Шимон Перес: България е една от най-уважаваните страни в Европа

Президентът Росен Плевнелиев покани израелския си колега Шимон Перес в България за отбелязването на 70-та годишнина от спасяването на българските евреи през Втората световна война - на 10 март 2013г.

Обратно в новината

Коментари - Шимон Перес: България е една от най-уважаваните страни в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плевня, душко дребна, с кого си се борил и за какво, освен за собствения си джоб.

Наистина-Добри Слова е казал чичо-Ни Перец за Всички-Нас и Земите-Ни . Свалям му шапка ! ... Пословичната Му търпимост към маймунджулуци винаги Е създавала изненади, невинаги добри. Позволявам си да Вярвам, че за визитата на Вовката у Нас Ще Е Наистина-Твърд !

и когато те хвалят и когато те хулят става дума за пари. На мат,ряла обаче това не му се разяснява. От дописката не е ясна истинската цел на посещението. Информацията обаче скоро ще изтече.

Плевенелиев иди и виж, как хората от пустиня са направили рай за хората си, а ти и гутнаицата гербери направихте от българския рай, ад за хората дето ви избраха.

Лицемерен демагог.

да те ласкае данаец. Има едно словосъчетание "еврейска благодарност". Направи добро за да получиш ... днешната българска действителност. За "скритата реалност", малцина имат очи.

Така де, кой както мине ни уважи. И понеже сега сме заели уважителна стойка към скъпите ни евреи и хамериканци, да се включим в нападението над Сирия и Иран като пушечно месо и масовка. Докато ни навеждат, господата джурналя от дир да пуснат коментари под статията за БХК, та да се види пък ние българите колко я уважаваме тая организация!

ЛИЦЕМЕРИЕ

Когато те хвалят нашите,трябва да бягаш, че ти въртят ножа, Когато те хвалят гърците, обикновено се канят да те излъжат нещо. Когато те хвалят турците, обикновено се готвят да ти вземат търговията. Когато те хвалят евреите , обикновено ще искат нещо в замяна. Какво искат този път? Или ние май нещо ще искаме?

Е, не виждаш ли какво искат. "Това, което се случва в Сирия, кръвта, която се пролива - диктаторът унищожава своите деца, Иран - не толкова самите иранци, те са добър народ, но техните аятоласи с тази лудост да завладеят Близкия Изток, да имат ядрено оръжие, да завладеят всичко и много хора са отчаяни, посочи израелският държавен глава." Тоест да застанем заедно с тях зад убийствата в Сирия и Иран. Да мрат във фекална маса.

ИСКАТ ЗЕМЯТА НИ

Аз не знам дали ще има случаи ,в които някои от нас ще са доволни!?Когато ни критикуват или дори хулят сме недоволни,а когато ни кажат нещо хубаво,пак се мрънка!Това-мрънкането изглежда е една от най-същностните ни черти!

ето и ти си помрънка, а това дали българия е една от най-уважаваните в европа, ми не е.

По повод уважението, ще разкажа на др. Шимон един виц: в съда съпругата обяснява на съдията, че се развежда защото мъжа й не я уважава. След известни уточнения става ясно, че под липса на уважение има предвид, че не я е.. Та в контекста на вица, др. Перес, това, че сме сред най-уважаваните в Европа, дали пък не означава, че сме и сред най-...;о)

Умре циганката, дето ме хвалеше...