Коментари - Израелската армия превзе правителствените сгради на "Хамас" (видео) | Днес.dir.bg

Израелската армия превзе правителствените сгради на "Хамас" (видео)

Около 200 000 палестинци са избягали от Северна Газа и се насочват към южната част, където условията също се влошават, съобщи ООН

Обратно в новината

Коментари - Израелската армия превзе правителствените сгради на "Хамас" (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

На тази територия трябва да съществуват две държави ! Ако Израел не освободи , ислямът ще ги навре в кучия гъз !! Сега започва зачистването на евреи по целия свсят !! Всичко тепърва започва за жалост !!

Израел няма да спре докато не унищожи Хамас. А тия че терористите използват цивилното население като жив щит е публучна тайна. Дали с мълчаливото съгласие на цивилните или доброзорно, това е въпросът. Но и в двата случая, арабските мангасари си заслужават съдбата. Израелската армия ги призова още преди месец да напуснат зимата на Бойните действия. Едни го направиха, други не. Е, сега ще си платят. Има около 1400 убити израелци. Плюс още 240 заложници. Докато не освободят заложниците Израел няма да прекрати операцията по прочистване. И няма защо да го прави. Вече цялата машина ецзадействана и няма защо да дават на Хамас възможност за прегрупиране. А ако от Хамас започнат да шантажират Израел сжживота на заложниците съвсем ще развържат ръцете на армията. И ще започнат да трепят на ред кой къде види подозрителен арабски мангал....

кво да развързват ръце. Те чифутите си трепят наред. Израел и САЩ вече са прежалили заложниците. При масови бомбардировки не може да знаят дали самите те няма да ги убият. Чалмите са много по-малко и ужасно по-зле въоръжени. Ясно е, че не могат да победят. Могат да се бият колкото да си продадат по--скъпо кожите. Сигурно не всички са фанатици. Но прочети за организатора на акцията - без два крака, ръка и око. Цялото му семейство избито. При еврейски атаки. И пак не се е предал. А на тези сега - какво им остава. Джихад на рязаните карабини, срещу обрязаните чифути. Израел прекали и си създава още милиони врагове между фесовете. Дано се колят между тях и не си създадем проблем в България с нашите чалми и емигранти.

Заслужаваше ли си сега, заради един единствен ден в който си драха гърлата ,,Ааллаху акбар'' сега ще страдат поколения наред. Гледайте видеото в което показват тунел с килия в мазата на болницата и оръжията и моторчетата там, столове с въжета за пленниците и т.н. и никой нищо не знаел айде бе входа на тунела насред улицата покрит само с 1 плоча. ЦЗО ще каже ли нещо по въпроса как се ползват болници по предназначение или за ,,други'' цели с финансиране от СЗО/ООН м/у другото?!

Защо Русоробите защитават Хамас?

са против цивилизацията

та ти целуваш гъза на Пеевски и се радваш на ДПС.

Тука какви утрепки има,не е истина.

Коментарите са на платени или смахнати. Няма добри в тези войни. Пожелавам не коментиращите емигрантите, турците, циганите да почнат надутите чалагжии, наричащи се българи. Чак като ви убият децата, взривят апартамента и фирмичките ще вденете. Да опънат майките ви и вас. Тогава ще престанете да плюете. На никой от воюващите не му е добре. Тая история с Третата българска държава трябва да свърши. Пеевски, Доган, Борисов, Денков, Кирчо, Асенчо, Корнелия, Слави, Коцето и какво ли не ви е началник. Две посолства, милионери и гъзове. Да се приключва.

бонбони и цветя ли... както казваше Майк Тайсън - всеки има план, докато не му счупиш носа... шибинг до откат и тва е...

Какво излиза : за мишките от хамас живота на палестинците е без значение !

Русофилската трол много яко се е активирала гледам че само коментари има на русофилчета които кудкудякат като ужилени! Всички русофили в момента защитават Хамас толкова са прозрачни че няма на къде повече!!!!!

Хамас са терористи!

Предлагам да изпратим РПГ и калашници на окупираните араби в Палестина за да се борят с окупаторите!

Соросоидната измет се е развихрила под тази статия и демонстрира "огромния" си интелект.

Петродолара гушне ли букета - гушва го и печатницата ...!

А русия става северна провинция на Китай

тактика на циганска "армия" крий се зад жени и деца Тактика на рашистка армия напред щото в тила стреля НКВД

Тактиката на НАТО - назад че ни чакат натовски черни паламарки

...

Наглостта и безочието на източните диктатори не знае граници. Ердоган да бомби и избива кюрдски цивилни или това, че в Турция всички нетурци се турцизират насила, не е геноцид? Точно Ердоган да се пени в защита на палестинските терористи е най-наглото след Путин.

Нека привържениците на ЕС и НАТО да обяснят - зщо в САЩ има афро-американци (чернокожи) ....................

Ти си един от тях

А защо в Русия има чеченци , авари , ингуши , чукчи и тн знаеш ли ?

