Борисов пропусна джаз концерта за министрите в Израел

Премиерът Бойко Борисов и водената от него правителствена делегация пристигнаха в Тел Авив за общо заседание на кабинетите на България и Израел.

Обратно в новината

Коментари - Борисов пропусна джаз концерта за министрите в Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано не е подписал някой таен договор.

мислят как да се дотамънят днка то на оная отрязаната глава, че е от хизбула.....ама не мое ....мое...много е трурно.....пък и те днакта та на хизбулатата и на евритата така да си приличат.....мммм......ко да ги праиш ....1ви братовчеди.....

Не познавам нито съм прочел за нито един евреин в Б-Я който да краде пиянства и лъже но познавам и съм чел за много такива българи крадливи мързеливи и от всичко недоволни.Затова д-вата е на тоя хал, мръсна грозна и безнадеждно бедна.

Тръгнали като цветарки от маса на маса-то не бе Китай,Катар,Израел да предлагат малкото останало непродадено и неразграбено от страната ни,сякаш им е бащиния.Само те ли не разбраха,че евреите никъде не са добре дошли,защото с тях идва тероризма и бомбите?И си търсят съюзници за война срещу Иран?Даже самият Обама ги отсвири и отказа да приеме Нетаняху,нашите се навират при тях...

Да ама този същия Обама май прати Б.Б там.

Под него се беше образувала локвичка, сълзи естстено, но ми иззеха лентата, можело двуяко да се коментира, както се казва, върви докзвай, че нямаш брат !

Мутра и полицай на джаз?! Боже, опази!

Ами така де.За какво му не ББ да ходи на джаз-концерт.Те мутрите джаз не слушат.Друго си е да беще концерт я на Ивана, я на Преслава и пр.чалга-боклуци.

Е па за кво да им стои на концерта, те свирят джаз! Друго си е някой да врътне "Батальонът се строява"...

ОТ СУТРИНТА ЧЕТА САМО ПО НОВИНИТЕ В БГ ЕДНО ХУБАВО НЕЩО КАТО НОВИНА ИЛИ КОМЕНТАР НЕ ВИДЯХ НЯМА ЛИ ПОЛОЖИТЕЛНИ НОВИНИ ИЛИ ПОЛОЖИТЕЛНИ КОМЕНТАРИ ЗА НЕЩО В БГ

Топ новините по CNN US edition за 11 Септември вечерта: 1. Утрепаха американски дипломат в Бенгази по време на нападението на консулството 2. Атакуваха Американското посолство в Кайро , свалиха американското знаме и го изгориха, а на негово място вдигнаха ислямистко знаме 3. Обама каза на Натаняху че бил зает и нямал време да се срещне с него по време на посещението на евреина в Америка през октомври ... А нашия ходи направо в Израел да целува ръка . :)

Остава и да кажеш кои са "колониалните администратори" и ще стане ясно, защо Кунева е бутана напред, въпреки омерзението(да не казвам друга дума), което предизвиква в широките народни слоеве...

Изброй широките народни слоеве!

Точно и ясно! +10 !

Заиграването с евреите е противонародно и типично за това правителство.Предполагам ,чеББ не е бил на концерта ,защото той ги е слушал ,слушал.....

1. Арабите, казваш... Колко станаха войните - 6 ли, 7 ли... всички започнати от арабите и всички загубени от арабите. Демек - почне ли нова гореща война евреи-араби и светът да ги остави да се колят, до 3 месеца няма да има арабска държава, до 10 год. - жив арабин. 2. Евреите си направиха държавата ВЪПРЕКИ доскорошната империя Турция и все още империята Великобритания, при това все още без помощи от САЩ. А ние? 3. Според библията, са били египетски (ама онзи-египетски, а не арабско-египетски) роби за две поколения. Е... ние ли баш се намерихме да ги осмиваме за това? Дето се мазним на всеки следващ бащица и само търсим някой останал свободен хомот, че да си го наденем... айде да не ползвам по-натуралистични метафори... 4. Казваш само крадците ходели на чуждо място без покана. А ние? Че се врем по Шенгеня, дето очевадно не ни щат, и после ревем, че не ни били щели... Че се оплакваме от тоя и оня, щото не им било кеф да им усмърдяваме дома на ние си знаем какво... Та... евреите, пък били те и хазари (ония, дето разбиха Стара Велика България, а също и арабския халифат и спасиха Европа от арабско нашествие, също като кан Тервел и Карл Велики), каквито и да са, точно комплекси май нямат нужда да избиват. И фактът, че Държавата им е на "евреите", а не на "гражданите на Израел", би трябвало да говори това-онова, особено пък на нас, дето Държавата ни и тя не знае чия е.

