Коментари - Израелската армия пое контрола над стратегическия Филаделфийски коридор | Днес.dir.bg

Израелската армия пое контрола над стратегическия Филаделфийски коридор

Това е цел, която според Тел Авив е необходима в стремежа му да унищожи "Хамас" в рамките на продължаващата вече осми месец война

Обратно в новината

Коментари - Израелската армия пое контрола над стратегическия Филаделфийски коридор | Днес.dir.bg

Коментари

Няма да изникнат никакви бойци. Това е един от многото блъфове на исляма. Но Израел знае с какво си има работа, по-добре от теб, по-добре и от тях. Изобщо нямаш и представа за какво става въпрос. Не познаваш исляма, неговите доктрини и как исляма действа. Евреите са напипали обаче слабото му място. Ислямът като доктрина е обречен. Само гледай!

Малко остана

Оказа се,че германците не са лъгали по въпроса.

Значи, след като приключи с Газа, израел ще продължи и към териториите на други страни, защото там може да има бойци на Хамас?! А тях ги има точно заради действията на израел през последните 80 години!!

си кавал и нищо не разбираш!

Давай, обясни ми

Гази до края тази измет не земна, отхвърлена дори от другите арабели заради помиящините си.

Газа не е "страна", а автономен анклав. Можеше да бъде и независима страна, ако не бяха мятали ракети по Израел години наред. И да, след като Израел реши проблема с Газа, ще реши и проблема с Хизбула и всички други, които не престават да се държат като малоумни. Целта на Израел никога не е била друга освен да се установи в границите на малката земя между река Йордан и Средиземно море и просто да бъде оставен на мира.

Явно живееш в паралелна вселена или си на тежки наркотици! Престъпленията на т.н. държава израел датират от над 80 години, а на евреите от хилядолетия - факт!

Моята "паралелна вселена" е вярната. Ти си преразгледай твоята. Съветвам те да зарежеш пикантните конспиративни теории и да се образоваш с нещо истинско. Но ако не искаш, недей, все тая, кой ли те пита.

Няма и един факт в изказването ти. Проблемът е, че границата Газа - Египет е използвана за прехвърляне на оръжия, хора и какво ли още не през тунели. Сега когато Израел влезе и намери тези тунели ще възникнат въпросите защо Египет нищо не е правил за разрушаването им и по този начин ги е толерирал. Което дава повод за размисъл върху въпроса до каква степен Египет е замесен, което от друга страна категорично е в разрез със въпросното споразумение за вечен мир. И затова сега Египет се прави на интересен. На всички е много добре ясно защо Израел влиза в Рафа и защо струпва войски.

Вижте каква ще е развръзката и ще разберете, че парите, които ви плащат за опорките не могат да скрият истината! Едно е сигурно за израел и скоро ще бъде факт!

Осем месеца най-боеспособната и модерно въоръжена страна не може да се справи с 15000 шалвари по джапанки въоръжени с един калашник ... за сметка на това изби 15000 деца ...

Не може да се справи ли? Що за подло изказване! Мислиш ли, че Израел не можеше да реши проблема точно за един ден? Една термоядрена детонация, и готово! С 2 милиона жертви! Или пък просто да започне наред, поголовно? Пак щеше да приключи за седмица, с да кажем милион и половина изтребени. Това ли искаш? Именно защото Израел НЕ ИСКА ТОВА, предпочита да действа бавно, и избирателно, снижавайки броя на жертвите колкото е възможно повече. И това в условията на Газа е изключително трудно. На всичко отгоре по-тъпата част от света пречи допълнително, заставайки на страната на Хамас.

Израел притежава най съвременото западно оръжие и без да жали цивилни и градове, унищожава наред деца и жени, срива сгради, владее водата, тока на газа, и доставките на храна и пак не може да победи слабо въоражени хора вече 8 месеца

DarkStar

“Вижте каква ще е развръзката …” – Израел ще унищожат Хамас. Още няколко години след това ще се опитват да го възродят, но в крайна сметка ще се появи нещо ново. Все пак няма как всичките тези пари с които ги замерват да не се намери някой който да ги присвоява. “… и ще разберете, че парите, които ви плащат за опорките не могат да скрият истината!” – не знам за какви пари става на въпрос, но ще се радвам ако някой иска да ми дава. Колкото до истината тя е, че въпросните “Палестинци” са изключително радикализирани. Където и да са отишли са дестабилизирали всяка една държава. Не случайно нито една Арабска държава иска да ги приеме. Техните управляващо органи, било то Хамас или Фатах, им изплащат стипендии ако убият Евреи – затова и всичките покушения които правят. Проблемът е, че така възпитават децата си. “Едно е сигурно за израел и скоро ще бъде факт!” – съгласен съм, че Израел трябва да ги избие до крак и това скоро ще бъде факт.

