Коментари - Израелската армия превзе правителствените сгради на "Хамас" (видео) | Днес.dir.bg

Израелската армия превзе правителствените сгради на "Хамас" (видео)

Около 200 000 палестинци са избягали от Северна Газа и се насочват към южната част, където условията също се влошават, съобщи ООН

Обратно в новината

Коментари - Израелската армия превзе правителствените сгради на "Хамас" (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Друзя равниис! Друзя миирноо!

Веднага да се дадат още помощи на палестинките да родят по още 10 деца и да лежат по цял на сателитната телевизия. Еврейките и европейките могат да работят и в неделя за целта.

Шило

Не, че нещо, ама имало ли е въобще някой в тях?

Поредният съюзник на Русия, който бе прелъстен и изоставен. Нищо, скоро Кадиров ще направи исляма официална религия в Рашка и без това.

Шило

Нали знаеш вица за един пожар в блок в произволно избран немски град? Де загинали мароканци, нигерийци и други такива, ама немци -не, щото били на работа?

Кой той? Щот и едните и другите са въоръжени със западни образци оръжие. Па едните дори благодариха на украинците!

Какъв съюзник на Русия са ХАМАС финансирани от Катар и биещи се срещу Асад

Не го знаех, но е добър. Знам и друг: 2040-та година. Двама немски пътни полицаи спират автомобил. - Добър ден, Мехмед Абдул от Пътно управление Дюселдорф. Документи за проверка, моля! ... Абе, Мюмюне, гледай го, тоя се казва Гюнтер - какво странно име!

Калашниците според теб кой има ш в Газа?

ТАСС е упълномощена да заяви че на левобережието предстои жест на добра воля. Ще приложим херсонския опит.

Шило

Де видя "Калашников"? Че дори янките мърморят, че палестинците рабполагат с М 4

Сериозен човек като теб не трябва да се хваща на фейк-новини. Какво друго да кажат ХАМАС?. И те и Руснаците имат една и съща цел - едните - да прехвърлят дневният ред от Украйна към Газа, а другите -да насочат вниманието към Газа към Украйна. Тези две войни /въпреки че руснаците се страхуват да обявят война/ са взаимоссвързани и взаимоизгодни за Русия и ХАМАС. Няколко дни преди простотията която спретнаха радикалите на ХАМАС , техен представител беше в Москва на среща с Лавров, а не в Киев със Зеленски. И между другото, Израел обяви война още от първия ден и я води по всички правила - с предупреждение, с ясно определена цел, с максимални усилия за извеждане на цивилните от военната зота. Нещо, което Руснаците на правят. Всъщност те никога не са го правили в нито една война водена от тях.

Пуйлото е във фризера. До 2-3 месеца ще го обяват офциално.

А бая лайна, чалми и петолъчки са хвърчели!!!

Евреите почват работа в Неделя , съобразяват се с Религията си , а и годината им не е същата 2023г, а някоя друга.

нали хамас беше неаква терористична групировка?? или не е?? щото ако е то тогава правителствените сгради на хамас звучи мало идиотски...

Димо Димо... републиканците в сащ са превъртели от яд че американски оръжия от Афганистан и Украйна са в ръцете на Хамас. Има доста кадри и видеа.

Не, Хамас бягат и до колкото се подочу, местното населени им разграбва бункерите.

Шило

Да, сериозен човек съм. И не се занимавам с измислени истории, квито чета дори сега сред коментарите. Информационни канали има много. Повярвай ми, дори не знаеш, че има такава американска пушка, преди да попадна на материала за американското недоволство, визуализиран и със снимки на въоръжени палестинци. И не, връзка няма, щот нищо не се променя в Украйна. На руснаците дали им пука, кво излиза в Ройтерс, СНН, ДВ, Дир, Блиц, Пик, Капитал, Евронюз и т.н.?

Е те официално са терористи, ама неофициално си хортуваха с всички западни правитеслтва и НПО-та и получаваха помощ от тях. На практика бяха Хамас бяха окупирали Газа и си управляваха, с огън и меч. Също както Хисбула са окупирали Ливан!

ми той у нас отдавна вече е официална че и партийна религия

Много тежка карма трупат евреите! Тежко им на техните деца!

