Коментари - Израел приключи с обкръжаването на град Газа, Камала Харис обеща безусловна подкрепа за Тел Авив | Днес.dir.bg

Израел приключи с обкръжаването на град Газа, Камала Харис обеща безусловна подкрепа за Тел Авив

Американски дронове търсят заложници, Делегация на Световния еврейски конгрес посети Катар

Обратно в новината

Коментари - Израел приключи с обкръжаването на град Газа, Камала Харис обеща безусловна подкрепа за Тел Авив | Днес.dir.bg

Коментари

Обкръжението на Газа приключи. Холокоста на Израел срещу палестинците може да продължи още по зловещо. ЕС да даде още оръжие и политическа подкрепа за този геноцид.

2008ма им предложиха на Палестина договор за 2 държави. Палестинците уж това искаха, но не го подписаха. Сега пак уж това искат. Дали го искат - кой знае. Май единственото, което искат е да убиват цивилни, да изнасилват, да мъчат, да режат глави. И после да реват в ООН, че горките са онеправдани и че нямат държава.

Значи вицепрезидентът официално казва, че правителството на САЩ няма нищо против геноцида?! А относно "силит за отбрана" на Израел… Ами танкът е нападателно оръжие.

Какъв геноцид? Това, че ги молят 3та седмица да се преместят от град Газа на юг ли е геноцида? Или това, че се опитват да се бият с "Хамас", които всекидневно изстрелват стотици ракети към Израел и единствено това, че евреите са достатъно умни и са си направили качествено ПВО, което ги пази от жертви, е геноцид? Ако палестинците бяха умни, нямаше да отвличат цивилни хора, жени, старци и бебета. Няма да стрелят ежедневно срещу мирни градове. Няма как войната да свърши, докато "Хамас" държи заложници и стреля. Палестинците са едни подли ревльовци. Радваха се като режеха глави на бебета и малки деца, а сега реват и се оплакват на всички!

Не някой друг а именно палестинците от газа водени от хамас напуснаха преговорите за създаване на палестинска държава. Не някой друг а именно любимият ти съм аз се противопоставя активно на всякакви опити за създаване на палестинска държава. И кой знае защо хамас организира това нападение срещу Израел избивайки по най-варварски начин над 1000 души точно когато имаше шансове за мир в региона и за създаване на палестинска държава. Само че ако има палестинска държава твоите любими терористи от хамасата стават излишни. И именно затова те всячески се противопоставят на всякакви опити за създаване на палестинска държава. А това че ти си предател и слуга на руското посолство е всеизвестно на абсолютно всички в тоя форум. Разбира се ти непрекъснато говориш за лошите мюсюлмани но не и когато става въпрос за любимите ти арабски терористи.

Има доста израелци , които НЕ са на твоето мнение а цял живот са ЖИВЕЛИ ТАМ и са НА ДРУГАТА СТРАНА . как така за ганьовеца смрадлив (ти) , който не е излизал от Луковит, всичко е в живота е толкова просто и ясно като филма 'комисар рекс' ?

С доказания факт че именно палестинците и хамас отказват всякакви преговори за създаването на палестинска държава? С доказания факт че имаше всички шансове за мир в региона и това го потвърждават самите араби? А къде ти е родното място не ме интересува.

дедовия има

Нападна и уби с ракети от хеликоптери шейх Ясин... само седмица след като Хамас заговори за мир, то това стига за да стане ясно кои са терористите;)

на тебе па кво ти е ясно бе изтърсак благоевградски

Аз съм съгласен, но само ако може да се гласува по ТикТок и Инстаграм

Ти жалки е платен руски стол водещ всекидневно платена руска пропаганда и всекидневно защитаващ всякакви насилници и убийци малко по-надолу си написал че палестинците отказа били ставали доктори в България и работи ли като доктори в България. След като не можа да предоставиш доказателства обърна плочата и почна да твърдиш защо трябвало да оставят в България като били нужни в газа. Дадох ти пример с трима пакистански доктори в България. Ти не можа да дадеш пример с палестински доктори. И разбира се въобще не можеш да обясниш как така някой живее в концлагер обаче отива да учи в друга държава. И разбира се не можеш да отговориш нито с какви пари е отишъл да учи след като живее в концлагер. Как е завършил някакво образование след като живее в концлагер. И как си решил че точно те тоя палестинец е дошъл от газа а не от Йордания или Израел. И понеже не можеш за пореден път се отричаш от собствените си думи и се правиш на неразбрал. Но пък ето ти един директен въпрос- какво щеше да направи твоята Русия ако чужда държава беше нахлула на руска територия и беше изклала безразборно над 1200 невинни мъже жени и деца????? Съдейки по действията на Русия след Беслан- сигурно направо щеше да последва ядрен удар.

Защо палестинците в България не размахват знамената на хамас и не призовават за джихад и геноцид както правят палестинците в газа?? Защо палестинците в България Йордания Израел не размахват знамената на хамас и не правят атентати????? Само че един гаден въпрос- в газа има два милиона араби дето ти ги наричаш палестинци. В Израел има почти милион палестинци които са израелски граждани и които никой не ги тормози. А пък в Йордания има 15 милиона. Хайде сега защо реши че всеки палестинец в България задължително е дошъл от газа и как е дошъл след като газа е концлагер?