Някои са дошли като имигранти, други са наследници на освободените роби. Това се знае много отдавна.

За случващото се в Газа си има наименование и то е геноцид. Той се извършва не от евреите като цяло, а от ционистите управляващи държавата Израел.

„Световното правителство“ провокира насилие и глобална война, която заплашва да унищожи съществуващия свят и в резултат на което те искат да формират глобален електронен концентрационен лагер с необходимия брой роби. Но трябва да разберем: това са само планове. А глобалистите не са всемогъщи. Иначе нямаше да крият лицата си зад гърбовете на марионетките си като Байдън, Макрон или Шолц. И трябва да помним, че човек предлага, но Бог разполага. „Глобалисткият елит“ се надява да избяга в специални бункери, които се строят с пълна сила в Австралия и Нова Зеландия. На една от сесиите на форума в Давос дори се проведе търг за продажбата им. Тези малки хора, които се въобразяват, че са господари на света, много се страхуват от смъртта, страх ги е да не използват това, което са откраднали през вековете. Те толкова много искат да живеят, че дори в напреднала възраст разменят донорски сърца за себе си.

и аз се чудя, как шепа народ подпали цял свят... няколко снайпериста в давос можеше да решат отдавна проблема.. ама ...

100+

Турция сезира МУС за геноцид от страна на Натаняху. Гледайте трети сезон на сериала "Двоен стандарт". На бас, че ще е чист като детска сълза, и няма да има заповед за арест.

Само да питам = "тероризъм" ли е да нападнеш окупаторите на дома си , откъдето си изгонен с оръжие? Щото атаките на 7ми са извършени на територия , която според ООН е палестинска , а не на Израел.

Да изпратим оръжие и боеприпаси на Палестина за да се сражава с агресора и да отвоюва свойта територия и свобода

Предлагам да изпратим оръжие на Израел да се бият и да освободят цели близък изток от окупароторите арабо-мюсюлмани, нахлули от Мека и Медина.

Може ли линк къде ООН казва това моля.

HE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Питай руснаците що правеха в Ичкерия

А казват че Руснаците били лоши и окупатори, а какво да кажем за убийците у окупаторите от Израел те лоши ли са , американските подлоги лиши ли са или добри ,а

Те са убиици главорези , Слава Палестина

Бой по окупаторите от Израел бой по еврейте , прав е бил лидерат от 40 те години , мръсен народ и нация

Който е с чичо Сам е борец против тероризма и защитава демокрацията.Бомбите,произведени от САЩ са продемократични,да се знае.

Скроро палестинците ще бъдат освободени от истинските им робовладелци-Хамас и Иран! Както ние се освождаваме от Руската империя! България е европейска страна с християнски ценности в която всички от всички религии съжителстват чудесно! При нас няма азиатски фанатизъм!

Иран не са основния донор на ХАМАС обаче а това са Катар съюзниците на САЩ

Само така, яко бой по чалмите. Дадоха им държава да си стоят, те стрелят по съседа. 60 години не можаха да унищожат Хамас. Духайте сега супата. Има много невинни жертви, но хич не ми е жал. Това е над половин век, братче! Същото като с Путлер. СЕСЕсере падна, тия си избраха тоя траверс и сега и те духат супата.

Разбирам че интелекта ви е в тежък дефицит но поне вижте кога е създадена Хамас. Това е организация директно спонсорирана от Израел с цел да разцепи палестинците и да могат богоизбраните да избиват наред. На западния бряг където няма Хамас има стотици убити палестинци от началото на годината.

Напишете един път истината, вчера твърдите че газъ е сринат от бомбардировки, днес че евреите превземат сградите. Болницата паднала и 10 000 загинали а то стотина трура на терористи. Утре бебетата в кувиози ще се окажат тойоти с картечници. Меко пипат евреите, и тунелите трябваше вече да са сринати барбар със сградите

Всичко разбирам с изключение на едно, от кога българите станаха толкова милозливи към мюсюлманските терористи, че чак не схващат с каква омраза към нас (бялита раса) са отгледани тези хора... Кръвта вода не става бе хора, животът никога не е бил "справедлив", винаги е бил борба и за жалост така ще си остане, ама решете най- накрая от коя страна на оградата искате да го живеете и действайте, в противен случай гръмките писания някак смешно звучат...

Ти да видиш минавам покрай офицерския пенсионерски клуб и виждам няколко червени старчока пеят ивтернационала и говорят как щели да сформират интернационална бригада да подпомогнат палестинските другари

Щото си късоглед като ги изгонят от там тази орда тръгва към Европа

Не всички българа, а само българан-матрЕота пивърженик на рашизма, а от скоро и на тероризма. Той- българан-патрЕота е против лошия и прогнил запад, против краварите, и империалистите, против демокрацията, свободата и либерастията. Той със бългрското и руско знаме е на профилна у фейса.

