Ердоган нарече Израел ”терористична държава”

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган втвърди тона около решението на САЩ да признаят Ерусалим за столица на Израел, като нарече Израел "терористична държава"

Обратно в новината

Коментари - Ердоган нарече Израел ”терористична държава” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички народи са злобни, когато са на война. Тези са войници и са длъжни да правят това. Но за да се стигне до там, че да има толкова много настървени евреи, доведе голямото преселение, наречено от тях "аяла". Насърчено е от англия, когато премиер е бил Балфур /1902г.-1905г./, а след това министър на външните работи /1916г.-1919г./, подпомогнато с декларация съставена и написана в основната си част от Ротшилд.

Краваристан и насраел, две страни на една монета, докато тези помиярски държави съществуват, светът ще се раздира от конфлилти!

Hе е ли прав , израел е незаконно основана държава , това се знае от целият свят , единствено турският лидер успя да го каже директно, браво .

отивай си го цуни от зад твоя лидер и не ръси тук глупости, защото когато евреите са имали държава и ерусалим е бил столица на тази държава турчолята не само не са имали държава, а нещо повече още не били слезли от дърветата.

Озарен или наебан га-йо ,няма разлика и двете са балкански ла-на.

според кой закон е незаконна?

най-големия антикомунист , фашист , терорист и капиталист е този цървул Ердоган

Навсякъде управляват евреи и превръщат света в безвкусно място, където се разхождат безчет мелезчета без никаква национална памет и гордост. Горко и на тези нашенци, които най-безсрамно предават корена си и се смесват с чужденци. Те са предатели на народа си, а не герои, както се опитва да ги същата пропаганда.

евалла на моят президент-ердоğан.

Кой го казва..

И Турция е терористична държава, от стотици години поне ! А самият Ердоган е евреин (по майчина линия). Крадецът вика "Дръжте крадеца" !

израелците нямат достойнство и чакат да им го докарат отвъд океана....

Израел окупират и плячкосват не без съдействието на големите "демократи" и човеколюбци на съвремието ни. Ако Израел не са подкрепяни с всички сили и средства, не биха могли и ден да се задържат на тези територии. Те са като цирей, като ракова клетка и този цирей се поддържа съвсем умишлено там. Там е работата, че тези израелци са маша на една кръвождана машина и тично те ще платят най-високата цена на края.

като евреите толкова ти пречат вземи се разправи с тях, вместо да си губиш времето да пишеш в дира... ;)

На Ердоган майка му е грузинска еврейка,така че да не играе този театър...

Добре де, последно северна Корея или Израел е терористична държава или може би и двете? Кой да слушаме Бени Хил или Ерголям?

Бени Хил каза че сееверна Корея изпраща терористи в Афганистан и Сирия и ги подкрепя с оръжие. Аз не му вервам и смятам че точно Бени Хил ги създаде.

Да си политик особено в днешното съвремие означава да си лицемер.Ердоган е от същия тип брашно.Преди време беше ходил в Израел на посещение само дето за малко не посети ......Стената!Човечеството се намира почти в стадий на замръзване благодарение на такива хора като този.Въобще 21 век е свидетел на такива политици от които освен да ти настръхне косата и да си омерзен друго чувство едва ли би ти дошло.В тях е заслугата за отвратителния свят в който живеем.Отвратителни хора създават отвратителен свят.

я американците подкрепяли и финансирали терористи

супер е заянас, ние да работиме разделяи и владеи и гювеч от всякаде момчета

"Израел е терористична държава" каза мракобесния султан на неоотоманската държава.

Евреите преди няколко години превзеха на абордаж един турски кораб,който се опита да пробие блокадата по море и да достави оръжия на палестинците и по точно на хамаз,които определено не са терористи;) Ердоганчо и тогава плямпаше много ама не събра кураж да скочи на Израел защото знае какви ще са последствията. Сега като акат с путин в едни гащи си мисли че е по голям бабаит ама може да отнесе еврейските томахавки въпреки че си купи руските с-400.