Абе ти идиот ли си? Аман вече от психичните ти заболявания - всички палестинци са ангажирани с това да имат държава както им се полага според ООН. Всички. И се опитват да изграждат политически, здравни и образователни институции. Включително си имат и държавно управление. Въпреки това право, Израел постоянно ги изтиква в концлагери оградени с ограда или в съседни държави и завзема земята им - затова е квалифициран от ООН като ОКУПАТОР!!! Айде беги, психично болен малоумник.

Тия дето напуснаха преговорите за създаване на палестинска държава?

тоа па смешник. какви институции се опитват да издигат тия примати бе, те собствените си тръби за вода вадят от земята за да правят кремъклийки, тоя му се привижда 4е институции издигали. смешник. ти4ай бързо към мимас, смяната по4ва

Не може за 1 от Хамас да избиваш по 200 цивилни. Това са изверги. Сега разбирам защо Хитлер ги е горил в камерите.

Значи казваш Израел трябваше просто безразборно да хване първите им попаднали 1200 палестинци, да ги разстреля публично и да приключи. След това да хване 200 палестинци за заложници и да ги разстрелва един по един докато хамас пусне заложниците. Това ли предлагаш?

Не са 1200. Вече към 10 000 разтреляха. Кога ще спрат ? Садисти те се радват на убииствата

Как трябваше да постъпи конкретно и точно без пропаганда от твоя страна и Израел? Според платената пропаганда на такива като тебе Русия е нападнала Украйна за да защити правата на руските граждани и до момента пак според собствената ви пропаганда е избила почти милион жители. След терористичния акт в Беслан твоята Русия напада Чечня и избива половината население. И то при положение че жертвите са много по-малко от 1200 и на всичкото отгоре повечето са убити от руските командоси.

Кво им трябваше на палестинците да бъркат в контакта? А сега "Ама защо не ни подкрепяте, защо не ги осъждате, че ни бият". Какво са очаквали?

Просто ти за пореден път повтаряш платената си пропаганда. Някога братята палестинци имаха запазени места в университетите ама кой знае защо пак не оставаха в България. В първа градска например има двама пакистански доктори. Срещу военномедицинска има кабинет пак на пакистански доктор. Хайде сега ти жалко същество да ми изброиш поне 10 палестински докторе дошли от ивицата Газа?? И ми е много любопитно след като според платената ти пропаганда газа е концлагер- Как ставаш доктор в концлагер и как така отиваш да учиш и да работиш в друга държава след като живееш в концлагер? Щото не си спомням любимите ти комунисти да са пускали хората от концлагерите да отиват да учат в друга държава или да живеят в друга държава. Не си спомням и евреите Хитлер да ги е пускал да си излизат свободно от концлагерите.

Защо да остават в България, като са нужни в Палестина? Дори вчера има случай на български гражданина (палестинец по произход, лекар по професия), останал да помага в Газа въореки, ме е бил в соисъка за евакуация на Мария Габриел.

Значи дошъл арабина хванал някоя като майка ти и след това си отишла в арабско. Какво му е българското???? Обаче за пореден път ти предателя изказваш твърдение което не можеш да подкрепиш с доказателства.

Ти и да четеш ли не можеш? Я пробвай пак…

да лекари от най добрите. всеки ден ги гледам как въртят скалпела на дюнерите

Тъп си и тъп ще си останеш.

А иначе ето ти ги палестинците в България - общност с традиции в нашето общество: https://bntnews.bg/bg/a/2249-palestinciprotestiratv_sofija

Бомбят като пълни селяндури. Руснаците са като неврохирурзи в сравнение с тези касапи. Юдейски свИни

Кво ти пука?

Квичите ли жалки русофилски помиярчета?

Не е изненадващо, че подкрепящите престъпленията на украинските фашисти се възхищават на убийствата на жени и деца от ционисти. Един дол дренки…

За 3 седмици 10 хиляди избори .Но за тях може

Защо не осъждате геноцида над палестинските жени и деца. Изрелските терористи избиват по 200 цивилни и 1 от хамас. Защо няма санкции. Съда в Хага къде сте ? Лицемери света ви мрази и вече ви наритва юдейските краварски вмерисани задници

Харесва ми когато педалите копейкаджийчета квичите.

Тия дето живеят в Израел? Тия дето живеят в Йордания? Или тия в газа, нападнали нападнали и избили над 1000 души в Израел по най-зверски начин?

Утре ако банда цигани от съседната махала нападнат и изколят семейството ти, надали ще гледаш кой точно е клал, ако имаш Калашник, Влизаш в махалата и подред.

Президеншъл аларм

Бъркаш палестинци с пакистанци жалко същество. Не палестинците а именно пакистанците най-вече учат медицина и не палестинците а именно пакистанците са лекари в България. И защо реши че няколкото палестинци в България са дошли от ивицата Газа а не от Йордания или Израел?