Не е ли ясно защо? Част от българите просто мразят САЩ, и копнеят по бай Тошо. Оттам тръгва цялата им логическа верига, която стига до любов към Хамас.

Русофилите спряха да скачат за Хамас, къде е оня паникьосания бот

Никога не съм скачат за ХАМАС творение на Ислямските братя .Поддържани от Израел за да се види сметката на Арафат

Хамаските и рашките терористи дори за секунда не би трябвало да си мислят, че израелците са като украинците!!!!

Какво намесваш Русия с ХАМАС троле.Тея бяха изхвърлени от Сирия за подкрепата им към "умерените бунтовници" които са финансирани от САЩ

Руския минстър на образованеито отиде лично на крака при кадиров да му чете коригирания учебник по история, а оня го гледаше с нескрито презрение. Руснаците облизват рязаната наденичка и явно им се услажда.

Ама нали като бягаха албанците от Косово казваха че имало геноцид а сега като изселват арабите няма геноцид и сиенен мълчи като питка?!

Не ги изселват.Пращат ги при девиците!

Интересно какво са си въобразявали палестинците като нападнаха Израел? Че ще победят ли? Е това е арабска тъпотия.

Очаквам от ДПС да обяви официалния курс на България, който е приоритетното помагане на нашите мюсюлмански братя от Палестина, след това от ПП-ДБ да ни обяснят, че не сме разбрали правилно и "приоритетното помагане" е за нашите еврейски братя от Израел, след това Герб да ни напомни, че достоверното "приоритетното помагане" е за нашите украински братя от .... бившия СССР. След това да се изправи достолепно финансовия министър, да размаха меко пръстче и да каже: "Сега разбрахте ли къде отиват заемите дето ги вземам аз - а ги връщаме всички ние!"

Резаци И Орки

Ако кадиров тръгна да превзема мацква, няма да има кой да го спре. Обаче тох е хитър Защо да си разваля рахатлъка в Чечня и да се товари с простотиите на цяла русия, при условие че всички искания му се изпълняват и го засипват с пари, само и само да мирува?

Нали, ей ся тръгне ли, няма кой да го спре. Даже по магистралата ако тръгне, още по-добре. Абе къде ви намират такива. Вие повярвахте, че Вагнеровци стигнаха до Москва, защото няма кой да ги спре ли? хахах В камиони по магистралата! Ами оабдете се на Зеленски му кажете, колко лесно се стига до Москва по магостралата де, не бъдете стиснати. Информирайте го човекът, че бая се е поизпотил напоследък!

Ще те спрат ако има кой. Пригожин можеше да направи гражданска война , Кадиров - само регионална от която няма полза

Пригожин не можеше да направи нищо. С малко дронове или самолети щяха да са ги измели. За това и го оставиха да се осъзнае сам! Само глупак може да си мисли, че Москва може да се превземе с колона камиони каращи по магистралата!

Понеже Пригожин нямаше шанс да вземе мацква всички управляващи включая путин се разбягаха като хлебарки.

Казах какво мисля, за хората решили, че колона камиони каращи по магистралата могат да превземат Москва. Мисля, че няма нужда да повтарям. Свободни сте да мислите, каквото ви харесва, аз също!

Лоша работа. Но на ислямисти и мюсилмани не мога да съчуствам. Особено от този тип дет вирее в тая част на света. Хайде...на наще българските мюсилмани, при положение че първо са българи а после всичко останало, да. Дори ще им помогна с каквото трябва! Но всички останали ше ме прощават. И без това са повече от нас, със значително повече деца и много по агресивно поведение.

А на евреи можеш...

Това ти го казваш. Не аз.

Извинявай много...но на тебе ако ти трябват тарамбуки чиято всяка втора дума а Алах Акбар и житейските насоки им се определят от корана, то на мен те не ми трябват! Предпочитам евреите, с малки изключения, те са по космополитни и разчупени хора с които по можеш да се разбереш и сработиш. Ще питам аз тебе ако си пустинята, гладен и жаден, а пред тебе има 2 граници...една дива ислямска и една израелска, да видим от кого ще е по малко страх да поискаш помощ!!!

Да бяха на 7-ми октомври мирно седели...

Специално за друзята, постиженията на Кадиров: - Създаде нов боен батальон с името Шейх Мансур, виден борец срещу руското робство - Онова пишлеме дето уж изгорило корана го поиска и му го пратиха в Чечня, където синчето му го бастиса - След като няколко високопоставени чиновници се позволиха да критикуват сина на кадиров, ги задължи да го наградят с медали - Уволнява всички чиновници в Чечения, които не говорят чеченски, т.е. знаят само руски - Подари на командирите си чисто нови джипове мерцедес купени разбира се с пари от руския бюджет, а холопите на путин лапат мухи Друзя, аз не съм чувал за по-голямо унижение на самая магучея. Някой случайно да знае такова?