Какво оръжие те прихваща,корабът беше натоварен с неща от първа необходимост за палестинците ,да убиха десетина турчина ,но след това платиха по 2 милиона кръвнина на човек

Люлката на най-терористичната религия - Мюсюлманството нарича терористи люлката на християнството. А всички путлеристчета от форума сложили кръстовете на вратовете си, но са коленичели в посока Мека и плюят та плюят по дома на Христос.

като гледам еничарите не спят и набиват минуси.

Доколко християнската религия е по-хуманна и по-толерантна от мюсюлманска, а и въобще от която ѝ да е друга, може да се съди по музейните експонати за вагинална и анална инквизиция в средновековна крепост Хоензалцбург. Те са и една "красива", визуална илюстрация на прекрасната "Малка нощна музика". Обобщено може да се каже, че религията и нейните атрибути в 21 век имат място единствено и само като музеен реквизит в исторически план, а също и в лечебните заведения в качеството си на ментална медицина (medicina mentis или медицина на ума), доколкото соматичната при безнадеждните случаи е несъвършена, безпомощна и безполезна. Последното твърдение е следствие от великата мисъл на Владимир Илич Улянов, че: "Религията е опиум за Народа", а когато един народ има нужда от опиат или наркотик, то той или е неизлечимо болен, или е на смъртно легло. Мозъчните клетки на народа умират! Потвърждение е фактът, че нацията намалява с 10,1ppm/h, тоест 9 човека на час, 216 души за денонощие, 864 - за седмица, 47520 за година! "Върви, народе изродени, към светла бъднина върви!"

+1

stan_posta@

Религията пък какво общо има с това, че нацията ни се топи ?

абе ако може да се вярва на историите от кръстоносните походи, мюсюлманите има защо да се страхуват от християните. Въпроса е каква е тая ненанивист към братовчедите им - евреи... все са семитски племена.

Ердоган избива много повече кюрди в Турция, отколкото Израел - араби. Тръмп видя, че в Далечния Изток не може да направи нищо на Северна Корея и реши да вдигне шум в Близкия Изток.

Тръмпи много дръпна с простотиите, откъсна се далеч напред както се казва и ето на - Ердоганя бърза да навакса. Не че харесвам Израел и евреите, напротив- считам ги за га д0 ве, но терористи не са. Терористите са от една друга държава от близкия изток, Бокича и Ко им ходиха на посещение скоро.

По-големи терористи от българите няма! Преди 140 години отвлякоха цял кораб! 90 години по-късно му направиха копие, за да се хвалят с тази работа - "и Радецки гордо плува по златнѝ вълни". Разбира се тероризмът българите е малко своеобразен. Той се ограничава до сеира, джумбуша, дебелашките шеги и майтапа. Нищо по-весело от това, минавайки мимоходом покрай коленичил пред дефектирала машина австрийски инженер, който е извикан спешно, за да я поправи, да натикаш палеца си в ...задника му! Или да оставиш бирника да пренощува в каруцата ти насред блатото..., или да палнеш плевнико на кмето! "Темно, брате, темно, ете, като в катраница, нито месечинка свети, ни ясна звездица! Куче лае у полето, та си глава кине ергени ли мома краднат, или некой гине? Та нема ли кой да палне плевнико на кмето да разпусне това пусто темнило проклето!" Те затова нито един софийски кмет няма плевник! И бившият в Банкя няма!

присмял се харбел на щарбел...

Хаим Вайцман (бъдещият първи президент на Израел) заявява:"...най-ценната част на еврейската нация вече е в Палестина и тези ,които живеят извън нея не са толкова важни...".Гриинбаум допълва:"Една крава в Палестина струва повече от всички евреи в Европа!"

Хазарските юдеи, а не истинските евреи.

Ердоган е прав този път. ислямска държава вече е на заден план за хАмериканците, около палестинците не се говореше много. и Тръмп реши да разрови кошера. трябва да си продава оръжието.

Къде е младежа със завързаните очи? Не виждам никой да е арестуван на това клипче! Къде са родителите на тоя келеш да му кажат да не хвърля камъни и да му дърпат ушите?