Ти си се объркал тотално :). Нормално, ако пишеш от Ю Кей със сигурност е вярно :).

Ти обаче говориш наизуст както всеки път платен руски трол.

Всъщност навремето имаше много палестинци студенти в НРБ. Пакистанци не е имало.

Ама сега не.

Въпреки разните уж призиви за примирие хамас продължава да обстрелва Израел непереснато. Значи някой ти нахлува в държавата избива по най-зверски начин над 1000 души от собственият и народ, взима над 200 човека най-вече жени и деца за заложници и ти трябва да му ръкопляскаш и да викаш браво ела пак? Хайде сега всичките тука защитници на арабски терористи да ми обяснят как в такава територия се организира такова нападение и се копаят толкова тунели без активното са участие на цялото население на тази територия? И какво биха направили ако такова нападение бъда извършено срещу тяхната държава?

Горките Израелци... Ся трябва да защитават окупираноте територии иначе мюслитата ще ги изколят. Мисля че Хамас и Израел са лика прилика и се заслужават едни други. По темата най ми е смешно колко зашеметени са консервативните среди в щатите като разбраха, че всеки под 30 години смята че Хамас са прави да нападат Израел. От 10 дена Бен Шапиро и Стивън Краудър само затова се пеняват в ютуб. Ама така е, като имаш нет и виждаш факти, трудно е да те забаламосат

Сега остана да имаш мозък и да го разбереш

Пфффффф....

Арапите Петър 2 ги пусна курбан за да отклони внимание от специалната излагация...

Откога стана безусловна? Значи трепайте наред.Явно и САЩ не могат да вземат решения без евреите.Хамас били терористи,а това на евреите било защита.На кои балами ги разправят тия работи.Вероятно е вродено на човек да иска да властва над другия.Ето и Китай се замогнаха и задрънчаха с оръжие също като Русия и САЩ.

Ти какво щеше да направиш ако някой беше нахлула в България и беше изклал над 1000 българи???

Тука има един-двама дето толкова планенно бранят туземците, че или са на заплата в Мимас, или при Митрофанова. Няма нормален човек дето да иска съседи цигания. Дори и трола няма да ги покани нагости приматите.. Питайте го ама няма да си оризнае, ще почне пак за окупираната земя у а. ЗЕми ги у вас като си толко отворен бе. А да ти сигурно нямаш и дом твой, максимум став при мама и тате

Глупако, палестинци има в България от 70 години. Половината им доктори са завършили тука. Неслучайно вчера, когато говореха за български граждани евакуирани от Газа, споменаха лекаря останал да помага - по произход палестинец. Хубави хора - културни и начетени, за разлика от теб.

Ето го, веднага се припозна като трола

В България имаше запазени места и са братята палестинци и за братята африканци и въобще за всички братя от целия свят. Предполагам на тебе някой брат африканец ти е баща. Или брат палестинец може би?

Путинистите - не по убеждение (такова те не познават), а поради подкрепата на техния фюрер на отколе обявената за терористична организация "Хамас", станаха и антисемити. Използват най-гнусни изрази - "чифути", но с "гордост" се бият в гърдите, че българското общество е спасило евреите. Когато използвате наименованието "чифути", това е фашизъм, путинисти. Има ли разлика между рашизма и фашизма?!

Между ционизма и фашизма разлика няма. Не всички евреи са ционисти, и не всички мюсюлмани терористи.

А между путинизма и тероризма има ли разлика? Нали двете идеологии се подкрепят - двете Политбюра се прегръщат в Москве!

Др0гаре, оправихте ли се след сюнетджията, няма възпаления и т.н., всичко е ок...напредвате ли със сурите и изхвърлихте ли вече алкохола? Иначе ми е много забавно как защитавате тероряги, които биха ви резнали зелките без да се замислят, защото сте "неверници", това са хора от трети век, като водиш преговори си мислят че те е страх и правят още по големи простотии, затова евреите ги бомбят, не че и евреите не са също толкова жестоки като братовчедите, само че много по добре оборудвани и с ввс...

В Родопите ще бомбим ли? Щото и там са мюсюлмани, тъпак смотан.

В Родопите не проповядват избиване на всички християни и нещо не виждам живеещите в Родопите българи да колят християни. За разлика от твоите братя от хамас.

Взаимовръзки - откровените путинисти, които отново се преброиха и на последните избори (под 5 процента), са най-активните в този форум, с агресивен и враждебен тон. А техният фюрер е почитан от Политбюрото на "Хамас". Логическа взаимовръзка - путинистите са и антисемити, защото техният фюрер подкрепя терористите в Близкия Изток - посрещат ги в Москва, а те се отблагодаряват. Взаимовръзки!

Нали Путин беше евреин, бе? Супата от опорки става все по мътна, а?

Ето го, за него говорят, той бърза да скочи в тигана, шарана

Когато нищо не можеш да кажеш по същество на даден пост, не спами. Така се разбира, че си един посредствен трол. Апропо, вШвейцария влиза ли се в затвора, ако се къпят повече от 5 минути?!

А ти кво каза по темата? Мхм, тъпак си и тъпак ще си останеш :).

