Коментари - Израел се зарече да елиминира "Хамас" и в Рафах на фона на глобалния призив за сдържаност | Днес.dir.bg

Израел се зарече да елиминира "Хамас" и в Рафах на фона на глобалния призив за сдържаност

Палестинците в южния град от ивицата Газа "гледат смъртта в лицето", по думите на зам.-генералния секретар на ООН. Нетаняху междувременно изтегли екипа си от прегворите за размяна на заложниците

Обратно в новината

Коментари - Израел се зарече да елиминира "Хамас" и в Рафах на фона на глобалния призив за сдържаност | Днес.dir.bg

Коментари

Против войните и насилието съм,но по някаква причина,съседите,с които Израел е ,,наказан''да живее,не им оставят друг избор!!!

Хубаво е да гледаш как хвърчат лайна ,чалми и петолъчки!

Лошо им се пише на арабелниците. С убийството на 1200 цивилни израелци по най зверски начин и вземането на 250 заложници, те дадоха моралното право на Израел да прави в Газа каквото си иска. И сега, престъпниците от Хамас държат като заложници собствения си народ. По просто казано, терористите от Хамас използват цивилните като жив щит. Единственото, което спира израелската армия от по решителни действия са тия 130 израелски заложници. Но досега израелската армия е дала над 200 загинали. И с всеки следващ загинал израелски войник, цената на живота на тия заложници спада. Хамас е пред пълен колапс. И ако Израел не се съобразяваше да има минимум цивилни жертви, отдавна да са ги унищожили. А решението е просто. Връщат на Израел живите заложници и израелската армия спира огъня. Може и да им върнат и някои затворници. При съотношение 1:3 , като беше досега, около 400 палестинци. Предават престъониците, участвали в клането от Октомври. Всичките. За да бъдат съдени като терористи. И тогава Израел разрешава на ООБ да се погрижи за цивилните. Но този път под строг израелски контрол. Щото се оказа че огромна част от помощта на ООН отива при въоръжените бандити. В пълен разрез с целите на хуманитарната помощ. Накрая се сключва споразумение за окончателно прекратяване на огъня. По клаузите на Женевската конвенция терористите се предават и биват третирани като военнопленници. Но с цялото си оръжие и целия си команден състав. Ще им бъде осигурена медицинска помощ и справедлив процес за военнопрестъпниците. И аче войната ще продължи до пълното унищожаване на Хамас. Без оглед на цивилните жертви. За парлама ще се вземат някои мерки за Ащита на цивилните, но това е прах в очите. Сами си го изпросиха арабелнишките мангали....По-здрав от, KGB

На страната на умните и цивилизованите, на страната на. Библейския народ! Точка!

Хамас се зарече да ликвидира "израел"!

с мустачките е бил прав за еврейте. Тия се оказаха ебати изродите, избиха над 30 хиляди невинни жени е дечица за има няма 6 месеца. А видеата им в тикток направо не са за гледане...кръвождни полу-човеци желаще да сеят смърт и да режат главички на 5 годишни палестичета..нямам думи. Това всичко се случва през 2024г с подкрепата на САЩ и ООН...на къде отива света!

Само с русите да не беше се закачал!

си го каза в прав текст(в интервюто с Карлсън), че не е искал война с никой, но поляците са го принудили да нападне и от там вече е нямало как да спре. Просто световният ред го е принудил да бъде "лошият" в историята...нещо като Путин в момента. след 100г ще учим, че Путин е бил диктатор убиец, който без причина е нападал суверени държави! Сещаш ли се, как се пише история...

Глупости. Както бе ясно в началото, Израел ще ви удави. Удави ви. И продължава. Няма прошка за мюсюлманската измет. Точка.

При тези обстоятелства "Палестино"-Израелския проблем може да бъде решен веднъж завинаги само ако Израел и палестинците престанат да имат обща допирна точка(по един или друг начин). Както и нито един от "миротворците" не желае крайно решение. Едните искат още една мюсюлманска държава и по-кофти съдба за Израел. Другите също не желаят истински край на конфликта-искат да го контролират. В крайна сметка цивилизования изход определено отсъства. Кое е цивилизованато ли?Малък пример... :-) Ако Израел вземе 1000 заложници,това би ли придунудило "ХАМАС" към преговори и/или размяна, разоръжаване и изтегляне извън Газа и проблемните територии? Е мисля отговорите са очевидни. Израел и Натяняху правят единствено възможното по единстено възможния начин.

Израел е изкуствено съзадена държава през 1948г на територията на Палестина от САЩ. Факт! Единственият начин Израел и Палестина да нямат допирна точка е израелската държава да се премести някъде другаде. Ама чакай малко...вече има доказателства, че елитите искат да преместят Израел на територията на сегашна Украйна, след като Русия си вземе каквото и се полага от Украйна и остане има няма 60хил.кв. километра, колкото е голям Израел (има-няма една пловдивска област)

Няма ли възможности за разбиране няма нужда и от напъване.