Аман от една и съща мантра- "Израел унищожава наред без да жали". Ислямски подли клевети! Тук някои хора изобщо не си дават сметка и не искат да си размърдат мозъците да се сетят, че ако Израел наистина "унищожаваше наред", щеше да приключи с Газа за една седмица, с милион и половина жертви! Очевидно Израел НЕ ИСКА ТОВА, и не играе по свирката на ислямистите и левите по света, които търсят само повод как да обвиняват Израел. Затова действа бавно и внимателно, в изключително трудни условия, при това под досадния лай на по-тъпата част от света!

DarkStar

Ти "верно си паднал от Марс". По данни от Хамас (терористична организация, управляващ орган в Газа) има до сега около 35 000 убити. Естествено има редица доказателства за многобройните лъжи и изкуствено засилване на тези числа. Израел твърдят, че са убили 14 000 терориста. Нека приемем, че и двете страни не лъжат. Тогава имаме 21 000 убити цивилни и 14 000 терористи. Съотношението е повече от приемливо, особено имайки се предвид урбанизацията, броя и гъстотата на цивилното население. За съпоставка режимът на Башар Асад в съседна Сирия е убил 500 000 души, но не виждам някой да се пени то темата, пък бил той от Марс, Сатурн или други планети. Колкото до владеенето на вода и ток - сходно изказване би било "България зависи по отношение на ток и вода от Гърция и Румъния - защо не ни дават?". През 2005 г. Израел се изтегли от Газа с цел постигане на мир. През 2006 Хамас идват на власт след като избиват конкуренцията си Фатах. От тогава милиарди са потекли към Газа. Никаква инфраструктура не е направена - парите са използвани за тунели, оръжие, ракети и естествено една голяма част са присвоени от лидерите на Хамас. Израел превърнаха едно неплодородно парче земя в оазис. Въпросните Палестинци разрушиха напоителните системи, оставени им от Евреите през 2005, нарязаха тръбите, направиха ракети, изстреляха ги към Израел, заснеха цялото мероприятие и го пуснаха на света да го гледа, горди от постиженията си. И сега сме в позиция "Израел ни спира водата и тока ...". Хуманитарни помощи - болшинството отиват директно за Хамас. Има доста доказателства и записи показващи как Хамас убиват цивилни за да присвоят тировете с хуманитарна помощ. Израел започнаха да ги ескортират до където могат. На ден влизат стотици тирове с помощи. Вече има и хуманитарна платформа в морето - за съжаление всичко от там също отива при Хамас. Колкото до 8-те месеца. Ако Израел иска може да приключи с Газа за ден.

Има един италиански документален филм на име "Борн ин Газа", който все още е достъпен в Нетфликс и не е лошо да го изгледате, ако не сте! Много добре. независимите италиански журналисти представят истината за Газа! Зверствата на ционисткия режим срещу мирно население, деца, жени, възрастни хора... Как унищожават земедлските им стопанства, избиват играещи на детска площадка деца, разрушават домове и изключително арогантно се отнасят към всеки палестински гражданин, когото срещнат. Нека не забравяме и фактът, че Палестина е призната от над 140 държави по света, в това число и Бълагрия! Избивайки десетки хиляди невинни днес, Израел не може да има никакво оправдание, дори и уж борбата с терориси! Терористи, които се появиха в отговор на терора срещу един народ, на който е отказано правото на живот, правото да има собствена държава, правото да има собствена армия, с която да се защитава! Със сигурност в Израел живеят и добри хора, както и в палестинските територии, но това не означава нищо за ционисткия фашистки режим!