Путин е терорист, отивай да помагаш на Русия. СЛАМА СЛАМА НА РуСИЯ СЛАМА И СЕНО Ха ха ха

англосаксите и местните им марионетки гълтат во да по всички фронтове, продажници като теб направо са удавени, да си мислил на кой се продаваш

Хамас и другите ислямистки групировки, те са проклятие за Газа!

Тук един боклук с ник Без паника, ръси яко дезинформация и всява такава у заблудените души.Крадеца вика дръжте крадеца.Тирично сатанинска поведение, като палестинското.

Кое е дезинформация? Резолюциите на ООН? Решението на алжирския парламент за война с Израел? Броя деца убити от Израел потвърден от Хюман Райтс Уотч?

Специалната операция, балконите и пушенето на цигари...

Виждаш ли вече разликата, а? Стана ли ти ясно що е СВО, а не война?

Дам, дори има тактическо отстъпление и окопаване...

Пий за да те уважава ми бяха казали преди много години. Не повярвах и не искам да повярвам но това си е самата истина! Нашите копейки все още уважават сърп и чук!

Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спеpма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба:---- https://mub.me/medik

Камала Харис е НАЙ МРЪСНАТА ЖЕНИЧКА И ЩЕ И СЕ ВРЪЩА ТЪПКАНО КОЛКО ЖИВОТА В УКРАЙНА И РУСИЯ СИ ЗАМИНАХА ЗАРАДИ ТАЗИ НАЦИСТКА А СЕГА И В ПАЛЕСТИНА И ИЗРАЕЛ ЗАРАДИ ТЪПИТЕ И ДОЛАРИ

Хайде пак се започна с това ЩЕ. Те и аятоласите ЩЯха да им помагат...

Следи събитията. Днес изтича ултиматума от Хизбула. Вече 2 държави са във война с Израел - Йемен и Алжир.

Запичва сериозен отпор на зверствата на Израел: Algerian parliament authorizes President Tebboune to support Gaza amid Israeli assaults https://www.albawaba.net/news/algerian-parliament-authorizes-president-tebboune-support-gaza-amid-israeli-assaults-1540187 Алжирски парламент гласува пълномощия на президента си за война с Израел със 100/100 гласа - пълно единодушие!

Ти ди най тъпия от всички явно. ‘Земите им’ не са окупирани. Земята която им се полага според всички международно признати договори си е точно тази част в Газа която си седят. Най плодородната част на Юдея и Самария. Имаха цялото време на света да си направят и те държава. Ама не, те всеки път отказват и откасват да приемат международно признатите граници и на израел, и продължават с фантастиките как искат всичко и искат да избият/заличат всички евреи от картата. Това е и първото изречение в устава им. Сега като се опитват да убият евреите, които искат прпсто да су живеят, и не се получава, почвст да хленчат и да си избивст сами децата и да дрънкат небивалици за най големия орворен затвор у а. Не става и така и така. Ако ше си добър съсед ше видиш добро. Ако си лош съсед ядеш дърво. Тва е. Факта че ти говориш за окупирана земя само те излага и показва че ти си един жалък антисемит. Нищо повече.

За разлика от вас, ние нормалните хора четем преди да плещим тъпотии: https://en.m.wikipedia.org/wiki/ListofUnitedNationsresolutionsconcerningPalestine Ето да наваксаш. Израел е окупатор според ООН!

Децата и жените целенасочено бяха избити,заклани и запалени от терористите на 7 октомври.Сега се спекулира с ответните жертви яко, защото никой независим източник не може да ги потвърди.Сигурно ги има, но те за съжаление са неизбежни и пожертвани от самите палестинци.Все едно БНА да нападне съсед и да се разположи под Пирогов.

Тия лъжи вече ги опровергаха. Дори и освободените еврейки благодариха за доброто отношение на Хамас. Беше голям срам за американците това, щото провали демонизирането.

За да не бъда голословен: https://www.bbc.com/news/av/world-middle-east-67204629

Страшно е, когато държава избива СОБСТВЕНИТЕ си граждани, а не им създава условия за живот. А намесата във вътрешните работи, освен с политическо посредничество, води до резултати като Афганистан, Либия, Ирак ...

Да не се чудят после краварите защо самолети се блъскат в небостъргачи.....

Няма проклятие над Израел Божият народ. Всеки,който ги кълне ще дойде върху него. Който ги благославя, ще бъде благословен. Хамас ще бъде елиминиран няма двусмислено значение. Воювайки срещу Израел, се вдигате срещу живият Господ, познайте как ще завършите и дните си и вечността..

Забрави да сложиш “Майната му на православието”, боклук.

Цървул такъв, ако ти си ХРИСТИЯНИН ПЪК БИЛО ТО И ПРАВОСЛАВЕН ,ЩЕ ЗНАЕШ МНОГО ДОБРЕ, ЧЕ ХРИСТОС Е ЕВРЕЙН, АВРААМ СЪЩО, И ЧЕ ХРИСТИЯНСТВОТО Е ПЪТ ПЪТ ИЗРАЕЛ. ПОКАЙ СЕ ! ТИ И ТУЙ НЕ ЗНАЕШ КВО Е?!!! ПАЛЯК

Ми то и Мохамед е евреин бе. Ама на - нещо не се разбирате. Деба и простите промити кратуни.