Снимката е друга ,там се вижда как десетина еврейски войника ,отвеждат дете с вързани очи и ръце,по нея се изказва Ердоган

Колкото и да не ми се ще, не мога да не призная, че турчина е прав! Израел и САЩ са терористични държави!

Стига повтаряй тази опорна точка, ами си лягай, утре трябва да ставаш рано и да заработваш. Плюенето по САЩ и ИЗраел няма да те извади от мизерията, в която се давят промитите мозъци. Удивлявам ви се на простотията!

аъъъ , ще рече ,злобарка гадна евреика

До всички, които защитават палестинците. .Що не ревете за кюрдите... Ааа сетих се защото те са угнетени от други мюсулмански държави - същите държави, които сега плачат за нарушените права на палестинците. Ето това лицемерие дразни мислещите хора....

Защото са нещастни мизерници, оскотяли, очукани от съдбата, без никаква надежда и не виждат причината за мизерията си в собствената си нищожност, а търсят външен, враг, както са им промивали мозъците - и го намират в евреите. Много е лесно да озвериш и насъскаш една оскотяла глутница, нямаща какво да губи, срещу по-успешни и нормални хора. Да не забравяме, че тези булгаристанци изпитват дълбока завист и омраза. Виж им държавата, отношенията, те се самоизяждат. Разбира се, че ще славославят Ердоган, разбира се, че няма да кажат и дума за кюрдите. Ердоган е пръв приятел на духовния им водач Путин, а те заради Путин са способни да изгонят децата си в чужбина. Те са готови да умрат за Путин, защото няма за какво да живеят! Същите мизерници, които сега защитават пламенно арабски ислямистки терористи, плюят срещу мюсюлманските бежанци в другите статити. Еми как да имаш доверие на такива злобни, безмозъчни същества. За сведение -аз съ, българин, но се задушавам от булгаростанската простотия и нихилизъм. 500 години турско робство и 50 комунистически не ви стихнахаа. Робите бягат от свободата като подивели.

Среди богатейших бизнесменов России выделились три группы этносов: "большая тройка" - россияне (89 человек), евреи (42) и украинцы (24). или на модератора не му изнася, но му харесват псувните на путлераците?!?

Дерибея вика на дерибеите .... Смеххххх

Що да не си спретнат една война Израел - Турция... ако могат да се занулят взаимно, що народ ще се зарадва ...

Как един дрогиран червенокос изрод може да бутне една държава, която по пътя на двустранния компромис и взаимната толерантност живееше безметежно в продължение на 30 години, броено от провалените попълзновения на евреите в долината... Жалко, жалко и тъжно! Преди 4 месеца бях там - в Ерусалим, в Талпиот и Бака - там, където сега е разбунен кошер. А тогава беше красиво място, със спокойни, усмихнати хора - евреи и араби заедно, на които им беше достатъчно, че си помагат взаимно и оцеляват. А най-хубавото бяха сутрешните джогинги, в които всички бяха приятели - все едно дали такива или онакива.. Вхотела в Бака целият персонал беше от млади араби, на които им бяха безкрайно интересни разказите за страната, която до този момент свързваха само с бяло сирене и кисело мляко, а за евреите бяха интересни разказите за християнските традиции и за това как с се сплели с езичеството. Животът в онзи подреден град беше приятен, лек и весел. И после дойде Антихристът от Уошингтън, който събори всичко това незнайно поради какви си негови причини. Е, как човек да не му тегли една майна?

Реално няма никакво значение какво казва този или онзи, до момента, в който политиците на съответната държава не подкрепят мнението му. А политиците в Израел бяха предложили отдавна земя в Йерусалим за посолство на САЩ за период от 100 години срещу наем долар на година. И това не е от вчера. Така, че не хората, не обикновения евреин или палестинец правят това, което се случва, а жадните им за кръв и власт водачи. До кога и до къде ще доведе това не знам, само знам, че не е правилно. Йерусалим е на всички, нито само на евреи, нито само на християни, нито на мюсюлмани. Империи изгряват и залязват, и този период ще мине, но да обвиняваш бай Дончо от съседната махала, че симпатизира на крадеца, който ти е обрал градината за всички беди, а да не виниш самия крадец е, меко казано, нерационално!