DarkStar

Едностранен поглед на ситуацията. Псевдо документален филм, който бива излъчен 10 години след изтеглянето на Израел от Газа. Казвам псевдо, защото е чиста пропаганда. Да, има несправедливости в Газа. Да - умират деца. Да има бедност. Да, Евреите не са невинни, а виновни за редица неща. Но нека бъдем обективни. България през 88-ма не признава Палестина като държава, а ООП (партията на Ясер Арафат) като представляваща Палестинския народ. И всичкото това под натиска на СССР с цел противопоставяне на Израел в лицето му на изключително добър съюзник на САЩ в близкия изток. Една държава има територия - Газа е ивица, която е била Египетска територия до 1967. Когато през 1979 Израел връща Синайския полуостров на Египет, последният отказва да вземе Газа :-) Никой не иска въпросните Палестинци. Уест Банк - подобна история. До 1967 е управляван от Йордания. Никой не ги иска. Няма държава Палестина и никога не е имало. България официално счита Хамас за терористична организация. След като Хамас от 2006-та година е управляващ орган в Газа, има ли нормален човек, който да си счита, че България би признала държава с терористи за управляващ орган? Или в днешните времена на абсурди това се счита за нещо нормално?

Хаха, четеш фактите както дяволът Евангелието. Спекулативно използваш псевдофакти извън контекста, за да твърдиш, че никой не иска палестинците! Това по-сккоро е твое виждане. Факт е че именно ервеите са били пъдени и нежелани от столетия навсякъде. САЩ не ги броим, те са техен резерват, експлоатирал робство и отнесъл се по същия начин с индианците както с палестинците днес! Филмът представя събития от 2014 година, когато Израел изтребва 4000 жени и деца. Излъчен е вднага след заснемането си и се излъчва до днес. Но като те гледам с каква лекота боравиш с бройката и счовешките животи, напълно възможнно е и ти да предизвикаш създаването на "терористична" организация. Харесва ли ви или не, фактите са факти!

Верно ли бе? Признали са партията а не държавата? Я иди на адрес ж.к. Лозенец, бул. „Джеймс Баучер“ 22, 1164 София и ми кажи на коя партия е клубчето това?

Да, затова има посолство на Палестина унас и в още 140 държави, щото не сме ги признали!!! Издишаш яко, чифут!

Израелите са като мухите, единствения начин да се отървеш от тях е

DarkStar

Нека всички толкова пламенно защитаващи и интензивно обиждащи коментирали ме се опитат да отговорят на следните въпроси: 1. Какви са границите и каква е територията на държавата Палестина, която според вас ние сме признали? 2. Кой е управляващият и орган? 3. Отидете на посоченият адрес вижте само какво има, после се върнете тук и коментирайте отново :-) Например представители на коя партия са там? Фатах или Хамас? Кои територии са под контрол на Хамас и кои са на Фатах? Това което съм написал е акуратно и точно. През 1988 политическото представителство на Палестинците (Организация за Освобождение на Палестина или още Фатах) става посолство. В момента Фатах контролира Уест Банк и нямат нищо общо с Газа. Разбирам, че сте страстни в убежденията си. Де да бяхте толкова страстни и по теми, които са в интерес на България. Явно популизмът се счита за добродетел. 4. България обявила ли е Хамас за терористична организация? Колкото до филмът - той описва събития и равносметката след войната през 2014. Какво довежда до тази война? Отново да си припомним - през 2005-та Израел в преследване на мира се изтеглят от Газа. С това на практика приключва втората интифада. В последствие Хамас избива Фатах в Газа, печели "изборите", става управляващ орган и веднага заявяват, че целта им е пълното унищожение на Израел и се започва по познатата схема с бомби, атентати и какво ли още не. Жертвите на войната през 2014 са отново в следствие на Хамас - точно както сега. Чиста Ислямистка пропаганда. Убити били 3 милиарда жени и 5 милиарда деца. Но все пак, бидейки такива страстни привърженици на "братския" Палестински народ - отидете там и се насладете на толерантността им.

Нека сме наясно– евреите, ортодоксалните евреи са палестинци и се гордеят с това. те се борят срещу ционисткия тумор. Тази сатанистка терористична организация не е еврейска, а хазарска. Това са хазари, приели преди столетия юдеизма и след това се смесват с тълпата в продължение на векове, за да изплуват отново, като огромно чудовище, което сее смърт и безбожие навсякъде, където си покаже главата. Ционизмът не е свързан с определена нация, то е начин на мислене. И както се вижда от коментарите срещу Соломон, прониква навсякъде, във всяка нация, етнос или раса: експлоатация, чувство за всемогъщество, псевдо-религиозност, атеизъм, морален разпад, липса на ценности, липса на състрадание, макиавелизъм и тщеславие.

