Израел нанесе въздушни удари срещу Сирия

Израелски самолети нанесоха тази нощ близо до летището в Дамаск въздушни удари по склад за оръжие на ливанското шиитско движение Хизбула.

Обратно в новината

Коментари - Израел нанесе въздушни удари срещу Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво стана с С400 и С300?? Пак осиране от руснаците.

Насраел си проси боя!

То на тази Сирия кой ли не ѝ се изсра отгоре?

Щом доказани терористични организации (ислямски)- Хизбула, Хамас, Ал-Кайда, Ислямска държава развиват противодържавна дейност на нечия чужда територия трябва да бъдат системно и методично ликвидирани. Това е и стратегията на руското военно командване. Така, че Израел и Русия са в синхрон засега...

до кога евреите ще бомбамдират целия свят?

Докато някой като Ким не го стегне бастуна, и както са се събрали повечкото от тях на едно място (в палестинската заграбена територия израел), ще ги превърне в облачета пухкав дим...

А прехвалениет зенитни комплекси, май за нищо не стават...

Бунаците които хвалят въздушните стаки на евреите не споменават че тези удари се осъществяват от чужда територия и самолетите им не навлизат в сирийското възд пространство. Освен това руснаците не искат конфликт с израел защото имат бизнес с тях и също за да не се конфронтирст със сащ. Не че не могат да им свалят самолетите както наивниците намекват :)

Сирия и Израел са в състояние на война от 1973 Сирия нападна Израел и беше бита като маче у дирек

Някой да осъди действията им например в ООН в резолюция?

юдеите се подиграват с мужиците! за пореден път!

Бой по кравари, юди, турки и цялата гнусна сволоч !

Сиа кък да ви река... Ударът е по цели на сирийска територия, но не е срещу Сирия. Разликата е огромна.

да, ама хизбула, трепе джихадисти и юдеи. Тя не е релиозно радикализирана. Нейната доктрина е несависима палестинска държава.

ами то си има независима палестинска държава бе! от1988г. а определените за палестина територии са заграбени от юрдания, сирия и египет още през 1948г.

До дежурния редактор на ДИР-а: Моля да архивирате новината и коментарите към нея. Тя е пример за фейкови статии, целящи дискредитиране на суверенната държава Сирия и въоръжените и сили. Много интересно е и кой какви тролско-протестърски бисери е сътворил. Думата ми е за хибридни намеси. Същия случай е и статията за "инцидента" с щурмовия вертолет на руските ВВС - дали ще публикуват опровержение, интересно.

Време е сирийското ПВО да се стегне, и да брули всичко, що няма разрешение за летене над страната им. Влиза дрон откъм Израел, бам, и го събират на трески!

Новината е непълна ОТНОВО. Действително е имало нападение и то е извършено с израелски дрон. Дронът след това е свален от сирийската ПВО. В нета има и видео.

Израел напада сирийската армия? Ако е вярно, че врагът на моя враг е мой приятел, то тогава излиза, че Израел и ИДИЛ са приятели!? Всъщност ИДИЛ са араби, но се бият с други араби, против Израел не съм ги чувал да говорят, а това е основно занимание на арабите. Има нещо гнило в тази работа.

И много трол, много протестър, много тъпи коментари и опити да се дискредитира един ЗРК. Ама по-тъпите от двуцветен тъпир писачи хич не се сещат, че израелските самолети не нарушават въздушното пространство на Сирия, а стрелят или от собственото, или от това на Ливан. Израелците не са прости и откакто им отнема дрон и Ф15 в района на Кунейтра миналата година, самолети над Сирия вече не, щото вече сирийците стрелят. Само дронове, да насочват и документират попаденията, ама още един не се прибра...

Не вярвам на очите си. Ама това вярно ли е? Да не е някоя фейк-новина?

Изглежда чифут.ският дрон е свален с ракета Бук. Има инфо за желаещите сорисоиди в нета.

Защо евреите не обстрелват ИДИЛ ?

Евреите и по точно МОСАД са създали ИДИЛ. Главатарят на ИДИЛ, Ал Багдади, е агент на МОСАД с висок ранг. ИДИЛ са сунити, а Хизбула са шиити. Шиитите са мюсюлмани, които не са радикализирани като сунитите !!! Ето защо Израел е против шиитите !

Сигурно е така и сега се самоизбиват. Русия пак победи.

Евреите и по точно МОСАД са създали ИДИЛ. Главатарят на ИДИЛ, Ал Багдади, е агент на МОСАД с висок ранг. ИДИЛ са сунити, а Хизбула са шиити. Шиитите са мюсюлмани, които не са радикализирани като сунитите !!! Ето защо Израел е против шиитите !