Надявам се, бихте позволили да подчертая още веднъж : 1.Много съм труден във вярването; 2.Ореоли Всякакви (проверявам Отдавна); 3.Кланянето в Рода-Ми се изчерпва с това-към-Предците и към Доказано-Надеждни Партньори; 4.Когато се Словословеше за `Сърдитите млади старчета`, аз-лично вече бях `Адът, Свит в Една (Моята-Лична !) кожа` ... или заковавах `Боже, Пази Кралицата !` (по Джони Ротън). Или с други думи: 4.1.Технократ не мога да бъда Днес, след като още през 1990 работех по Интернет 4.2.Енигми не ми минават 5.След наистина-дългогодишна дейност, Днес Уорън наистина Работи (давайки Наистина-Пълна Прозрачност `Кой/Кое-какво-Е`) 6.Да, Марика Е Българка. Да, любовчийка Е била. ... Ама и Алберт тоже.

... И Седмо : -- Все ми се струва, че и с Вас и с много Други (тук във Форума) Говорим едно-и-също: --Че Ни трябва Нов Подход за генериране на Познание . И Глобално за хората (по Тази Планета), и Локално за Нас Българ(к)ите как да Възкресим България (на същата-Тази Планета) ... И понеже-защото-обаче ( :-) ) аз-лично Мога да Бъда Само-аз/самия-себе-си/и-никой-друг : -- често-често задавам Въпроси. А когато Знам макар-нещо по зададени-вече -- давам го. ...И да -- Объркан съм. Кански съм объркан -- как за бога по дяволите е възможно някакви-си махленски шмекери да Продължават да Ни объркват ?!

А Цв.Цв. вече слуша ЛЕЙДИ ГАГА и лимитът му за концерти е изчерпан за доста време напред.

Мутра и Джаз...

То и Капон (имаме една политичка :) от същата рода) , и Лански са мутри. Ама и те са от "нашите ". Дето си връзват червени кончета. А както на всеуслушание е заявил Труман : "Знаме , че Трухильо е негодник, но е НАШ негодник".

13:29 Ако не беше толкова сериозно, как да ти отговоря конкретно? Мащабът е много по-голям, от това което имаш в предвид. ТИ САМИЯТ СИ ЕДНА ВСЕЛЕНА, а останалите ... са богове в нея.

Доколкото знам ББ не е фен на джаза или друга смислена музика. Той е фен на Ивана, Драгана и сие.

хахаха тиква на джаз концерт - това щеше да е достойно за световна награда за хумор. Иначе сериозно - не ми с мисли как сега продажния каун ще си даде задника на другите резани карабини (на едните вече си го даде, явно му харесва усещането), заради атентата, който беше проспан от милиционера-физкултурник по най-елементарния начин. В прав текст банкенската тиква ще бъде купена, но по еврейски - за без пари.

Борисов пак слънчаса! След изцепките да прави съвместно правителствено заседание с Турция и конференция на сирийската опозиция в София, последва кървав атентат!!! Кому е нужно да се буташ мвжду шамарите с нова изцепка в Тел Авив?!!! Остава следващата му идея да е в Прищина!!! Очевадно е, че пак се докарва на отвъдокеанските си господари, но май е забравил, че почти 2 месеца след атентата в Бургас, атентаторите още не са разкрити и недай боже аверите им да се излежават на бургаския плаж!!! И въпреки, че от тогава - 18 юли, както ноходчиво писа известен бг-журналист, се озърта като каратист на стрелбище!!!

Друже, преди да сипеш квалификации, шъ тъ замолъ най-напреде да ми отговориш на въпроса - знаеш ли кой е всъщност Йехова(ака Яхве), богът на евреите, и какво означава името му? Ако се провалиш на този въпрос, по-нататък ще е безмислено да продължаваме с темата за евреите...

Да, знам Кой е Яхве. Но едва ли е точно тук мястото да обяснявам, изисква много писане, формата на форума не го позволява. По-скоро аз бих задал въпрос- според теб, има ли Бог изобщо? Ако да, тогава би трябвало да изясним дали Той е Яхве, или не.