Коментари - Израелската армия пое контрола над стратегическия Филаделфийски коридор | Днес.dir.bg

Израелската армия пое контрола над стратегическия Филаделфийски коридор

Това е цел, която според Тел Авив е необходима в стремежа му да унищожи "Хамас" в рамките на продължаващата вече осми месец война

Обратно в новината

Коментари - Израелската армия пое контрола над стратегическия Филаделфийски коридор | Днес.dir.bg

Коментари

Няма да изникнат никакви бойци. Това е един от многото блъфове на исляма. Но Израел знае с какво си има работа, по-добре от теб, по-добре и от тях. Изобщо нямаш и представа за какво става въпрос. Не познаваш исляма, неговите доктрини и как исляма действа. Евреите са напипали обаче слабото му място. Ислямът като доктрина е обречен. Само гледай!

Малко остана

Оказа се,че германците не са лъгали по въпроса.

Значи, след като приключи с Газа, израел ще продължи и към териториите на други страни, защото там може да има бойци на Хамас?! А тях ги има точно заради действията на израел през последните 80 години!!

си кавал и нищо не разбираш!

Давай, обясни ми

Гази до края тази измет не земна, отхвърлена дори от другите арабели заради помиящините си.

Газа не е "страна", а автономен анклав. Можеше да бъде и независима страна, ако не бяха мятали ракети по Израел години наред. И да, след като Израел реши проблема с Газа, ще реши и проблема с Хизбула и всички други, които не престават да се държат като малоумни. Целта на Израел никога не е била друга освен да се установи в границите на малката земя между река Йордан и Средиземно море и просто да бъде оставен на мира.

Явно живееш в паралелна вселена или си на тежки наркотици! Престъпленията на т.н. държава израел датират от над 80 години, а на евреите от хилядолетия - факт!

Моята "паралелна вселена" е вярната. Ти си преразгледай твоята. Съветвам те да зарежеш пикантните конспиративни теории и да се образоваш с нещо истинско. Но ако не искаш, недей, все тая, кой ли те пита.

Няма и един факт в изказването ти. Проблемът е, че границата Газа - Египет е използвана за прехвърляне на оръжия, хора и какво ли още не през тунели. Сега когато Израел влезе и намери тези тунели ще възникнат въпросите защо Египет нищо не е правил за разрушаването им и по този начин ги е толерирал. Което дава повод за размисъл върху въпроса до каква степен Египет е замесен, което от друга страна категорично е в разрез със въпросното споразумение за вечен мир. И затова сега Египет се прави на интересен. На всички е много добре ясно защо Израел влиза в Рафа и защо струпва войски.

Вижте каква ще е развръзката и ще разберете, че парите, които ви плащат за опорките не могат да скрият истината! Едно е сигурно за израел и скоро ще бъде факт!

Осем месеца най-боеспособната и модерно въоръжена страна не може да се справи с 15000 шалвари по джапанки въоръжени с един калашник ... за сметка на това изби 15000 деца ...

Не може да се справи ли? Що за подло изказване! Мислиш ли, че Израел не можеше да реши проблема точно за един ден? Една термоядрена детонация, и готово! С 2 милиона жертви! Или пък просто да започне наред, поголовно? Пак щеше да приключи за седмица, с да кажем милион и половина изтребени. Това ли искаш? Именно защото Израел НЕ ИСКА ТОВА, предпочита да действа бавно, и избирателно, снижавайки броя на жертвите колкото е възможно повече. И това в условията на Газа е изключително трудно. На всичко отгоре по-тъпата част от света пречи допълнително, заставайки на страната на Хамас.

Израел притежава най съвременото западно оръжие и без да жали цивилни и градове, унищожава наред деца и жени, срива сгради, владее водата, тока на газа, и доставките на храна и пак не може да победи слабо въоражени хора вече 8 месеца

DarkStar

“Вижте каква ще е развръзката …” – Израел ще унищожат Хамас. Още няколко години след това ще се опитват да го възродят, но в крайна сметка ще се появи нещо ново. Все пак няма как всичките тези пари с които ги замерват да не се намери някой който да ги присвоява. “… и ще разберете, че парите, които ви плащат за опорките не могат да скрият истината!” – не знам за какви пари става на въпрос, но ще се радвам ако някой иска да ми дава. Колкото до истината тя е, че въпросните “Палестинци” са изключително радикализирани. Където и да са отишли са дестабилизирали всяка една държава. Не случайно нито една Арабска държава иска да ги приеме. Техните управляващо органи, било то Хамас или Фатах, им изплащат стипендии ако убият Евреи – затова и всичките покушения които правят. Проблемът е, че така възпитават децата си. “Едно е сигурно за израел и скоро ще бъде факт!” – съгласен съм, че Израел трябва да ги избие до крак и това скоро ще бъде факт.