Всъщност, между Израел и Русия много прилики. И двете държави нахлуха в съседна за да защитят и отмъстят за избиването на техни хора, и двете държави са по силни от колкото държавите в които нахлуха, и двете имат за цел да унищожат елементи които намират за опасни, и двете са критикувани за атаките си, а и двете имат искат да постигнат целите си на всяка цена! Единствената разлика е че САЩ поддържа едните но е против другите!

не. не е единствената разлика. когато твоите са у нас без да ги искам и ги гръмна, не е като да дойда у вас и да ги гръмна докато не гледаш. "сащ" е субект, нарицателно, фалш по смисъл. самата дума е фейк-промивка, не е част от обективната реалност. невъзможно е да схванеш какво става докато се концентрираш в названията на призраци и талъсъми. но пък, има две възможности с един резултат. или си тъпо, или си тъпо и ти плащат за да сееш простотия. иначе щеше да виждаш разликите между трън и теменужка, даже и да ги броиш в някой следващ живот. можеби...

Русите всячески пазят местното население, а чифутляците искат да ги избият и разселят!

Хамас в началото на войната бяха около 17000 цигани с джапанки и калашник. В момента са около 11000. Официалните жертви на великата най-боеспособна армия в света вече са около 60000. Нещо санкции от Сащ или Еврогейците няма. Гнусотията няма граници.

Видиш ли евреин - забий му един в муцуната .. той си знае защо е.

Най--хубаво е "Хамас" да теглят ножа на останалите заложници - от тях файда нямат. И се направят на цивилни. Така или иначе евреите ще избият още поне 200 -250 000 чалми. Оцелелите деца на убити родители и родители на убити деца от мюслитата ще искат и получат еврейска кръв. Следващите десетилетия. Да бъде. После обрязаните чифути ще искат да убиват отново обрязани чалми - да бъде. Щом са идиоти. Само да не се пускат в РБ нито туристи евреи, нито бежанци мюсюлмани. Защото ще го отнесем /атентата в Бургас/. Техните богове им казват - да се избиват. Или пък паричните интереси /стар еврейски бог/.

Улична анкета: - Извинете, какво мислите за развитието на света? - Хич не върви на добре! - Защо сте такъв песимист? - Ами вижте сега, света се управлява от три нации дето се мислят за велики. Едните пият белина, другите пият одеколон, а третите гризат прилепи. Как да е оптимист човек?

НАЦИОНАЛ - ЦИОНИЗЪМ

До крак

Точно така :)

Вече 3 месеца хамазчиите мажат филии с сфинска мас.

На финалната права са,затова е този международен отглас.Израел ще приключи операцията и ще помогне на многобройните кандидат шахиди да сбъднат религиозната си мечта.

Ne sym robot

Ако на някой не му е ясно, Израел иска да превземе Газа и да изгони палестинците.

Наврени са в ъгъла Да освобождават Заложниците Да свалят оръжията И да се предават.. Иначе всичко става касапница!!!

Ей са :)

САЩ трябва да спрат да доставят оръжия на Украйна , а Русия и Украйна трябва да изпълняват споразуменията от Минск. Крайно време е двете страни да седнат на масата за преговори. Русия не може да бъде победена на бойното поле , всеки , който не вижда това , е просто сляп. Отвратително е да виждаш как украинските власти изпращат жени и деца на бойното поле , вместо да преговарят за мир. Отвратително е да виждаш как САЩ НАТО ЕС изпращат оръжия за да умират братски народи. Когато знаеш , че нямаш никакъв шанс да спечелиш една война , не трябва да воюваш и ако знаейки , че ще загубиш , все пак воюваш , това се нарича престъпление срещу собственият ти народ. Режимът на Зеленски ще трябва да отговаря за жертвите пред света , но не само Зеленски , но и всички политици от САЩ НАТО ЕС.

Държавен геноцид

Крайно време е

Как се евакуират 1 милион, е и повече души? От град на град ли ще обикалят, а израелците след тях ще изравняват всичко със земята?

трябва да бъдат изтребени до последния !

все същият е още – едно и също място, една и съща тишина. Евкалиптова гора, стар мост и стара, стара лодка, ароматът на солта над старата река

Йордан е блато с ръждив цвят. Отказах се да ходя там преди 4 години, защото бях планувал почивка в Италия. Като видях после снимките останах потресен.

Ама ония продължават да държат заложниците....

Израел след като унищожи Хамас, викам да вземе на бис да изравни със земята и пРоссия.

Да вземат да ти пръснат анала, а ?

Те са хора,които си държат на думата.

Па и хора?!