Яхве-Йехова ("Аз съм") има. Той е зъл, отмъстителен, алчен ... като евреин - ЧОВЕКОНЕНАВИСТЕН с една дума. Тъй като "тогава би трябвало да изясним дали Той съществува", нека да си отговорим и на въпроса за понятието "богоизбран народ". "Каквото Куко, такова и Пипе." "Каквото повикало, това се е и обадило." И с Бог е същото. Ако си Го признал за свой Любещ Баща ... радваш се на блага бащинска любов и богат духовен и материален живот. Ако си атеист, боледуваш, мизерстваш /богатееш/. /Като Константин Шушулов, примерно./

относно Стария завет - аз предпочитам концепцията на Зекария Сичин. То и без това си личи , че писанието е компилация. А в метафизичен план - да има Замисъл . И за константите , на които се крепи Вселената, и за матриците за материалните проявления. И т.н. И в контекста на Сичин намирам отговор на въпроса как се осъществява хилядолетна приемственост - "Боговете " продължават да присъстват на Земята. Това може да е отговор и на загадката - защо няма злато във форт Нокс и на много други :)

Ето ви пример за поговорката, че ена лъжа повторена 100 пъти става истина... кво сте се заровили в тея безумни книги и библията и корана и кабала и стария завет са адски демоде книжлета писани от някви суеверни и неуки хорица... ма моля ви се освесте се и не ми казвайте че вярвате че света е създаден от старец в бяла роба :))))

Безкрило, антропоморфно мислене , Ченгеле. В писанията , които споменаваш има стаена огромна сила - всичко е енергия и трептене на вълни. Но тези писания специално са малко срещу собствените ни хуманидни интереси :) Май е време за еманципация :)

взрив, атентат, убити евреи, Борисов заседава в Израел. Дали ще разберем какви разговори са се водили? Кой какво е казал, отговорил, поискал, отказал.....

Плачи,народе,м-р председателят ти е невинен!...Макар, че на доста географски дължини и ширини сега ще има луд смях и подигравки!А някъде ще започнат да гледат на кръв...Изобщо ,какво си направим ние ,никой друг не може да ни го направи... Абе,защо не си направим и ние една Стена на плача...поне да има къде да плачем,като не можем друго...

Има си "стена на плача"... на Хим. факултет, там реват неприетите в СУ :))) Де да бях ревал тогава, ма не би! Та сега нЕма как да осъзная що ма управляват ядящите филии с мас рабфак-офци ;)

Не се коси, има и други като тебе. Но нали знаеш, всяко нещо си има прекрасно многообещаващо начало и ужасен/щастлив край. Зависи само от гледната точка и постигнатите реални резултати.

ББ беше "забранил" кафето в МС за да се намалят разходите а се вижда че разрешава концерти и разходки.. Явно е на принципа "кон за кокошка"с парите на държавата..

Отиват на "правителствено заседание" от вечерта след като могат да го направят на сутринта...Значи към разходката им трябва да им плащаме нощувки, концерти, командировки за 2 дни????и всякакви екстри за разнообразяване на престоя им в Израел...Ако това не е лицемерие и наглост когато ежечастно ни продънват ушите как няма пари за елементарни неща. сдраве му кажи и "сполай боже да си отидат по бързо" от държавната ясла

Изумително е колко невежество и чак суеверие цари из този форум, а и явно не само в него. Изобщо си нямате понятие нито от евреите, нито от Библията. Нито пък разбирате какво значи "богоизбрани", или "гоим", и т.н. И понеже също като хората от древността и средновековието са си обяснявали природните бедствия и неволите си със зли сили и демони, така и вие сега търсите причините в евреите, само защото техния начин на живот и мислене са меко казано неразбираеми за вас!