Христос е Бог а не евреин

Така е, това е Божие Слово, записано в Второзаконие и работи безоткатно.То няма нищо с православието, което този паниран неграмотник блещи.

Сега ще гледаш как избрания народ остава пак бездомен. Щото от четене на измислици се докарахте дотам да им вярвате безусловно и вчесто да живеете в мир със съседите си решихте, че тяхното е ваше.

Абсолютно неграмотен. Бие се в гърдите , че е православен , целува кръста, но не знае че Христос е еврейн и, че Той не е на кръста, а е възкръснал и всеки,който го изповяда ще се спаси.

Първо жените и децата нямат стойност за самите палестинци, иначе не биха ги ползвали за жив щит и лукава пропаганда пред света.Как се воюва с враг, който е скрит под болници, джамии и детски градини?

Ами виж руснаците как воюват.

Хамаските чалми на кайма, до крак!

Засега воювате с жени и деца, боклуци кръвожадни.

Жените и децата бяха основна цел на терористите от Хамас при нападението на 07.10

Израел загуби невинния си ореол... А Дувдеван напълно разкри терористичната същност на Цахал.

Вече няма да могат да го играят жертва независимо от тъпите представления с жълти звезди, които разиграват в ООН.

Израел какво общо има с тези кланета извършени от ливански милиции.

е ОКУПИРАЛА района в който помага на "милициите" да извършват геноцид.

ЧАЛМИТЕ СЕГА ЩЕ ГИ ИЗРАВНЯТ СЪС ЗЕМЯТА

Те са под земята. Над земята са цивилните, чиито избиване пропагандираш, ционистки слуга.

В ИНТЕРНЕТ ИМА КЛИПОВЕ, КАК В ДЕТСКИТЕ ПРЕДАВАНИЯ ОТ ГАЗА ПЕЯТ ЗА УБИЙСТВА И ПРИЗОВАВАТ ЗА ВОЙНА. ОТ ТИЯ ПОЛЗА НЯМА, ДО ЕДИН ПРИ АЛАХАТА ДА ГИ ПРАТЯТ!

От тебе няма полза, слуга чифутски. Ако не избивахте семействата им от 70 години нямаше да пеят.

И стадото овце наистина си мисли че Израел се защитава.

ДА ОСТАВИ ЧАЛМИТЕ ДА ИЗБИВАТ ХОРАТА ПО СЕЛАТА? СЕГА РЮБРАДАТИТЕ КОЗЛИ ЩЕ ГИ ТРИЧАТ ЯКО!

Селата са палестински и са отнети насила. Удобно пропускаш, а?

ще и го нахендря в цветнокожата минджа

Продължава избиването на жени и деца в Газа. А САЩ очевидно отвръщат глава и нямат намерение дори устна забележка да направят на Израел. Явно пашестинските деца не са важни колкото израелските. И не, Израел не е в правото си да се защитава, защото е окупатор признат за такъв от ООН. Израел е държава терорист!!!

А БРАДАТИТЕ БОКЛУЦИ, ДЕТО ТРЕПАХА ЖЕНИ И ДЕЦА, КВО СИ МИСЛЕХА, ЧЕ ЩЕ ПОСЛЕДВА? САМИ СИ ГО НАПРАВИХА! НИКАКВА МИЛОСТ ЗА ТИЯ!

1. На своя територия са и правят възстание. 2. Второ опорката с децата се разпадна още първия ден и се извиниха от президент до CNN. 3. Според ООН израелците нямат право да бъдат в атакуваните от Хамас територии, там са като окупатори и като такива не могат да претендират за самоотбрана. Всичко друго е куха и необоснована пропаганда.

Започват да хвърчат чалми и петолъчки!

Предстои да видим днес какво ще каже Хизбула. За мен Израел приключи, също като Украйна.

.

Напротив - днес е насрочено.

Коментари - Израел приключи с обкръжаването на град Газа, Камала Харис обеща безусловна подкрепа за Тел Авив | Днес.dir.bg

Израел приключи с обкръжаването на град Газа, Камала Харис обеща безусловна подкрепа за Тел Авив

Американски дронове търсят заложници, Делегация на Световния еврейски конгрес посети Катар

Обратно в новината

Коментари - Израел приключи с обкръжаването на град Газа, Камала Харис обеща безусловна подкрепа за Тел Авив | Днес.dir.bg

Коментари

Обкръжението на Газа приключи. Холокоста на Израел срещу палестинците може да продължи още по зловещо. ЕС да даде още оръжие и политическа подкрепа за този геноцид.

2008ма им предложиха на Палестина договор за 2 държави. Палестинците уж това искаха, но не го подписаха. Сега пак уж това искат. Дали го искат - кой знае. Май единственото, което искат е да убиват цивилни, да изнасилват, да мъчат, да режат глави. И после да реват в ООН, че горките са онеправдани и че нямат държава.