Е и? Това е една олигархия, която играе игрички. Не е особено важен и го знае много добре. В момента, в който преценят, че им пречи ще изхвърчи. Видя какво стана с Пригожин, който също имаше частна армия. Оставиха го да се наиграе и го пратиха за зелен хайвер!

Напротив много е важен , Без него и клана му беной , Чечня ще се опита да е неависима отново

И аз го забелязах това. Дори мога да добавя още един факт. По миналата седмица пуснаха нов купюр рубла, и махнаха кръста от църквата изобразен на банкнотата! Но какво да правиш? Путин е принуден, колкото и да не му харесва, да се съобразява с тях, защото те му помоагат срещу Запада. Не го прави по желание...ако питаш Путин, той би предпочел да е в комбина със САЩ и Европа. Но, обстоятелствата го принуждават да си затваря очите за някой работи. Относто чеченците конкретно...те не са заплаха. Малко над милион са като население.

Кой да предположи, че израелците ще отговартя твърдо и, че другите араби няма да се намесят... Иран, нали щеше да разпердушини Израел, ако не спрат с операцията? Тия продажни средстава за масова дезинформация, пак ли крият истината от нас, а ребята? п.п. Как мислите, ако Иран изтреля ядрена ракета към Израел, колко време ще му трябва преди да стане великата иранска стъклена пустиня?

Иран Е през две пустини с трета! Как ще се намеси, като нямат сухопътна граница с Израел. НИто Ирак, нито Турция ще ги пуснат на своя територия с армия! От Ливан май пробваха да отворят втори фронт, но бързо им охладиха мерака. Просто логистично е почти невъзможно! Иран само дуят мускули. Също и Турция!

Именно.

Иран не са араби

Много тежка карма трупат евреите! Тежко им на техните деца!

нали хамас беше неаква терористична групировка?? или не е?? щото ако е то тогава правителствените сгради на хамас звучи мало идиотски...

Е те официално са терористи, ама неофициално си хортуваха с всички западни правитеслтва и НПО-та и получаваха помощ от тях. На практика бяха Хамас бяха окупирали Газа и си управляваха, с огън и меч. Също както Хисбула са окупирали Ливан!

А бая лайна, чалми и петолъчки са хвърчели!!!

Пуйлото е във фризера. До 2-3 месеца ще го обяват офциално.

Колко пъти го убихме и погребахме...взе да ми омръзва вече!

ТАСС е упълномощена да заяви че на левобережието предстои жест на добра воля. Ще приложим херсонския опит.

Поредният съюзник на Русия, който бе прелъстен и изоставен. Нищо, скоро Кадиров ще направи исляма официална религия в Рашка и без това.

Кой той? Щот и едните и другите са въоръжени със западни образци оръжие. Па едните дори благодариха на украинците!

Калашниците според теб кой има ш в Газа?

Шило

Де видя "Калашников"? Че дори янките мърморят, че палестинците рабполагат с М 4

Сериозен човек като теб не трябва да се хваща на фейк-новини. Какво друго да кажат ХАМАС?. И те и Руснаците имат една и съща цел - едните - да прехвърлят дневният ред от Украйна към Газа, а другите -да насочат вниманието към Газа към Украйна. Тези две войни /въпреки че руснаците се страхуват да обявят война/ са взаимоссвързани и взаимоизгодни за Русия и ХАМАС. Няколко дни преди простотията която спретнаха радикалите на ХАМАС , техен представител беше в Москва на среща с Лавров, а не в Киев със Зеленски. И между другото, Израел обяви война още от първия ден и я води по всички правила - с предупреждение, с ясно определена цел, с максимални усилия за извеждане на цивилните от военната зота. Нещо, което Руснаците на правят. Всъщност те никога не са го правили в нито една война водена от тях.

Димо Димо... републиканците в сащ са превъртели от яд че американски оръжия от Афганистан и Украйна са в ръцете на Хамас. Има доста кадри и видеа.

Шило

Да, сериозен човек съм. И не се занимавам с измислени истории, квито чета дори сега сред коментарите. Информационни канали има много. Повярвай ми, дори не знаеш, че има такава американска пушка, преди да попадна на материала за американското недоволство, визуализиран и със снимки на въоръжени палестинци. И не, връзка няма, щот нищо не се променя в Украйна. На руснаците дали им пука, кво излиза в Ройтерс, СНН, ДВ, Дир, Блиц, Пик, Капитал, Евронюз и т.н.?

Шило

И, Димо, представители на Хамас имаше след 07.10. в Москва. След срещата освободиха заложниците, които имаха и руски паспорти. Та, за какво според теб е била тази среща? Ако питаш, що е била в Москва, ще те попитам- къде можеше да е? В Газа или Йеросалим?

За какво им е на руснаците да правят конфликт там зо отклоняване на вниманието като печелят .В САЩ общественото мнение се обръщаше и републиканците почнаха да блокират помощта за Украйна а сега почнаха да пробутват помощ за Украйна в пакет заедно с тази за Израел

Какъв съюзник на Русия са ХАМАС финансирани от Катар и биещи се срещу Асад

ми той у нас отдавна вече е официална че и партийна религия

Шило

Не, че нещо, ама имало ли е въобще някой в тях?