Кой да предположи, че израелците ще отговартя твърдо и, че другите араби няма да се намесят... Иран, нали щеше да разпердушини Израел, ако не спрат с операцията? Тия продажни средстава за масова дезинформация, пак ли крият истината от нас, а ребята? п.п. Как мислите, ако Иран изтреля ядрена ракета към Израел, колко време ще му трябва преди да стане великата иранска стъклена пустиня?

Специално за друзята, постиженията на Кадиров: - Създаде нов боен батальон с името Шейх Мансур, виден борец срещу руското робство - Онова пишлеме дето уж изгорило корана го поиска и му го пратиха в Чечня, където синчето му го бастиса - След като няколко високопоставени чиновници се позволиха да критикуват сина на кадиров, ги задължи да го наградят с медали - Уволнява всички чиновници в Чечения, които не говорят чеченски, т.е. знаят само руски - Подари на командирите си чисто нови джипове мерцедес купени разбира се с пари от руския бюджет, а холопите на путин лапат мухи Друзя, аз не съм чувал за по-голямо унижение на самая магучея. Някой случайно да знае такова?

Да бяха на 7-ми октомври мирно седели...

Лоша работа. Но на ислямисти и мюсилмани не мога да съчуствам. Особено от този тип дет вирее в тая част на света. Хайде...на наще българските мюсилмани, при положение че първо са българи а после всичко останало, да. Дори ще им помогна с каквото трябва! Но всички останали ше ме прощават. И без това са повече от нас, със значително повече деца и много по агресивно поведение.

Иран Е през две пустини с трета! Как ще се намеси, като нямат сухопътна граница с Израел. НИто Ирак, нито Турция ще ги пуснат на своя територия с армия! От Ливан май пробваха да отворят втори фронт, но бързо им охладиха мерака. Просто логистично е почти невъзможно! Иран само дуят мускули. Също и Турция!

А на евреи можеш...

Е и? Това е една олигархия, която играе игрички. Не е особено важен и го знае много добре. В момента, в който преценят, че им пречи ще изхвърчи. Видя какво стана с Пригожин, който също имаше частна армия. Оставиха го да се наиграе и го пратиха за зелен хайвер!

И аз го забелязах това. Дори мога да добавя още един факт. По миналата седмица пуснаха нов купюр рубла, и махнаха кръста от църквата изобразен на банкнотата! Но какво да правиш? Путин е принуден, колкото и да не му харесва, да се съобразява с тях, защото те му помоагат срещу Запада. Не го прави по желание...ако питаш Путин, той би предпочел да е в комбина със САЩ и Европа. Но, обстоятелствата го принуждават да си затваря очите за някой работи. Относто чеченците конкретно...те не са заплаха. Малко над милион са като население.

Това ти го казваш. Не аз.

Ако кадиров тръгна да превзема мацква, няма да има кой да го спре. Обаче тох е хитър Защо да си разваля рахатлъка в Чечня и да се товари с простотиите на цяла русия, при условие че всички искания му се изпълняват и го засипват с пари, само и само да мирува?

Шило

И, Димо, представители на Хамас имаше след 07.10. в Москва. След срещата освободиха заложниците, които имаха и руски паспорти. Та, за какво според теб е била тази среща? Ако питаш, що е била в Москва, ще те попитам- къде можеше да е? В Газа или Йеросалим?

Именно.

Колко пъти го убихме и погребахме...взе да ми омръзва вече!

Нали, ей ся тръгне ли, няма кой да го спре. Даже по магистралата ако тръгне, още по-добре. Абе къде ви намират такива. Вие повярвахте, че Вагнеровци стигнаха до Москва, защото няма кой да ги спре ли? хахах В камиони по магистралата! Ами оабдете се на Зеленски му кажете, колко лесно се стига до Москва по магостралата де, не бъдете стиснати. Информирайте го човекът, че бая се е поизпотил напоследък!

Резаци И Орки

Ще те спрат ако има кой. Пригожин можеше да направи гражданска война , Кадиров - само регионална от която няма полза

Извинявай много...но на тебе ако ти трябват тарамбуки чиято всяка втора дума а Алах Акбар и житейските насоки им се определят от корана, то на мен те не ми трябват! Предпочитам евреите, с малки изключения, те са по космополитни и разчупени хора с които по можеш да се разбереш и сработиш. Ще питам аз тебе ако си пустинята, гладен и жаден, а пред тебе има 2 граници...една дива ислямска и една израелска, да видим от кого ще е по малко страх да поискаш помощ!!!