Значи вицепрезидентът официално казва, че правителството на САЩ няма нищо против геноцида?! А относно "силит за отбрана" на Израел… Ами танкът е нападателно оръжие.

Какъв геноцид? Това, че ги молят 3та седмица да се преместят от град Газа на юг ли е геноцида? Или това, че се опитват да се бият с "Хамас", които всекидневно изстрелват стотици ракети към Израел и единствено това, че евреите са достатъно умни и са си направили качествено ПВО, което ги пази от жертви, е геноцид? Ако палестинците бяха умни, нямаше да отвличат цивилни хора, жени, старци и бебета. Няма да стрелят ежедневно срещу мирни градове. Няма как войната да свърши, докато "Хамас" държи заложници и стреля. Палестинците са едни подли ревльовци. Радваха се като режеха глави на бебета и малки деца, а сега реват и се оплакват на всички!

Не някой друг а именно палестинците от газа водени от хамас напуснаха преговорите за създаване на палестинска държава. Не някой друг а именно любимият ти съм аз се противопоставя активно на всякакви опити за създаване на палестинска държава. И кой знае защо хамас организира това нападение срещу Израел избивайки по най-варварски начин над 1000 души точно когато имаше шансове за мир в региона и за създаване на палестинска държава. Само че ако има палестинска държава твоите любими терористи от хамасата стават излишни. И именно затова те всячески се противопоставят на всякакви опити за създаване на палестинска държава. А това че ти си предател и слуга на руското посолство е всеизвестно на абсолютно всички в тоя форум. Разбира се ти непрекъснато говориш за лошите мюсюлмани но не и когато става въпрос за любимите ти арабски терористи.

Има доста израелци , които НЕ са на твоето мнение а цял живот са ЖИВЕЛИ ТАМ и са НА ДРУГАТА СТРАНА . как така за ганьовеца смрадлив (ти) , който не е излизал от Луковит, всичко е в живота е толкова просто и ясно като филма 'комисар рекс' ?

С доказания факт че именно палестинците и хамас отказват всякакви преговори за създаването на палестинска държава? С доказания факт че имаше всички шансове за мир в региона и това го потвърждават самите араби? А къде ти е родното място не ме интересува.

дедовия има

Нападна и уби с ракети от хеликоптери шейх Ясин... само седмица след като Хамас заговори за мир, то това стига за да стане ясно кои са терористите;)

на тебе па кво ти е ясно бе изтърсак благоевградски

Аз съм съгласен, но само ако може да се гласува по ТикТок и Инстаграм

Ти жалки е платен руски стол водещ всекидневно платена руска пропаганда и всекидневно защитаващ всякакви насилници и убийци малко по-надолу си написал че палестинците отказа били ставали доктори в България и работи ли като доктори в България. След като не можа да предоставиш доказателства обърна плочата и почна да твърдиш защо трябвало да оставят в България като били нужни в газа. Дадох ти пример с трима пакистански доктори в България. Ти не можа да дадеш пример с палестински доктори. И разбира се въобще не можеш да обясниш как така някой живее в концлагер обаче отива да учи в друга държава. И разбира се не можеш да отговориш нито с какви пари е отишъл да учи след като живее в концлагер. Как е завършил някакво образование след като живее в концлагер. И как си решил че точно те тоя палестинец е дошъл от газа а не от Йордания или Израел. И понеже не можеш за пореден път се отричаш от собствените си думи и се правиш на неразбрал. Но пък ето ти един директен въпрос- какво щеше да направи твоята Русия ако чужда държава беше нахлула на руска територия и беше изклала безразборно над 1200 невинни мъже жени и деца????? Съдейки по действията на Русия след Беслан- сигурно направо щеше да последва ядрен удар.

Защо палестинците в България не размахват знамената на хамас и не призовават за джихад и геноцид както правят палестинците в газа?? Защо палестинците в България Йордания Израел не размахват знамената на хамас и не правят атентати????? Само че един гаден въпрос- в газа има два милиона араби дето ти ги наричаш палестинци. В Израел има почти милион палестинци които са израелски граждани и които никой не ги тормози. А пък в Йордания има 15 милиона. Хайде сега защо реши че всеки палестинец в България задължително е дошъл от газа и как е дошъл след като газа е концлагер?

Абе ти идиот ли си? Аман вече от психичните ти заболявания - всички палестинци са ангажирани с това да имат държава както им се полага според ООН. Всички. И се опитват да изграждат политически, здравни и образователни институции. Включително си имат и държавно управление. Въпреки това право, Израел постоянно ги изтиква в концлагери оградени с ограда или в съседни държави и завзема земята им - затова е квалифициран от ООН като ОКУПАТОР!!! Айде беги, психично болен малоумник.

Тия дето напуснаха преговорите за създаване на палестинска държава?

тоа па смешник. какви институции се опитват да издигат тия примати бе, те собствените си тръби за вода вадят от земята за да правят кремъклийки, тоя му се привижда 4е институции издигали. смешник. ти4ай бързо към мимас, смяната по4ва

Не може за 1 от Хамас да избиваш по 200 цивилни. Това са изверги. Сега разбирам защо Хитлер ги е горил в камерите.

