Израел постави армията си в повишена готовност

Хамас и Ислямски джихад осъдиха убийството на Солеймани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега заради тия шибъняци ша поскъпне петрола и ша карам със скъп бензин. Като в Дивия запад едно време са бият за петрол и газ. Сложиха ръка на петрола в Ирак, опитват се в Сирия, гледат богатите петролни залежи на Иран, Русия, Либия, Венецуела и си мислят че другите са индианци и се радват на дрънкулки кат наш Боко.

Удара е оторизиран лично от президентът Тръмп. Той е главнокомандващ и няма нужда конгреса да оторизира тактически удари. Конгреса утвърждава обявяването на войнаи изпращането на войска. В този случай дроновете са вече в Ирак. След втората свстовна война конгреса не е утвърждавал обявяването на война. Интересен факт е че последното решение е обявяването на война срещу България, Унгария и Румания на 5 юни 1942. Корейска, Виетнамска, двете иракски се оправдават като ограничено участие под егидата на ООН или други законови казуси. Да чалмите трябва много внимателно да избират как ще отговорят защото идат избори в САЩ. Може предизборно да го отнесат. Тръмп няма да позволи д изглежда слаб.

И Нетаняху и тръмп са посерковци все ще се омажат

посерковец освен теб не се вижда наоколо , затънал си до шия в собствените си фекалии но тръгнал да анализираш другите. Щом си такъв експерт в омазването вероятно си роден в руска тоалетна.

Ма, сериозно ли?

Цената на петрола скочи с 6% за 12 часа. Путин към Тръмп: Браво! За това сме те избрали. Ало еврошвестерите на килъри клинтон, как е? Рупате ли още за 10 бакса за барел и фалит на Русия?

където са намесени кравари, няма мир!

Където се е намесил руския алкохолик, цветя не са поникнали

Джо Байдън към Тръмп: Хвърли сноп динамит в буре с барут!

„Сюлеймани беше отговорен за немислимо насилие и светът е по-добър без него. Но Конгресът не е давал разрешение за ударите и американците не искат война с Иран. Сега трябва да се предприемат всички мерки за защита на нашите сили срещу почти неизбежната ескалация и увеличения риск", предупреди Адам Шиф, председател на Комисията за разузнаване."

да затворят омузкия пролив като предпазна мярка срешу хамерите вътре и на тръмп петрола уйде у барата

Да го затворят Ормузкият проток иранците и да видим какво ще ги направят нашите американски съюзници!

Да пече аятоласи и вагнеровци Венсеремос ;)

да идат при господа си евреите, че около тях и по света никой не ги тачи

Страхливо се опитват да са велики

Ей така се вдига цената на петрола.

БЕЗ СЪМНЕНИЕ ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА СКОