парламента където може да питат за пачките и кюлчетата.

Него поне го знаем къде, лицето Трифонов обаче се е покрило доста по-успешно.

Не съм гласувал за Трифонов, ама човека е в карантина с ковид в тях си...ако не си разбрал...Относно Лойко - никой не знае къде е, според мене стяга куфарите да изчезне потайно...

Лекарите не може ли да си вземат рушвеите и да си точат на воля касата, ами трябва да се месят и в такива комбинации?

Браво на решението да не му обръщат внимание на нарциса и сега завалията няма с каво да се жалва че ''искат'' да го ''убиват, затварят, унижават обиждат'' Ех боко и тук те прецакаха като реално те неглижираха....

Имаме вече първия консенсус. Той не иска да ги вижда и те не искат да идва. само, че утре като няма за какво да се заядат пак ще почнат да го викат.

На мачлета се явявам в парламента не !

Снимката на Томата ясно показва в какво състояние са ГЕРБ ! Леко психясали !

Сега ще си припишат заслугите за разследването на Росенец. Много хитро. И ще използват случая, за да "докажат", че са най - опитните и невероятните.

Абе какво стана с Мораториумът върху сделки и продажби на държ.имущество, концесии и назначения?

Там си е, където винаги е бил. Поздрави,

Започва серилаът "Некомпетентността на един обречен Парламент". Днес е епизод 1. Утре - 2, и т.н. Дано не са повече от 20-30 епизода, че България потъва...

Вече е потънала.

ДПС са най-умните. Всичко друго е плява.

Ми така си е, не съм им фен, но тяхната декларация си беше най-ясна - подкрепяме новите партии, за да се махне Герб. Евала. Не че бих гласувал някога за тях...

Когото ДПС е подкрепила се е потънал

Явно е, че на тия ненормалници не може да се угоди. Първо протести, после нонстоп оплювки за да отстранят ББ от парламента, а сега вместо да се радват, те са недоволни, че Борисов не идвал! А бе оправяйте се бе, ламтящи за власт бесепари и пр. лапачи. За поредния ви провал пред народа Борисов не ви трябва, доказали сте го неведнъж!

Г-н Фин. Министър показа на абсолютните лаици от ИТН , Мутри Вътре и разни други, че са гола вода. Нямат абсолютно никакъв , какъвто и да е капацитет. Горко ни , ако тия крайно не адекватни хора седнат да управляват, първото което ще насерат са финансите. И ако са малко по умни, този човек Кирил Ананиев ще го оставят Финансов министър, защото е доказал и сега показва ,че си разбира много от работата. Разби ги на пух и прах в т.ч. и баба Мика. Но толкова е капацитета на ИТН, Мутри вътре и ДБ.

Да "го оставят"? Те вече го уволниха. А дали не трябва да го попитат дали би се съгласил да слугува на чалгари?

Имам в предвид да го поканят в евентуалното ново правителство излъчено от ИТН. Сега дали ще се съгласи да работи с чалгари и некомпентни хора, незнам.

Абсолютно си прав. Компетентни отговори на всеки. Ония се чудят какво да питат.

Явно без Бойко нищо не става в тази държава.

ТИЯ ПОЛУЧАВАТ ПО 7–10 000 ЛЕВА ЗАПЛАТА А ГО УДАРИХА НА ЧАЛГА И КЮЧЕК !!!! ТАТИ РЕМЕН/НА ГАЛЕНО МУНЧО / ДА СТЕГНЕ МАЛКО ДИСЦИПЛИНАТА !! КАПОНКАТА КАТ ВИДЯ ПАБИКЯНКАТА И ЗАГУБИ ЖЕЛАНИЕ ЗА РАБОТА !! ТЯ......НАЛИ РЪЖДА НЕ ХВАЩАЛА !! ДА СЕ ОБИЧАТ МЛАДИТЕ !! НЯМА ЛОШО !! ДАНЧО ЛИМОНАДАТА И ТОЙ СА ИЗКАЗА !! ЗА 20–ТИНА ГОДИНИ ОТ ТОЗИ НЕЩО НОРМАЛНО НЕ ИЗЛЕЗЕ !! В ЛИМОНАДАТА СИ МУ Е СИЛАТА ЯВНО !! ДОГАН ЗА КАКЪВ ГО ПРИВИКА И НЕГО НА ДЕПУТАТСКАТА ЯСЛА НЕ ЗНАМ !! БАБА КОРНЕЛИЯ Е БЯСНА !! КРИТИЧЕСКАТА Я ГОНИ. И НИКОЙ НЕ Я БРЪСНЕ ЗА СЛ... !! САМОПРЕДЛОЖИ СЕ НА ЧАЛГАРИТЕ ?? ТЕЗИ ПЪК Я НЕ ЩЪТ !! ТВЪРДО !!