Значи казваш Израел трябваше просто безразборно да хване първите им попаднали 1200 палестинци, да ги разстреля публично и да приключи. След това да хване 200 палестинци за заложници и да ги разстрелва един по един докато хамас пусне заложниците. Това ли предлагаш?

Не са 1200. Вече към 10 000 разтреляха. Кога ще спрат ? Садисти те се радват на убииствата

Как трябваше да постъпи конкретно и точно без пропаганда от твоя страна и Израел? Според платената пропаганда на такива като тебе Русия е нападнала Украйна за да защити правата на руските граждани и до момента пак според собствената ви пропаганда е избила почти милион жители. След терористичния акт в Беслан твоята Русия напада Чечня и избива половината население. И то при положение че жертвите са много по-малко от 1200 и на всичкото отгоре повечето са убити от руските командоси.

Кво им трябваше на палестинците да бъркат в контакта? А сега "Ама защо не ни подкрепяте, защо не ги осъждате, че ни бият". Какво са очаквали?

Просто ти за пореден път повтаряш платената си пропаганда. Някога братята палестинци имаха запазени места в университетите ама кой знае защо пак не оставаха в България. В първа градска например има двама пакистански доктори. Срещу военномедицинска има кабинет пак на пакистански доктор. Хайде сега ти жалко същество да ми изброиш поне 10 палестински докторе дошли от ивицата Газа?? И ми е много любопитно след като според платената ти пропаганда газа е концлагер- Как ставаш доктор в концлагер и как така отиваш да учиш и да работиш в друга държава след като живееш в концлагер? Щото не си спомням любимите ти комунисти да са пускали хората от концлагерите да отиват да учат в друга държава или да живеят в друга държава. Не си спомням и евреите Хитлер да ги е пускал да си излизат свободно от концлагерите.

Защо да остават в България, като са нужни в Палестина? Дори вчера има случай на български гражданина (палестинец по произход, лекар по професия), останал да помага в Газа въореки, ме е бил в соисъка за евакуация на Мария Габриел.

Значи дошъл арабина хванал някоя като майка ти и след това си отишла в арабско. Какво му е българското???? Обаче за пореден път ти предателя изказваш твърдение което не можеш да подкрепиш с доказателства.

Ти и да четеш ли не можеш? Я пробвай пак…

да лекари от най добрите. всеки ден ги гледам как въртят скалпела на дюнерите

Тъп си и тъп ще си останеш.

А иначе ето ти ги палестинците в България - общност с традиции в нашето общество: https://bntnews.bg/bg/a/2249-palestinciprotestiratv_sofija

Бомбят като пълни селяндури. Руснаците са като неврохирурзи в сравнение с тези касапи. Юдейски свИни

Кво ти пука?

Квичите ли жалки русофилски помиярчета?

Не е изненадващо, че подкрепящите престъпленията на украинските фашисти се възхищават на убийствата на жени и деца от ционисти. Един дол дренки…

За 3 седмици 10 хиляди избори .Но за тях може

Защо не осъждате геноцида над палестинските жени и деца. Изрелските терористи избиват по 200 цивилни и 1 от хамас. Защо няма санкции. Съда в Хага къде сте ? Лицемери света ви мрази и вече ви наритва юдейските краварски вмерисани задници

Харесва ми когато педалите копейкаджийчета квичите.

Тия дето живеят в Израел? Тия дето живеят в Йордания? Или тия в газа, нападнали нападнали и избили над 1000 души в Израел по най-зверски начин?

Утре ако банда цигани от съседната махала нападнат и изколят семейството ти, надали ще гледаш кой точно е клал, ако имаш Калашник, Влизаш в махалата и подред.

Президеншъл аларм

Бъркаш палестинци с пакистанци жалко същество. Не палестинците а именно пакистанците най-вече учат медицина и не палестинците а именно пакистанците са лекари в България. И защо реши че няколкото палестинци в България са дошли от ивицата Газа а не от Йордания или Израел?

Ти си се объркал тотално :). Нормално, ако пишеш от Ю Кей със сигурност е вярно :).

Ти обаче говориш наизуст както всеки път платен руски трол.

Всъщност навремето имаше много палестинци студенти в НРБ. Пакистанци не е имало.

Ама сега не.

Въпреки разните уж призиви за примирие хамас продължава да обстрелва Израел непереснато. Значи някой ти нахлува в държавата избива по най-зверски начин над 1000 души от собственият и народ, взима над 200 човека най-вече жени и деца за заложници и ти трябва да му ръкопляскаш и да викаш браво ела пак? Хайде сега всичките тука защитници на арабски терористи да ми обяснят как в такава територия се организира такова нападение и се копаят толкова тунели без активното са участие на цялото население на тази територия? И какво биха направили ако такова нападение бъда извършено срещу тяхната държава?

