Израелски ракети поразиха сирийския град Масяф, има трима ранени

Според действащата от Великобритания опозиционна неправителствена организация "Сирийски център за наблюдение на човешките права" мишена на нападенията тогава са били складове с оръжие

Обратно в новината

Коментари - Израелски ракети поразиха сирийския град Масяф, има трима ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това има ли нещо общо с 80тата годишнина ? Много хубаво ако има !

Къде са санкциите бе промити мозъци?! Това не е ли нападение срещу суверенна държава бе?! А САЩ И ТУРЦИЯ са се настанили даже там и грабят нефт и зърно!!! Къде са санкциите бе?! Кого защитават САЩ там?! Санкцииииии!!!

Са за Путин и обкръжението му. Вече намат по два три частни джита или яхти за деситки милиарди американски долари или ,,спестяванията” им в долари са замразени.И за това ги е яд. Санкциите са за агресора Русия

Дебилните мурзилки, дето квичат за санкции е добре да знаят как стоят нещата. Израел и Сирия са във война от 1974та, когато Сирия напада Израел. Израел унищожава оръжейни складове на територията на държава, която го е нападнала. Санкции за какво точно?

А САЩ какво правят там бе мухльо с промит мозък?! И то в богатата на нефт и зърно част на Сирия?! Кой ги е канил там?! Кажи бе малоумник?! Къде са санкциите за инвазия в чужда държава?! Русия защитават своите от Бандеровските нацисти?! САЩ кого защитават?! Кажи бе?! Какви мурзилки те гонят глупако?! Писна ми от скапани л....ета с промити мозъци?! Ейййй

Американците не са се настанили в Сирия и не са ,,провеждали референдуми за присъединяване към САЩ на сирийски територии.Американците разгромиха заедно с кюрдите и иракската армия Ислямска държава и продължават да трепят ислямисти.А Путин никой не го е канил никъде.Той сам се натриса и започва клането.Но Украина те е Сирия и му строшиха зъбите!Нефта в Сирия не принадлежи на Асад и Путин ,а на сипийският народ и сирийският народ ,а не американците се разпореждат със нефта който е на тяхна територия

Жидовете ще бъдат заличени в следващите десетилетия. Негърският им голем е пред колапс.

Това то слушаме от десетилетия,но бше унищожен СССР главният доставчик на оръжие за антиизраелската коалиция.Която какт СССР се проволи в безбройните си опити да унищожи Израел Както сега се проваля Русия в Украина

РИСТЮ,КИРЧО,КОКОРЧО,НЕМА ЛИ ДА ОСЪДЯТ-АГРЕСИЯТА! ДА РАЗХЛОБЯТ,ПРЕМЕСТЯТ-СИНАГОГАТА!

Немогат в момента, Киренцето е зает да ми масажира дирничето служебно.

И Боко, който обяви Путин за агресор, а му построи тъборовод и ходи да му врътка кранчето.....

НЕЩО-САНКЦИИ? ИЛИ ИМА-ДОБРО НАПАДЕНИЕ,ЛОШО НАПАДЕНИЕ,НАД-НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА!

РЮБО, всяко нападение, което се извършва от САЩ и техните подлоги е добро, а всяко друго е лошо! Ти, не разбрали това досега?

Израел и Сирия са във война от 1974та, когато Сирия напада Израел. Израел унищожава оръжейни складове на територията на държава, която го е нападнала. Санкции за какво точно?

Свещената земя не принадлежи на жидовете. Мръсни паразити

Всичко на този свят си има цена и се връща стократно...

Добре де тия си стрелят по Сирия, Иран, Палестина с какво са по добри от рашките :)

те може тероизрелите са с статут на невинни като хамрикансите сичко им простено кот и да направят

Бравос! Ето това са добрите и демократични ракети! Не като лошите руски.

Що няма санкции?

При наличие на атомни бомби Израел се редят между терористите..

Правите разлика между нападение над военни складове в Сирия и нападение на жилищни квартали и гражданска инфраструктура в Украйна, нали?

Аз не знам Сирия и Израел да са във война

не значи, че не са

Сирийската армия не разполага ПВО системи в жилищните квартали, които при сваляне на ракета да убиват цивилни, десебарски некадърнико!

Правим и между черно и бяло , дори и да не ни харесва !

Няма и не е имало по хуманни ракети от хамериканските и еврейските.И Христос го е казал на кръста !

Христос е американска рок-звезда.

След като Израел напада суверенна държава защо ЕС не обяви санкции и да започне да изпраща оръжейни системи на Сирия за да се отбранява от еврейския терор?!

Ционисти, сър. Богоизбрани, всички останали сме гои.

И ядрено или химическо оръжие да използва Израел, все тая. Никой няма да каже и думичка. В Израел го знаят и не им пука. Правят, каквото си поискат. Не съм убеден, че изобщо броят не само арабите, но изобщо неевреите за хора. Ясно се вижда, че те нямат нищо против фашизма, когато, той не включва антисемитизъм.

Израел официално е във война със Сирия от 6 октомври 1974 година. Въпреки че няма активни бойни действия няма споразумение за прекратяване на войната, примирие или мирен договор. Сирийската армия се е отказала да воюва, Ираел е постигнал целите си да осигури безопасност на Голанските възвишения и така е останало. Но Хизбула, призната за терористична организация, и подразделения на Иранската революционна армия продължават да извършват ракетни нападения към Израел и да въоръжават размирната част от палестинското население. По тази причина с периодични зачиствания на военните им складове Израел не им позволява да натрупат потенциал за по-мащабно нападение.

1.Голанските възвишения са сирийска територия. 2. По логиката за снабдяване с оръжие, руската армия трябва да нанася удари по Варшава, нали?

ООН защо спи?!? Израел абсолютно незаконно обстрелва Сирия от поне 5 години.

Тея израелски гниди сеят раздори в Арабският свят вече 60 години.

арабите са си виновни че позволяват на една незаконна държава да създава постоянно раздори от 48а насам,вместо да се съберът всикчите арабски държави и да изметът чифутската сган както са правили винаги от библейски времена до днес те се ядът едни други за радост на главните краварски чифути

не преговарят с терористи. Унищожават ги. #suportIsrael

защо не унищожава тогава цру

Само на мен ли това ми прилича на тероризъм? При това, тероризъм на държавно ниво. Което, "цивилизованият" свят приема, като шегичка и потупване по рамото. Загинали, там няколко сирийци - голяма работа. Нали не са франзузи да си слагаме френски знамена по профилите във Фейсбук.

Сирия не признава Израел за държава и официална цел на нейната политика е унищожението на евреите. Резултатите са видими.

Нападения по суверенна държава и т.н. ? Абе да не би да сте расисти, защото сирииците са черни ? А да, забравих, ФАЩ трябва да санкционира и себе си, което те правят за народа си, но не и официално. Смешното е, че евреите гърмят и реват. Понеже цената на амунициите е малко височка тези дни(свободен пазар, търсене/предлагане и т.н., все хубави неща) и кръводарителите от нагло-сексисткият свят са на път към реанимацията.

Няма суверена държава. Израел и Сирия не се признават взаимно. Те официално са в състояние на война от 1947-ма.

нещо Санкциики ще има ли?! или на Господарите ЮдеюСемити им е Позволено всичко?!

Самите сирийци считат, че Израел е направил добро. Чети заглавието.