Не, Хамас бягат и до колкото се подочу, местното населени им разграбва бункерите.

Веднага да се дадат още помощи на палестинките да родят по още 10 деца и да лежат по цял на сателитната телевизия. Еврейките и европейките могат да работят и в неделя за целта.

Шило

Нали знаеш вица за един пожар в блок в произволно избран немски град? Де загинали мароканци, нигерийци и други такива, ама немци -не, щото били на работа?

Не го знаех, но е добър. Знам и друг: 2040-та година. Двама немски пътни полицаи спират автомобил. - Добър ден, Мехмед Абдул от Пътно управление Дюселдорф. Документи за проверка, моля! ... Абе, Мюмюне, гледай го, тоя се казва Гюнтер - какво странно име!

Евреите почват работа в Неделя , съобразяват се с Религията си , а и годината им не е същата 2023г, а някоя друга.

Друзя равниис! Друзя миирноо!

Коментари - Израелската армия превзе правителствените сгради на "Хамас" (видео) | Днес.dir.bg

Израелската армия превзе правителствените сгради на "Хамас" (видео)

Около 200 000 палестинци са избягали от Северна Газа и се насочват към южната част, където условията също се влошават, съобщи ООН

Обратно в новината

Коментари - Израелската армия превзе правителствените сгради на "Хамас" (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

На тази територия трябва да съществуват две държави ! Ако Израел не освободи , ислямът ще ги навре в кучия гъз !! Сега започва зачистването на евреи по целия свсят !! Всичко тепърва започва за жалост !!

Израел няма да спре докато не унищожи Хамас. А тия че терористите използват цивилното население като жив щит е публучна тайна. Дали с мълчаливото съгласие на цивилните или доброзорно, това е въпросът. Но и в двата случая, арабските мангасари си заслужават съдбата. Израелската армия ги призова още преди месец да напуснат зимата на Бойните действия. Едни го направиха, други не. Е, сега ще си платят. Има около 1400 убити израелци. Плюс още 240 заложници. Докато не освободят заложниците Израел няма да прекрати операцията по прочистване. И няма защо да го прави. Вече цялата машина ецзадействана и няма защо да дават на Хамас възможност за прегрупиране. А ако от Хамас започнат да шантажират Израел сжживота на заложниците съвсем ще развържат ръцете на армията. И ще започнат да трепят на ред кой къде види подозрителен арабски мангал....

кво да развързват ръце. Те чифутите си трепят наред. Израел и САЩ вече са прежалили заложниците. При масови бомбардировки не може да знаят дали самите те няма да ги убият. Чалмите са много по-малко и ужасно по-зле въоръжени. Ясно е, че не могат да победят. Могат да се бият колкото да си продадат по--скъпо кожите. Сигурно не всички са фанатици. Но прочети за организатора на акцията - без два крака, ръка и око. Цялото му семейство избито. При еврейски атаки. И пак не се е предал. А на тези сега - какво им остава. Джихад на рязаните карабини, срещу обрязаните чифути. Израел прекали и си създава още милиони врагове между фесовете. Дано се колят между тях и не си създадем проблем в България с нашите чалми и емигранти.

Заслужаваше ли си сега, заради един единствен ден в който си драха гърлата ,,Ааллаху акбар'' сега ще страдат поколения наред. Гледайте видеото в което показват тунел с килия в мазата на болницата и оръжията и моторчетата там, столове с въжета за пленниците и т.н. и никой нищо не знаел айде бе входа на тунела насред улицата покрит само с 1 плоча. ЦЗО ще каже ли нещо по въпроса как се ползват болници по предназначение или за ,,други'' цели с финансиране от СЗО/ООН м/у другото?!

Защо Русоробите защитават Хамас?

са против цивилизацията

та ти целуваш гъза на Пеевски и се радваш на ДПС.

Тука какви утрепки има,не е истина.

Коментарите са на платени или смахнати. Няма добри в тези войни. Пожелавам не коментиращите емигрантите, турците, циганите да почнат надутите чалагжии, наричащи се българи. Чак като ви убият децата, взривят апартамента и фирмичките ще вденете. Да опънат майките ви и вас. Тогава ще престанете да плюете. На никой от воюващите не му е добре. Тая история с Третата българска държава трябва да свърши. Пеевски, Доган, Борисов, Денков, Кирчо, Асенчо, Корнелия, Слави, Коцето и какво ли не ви е началник. Две посолства, милионери и гъзове. Да се приключва.

бонбони и цветя ли... както казваше Майк Тайсън - всеки има план, докато не му счупиш носа... шибинг до откат и тва е...

Какво излиза : за мишките от хамас живота на палестинците е без значение !