Горките Израелци... Ся трябва да защитават окупираноте територии иначе мюслитата ще ги изколят. Мисля че Хамас и Израел са лика прилика и се заслужават едни други. По темата най ми е смешно колко зашеметени са консервативните среди в щатите като разбраха, че всеки под 30 години смята че Хамас са прави да нападат Израел. От 10 дена Бен Шапиро и Стивън Краудър само затова се пеняват в ютуб. Ама така е, като имаш нет и виждаш факти, трудно е да те забаламосат

Сега остана да имаш мозък и да го разбереш

Пфффффф....

Арапите Петър 2 ги пусна курбан за да отклони внимание от специалната излагация...

Откога стана безусловна? Значи трепайте наред.Явно и САЩ не могат да вземат решения без евреите.Хамас били терористи,а това на евреите било защита.На кои балами ги разправят тия работи.Вероятно е вродено на човек да иска да властва над другия.Ето и Китай се замогнаха и задрънчаха с оръжие също като Русия и САЩ.

Ти какво щеше да направиш ако някой беше нахлула в България и беше изклал над 1000 българи???

Тука има един-двама дето толкова планенно бранят туземците, че или са на заплата в Мимас, или при Митрофанова. Няма нормален човек дето да иска съседи цигания. Дори и трола няма да ги покани нагости приматите.. Питайте го ама няма да си оризнае, ще почне пак за окупираната земя у а. ЗЕми ги у вас като си толко отворен бе. А да ти сигурно нямаш и дом твой, максимум став при мама и тате

Глупако, палестинци има в България от 70 години. Половината им доктори са завършили тука. Неслучайно вчера, когато говореха за български граждани евакуирани от Газа, споменаха лекаря останал да помага - по произход палестинец. Хубави хора - културни и начетени, за разлика от теб.

Ето го, веднага се припозна като трола

В България имаше запазени места и са братята палестинци и за братята африканци и въобще за всички братя от целия свят. Предполагам на тебе някой брат африканец ти е баща. Или брат палестинец може би?

Путинистите - не по убеждение (такова те не познават), а поради подкрепата на техния фюрер на отколе обявената за терористична организация "Хамас", станаха и антисемити. Използват най-гнусни изрази - "чифути", но с "гордост" се бият в гърдите, че българското общество е спасило евреите. Когато използвате наименованието "чифути", това е фашизъм, путинисти. Има ли разлика между рашизма и фашизма?!

Между ционизма и фашизма разлика няма. Не всички евреи са ционисти, и не всички мюсюлмани терористи.

А между путинизма и тероризма има ли разлика? Нали двете идеологии се подкрепят - двете Политбюра се прегръщат в Москве!

Др0гаре, оправихте ли се след сюнетджията, няма възпаления и т.н., всичко е ок...напредвате ли със сурите и изхвърлихте ли вече алкохола? Иначе ми е много забавно как защитавате тероряги, които биха ви резнали зелките без да се замислят, защото сте "неверници", това са хора от трети век, като водиш преговори си мислят че те е страх и правят още по големи простотии, затова евреите ги бомбят, не че и евреите не са също толкова жестоки като братовчедите, само че много по добре оборудвани и с ввс...

В Родопите ще бомбим ли? Щото и там са мюсюлмани, тъпак смотан.

В Родопите не проповядват избиване на всички християни и нещо не виждам живеещите в Родопите българи да колят християни. За разлика от твоите братя от хамас.

Взаимовръзки - откровените путинисти, които отново се преброиха и на последните избори (под 5 процента), са най-активните в този форум, с агресивен и враждебен тон. А техният фюрер е почитан от Политбюрото на "Хамас". Логическа взаимовръзка - путинистите са и антисемити, защото техният фюрер подкрепя терористите в Близкия Изток - посрещат ги в Москва, а те се отблагодаряват. Взаимовръзки!

Нали Путин беше евреин, бе? Супата от опорки става все по мътна, а?

Ето го, за него говорят, той бърза да скочи в тигана, шарана

Когато нищо не можеш да кажеш по същество на даден пост, не спами. Така се разбира, че си един посредствен трол. Апропо, вШвейцария влиза ли се в затвора, ако се къпят повече от 5 минути?!

А ти кво каза по темата? Мхм, тъпак си и тъпак ще си останеш :).

Путин е терорист, отивай да помагаш на Русия. СЛАМА СЛАМА НА РуСИЯ СЛАМА И СЕНО Ха ха ха

англосаксите и местните им марионетки гълтат во да по всички фронтове, продажници като теб направо са удавени, да си мислил на кой се продаваш

Хамас и другите ислямистки групировки, те са проклятие за Газа!

Тук един боклук с ник Без паника, ръси яко дезинформация и всява такава у заблудените души.Крадеца вика дръжте крадеца.Тирично сатанинска поведение, като палестинското.

Кое е дезинформация? Резолюциите на ООН? Решението на алжирския парламент за война с Израел? Броя деца убити от Израел потвърден от Хюман Райтс Уотч?

Специалната операция, балконите и пушенето на цигари...

Виждаш ли вече разликата, а? Стана ли ти ясно що е СВО, а не война?

Дам, дори има тактическо отстъпление и окопаване...

Пий за да те уважава ми бяха казали преди много години. Не повярвах и не искам да повярвам но това си е самата истина! Нашите копейки все още уважават сърп и чук!