Коментари - Израел се зарече да елиминира "Хамас" и в Рафах на фона на глобалния призив за сдържаност | Днес.dir.bg

Израел се зарече да елиминира "Хамас" и в Рафах на фона на глобалния призив за сдържаност

Палестинците в южния град от ивицата Газа "гледат смъртта в лицето", по думите на зам.-генералния секретар на ООН. Нетаняху междувременно изтегли екипа си от прегворите за размяна на заложниците

Обратно в новината

Коментари - Израел се зарече да елиминира "Хамас" и в Рафах на фона на глобалния призив за сдържаност | Днес.dir.bg

Коментари

Против войните и насилието съм,но по някаква причина,съседите,с които Израел е ,,наказан''да живее,не им оставят друг избор!!!

Хубаво е да гледаш как хвърчат лайна ,чалми и петолъчки!

Лошо им се пише на арабелниците. С убийството на 1200 цивилни израелци по най зверски начин и вземането на 250 заложници, те дадоха моралното право на Израел да прави в Газа каквото си иска. И сега, престъпниците от Хамас държат като заложници собствения си народ. По просто казано, терористите от Хамас използват цивилните като жив щит. Единственото, което спира израелската армия от по решителни действия са тия 130 израелски заложници. Но досега израелската армия е дала над 200 загинали. И с всеки следващ загинал израелски войник, цената на живота на тия заложници спада. Хамас е пред пълен колапс. И ако Израел не се съобразяваше да има минимум цивилни жертви, отдавна да са ги унищожили. А решението е просто. Връщат на Израел живите заложници и израелската армия спира огъня. Може и да им върнат и някои затворници. При съотношение 1:3 , като беше досега, около 400 палестинци. Предават престъониците, участвали в клането от Октомври. Всичките. За да бъдат съдени като терористи. И тогава Израел разрешава на ООБ да се погрижи за цивилните. Но този път под строг израелски контрол. Щото се оказа че огромна част от помощта на ООН отива при въоръжените бандити. В пълен разрез с целите на хуманитарната помощ. Накрая се сключва споразумение за окончателно прекратяване на огъня. По клаузите на Женевската конвенция терористите се предават и биват третирани като военнопленници. Но с цялото си оръжие и целия си команден състав. Ще им бъде осигурена медицинска помощ и справедлив процес за военнопрестъпниците. И аче войната ще продължи до пълното унищожаване на Хамас. Без оглед на цивилните жертви. За парлама ще се вземат някои мерки за Ащита на цивилните, но това е прах в очите. Сами си го изпросиха арабелнишките мангали....По-здрав от, KGB

На страната на умните и цивилизованите, на страната на. Библейския народ! Точка!

Хамас се зарече да ликвидира "израел"!

с мустачките е бил прав за еврейте. Тия се оказаха ебати изродите, избиха над 30 хиляди невинни жени е дечица за има няма 6 месеца. А видеата им в тикток направо не са за гледане...кръвождни полу-човеци желаще да сеят смърт и да режат главички на 5 годишни палестичета..нямам думи. Това всичко се случва през 2024г с подкрепата на САЩ и ООН...на къде отива света!

Само с русите да не беше се закачал!

си го каза в прав текст(в интервюто с Карлсън), че не е искал война с никой, но поляците са го принудили да нападне и от там вече е нямало как да спре. Просто световният ред го е принудил да бъде "лошият" в историята...нещо като Путин в момента. след 100г ще учим, че Путин е бил диктатор убиец, който без причина е нападал суверени държави! Сещаш ли се, как се пише история...

Глупости. Както бе ясно в началото, Израел ще ви удави. Удави ви. И продължава. Няма прошка за мюсюлманската измет. Точка.

При тези обстоятелства "Палестино"-Израелския проблем може да бъде решен веднъж завинаги само ако Израел и палестинците престанат да имат обща допирна точка(по един или друг начин). Както и нито един от "миротворците" не желае крайно решение. Едните искат още една мюсюлманска държава и по-кофти съдба за Израел. Другите също не желаят истински край на конфликта-искат да го контролират. В крайна сметка цивилизования изход определено отсъства. Кое е цивилизованато ли?Малък пример... :-) Ако Израел вземе 1000 заложници,това би ли придунудило "ХАМАС" към преговори и/или размяна, разоръжаване и изтегляне извън Газа и проблемните територии? Е мисля отговорите са очевидни. Израел и Натяняху правят единствено възможното по единстено възможния начин.

Израел е изкуствено съзадена държава през 1948г на територията на Палестина от САЩ. Факт! Единственият начин Израел и Палестина да нямат допирна точка е израелската държава да се премести някъде другаде. Ама чакай малко...вече има доказателства, че елитите искат да преместят Израел на територията на сегашна Украйна, след като Русия си вземе каквото и се полага от Украйна и остане има няма 60хил.кв. километра, колкото е голям Израел (има-няма една пловдивска област)

Няма ли възможности за разбиране няма нужда и от напъване.