Русофилската трол много яко се е активирала гледам че само коментари има на русофилчета които кудкудякат като ужилени! Всички русофили в момента защитават Хамас толкова са прозрачни че няма на къде повече!!!!!

Хамас са терористи!

Предлагам да изпратим РПГ и калашници на окупираните араби в Палестина за да се борят с окупаторите!

Соросоидната измет се е развихрила под тази статия и демонстрира "огромния" си интелект.

Петродолара гушне ли букета - гушва го и печатницата ...!

А русия става северна провинция на Китай

тактика на циганска "армия" крий се зад жени и деца Тактика на рашистка армия напред щото в тила стреля НКВД

Тактиката на НАТО - назад че ни чакат натовски черни паламарки

...

Наглостта и безочието на източните диктатори не знае граници. Ердоган да бомби и избива кюрдски цивилни или това, че в Турция всички нетурци се турцизират насила, не е геноцид? Точно Ердоган да се пени в защита на палестинските терористи е най-наглото след Путин.

Нека привържениците на ЕС и НАТО да обяснят - зщо в САЩ има афро-американци (чернокожи) ....................

Ти си един от тях

А защо в Русия има чеченци , авари , ингуши , чукчи и тн знаеш ли ?

Някои са дошли като имигранти, други са наследници на освободените роби. Това се знае много отдавна.

За случващото се в Газа си има наименование и то е геноцид. Той се извършва не от евреите като цяло, а от ционистите управляващи държавата Израел.

„Световното правителство“ провокира насилие и глобална война, която заплашва да унищожи съществуващия свят и в резултат на което те искат да формират глобален електронен концентрационен лагер с необходимия брой роби. Но трябва да разберем: това са само планове. А глобалистите не са всемогъщи. Иначе нямаше да крият лицата си зад гърбовете на марионетките си като Байдън, Макрон или Шолц. И трябва да помним, че човек предлага, но Бог разполага. „Глобалисткият елит“ се надява да избяга в специални бункери, които се строят с пълна сила в Австралия и Нова Зеландия. На една от сесиите на форума в Давос дори се проведе търг за продажбата им. Тези малки хора, които се въобразяват, че са господари на света, много се страхуват от смъртта, страх ги е да не използват това, което са откраднали през вековете. Те толкова много искат да живеят, че дори в напреднала възраст разменят донорски сърца за себе си.

и аз се чудя, как шепа народ подпали цял свят... няколко снайпериста в давос можеше да решат отдавна проблема.. ама ...

100+

Турция сезира МУС за геноцид от страна на Натаняху. Гледайте трети сезон на сериала "Двоен стандарт". На бас, че ще е чист като детска сълза, и няма да има заповед за арест.

Само да питам = "тероризъм" ли е да нападнеш окупаторите на дома си , откъдето си изгонен с оръжие? Щото атаките на 7ми са извършени на територия , която според ООН е палестинска , а не на Израел.

Да изпратим оръжие и боеприпаси на Палестина за да се сражава с агресора и да отвоюва свойта територия и свобода

Предлагам да изпратим оръжие на Израел да се бият и да освободят цели близък изток от окупароторите арабо-мюсюлмани, нахлули от Мека и Медина.

Може ли линк къде ООН казва това моля.

HE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Питай руснаците що правеха в Ичкерия

А казват че Руснаците били лоши и окупатори, а какво да кажем за убийците у окупаторите от Израел те лоши ли са , американските подлоги лиши ли са или добри ,а

Те са убиици главорези , Слава Палестина

Бой по окупаторите от Израел бой по еврейте , прав е бил лидерат от 40 те години , мръсен народ и нация

Който е с чичо Сам е борец против тероризма и защитава демокрацията.Бомбите,произведени от САЩ са продемократични,да се знае.

Скроро палестинците ще бъдат освободени от истинските им робовладелци-Хамас и Иран! Както ние се освождаваме от Руската империя! България е европейска страна с християнски ценности в която всички от всички религии съжителстват чудесно! При нас няма азиатски фанатизъм!

Иран не са основния донор на ХАМАС обаче а това са Катар съюзниците на САЩ

Само така, яко бой по чалмите. Дадоха им държава да си стоят, те стрелят по съседа. 60 години не можаха да унищожат Хамас. Духайте сега супата. Има много невинни жертви, но хич не ми е жал. Това е над половин век, братче! Същото като с Путлер. СЕСЕсере падна, тия си избраха тоя траверс и сега и те духат супата.

Разбирам че интелекта ви е в тежък дефицит но поне вижте кога е създадена Хамас. Това е организация директно спонсорирана от Израел с цел да разцепи палестинците и да могат богоизбраните да избиват наред. На западния бряг където няма Хамас има стотици убити палестинци от началото на годината.