Очаквам от ДПС да обяви официалния курс на България, който е приоритетното помагане на нашите мюсюлмански братя от Палестина, след това от ПП-ДБ да ни обяснят, че не сме разбрали правилно и "приоритетното помагане" е за нашите еврейски братя от Израел, след това Герб да ни напомни, че достоверното "приоритетното помагане" е за нашите украински братя от .... бившия СССР. След това да се изправи достолепно финансовия министър, да размаха меко пръстче и да каже: "Сега разбрахте ли къде отиват заемите дето ги вземам аз - а ги връщаме всички ние!"

Пригожин не можеше да направи нищо. С малко дронове или самолети щяха да са ги измели. За това и го оставиха да се осъзнае сам! Само глупак може да си мисли, че Москва може да се превземе с колона камиони каращи по магистралата!

Интересно какво са си въобразявали палестинците като нападнаха Израел? Че ще победят ли? Е това е арабска тъпотия.

Ама нали като бягаха албанците от Косово казваха че имало геноцид а сега като изселват арабите няма геноцид и сиенен мълчи като питка?!

Руския минстър на образованеито отиде лично на крака при кадиров да му чете коригирания учебник по история, а оня го гледаше с нескрито презрение. Руснаците облизват рязаната наденичка и явно им се услажда.

Хамаските и рашките терористи дори за секунда не би трябвало да си мислят, че израелците са като украинците!!!!

Напротив много е важен , Без него и клана му беной , Чечня ще се опита да е неависима отново

Понеже Пригожин нямаше шанс да вземе мацква всички управляващи включая путин се разбягаха като хлебарки.

Русофилите спряха да скачат за Хамас, къде е оня паникьосания бот

Не ги изселват.Пращат ги при девиците!

Всичко разбирам с изключение на едно, от кога българите станаха толкова милозливи към мюсюлманските терористи, че чак не схващат с каква омраза към нас (бялита раса) са отгледани тези хора... Кръвта вода не става бе хора, животът никога не е бил "справедлив", винаги е бил борба и за жалост така ще си остане, ама решете най- накрая от коя страна на оградата искате да го живеете и действайте, в противен случай гръмките писания някак смешно звучат...

Коментари - Израелската армия превзе правителствените сгради на "Хамас" (видео) | Днес.dir.bg

Израелската армия превзе правителствените сгради на "Хамас" (видео)

Около 200 000 палестинци са избягали от Северна Газа и се насочват към южната част, където условията също се влошават, съобщи ООН

Обратно в новината

Коментари - Израелската армия превзе правителствените сгради на "Хамас" (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Друзя равниис! Друзя миирноо!

Веднага да се дадат още помощи на палестинките да родят по още 10 деца и да лежат по цял на сателитната телевизия. Еврейките и европейките могат да работят и в неделя за целта.

Шило

Не, че нещо, ама имало ли е въобще някой в тях?

Поредният съюзник на Русия, който бе прелъстен и изоставен. Нищо, скоро Кадиров ще направи исляма официална религия в Рашка и без това.

Шило

Нали знаеш вица за един пожар в блок в произволно избран немски град? Де загинали мароканци, нигерийци и други такива, ама немци -не, щото били на работа?

Кой той? Щот и едните и другите са въоръжени със западни образци оръжие. Па едните дори благодариха на украинците!

Какъв съюзник на Русия са ХАМАС финансирани от Катар и биещи се срещу Асад

Не го знаех, но е добър. Знам и друг: 2040-та година. Двама немски пътни полицаи спират автомобил. - Добър ден, Мехмед Абдул от Пътно управление Дюселдорф. Документи за проверка, моля! ... Абе, Мюмюне, гледай го, тоя се казва Гюнтер - какво странно име!

Калашниците според теб кой има ш в Газа?

ТАСС е упълномощена да заяви че на левобережието предстои жест на добра воля. Ще приложим херсонския опит.

Шило

Де видя "Калашников"? Че дори янките мърморят, че палестинците рабполагат с М 4

Сериозен човек като теб не трябва да се хваща на фейк-новини. Какво друго да кажат ХАМАС?. И те и Руснаците имат една и съща цел - едните - да прехвърлят дневният ред от Украйна към Газа, а другите -да насочат вниманието към Газа към Украйна. Тези две войни /въпреки че руснаците се страхуват да обявят война/ са взаимоссвързани и взаимоизгодни за Русия и ХАМАС. Няколко дни преди простотията която спретнаха радикалите на ХАМАС , техен представител беше в Москва на среща с Лавров, а не в Киев със Зеленски. И между другото, Израел обяви война още от първия ден и я води по всички правила - с предупреждение, с ясно определена цел, с максимални усилия за извеждане на цивилните от военната зота. Нещо, което Руснаците на правят. Всъщност те никога не са го правили в нито една война водена от тях.