Всъщност, между Израел и Русия много прилики. И двете държави нахлуха в съседна за да защитят и отмъстят за избиването на техни хора, и двете държави са по силни от колкото държавите в които нахлуха, и двете имат за цел да унищожат елементи които намират за опасни, и двете са критикувани за атаките си, а и двете имат искат да постигнат целите си на всяка цена! Единствената разлика е че САЩ поддържа едните но е против другите!

не. не е единствената разлика. когато твоите са у нас без да ги искам и ги гръмна, не е като да дойда у вас и да ги гръмна докато не гледаш. "сащ" е субект, нарицателно, фалш по смисъл. самата дума е фейк-промивка, не е част от обективната реалност. невъзможно е да схванеш какво става докато се концентрираш в названията на призраци и талъсъми. но пък, има две възможности с един резултат. или си тъпо, или си тъпо и ти плащат за да сееш простотия. иначе щеше да виждаш разликите между трън и теменужка, даже и да ги броиш в някой следващ живот. можеби...

Русите всячески пазят местното население, а чифутляците искат да ги избият и разселят!

Хамас в началото на войната бяха около 17000 цигани с джапанки и калашник. В момента са около 11000. Официалните жертви на великата най-боеспособна армия в света вече са около 60000. Нещо санкции от Сащ или Еврогейците няма. Гнусотията няма граници.

Видиш ли евреин - забий му един в муцуната .. той си знае защо е.

Най--хубаво е "Хамас" да теглят ножа на останалите заложници - от тях файда нямат. И се направят на цивилни. Така или иначе евреите ще избият още поне 200 -250 000 чалми. Оцелелите деца на убити родители и родители на убити деца от мюслитата ще искат и получат еврейска кръв. Следващите десетилетия. Да бъде. После обрязаните чифути ще искат да убиват отново обрязани чалми - да бъде. Щом са идиоти. Само да не се пускат в РБ нито туристи евреи, нито бежанци мюсюлмани. Защото ще го отнесем /атентата в Бургас/. Техните богове им казват - да се избиват. Или пък паричните интереси /стар еврейски бог/.

Улична анкета: - Извинете, какво мислите за развитието на света? - Хич не върви на добре! - Защо сте такъв песимист? - Ами вижте сега, света се управлява от три нации дето се мислят за велики. Едните пият белина, другите пият одеколон, а третите гризат прилепи. Как да е оптимист човек?

НАЦИОНАЛ - ЦИОНИЗЪМ

До крак

Точно така :)

Вече 3 месеца хамазчиите мажат филии с сфинска мас.

На финалната права са,затова е този международен отглас.Израел ще приключи операцията и ще помогне на многобройните кандидат шахиди да сбъднат религиозната си мечта.

Ne sym robot

Ако на някой не му е ясно, Израел иска да превземе Газа и да изгони палестинците.

Наврени са в ъгъла Да освобождават Заложниците Да свалят оръжията И да се предават.. Иначе всичко става касапница!!!

Ей са :)

САЩ трябва да спрат да доставят оръжия на Украйна , а Русия и Украйна трябва да изпълняват споразуменията от Минск. Крайно време е двете страни да седнат на масата за преговори. Русия не може да бъде победена на бойното поле , всеки , който не вижда това , е просто сляп. Отвратително е да виждаш как украинските власти изпращат жени и деца на бойното поле , вместо да преговарят за мир. Отвратително е да виждаш как САЩ НАТО ЕС изпращат оръжия за да умират братски народи. Когато знаеш , че нямаш никакъв шанс да спечелиш една война , не трябва да воюваш и ако знаейки , че ще загубиш , все пак воюваш , това се нарича престъпление срещу собственият ти народ. Режимът на Зеленски ще трябва да отговаря за жертвите пред света , но не само Зеленски , но и всички политици от САЩ НАТО ЕС.

Държавен геноцид

Крайно време е

Как се евакуират 1 милион, е и повече души? От град на град ли ще обикалят, а израелците след тях ще изравняват всичко със земята?

трябва да бъдат изтребени до последния !

все същият е още – едно и също място, една и съща тишина. Евкалиптова гора, стар мост и стара, стара лодка, ароматът на солта над старата река

Йордан е блато с ръждив цвят. Отказах се да ходя там преди 4 години, защото бях планувал почивка в Италия. Като видях после снимките останах потресен.

Ама ония продължават да държат заложниците....

Израел след като унищожи Хамас, викам да вземе на бис да изравни със земята и пРоссия.

Да вземат да ти пръснат анала, а ?

Те са хора,които си държат на думата.

Па и хора?!