Държавата Израел заслужава възхищение, дори затова, че оцелява, обградена от врагове, дори затова, че е създадена едва през 20 век, въпреки че е един от най-древните народи на тази земя. Не вярвам някой да може да си представи какво значи да си купуваш жилище с бомбоубежище... не и по нашите географски страни, не и днес... Но държавата България заслужава гаврата с нея, след като цяло правителство се изнася на посещение в друга държава! Сигурна съм, че Израел се залива от смях (е, дипломатично и задкулисно, разбира се), но хора, които освен Congratulations на чужд език не разбират, не могат да го осъзнаят :)

Техният начин на живот и мислене, били меко казано неразбираеми за нас?! Като започнем с камъните, дето са написани 10-те божи заповеди, обосноваващи статутът им на робовладелци и моралът на мъжете-жените им, та стигнем до днешната "глобализация", не бил разбираем?! Море, ако Господ даваше рога на "бодлива" крава..., ама накрая на Света на парите и това може ще стане. За да се развърже "Гордиевият възел"-змийското кълбо, само мечът Ескалибур, в подходяща ръка, може да го разсече.

Ами неразбираем е. Защо са били дадени 10-те заповеди, как са били изпълнявани във времето, защо днес има глобализация, вие само виждате външния ефект, но не разбирате защо е всичко това, откъде идва. Вие наистина ли мислите, че ако не съществуваха евреите, света би бил едно прекрасно райско място? И че злото идва от тях, а ние всички останали сме невинни агънца? Така ли е било в древна Америка, или Полинезия примерно, преди досега им с нас "покварените от евреите европейци"?

За изписаното Ви вчера в 16.52ч и днес, да ви припомня: 1.Израел,независимо съвета на САЩ,пръв нападна Египет,Йордания и Сирия/превзе Голандските хълмове/и използва това,за диктат при подписването на Споразумението за мир през 79 г. 2. Хитрите,коварни юдеи диктуват и в САЩ.Коя държава предоставя правото на печат на парите й от частно д-во Ротшлшдови-"Федерал-резерв"?Защо бе убит Кенеди, след решението му да го премахне,отпечатвайки първите 5 и 20 доларови банкноти с печата на САЩ.Кой диктува Световния ред?Думите:"Дайте ми правото да печатам парите на една страна - не ме интересува политиката й - чий са?

Аз не твърдя, че евреите са по-праведни от нас. Нито обаче и че са по-грешни от нас. Нито пък че всички евреи са еднакви. Което може да се каже и за всеки друг народ по Земята. Единствената разлика е, че явно евреите са по-мъдри, по-умни от останалите, и за разлика от тях те имат ясна цел, знаят откъде са дошли и накъде отиват. Не мисли, че ако някой представител от друг народ има такава мъдрост, не би постъпвал по същия начин като евреите.

От евреите може и да си нямаме понятие , защото са антикварна рядкост , но от юдеизирани хазари си имаме . Викат им още ашкензита , за да се отличават от сефарадите. Не че сефарадите не са мелези безподобни. Целият свят пъшка под ционистко иго. Хайде със здраве да си харчиш сребърниците !

Да беше чалгийка, да остане... ама те джаз ?!?! Камери да има, някоя дашна журналистка, а те джаз !?!?!

сте нещо много тънкообидни бе. Защо толкова ви боли, когато ви кажат че сте конюктурни и манипулативни?

на статията е показно за културата на Министър-председателя ни и неговия заместник. То това да не е бил концерт на Ивана или Веселин Маринов?

Ясно и недвусмислено! васалната клетва следва да се препотвърждава периодично ! А като добавим , че и от двете страни на масата преобладават юдеизирани хазари - положението ми напомня за едногодишното царуване на Чака, наложен ни от Златната орда за цар на Втората Дунавска България. Краят му е емблематичен - осолената му глава и изпратена на Ногай. Пази Боже от скакалци и от петоколонници! На народа Български поне ще му се изясни на кой господар се кланят неговите слуги (министри).

Бойко е монолингвист и гражданин на света. Важното за него е да му се възхищават и да го потупват по мускулите. 1-2 дузпички и е щастлив.

Израел е достойна за уважение държава- десетилетия се бори за оцеляване в борба с арабите, които искат единствено унищожаването й и с природата. И успяват!Дано нашите хора да възприемат нещо от тях- поне отговорността на управниците им пред израелският народ и безкомпромисността при данни за некомпетентност.За предателство- да не коментираме!

Гошко, мамин :) Израел е въплъщение на талмудизма и ционизма. Терор , расизъм и човеконенавистничество. Евреите , тоест юдеите със семитски корени, също са онеправдани в Израел. Бидейки нищожно малцинство.

а ти, мани че не си фрий, ама и thinker не си дори :) Хайде със здраве!

