6 убити и стотици ранени в ”Големия поход на завръщането”

Шестима палестинци са убити и 365 са ранени при днешните сблъсъци между палестинци и израелската армия по границата между Израел и ивицата Газа

Обратно в новината

Коментари - 6 убити и стотици ранени в ”Големия поход на завръщането” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Армия от хейтъри на бг.евреите сигурно така си отбиват запаса тровяйки ни по бг.форуми. Как звучно се именуват патриоти стоил а и мустафа по памет на убития от тях в сарафово шофюр. Гнусота.

Мъчи се путин със всички сили да отклони вниманието от руските проблеми в Сирия и от международната изолация в която е попаднал,ама никой не му се възва вече.

Статията е етническа НЕТОЛЕРАНТНА предразполга кьм коджа ко4 патаклама полемика и езика на Омразта в контекста на евроатлатическите цености екзактно погледнато е антисемистка

Баси комунистическата статия, пълна с лъжи против евреите! Тъпунгери, дето нито са чели историята на конфликта, нито някога са ходили в Израел...Ако Израел спре да им дава безплатно ток, храни и медикаменти, до сега тези мързеливци да са изпукали...

Ами след като евреите са ги блокирали отвсякъде - ти какво очакваш??? Преди няколко години турски кораби опитаха да доставят храна в Газа, и до жертви се стигна заради евреите!!!

палестинците още не са се сетили да съдят израел в еспч, нито пък са се обърнали с оплакване към оон, или друго нпо, като "отворено общество".

Та как беше казано при посещението на Радев в Израел- ДА СЕ ПОУЧИМ ОТ ТЯХ. Браво бе Радев, наистина голямя поука....

Нито хазарските мигранти от средна Азия са палестинци, нито арабите-семити са палестинци. Палестина в античността е днешния регион на Струма. Филистимците (палестинците) от Библията и филистимката Далида са бели еропейци. Днес те са изклани и изтрити от родният им Стан (земя). Този процес върви на север през хилядолетията и днес е спрял на Капъкуле.

Бял ел стан - страната на белите.

Да почерпим опит от светлия пример на водещата близкоизточна демокрация, Израел, за методи за интеграция на циганите у нас.

Турция се кани за прекрояване на границата. Има много анадолски граждани, умрели от пек и кофти земя. Искат нашата плодородна, да се намажат, ако кюрдите започнат да ги колят от другата страна. Т.е. за нас плана е да сме от страната на палестинците, от лошата страна на оградата.

Човек преполага, Господ разполага.

Да да

Пълни тъпотии. Всъщност ти и да имаш такъв план е без значение, щото си никой. Турция няма да нападне ЕС.

За кучета и котки може, за свинье не може! Не гледай евреите, че пипнеш ли тъмнозелен, гледай в какво чудо ще те вкарат. Хем същите тези "правозащитници", дето плачат на чужд гроб. И ще е демократично!