Аман от една и съща мантра- "Израел унищожава наред без да жали". Ислямски подли клевети! Тук някои хора изобщо не си дават сметка и не искат да си размърдат мозъците да се сетят, че ако Израел наистина "унищожаваше наред", щеше да приключи с Газа за една седмица, с милион и половина жертви! Очевидно Израел НЕ ИСКА ТОВА, и не играе по свирката на ислямистите и левите по света, които търсят само повод как да обвиняват Израел. Затова действа бавно и внимателно, в изключително трудни условия, при това под досадния лай на по-тъпата част от света!

DarkStar

Ти "верно си паднал от Марс". По данни от Хамас (терористична организация, управляващ орган в Газа) има до сега около 35 000 убити. Естествено има редица доказателства за многобройните лъжи и изкуствено засилване на тези числа. Израел твърдят, че са убили 14 000 терориста. Нека приемем, че и двете страни не лъжат. Тогава имаме 21 000 убити цивилни и 14 000 терористи. Съотношението е повече от приемливо, особено имайки се предвид урбанизацията, броя и гъстотата на цивилното население. За съпоставка режимът на Башар Асад в съседна Сирия е убил 500 000 души, но не виждам някой да се пени то темата, пък бил той от Марс, Сатурн или други планети. Колкото до владеенето на вода и ток - сходно изказване би било "България зависи по отношение на ток и вода от Гърция и Румъния - защо не ни дават?". През 2005 г. Израел се изтегли от Газа с цел постигане на мир. През 2006 Хамас идват на власт след като избиват конкуренцията си Фатах. От тогава милиарди са потекли към Газа. Никаква инфраструктура не е направена - парите са използвани за тунели, оръжие, ракети и естествено една голяма част са присвоени от лидерите на Хамас. Израел превърнаха едно неплодородно парче земя в оазис. Въпросните Палестинци разрушиха напоителните системи, оставени им от Евреите през 2005, нарязаха тръбите, направиха ракети, изстреляха ги към Израел, заснеха цялото мероприятие и го пуснаха на света да го гледа, горди от постиженията си. И сега сме в позиция "Израел ни спира водата и тока ...". Хуманитарни помощи - болшинството отиват директно за Хамас. Има доста доказателства и записи показващи как Хамас убиват цивилни за да присвоят тировете с хуманитарна помощ. Израел започнаха да ги ескортират до където могат. На ден влизат стотици тирове с помощи. Вече има и хуманитарна платформа в морето - за съжаление всичко от там също отива при Хамас. Колкото до 8-те месеца. Ако Израел иска може да приключи с Газа за ден.

Има един италиански документален филм на име "Борн ин Газа", който все още е достъпен в Нетфликс и не е лошо да го изгледате, ако не сте! Много добре. независимите италиански журналисти представят истината за Газа! Зверствата на ционисткия режим срещу мирно население, деца, жени, възрастни хора... Как унищожават земедлските им стопанства, избиват играещи на детска площадка деца, разрушават домове и изключително арогантно се отнасят към всеки палестински гражданин, когото срещнат. Нека не забравяме и фактът, че Палестина е призната от над 140 държави по света, в това число и Бълагрия! Избивайки десетки хиляди невинни днес, Израел не може да има никакво оправдание, дори и уж борбата с терориси! Терористи, които се появиха в отговор на терора срещу един народ, на който е отказано правото на живот, правото да има собствена държава, правото да има собствена армия, с която да се защитава! Със сигурност в Израел живеят и добри хора, както и в палестинските територии, но това не означава нищо за ционисткия фашистки режим!