толкова си ерудиран че ми се плаче. не е лошо да напишеш книга за онеправданите евреи в израел

Кво оцеляват бе тъпи те са на гости там ако не ти е известно...

Съгласно Устройствения правилник на Министерския съвет и неговата администрация такова общо заседание на кабинетите не съществува и го няма като правно положение страната. Не е регламентирано като правна възможност такова общо заседание на кабинетите изобщо да се проведе. Спецификата на изпълнително-разпоредителната дейност, поради нейния характер и динамика, е достатъчно добре конституционно защитена с отсъствието на изчерпателен каталог от правомощия за МС и едновременно с това - с изискването цялата му дейност да бъде строго съобразена с Конституцията и законите, т. е. с конституционното изискване на законосъобразност. Министерският съвет съгласно чл. 105, ал. 1 от Конституцията като висш орган на изпълнителната власт ръководи и осъществява вътрешната и външната политика на държавата в съответствие с Конституцията и законите. Чл. 105, ал. 1 от Конституцията, изрично задължава Министерския съвет да осъществява своята дейност в рамките на Конституцията и законите на страната.

Правото е криво, когато не им изнася. както и войната е мир :) , а тероризмът - демокрация.

Защо ли, където и да отиде по света, Борисов е посрещан най-радушно, като добър и стар приятел? Така е от Токио до Вашингтон и от Москва до Катар. Поканите валят от всякъде. Независимо, дали посещава арабска, мюсулманска, християнска или протестанстка държава, на него се отдават необходимите почести и най-дружелюбно посрещане. Сега е в Израел, посрещнат на най-високо равнище ... А човек, като си спомни тъжните физиономии на Станишев и Първанов, които бяха забравени от целия свят и се чудеха каква беля да направят в София...

им върви по гайдата. А като стане непослушен и на него ще му намерят цаката. Що ли вече в България не го посрещата толкова радушно? Може би защото си останахме стабилно мизерни и съвсем затънахме. А и хората са възпитани, колкото и да е проЗ, н е му го показват.

А защо никой в чужбина не канеше Станишев и Първанов? Те по каква гайда играеха? А в РБ хората се приготвяха по места да ги замерят с камъни и да ги гонят със сопи. Все така си бяхме стабилно мизерни и съвсем затънали ... И нямаше никаква световна криза ...

Защото го налага съответният Държавен протокол. А по кой протокол министър-председател и 12 министри пътуват заедно на едно посещение... препоръчвам да се обърнеш към Банкя! Не забравяй да си носиш филия с мас или топка за футбол, за да предразположиш събеседника :)

направиха си една екскурзийка до Светите земи за сметка на данъкоплатеца. Дали след нея ще си отиде някой министър, като след Дубай?

Вали ти нещо в кухата глава... олиго май френд

бе време когато всичко бе измислено от руснак или баща му е бил руснак. сега за всико е виновен исраел или евреите. както са го казали руснаците "если в кране нет води значит випили жидъ"

Тиква-екскурзиант/или...Тиква-хаджия/.

Къде им е акъла на израелците да си имат работа с кабинет, който нищо не прави за реда и сигурността в тази държава и не им овардиха туристите в Бургас ? Аъла на милиционерите е толкова, че да дразнят и предизвикват арабите да направят атентат в България та да си идат невинни хора. Пука им на тях за обикновените хора. Ама те май това искат мутрите. Всеки народ си заслужава Бойкото.

А твоя акъл къде е? Бойко и компания продават българска земя на евреите като използват като платежно средство компенсаторки. Не виждаш ли, че се превръщаме във втора Палестина бе просто същество.

Това, че ни управляват евреи не е осъдително. Страшното когато тез 12 апостола с техния вожд Бойко бехар започват да подписват на четири очи със сънародниците си договори които са против интересите на България. Никой не може да обвини управляващите, че са изпълнили дълга си към родината си. Въпроса е коя е тяхната Родина - България или Израел? СЪВМЕСТНОТО ЗАСЕДАНИЕ НА ДВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВА ДАВА ОТГОВОР НА ТОЗИ ВЪПРОС.

На кой господ се моли тая тиква??? Той православен християнин ли е или вярва в стария завет, а може би дори в Кабала? Смешници отишли са да просят от кървавите еврейски пари!