Напишете един път истината, вчера твърдите че газъ е сринат от бомбардировки, днес че евреите превземат сградите. Болницата паднала и 10 000 загинали а то стотина трура на терористи. Утре бебетата в кувиози ще се окажат тойоти с картечници. Меко пипат евреите, и тунелите трябваше вече да са сринати барбар със сградите

Всичко разбирам с изключение на едно, от кога българите станаха толкова милозливи към мюсюлманските терористи, че чак не схващат с каква омраза към нас (бялита раса) са отгледани тези хора... Кръвта вода не става бе хора, животът никога не е бил "справедлив", винаги е бил борба и за жалост така ще си остане, ама решете най- накрая от коя страна на оградата искате да го живеете и действайте, в противен случай гръмките писания някак смешно звучат...

Ти да видиш минавам покрай офицерския пенсионерски клуб и виждам няколко червени старчока пеят ивтернационала и говорят как щели да сформират интернационална бригада да подпомогнат палестинските другари

Щото си късоглед като ги изгонят от там тази орда тръгва към Европа

Не всички българа, а само българан-матрЕота пивърженик на рашизма, а от скоро и на тероризма. Той- българан-патрЕота е против лошия и прогнил запад, против краварите, и империалистите, против демокрацията, свободата и либерастията. Той със бългрското и руско знаме е на профилна у фейса.

Не е ли ясно защо? Част от българите просто мразят САЩ, и копнеят по бай Тошо. Оттам тръгва цялата им логическа верига, която стига до любов към Хамас.

Русофилите спряха да скачат за Хамас, къде е оня паникьосания бот

Никога не съм скачат за ХАМАС творение на Ислямските братя .Поддържани от Израел за да се види сметката на Арафат

Хамаските и рашките терористи дори за секунда не би трябвало да си мислят, че израелците са като украинците!!!!

Какво намесваш Русия с ХАМАС троле.Тея бяха изхвърлени от Сирия за подкрепата им към "умерените бунтовници" които са финансирани от САЩ

Руския минстър на образованеито отиде лично на крака при кадиров да му чете коригирания учебник по история, а оня го гледаше с нескрито презрение. Руснаците облизват рязаната наденичка и явно им се услажда.

Ама нали като бягаха албанците от Косово казваха че имало геноцид а сега като изселват арабите няма геноцид и сиенен мълчи като питка?!

Не ги изселват.Пращат ги при девиците!

Интересно какво са си въобразявали палестинците като нападнаха Израел? Че ще победят ли? Е това е арабска тъпотия.

Очаквам от ДПС да обяви официалния курс на България, който е приоритетното помагане на нашите мюсюлмански братя от Палестина, след това от ПП-ДБ да ни обяснят, че не сме разбрали правилно и "приоритетното помагане" е за нашите еврейски братя от Израел, след това Герб да ни напомни, че достоверното "приоритетното помагане" е за нашите украински братя от .... бившия СССР. След това да се изправи достолепно финансовия министър, да размаха меко пръстче и да каже: "Сега разбрахте ли къде отиват заемите дето ги вземам аз - а ги връщаме всички ние!"

Резаци И Орки

Ако кадиров тръгна да превзема мацква, няма да има кой да го спре. Обаче тох е хитър Защо да си разваля рахатлъка в Чечня и да се товари с простотиите на цяла русия, при условие че всички искания му се изпълняват и го засипват с пари, само и само да мирува?

Нали, ей ся тръгне ли, няма кой да го спре. Даже по магистралата ако тръгне, още по-добре. Абе къде ви намират такива. Вие повярвахте, че Вагнеровци стигнаха до Москва, защото няма кой да ги спре ли? хахах В камиони по магистралата! Ами оабдете се на Зеленски му кажете, колко лесно се стига до Москва по магостралата де, не бъдете стиснати. Информирайте го човекът, че бая се е поизпотил напоследък!

Ще те спрат ако има кой. Пригожин можеше да направи гражданска война , Кадиров - само регионална от която няма полза

Пригожин не можеше да направи нищо. С малко дронове или самолети щяха да са ги измели. За това и го оставиха да се осъзнае сам! Само глупак може да си мисли, че Москва може да се превземе с колона камиони каращи по магистралата!

Понеже Пригожин нямаше шанс да вземе мацква всички управляващи включая путин се разбягаха като хлебарки.

Казах какво мисля, за хората решили, че колона камиони каращи по магистралата могат да превземат Москва. Мисля, че няма нужда да повтарям. Свободни сте да мислите, каквото ви харесва, аз също!

Лоша работа. Но на ислямисти и мюсилмани не мога да съчуствам. Особено от този тип дет вирее в тая част на света. Хайде...на наще българските мюсилмани, при положение че първо са българи а после всичко останало, да. Дори ще им помогна с каквото трябва! Но всички останали ше ме прощават. И без това са повече от нас, със значително повече деца и много по агресивно поведение.

А на евреи можеш...

Това ти го казваш. Не аз.