Пуйлото е във фризера. До 2-3 месеца ще го обяват офциално.

А бая лайна, чалми и петолъчки са хвърчели!!!

Евреите почват работа в Неделя , съобразяват се с Религията си , а и годината им не е същата 2023г, а някоя друга.

нали хамас беше неаква терористична групировка?? или не е?? щото ако е то тогава правителствените сгради на хамас звучи мало идиотски...

Димо Димо... републиканците в сащ са превъртели от яд че американски оръжия от Афганистан и Украйна са в ръцете на Хамас. Има доста кадри и видеа.

Не, Хамас бягат и до колкото се подочу, местното населени им разграбва бункерите.

Шило

Да, сериозен човек съм. И не се занимавам с измислени истории, квито чета дори сега сред коментарите. Информационни канали има много. Повярвай ми, дори не знаеш, че има такава американска пушка, преди да попадна на материала за американското недоволство, визуализиран и със снимки на въоръжени палестинци. И не, връзка няма, щот нищо не се променя в Украйна. На руснаците дали им пука, кво излиза в Ройтерс, СНН, ДВ, Дир, Блиц, Пик, Капитал, Евронюз и т.н.?

Е те официално са терористи, ама неофициално си хортуваха с всички западни правитеслтва и НПО-та и получаваха помощ от тях. На практика бяха Хамас бяха окупирали Газа и си управляваха, с огън и меч. Също както Хисбула са окупирали Ливан!

ми той у нас отдавна вече е официална че и партийна религия

Много тежка карма трупат евреите! Тежко им на техните деца!

Кой да предположи, че израелците ще отговартя твърдо и, че другите араби няма да се намесят... Иран, нали щеше да разпердушини Израел, ако не спрат с операцията? Тия продажни средстава за масова дезинформация, пак ли крият истината от нас, а ребята? п.п. Как мислите, ако Иран изтреля ядрена ракета към Израел, колко време ще му трябва преди да стане великата иранска стъклена пустиня?

Специално за друзята, постиженията на Кадиров: - Създаде нов боен батальон с името Шейх Мансур, виден борец срещу руското робство - Онова пишлеме дето уж изгорило корана го поиска и му го пратиха в Чечня, където синчето му го бастиса - След като няколко високопоставени чиновници се позволиха да критикуват сина на кадиров, ги задължи да го наградят с медали - Уволнява всички чиновници в Чечения, които не говорят чеченски, т.е. знаят само руски - Подари на командирите си чисто нови джипове мерцедес купени разбира се с пари от руския бюджет, а холопите на путин лапат мухи Друзя, аз не съм чувал за по-голямо унижение на самая магучея. Някой случайно да знае такова?

Да бяха на 7-ми октомври мирно седели...

Лоша работа. Но на ислямисти и мюсилмани не мога да съчуствам. Особено от този тип дет вирее в тая част на света. Хайде...на наще българските мюсилмани, при положение че първо са българи а после всичко останало, да. Дори ще им помогна с каквото трябва! Но всички останали ше ме прощават. И без това са повече от нас, със значително повече деца и много по агресивно поведение.

Иран Е през две пустини с трета! Как ще се намеси, като нямат сухопътна граница с Израел. НИто Ирак, нито Турция ще ги пуснат на своя територия с армия! От Ливан май пробваха да отворят втори фронт, но бързо им охладиха мерака. Просто логистично е почти невъзможно! Иран само дуят мускули. Също и Турция!

А на евреи можеш...

Е и? Това е една олигархия, която играе игрички. Не е особено важен и го знае много добре. В момента, в който преценят, че им пречи ще изхвърчи. Видя какво стана с Пригожин, който също имаше частна армия. Оставиха го да се наиграе и го пратиха за зелен хайвер!