Вързаното седем пъти на китката му червено конче е талмудиски ритуал, който се изпълнява и и от кметицата Фандъкова. Хората са скарани с православието, и възприемат теб и мен като гои. Ако не знаеш какво е гой прочети Вторазаконието на Мойсей. От тази по расова доктрина аз не съм чел. В този смисъл Моята борба на Хитлер бледнее пред написаното в тази глава от Библията. Наистина ли те (евреите) са богоизбрани , а ние агнетата които ще бъдем пренесени като жертва пред олтара на "техния" бог?

Изумително е колко невежество и чак суеверие цари из този форум, а и явно не само в него. Изобщо си нямате понятие нито от евреите, нито от Библията. Нито пък разбирате какво значи "богоизбрани", или "гоим", и т.н. И понеже също като хората от древността и средновековието са си обяснявали природните бедствия и неволите си със зли сили и демони, така и вие сега търсите причините в евреите, само защото техния начин на живот и мислене са меко казано неразбираеми за вас!

Горко ни - ставаме център на атентати. То пък и цялото правителство там! Ужас и безумие!

След като Бойко Бехар и колегата му подпишат "на четири очи" СЕКРЕТНИТЕ договори се превръщаме във втората Палестина!! Тва е завършека на плана Ран -ЪТ. Остават 5 мил. българи които ще са слугинажен персонал на идващото тук богоизбрано племе. С твоя начин на мислене който не се различава от този на останалите българи не забелязваме, че ЗЕМЯТА НИ ВЕЧЕ НЕ Е БЪЛГАРСКА !!

Нека ходят, нека се учат ! При нашите проблеми с гърци и турци, със сърби и македонсци, дето са ни клали и ослепявали, дето ни отнемат земите и историята, дето ядат свинско като разпрани (Шумадия), Богоизбраните евреи могат да помогнат с нещо на Великите българи ?!

ПРЕВЪРНАХА НИ В ХАЗАРСКИ КАГАНАТ Разбира се, че малоумници като теб дори не забелязват, че министрите ни са руски ешкинази, че Бойко Бехар подписва на четири очи тайни договори за предаване на земята ни на твоите богоизбрани люде. Вероятно ти е по удобно да си роб на евреен отколкото свободен българин.

ти ли ма бутна, или сам си паднах ?! Прибери тоя дървен нож, от театро не разбираш ! Д.

Ivo

голямата издънка на гербл

Не мога да си обясня зящо коментарите рязко свършват около 17:00 часа? Всички идиоти по това време са на работа и от служебните си компютри бълват какви ли не простотии! Трябва да им се забрани достъп до сайтове които не са свързани с изпълнението на служебните им задължения!

Преди или след 17 часа ще се изразява мнението на хората е все едно. От това на твоя фюрер няма да му стане по весело. Хората ненавиждат този мерзавец. Това е истината

Ами то не си заслужава да си губи човек личното време след работа с управляващите...И ние като тях използваме "пълноценно" държавната пара..

МНОГО ПРОСТО.Гледаме от елита на нацията-Любимите депутати и министри.Както те си уплътняват работното време,така и ние.

и аз така мисля- но и мисля защо- и си отговарям на въпроса.. всеизвестна таина е , че тиквата има доста сериозни бизнесконтакти с близкия изток..- амфетамини за хероин...- и това го знаят не само американци и по любознателните българи - а според мене и господата от мосад.. така , че явно - наближава края на този източник на милиони- но маи тиквата има да се издължава още на ония дето го докараха на власт- така , че.. смятаи- пак отнякъде ще дере народни кожи - да си пълни джоба , партиината каса , и да си връща на мафията...-и всичко ще е пак от народа с някои нов налог , такса , данък .. нова цена на нещо и т. нат. ..

antani

защо не се отбие и при българските строители в израел които излъгаха с бюрото по труда!!!!!!!!!! еврейте ни взеха тук за да подбием цените на китайците!!!!!!!! до там стигнахме вече!!!!!!!

ХХ

Защо трябва да ходиш да се унижаваш да ти нареждат. "Хизбула стои зад атентата в Бургас". Това ще е първото което ще изрекът като се завърнат.

rado_7_6@

Абсолютно, за да има сигурност трябва да даваме невъзвръщаеми заеми на джамахирии и да взривяваме църкви. Way to go!

Ха, че те мошетата не са по-различни от циглетата бе Шимоне! Сеш ли се - гои=гяури - видиш ли прилика в това как ни нарича тая измет?