Извинявай много...но на тебе ако ти трябват тарамбуки чиято всяка втора дума а Алах Акбар и житейските насоки им се определят от корана, то на мен те не ми трябват! Предпочитам евреите, с малки изключения, те са по космополитни и разчупени хора с които по можеш да се разбереш и сработиш. Ще питам аз тебе ако си пустинята, гладен и жаден, а пред тебе има 2 граници...една дива ислямска и една израелска, да видим от кого ще е по малко страх да поискаш помощ!!!

Да бяха на 7-ми октомври мирно седели...

Специално за друзята, постиженията на Кадиров: - Създаде нов боен батальон с името Шейх Мансур, виден борец срещу руското робство - Онова пишлеме дето уж изгорило корана го поиска и му го пратиха в Чечня, където синчето му го бастиса - След като няколко високопоставени чиновници се позволиха да критикуват сина на кадиров, ги задължи да го наградят с медали - Уволнява всички чиновници в Чечения, които не говорят чеченски, т.е. знаят само руски - Подари на командирите си чисто нови джипове мерцедес купени разбира се с пари от руския бюджет, а холопите на путин лапат мухи Друзя, аз не съм чувал за по-голямо унижение на самая магучея. Някой случайно да знае такова?

Е и? Това е една олигархия, която играе игрички. Не е особено важен и го знае много добре. В момента, в който преценят, че им пречи ще изхвърчи. Видя какво стана с Пригожин, който също имаше частна армия. Оставиха го да се наиграе и го пратиха за зелен хайвер!

Напротив много е важен , Без него и клана му беной , Чечня ще се опита да е неависима отново

И аз го забелязах това. Дори мога да добавя още един факт. По миналата седмица пуснаха нов купюр рубла, и махнаха кръста от църквата изобразен на банкнотата! Но какво да правиш? Путин е принуден, колкото и да не му харесва, да се съобразява с тях, защото те му помоагат срещу Запада. Не го прави по желание...ако питаш Путин, той би предпочел да е в комбина със САЩ и Европа. Но, обстоятелствата го принуждават да си затваря очите за някой работи. Относто чеченците конкретно...те не са заплаха. Малко над милион са като население.

Кой да предположи, че израелците ще отговартя твърдо и, че другите араби няма да се намесят... Иран, нали щеше да разпердушини Израел, ако не спрат с операцията? Тия продажни средстава за масова дезинформация, пак ли крият истината от нас, а ребята? п.п. Как мислите, ако Иран изтреля ядрена ракета към Израел, колко време ще му трябва преди да стане великата иранска стъклена пустиня?

Иран Е през две пустини с трета! Как ще се намеси, като нямат сухопътна граница с Израел. НИто Ирак, нито Турция ще ги пуснат на своя територия с армия! От Ливан май пробваха да отворят втори фронт, но бързо им охладиха мерака. Просто логистично е почти невъзможно! Иран само дуят мускули. Също и Турция!

Именно.

Иран не са араби

Много тежка карма трупат евреите! Тежко им на техните деца!

нали хамас беше неаква терористична групировка?? или не е?? щото ако е то тогава правителствените сгради на хамас звучи мало идиотски...

Е те официално са терористи, ама неофициално си хортуваха с всички западни правитеслтва и НПО-та и получаваха помощ от тях. На практика бяха Хамас бяха окупирали Газа и си управляваха, с огън и меч. Също както Хисбула са окупирали Ливан!

А бая лайна, чалми и петолъчки са хвърчели!!!

Пуйлото е във фризера. До 2-3 месеца ще го обяват офциално.

Колко пъти го убихме и погребахме...взе да ми омръзва вече!

ТАСС е упълномощена да заяви че на левобережието предстои жест на добра воля. Ще приложим херсонския опит.

Поредният съюзник на Русия, който бе прелъстен и изоставен. Нищо, скоро Кадиров ще направи исляма официална религия в Рашка и без това.

Кой той? Щот и едните и другите са въоръжени със западни образци оръжие. Па едните дори благодариха на украинците!

Калашниците според теб кой има ш в Газа?

Шило

Де видя "Калашников"? Че дори янките мърморят, че палестинците рабполагат с М 4

Сериозен човек като теб не трябва да се хваща на фейк-новини. Какво друго да кажат ХАМАС?. И те и Руснаците имат една и съща цел - едните - да прехвърлят дневният ред от Украйна към Газа, а другите -да насочат вниманието към Газа към Украйна. Тези две войни /въпреки че руснаците се страхуват да обявят война/ са взаимоссвързани и взаимоизгодни за Русия и ХАМАС. Няколко дни преди простотията която спретнаха радикалите на ХАМАС , техен представител беше в Москва на среща с Лавров, а не в Киев със Зеленски. И между другото, Израел обяви война още от първия ден и я води по всички правила - с предупреждение, с ясно определена цел, с максимални усилия за извеждане на цивилните от военната зота. Нещо, което Руснаците на правят. Всъщност те никога не са го правили в нито една война водена от тях.

Димо Димо... републиканците в сащ са превъртели от яд че американски оръжия от Афганистан и Украйна са в ръцете на Хамас. Има доста кадри и видеа.