Пишеш наивно-глуповати измислици. Какво ти е виновен Тръмп? Решението е на американския конгрес, от 95-а година. Защо не виеш по същия начин срещу евреите дето са си преместили столицата в Йерусалим?

Ердоганчо... може да не ти пуснем газ през държавата. Не ми обиждай роднините.

Християнската държава Израел била терористична, а мюсулманската Турция не била. И путлеристите повтарят тази мантра като папагали, а каПутин строи джамии в Москва и се кланя в посока Мека, забравил (или искаш да забрави) потеклото си и майка си - Шаломова.

Нещо си в грешка Путин и Ердоган са съюзници за момента.

е аз какво казах бе? Путин забрави РОД (славянския), религия (идваща от Израел), азбука (идваща от България) и се впусна в покоите на Ердоган и мюсюлманството. Вече в Русия има повече мюсюлмани отколкото в Сирия и това не е шега !!!! От както Путин е на власт от 8 млн вече са над 20. Т.е. всеки 7ми.

"Християнската държава Израел" ... тази част от изречението ме накара да се усмихна леко. Лошото е, че мир в региона не е на хоризонта, а всеки рано или късно плаща за греховете си. А греховете на нашите предци ги плащат нашите внуци, или поне така най-често се случва. Така е ставало преди, така ще стане и тук. Лошото е, че гинат и ще продължават да загиват невинни заради нечий егоизъм и неутолима жажда за власт. Човекът се е появил преди около 55 хиляди години, и биологичната еволюция няма как да надбяга технологичната. Там е и проблемът!

Израел е юдейска, а не християнска държава, Боже колко безпросветен народ има!

ХРИСТос - ХРИСТИянство !!!! НАЗАРЕТ - ИЗРАЕЛ !!!! аре стига сте се плюнчили ли бе мюсулманчета. Не знаете кой е Христос ли???

Какво е казал Ердоган, май чуваме по-често отколкото който и да е друг . . . . ?! А, не пише да е платена реклама . . . . . . .

на държавата Турция че може да казва каквото си мисли

Ама тя държавата Турция не мисли, както и нейните фенове като теб.

На днешния ден преди 140 години, България си връща Плевен, а Осман паша се предава. А няколко месеца по-късно "болният човек на Европа" се разпада напълно и се превръща в колония на Великите сили. А България тръгва по пътя на единението си, геройски защитено и в Балканската война. Толкова за колониите и за това, кой на кого...!

Когато едно подобно изказване идва от управляващия най-кървавата изродска дивашка исторически държава в Европа, донесла стотици милиони жертви на европейските народи, е нищо повече от наглост и лицемерие. Ердоган е достатъчно луд и това всички вече го знаят, но ще свърши вероятно като Кадафи или Садам.

Ние, русснаците, подкрепяме това изявение. Откакто нашите двама президенти - Путин и Ердоган се целуват по устите, каквото каже единият е закон за народа, чийто диктатор е другият. В знак на братство ще им дадем безлатен лиценз за производство на Боярищник.

прав е, но не мисля, че има моралното право да изказва такова мнение.

имайте поне малко съчуствие към окупираните палестинци ,защото и ние сме в тяхното положение ,дори по -лошо !тук се води тихата ционистка война срещу бг етнос повече от 100 години !а еврейката сара е имала само пъклени планове чрез женитбата си с предателя иван александър !нали ,УЖ им е забранено на евреите да се женят за друговерци !?!!

Що не проявиш съчувствие към кюрдите... Ааа сетих се защото те са угнетени от други мюсулмански държави - същите държави, които сега плачат за нарушените права на палестинците. Ето това лицемерие дразни мислещите хора....

праф е феса

Да продължава в същия дух, евреите си знаят работата- не че ги обичам много, но Ердоган ми е супер омразен, а и честно казано Израел е единствената що годе светска държава по тия географски ширини

А Египет, а Ливан, знаеш ли че сравнително светски бяха и Либия и Ирак?

това ми звучи малко като приказката "крадеца вика: дръжте крадеца!"