DarkStar

Едностранен поглед на ситуацията. Псевдо документален филм, който бива излъчен 10 години след изтеглянето на Израел от Газа. Казвам псевдо, защото е чиста пропаганда. Да, има несправедливости в Газа. Да - умират деца. Да има бедност. Да, Евреите не са невинни, а виновни за редица неща. Но нека бъдем обективни. България през 88-ма не признава Палестина като държава, а ООП (партията на Ясер Арафат) като представляваща Палестинския народ. И всичкото това под натиска на СССР с цел противопоставяне на Израел в лицето му на изключително добър съюзник на САЩ в близкия изток. Една държава има територия - Газа е ивица, която е била Египетска територия до 1967. Когато през 1979 Израел връща Синайския полуостров на Египет, последният отказва да вземе Газа :-) Никой не иска въпросните Палестинци. Уест Банк - подобна история. До 1967 е управляван от Йордания. Никой не ги иска. Няма държава Палестина и никога не е имало. България официално счита Хамас за терористична организация. След като Хамас от 2006-та година е управляващ орган в Газа, има ли нормален човек, който да си счита, че България би признала държава с терористи за управляващ орган? Или в днешните времена на абсурди това се счита за нещо нормално?

Хаха, четеш фактите както дяволът Евангелието. Спекулативно използваш псевдофакти извън контекста, за да твърдиш, че никой не иска палестинците! Това по-сккоро е твое виждане. Факт е че именно ервеите са били пъдени и нежелани от столетия навсякъде. САЩ не ги броим, те са техен резерват, експлоатирал робство и отнесъл се по същия начин с индианците както с палестинците днес! Филмът представя събития от 2014 година, когато Израел изтребва 4000 жени и деца. Излъчен е вднага след заснемането си и се излъчва до днес. Но като те гледам с каква лекота боравиш с бройката и счовешките животи, напълно възможнно е и ти да предизвикаш създаването на "терористична" организация. Харесва ли ви или не, фактите са факти!

Верно ли бе? Признали са партията а не държавата? Я иди на адрес ж.к. Лозенец, бул. „Джеймс Баучер“ 22, 1164 София и ми кажи на коя партия е клубчето това?

Да, затова има посолство на Палестина унас и в още 140 държави, щото не сме ги признали!!! Издишаш яко, чифут!

Израелите са като мухите, единствения начин да се отървеш от тях е

DarkStar

Нека всички толкова пламенно защитаващи и интензивно обиждащи коментирали ме се опитат да отговорят на следните въпроси: 1. Какви са границите и каква е територията на държавата Палестина, която според вас ние сме признали? 2. Кой е управляващият и орган? 3. Отидете на посоченият адрес вижте само какво има, после се върнете тук и коментирайте отново :-) Например представители на коя партия са там? Фатах или Хамас? Кои територии са под контрол на Хамас и кои са на Фатах? Това което съм написал е акуратно и точно. През 1988 политическото представителство на Палестинците (Организация за Освобождение на Палестина или още Фатах) става посолство. В момента Фатах контролира Уест Банк и нямат нищо общо с Газа. Разбирам, че сте страстни в убежденията си. Де да бяхте толкова страстни и по теми, които са в интерес на България. Явно популизмът се счита за добродетел. 4. България обявила ли е Хамас за терористична организация? Колкото до филмът - той описва събития и равносметката след войната през 2014. Какво довежда до тази война? Отново да си припомним - през 2005-та Израел в преследване на мира се изтеглят от Газа. С това на практика приключва втората интифада. В последствие Хамас избива Фатах в Газа, печели "изборите", става управляващ орган и веднага заявяват, че целта им е пълното унищожение на Израел и се започва по познатата схема с бомби, атентати и какво ли още не. Жертвите на войната през 2014 са отново в следствие на Хамас - точно както сега. Чиста Ислямистка пропаганда. Убити били 3 милиарда жени и 5 милиарда деца. Но все пак, бидейки такива страстни привърженици на "братския" Палестински народ - отидете там и се насладете на толерантността им.

Нека сме наясно– евреите, ортодоксалните евреи са палестинци и се гордеят с това. те се борят срещу ционисткия тумор. Тази сатанистка терористична организация не е еврейска, а хазарска. Това са хазари, приели преди столетия юдеизма и след това се смесват с тълпата в продължение на векове, за да изплуват отново, като огромно чудовище, което сее смърт и безбожие навсякъде, където си покаже главата. Ционизмът не е свързан с определена нация, то е начин на мислене. И както се вижда от коментарите срещу Соломон, прониква навсякъде, във всяка нация, етнос или раса: експлоатация, чувство за всемогъщество, псевдо-религиозност, атеизъм, морален разпад, липса на ценности, липса на състрадание, макиавелизъм и тщеславие.