Тука един форумец написа по-долу: А защо чифу.тите не обстрелват ИДИЛ ? ЗАЩО ......

Излезе информация, че сирийците са отговорили на атаката със зенитен комплекс БУК-М2. Изгледах клип, на който е заснето изстрелването и там се чува, че това е" втора ракета". Има непотвърдена информация, че е свален израелски безпилотник.

И 20 ракети няма да им стигнат на твойте хота. Това да не са ти граждански самолети.

Такава информация има качена в Нет-а, нея чета.Това пуска Дамаск. Израел не коментира случая, има медийна забрана за военни нови, които касаят националната сигурност

С какво право чиф.утите атакуват по въздух Сирия ?

Като гледам възторга на слугинажа във форума, страх ме хваща. Бомбят евреите, ама не защото са толкова смели, ами защото в Белия дом седи техен човек, това не ви ли е ясно? А ако С-400 влезе в действие, ще има трета световна, това също ли не е ясно? А що не бомбеха Идил, само това ми обяснете! Не е ли защото Идил им изнася по всички параграфи? А българските чистачи на кенефи се кефят...

Отново израелските самолети правят каквото си искат в Сирия, дори и край столицата им. И отново фалшивите хартиени С-400 на ватенките , ни чули ни видели. А уж и пиле не можело да прехвръкне. Тъпи, лъжливи, ватенки. И чужди крилати ракети и самолети правят каквото си пожелаят.

Израелците пръснаха задниците на иранците и техните мекерета. За пореден път. Руските льотчици със супер-дупер бракмите си, са разбрали, че нещо става, когато са започнали взривовете. Прехвалената С-400 ли беше, 500 ли ... си е стояла в "бойна готовност", без да засече нищо на прехвалените си радари. И к'ва стана тя? Евреите за пореден път доказаха на сибирските свини и иранските говедца, че в този район от света те командват парада.

Капиталист? Ти си най-обикновен дресльо. Естествено руснаците няма да се намесят докато не видят дебелия.

Властите в Украйна обявиха, че руски дрон е паднал на територията на Донбас, съобщи Sputnik. Според тях това доказва, че руски сили участват в регионалния конфликт. Става въпрос за дрон Орлан-10. Информацията беше обявена от представители на украинските сили в Донбас. Според тях такива устройства често биват използвани в региона с разузнавателни цели. Руския представители заявиха, че моделът "Орлан" е свободно продаваем дрон, който се произвежда в големи количества. Този тип средства се използват в строителството и за патрулиране в трудно достъпни райони. Според някои руски представители информацията може да бъде и провокация. Машината е катастрофирала по технически причини. Подобни модели се използват най-често в група по три.

А бе пич, това че някой са го застреляли с Калашников, означава ли че са руснаците?! Тъпо, да не кажа тъп...

ако нещо носи руско оръжие, идва от север, и не е твое ако си украинец... то много трудно е да е от ЮАР. ама троловете ви знаем, че от Латинска Америка можете да докажете, че е... както изтребителя който уж бил до МН17 по колажите на Кремъл които бързо бързо прибраха от мрежата :)))

......с300, с200 с400 и мухата цеце къде сте бре тъпите мурзилки да спасите цар ирод асадски ? маи глупавите ви зенитни комплекси могат да ви пазят само от комари ако влезете в кабината и затворите с парцали фугите на прозорците

...и Се оказва че 'наш' задунайШита - Е И Баш Антисемита . Що ще я Правим, Хора - таз Мутра 'наша' (изберете думата) ?!

внимаваи какво говориш предател,завоалираните ти реплики няма да те спасят от народното негодование,винаги съм те подозирал,че си прикрита чебурашка

....Израел извърши въздушни удари срещу ПРЕДПОЛАГАЕМ склад за оръжие на Хизбула близо до летището в Дамаск......

Служебен/Протоколен текст. - мигар Очаквате АчикАчик да се Изкаже че ТаковаНещо Е де-факто В двореца-на-Башар ?!

тоя асад се надяваше на путин да го пази.... нищо нямало да прехвръкне над сирия....

бе тия евреи не знаят ли, че сирийците ги пази най-безналоговата космическоподводна ПВО ?

СтриктноПроучвателно : - а Може би ТочноТова Е начинът ЗА Нормализиране на Сирия ? (СвръхПрецизни Реални Попадения. Върху АбсолютноВсички шаралеещи.)

Хизбула били терористи а ?отуснаха им да си създадатдържава Израел а сега иска още да се разширява.Пусни ги под масата те се качии да вземат и масата.

Интересно защо т.н. "Сирийски център за наблюдение на човешките права" съобщи за израелския въздушен удар 4 часа преди самото нападение?

Това, твое твърдение е типична лъжлива новина! Как ви ги раждат кухите тикви такива, бе?!!