И аз го забелязах това. Дори мога да добавя още един факт. По миналата седмица пуснаха нов купюр рубла, и махнаха кръста от църквата изобразен на банкнотата! Но какво да правиш? Путин е принуден, колкото и да не му харесва, да се съобразява с тях, защото те му помоагат срещу Запада. Не го прави по желание...ако питаш Путин, той би предпочел да е в комбина със САЩ и Европа. Но, обстоятелствата го принуждават да си затваря очите за някой работи. Относто чеченците конкретно...те не са заплаха. Малко над милион са като население.

Това ти го казваш. Не аз.

Ако кадиров тръгна да превзема мацква, няма да има кой да го спре. Обаче тох е хитър Защо да си разваля рахатлъка в Чечня и да се товари с простотиите на цяла русия, при условие че всички искания му се изпълняват и го засипват с пари, само и само да мирува?

Шило

И, Димо, представители на Хамас имаше след 07.10. в Москва. След срещата освободиха заложниците, които имаха и руски паспорти. Та, за какво според теб е била тази среща? Ако питаш, що е била в Москва, ще те попитам- къде можеше да е? В Газа или Йеросалим?

Именно.

Колко пъти го убихме и погребахме...взе да ми омръзва вече!

Нали, ей ся тръгне ли, няма кой да го спре. Даже по магистралата ако тръгне, още по-добре. Абе къде ви намират такива. Вие повярвахте, че Вагнеровци стигнаха до Москва, защото няма кой да ги спре ли? хахах В камиони по магистралата! Ами оабдете се на Зеленски му кажете, колко лесно се стига до Москва по магостралата де, не бъдете стиснати. Информирайте го човекът, че бая се е поизпотил напоследък!

Резаци И Орки

Ще те спрат ако има кой. Пригожин можеше да направи гражданска война , Кадиров - само регионална от която няма полза

Извинявай много...но на тебе ако ти трябват тарамбуки чиято всяка втора дума а Алах Акбар и житейските насоки им се определят от корана, то на мен те не ми трябват! Предпочитам евреите, с малки изключения, те са по космополитни и разчупени хора с които по можеш да се разбереш и сработиш. Ще питам аз тебе ако си пустинята, гладен и жаден, а пред тебе има 2 граници...една дива ислямска и една израелска, да видим от кого ще е по малко страх да поискаш помощ!!!

Очаквам от ДПС да обяви официалния курс на България, който е приоритетното помагане на нашите мюсюлмански братя от Палестина, след това от ПП-ДБ да ни обяснят, че не сме разбрали правилно и "приоритетното помагане" е за нашите еврейски братя от Израел, след това Герб да ни напомни, че достоверното "приоритетното помагане" е за нашите украински братя от .... бившия СССР. След това да се изправи достолепно финансовия министър, да размаха меко пръстче и да каже: "Сега разбрахте ли къде отиват заемите дето ги вземам аз - а ги връщаме всички ние!"

Пригожин не можеше да направи нищо. С малко дронове или самолети щяха да са ги измели. За това и го оставиха да се осъзнае сам! Само глупак може да си мисли, че Москва може да се превземе с колона камиони каращи по магистралата!

Интересно какво са си въобразявали палестинците като нападнаха Израел? Че ще победят ли? Е това е арабска тъпотия.

Ама нали като бягаха албанците от Косово казваха че имало геноцид а сега като изселват арабите няма геноцид и сиенен мълчи като питка?!

Руския минстър на образованеито отиде лично на крака при кадиров да му чете коригирания учебник по история, а оня го гледаше с нескрито презрение. Руснаците облизват рязаната наденичка и явно им се услажда.

Хамаските и рашките терористи дори за секунда не би трябвало да си мислят, че израелците са като украинците!!!!

Напротив много е важен , Без него и клана му беной , Чечня ще се опита да е неависима отново

Понеже Пригожин нямаше шанс да вземе мацква всички управляващи включая путин се разбягаха като хлебарки.

Русофилите спряха да скачат за Хамас, къде е оня паникьосания бот

Не ги изселват.Пращат ги при девиците!

Всичко разбирам с изключение на едно, от кога българите станаха толкова милозливи към мюсюлманските терористи, че чак не схващат с каква омраза към нас (бялита раса) са отгледани тези хора... Кръвта вода не става бе хора, животът никога не е бил "справедлив", винаги е бил борба и за жалост така ще си остане, ама решете най- накрая от коя страна на оградата искате да го живеете и действайте, в противен случай гръмките писания някак смешно звучат...