Ами това е "промяната" за която няколко хиляди българи скачаха по площадите.

Големи смешници са ГЕРБ. Когато хората протестираха те се скриха като мишки. Сега като видяха че губят подкрепа дайте да се включим. Късно е вече. Биха ви дузпата, господа.

Как да се включат? Те първи събират подписите и канят другите да се включат. Друг е въпроса какви са причините мнизинството да не събере подписите. Пак турци ще управляват, заради акъла и алчността на някои.

Ами нека си вкарат поредния явтогол герберите след като до сега не са проумели че рано или късно истината излиза и няма как да я заметът с някаква си ;;комисия за Росенец'' сякаш те това е ''най важното и неотложно'' нещо..И защо чак сега се прие че е плаж а докато властваха гербавите не се прзнаваше за такова нещо и кербераския кмет си е траял...

Баце направи най-тъпото което можа. Скри се като мишка. Ей го Анани ги изкъртва, заби Зайкова направо оная ще легне гола на масата, на вие си говорят, културно въпросче отговорче. Бацеееее много си тъп, свали си рейтинга, страхливец.

остава да предложат и оставката на ГРЕП

Ами те нали на министъра на здравеопазването СЛЕД подадената оставка му крещяха в пленарната зала "О-СТАв-КА" Чалгари, сър...

ГЕРБ не внесоха проекта, преди изборите, защото ВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА СЕ СТРОИ ЗАТВОР ЗА БОРИСОВ, ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ С ТОЗИ ПЛАН ОГРАБИЛ БЪЛГАРИЯ! Най-нормалното нещо е /А ВЕЧЕ ПОЛУЧИХМЕ И ОТСРОЧКА ОТ ЕС/ този план да бъде приет СПОКОЙНО И РАЗУМНО ,или от всички партии, или от НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ!

С тези номера ГЕРБ май се опитват да бягат пред локомотива...

Ама вярно, тая Тиква се оказа страшен страхливец и шушумига!

Ала-бала ! Истината беше видяна, че маските паднаха ! "Протестерите" упорито не желаят да ограничат вече подалото оставка бб правителство, което, подменяйки бордове, раздавайки концесии се "окопава" за дълго време ! Един въпрос към "протестерите" : За КАКВО висяхте на площада повече от 6 месеца ? Мислите ли, че запазихте доверието на избралите ви само преди две седмици ? Аз се съмнявам.

Тошко,не може или неиска, да се вкючи в дебата за бюджета.

А Борисов може ли? Или и той не иска - все пак той трябва да може да го защити, нали?;)

Тъпотата на тоя скъсан чорапогащник вече стана пословична-ей селянко от меден рудник ти знаеш ли изобщо КОЙ отговаря в държавата за бюджета?До кога едни тъпаци все ще се вихрят из мрежата и да правят навалица с тъпизмите си???Айде върви да си вземеш лептата от митьо очите и си купи нов чорапогащник!

Простако герберски, аз съм наясно кой отговаря за бюджета - и тази реплика не е към мен, а към онзи над мен, който иска пък някой си "Тошко" да се включва в този дебат! Затова и аз питам - след като "Тошко" не може, Буци пък дали може?;) И не знам тъп ли си или неграмотен по рождение - явно и двете - щом няколко пъти вече съм ти отговаряла, че нямам нищо общо с Меден Рудник;))

бай Киро финанца, да не се гътне в НС, пелтечи, трепери... да му дадат един пън да седне да отдъхне, че от ФИЧ и МООДИС, го търсят

го остави. Гледай ФИЧ и МУДИС да не започнат теб да търсят като при Жанчо, че с тия"експерти"....

За селенията тия ингилизки думички са трудни и незначещи нищо-важни са кебапчетата и чалгата да върви но и двете ще свършат съвсем скоро :))))