Голямата размяна - 1000 затворника срещу 1 войник

Радикалното палестинско движение Хамас е предало на властите в Египет израелския военнослужещ Гилад Шалит. Същевременно първият конвой с 96 палестински затворници, които трябва да бъдат разменени с Шалит, е напуснал затвора Кетциот.

Обратно в новината

Коментари - Голямата размяна - 1000 затворника срещу 1 войник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

развръзката е повече от чудесна! д а н о повече няма терор и кръв в двете посоки!!! никои да не страда, никои да не умира! всеки живот е дар от бога и н и к о и няма право да го отнима! мир на ерусалим и мир на всяко разбунтувано сърце! а кога хората ще станем по-добри? к о г а???? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Подобна защита са имали българските граждани преди падането ни под турска власт. Затова и учениците на Св. братя Кирил и Методий са били върнати в България, никой не смеел с пръст да ги пипне, защото били български граждани, докато самите братя не са били и са подложени на гонения.

Това от Божидар Димитров ли го научи? Знаеш ли, че сме имали и станция на Луната по онова време.

Завърших история в СУ.

това е голяма сделка! един за 1000 дори. сигурно има защо! шалом! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Има защо, вярвай ми! Техника и оборудване има достатъчно, но хората са най-важни.

В България 4,20лв. се отпускат за храна на един затворник на ден. Я сметни за хиляда, плюс охрана, ток и други разходи.

Хубаво, ама хайде да не ни обясняваш политиката на Близкия изток, плийз! В смисъл, да запазиш умнотиите си за собствена употреба.

хубаво,ама мен ме интересува неговото мнение и то съвпада с моето!!!

ами вземете се тогава, какво чакате? мен не ме вълнува мнението и на двама ви...

То голяма инфлация ще да има там?

защо ни занимавате с неща, които не интересуват никого в България? някаква държава насила направена такава с открадните земи от съседите - смешна история...

Да има такава държава и не е измислена щото там в момента е 5972 година,ние все пак четеме история не сме толкова затрити.

Остава да минат тия 477 души и да се окаже, че нашия не е между живите.

Ти сериозно ли мислиш че в Израел са толкова глупави. И МОСАД не си е свършил работата. И ако имат късмета да му направят нещо арабеските, сещаш ли се какво ще се случи с тия, дето са освободени, пък с енамират в Газа. А пък тия дето още не са освободени? Но интересното е друго. Сега се видя ясно кой колко струва - 1000 мангала за един израелски войник. От тук нататък може да се прилага и обратния случай - за всеки убит израелски войник убиват 100 арабски мангала.

Бам, де да ги знам, те като са толкова оправни защо не са го освободили? И как са се навили да разменят един за 477 - това е много лоша сделка като за евреи.

KGB-то, лекувай се. Най-добре ще ти подейства трудова терапия. Щото ти си поредното реститутче по форумите, което няма и един работен ден. М ?

Интересно 1 за 477 ! Дали някой ще се навие да размени българите / без мутрите и политиците / за 14'000 швейцарци например???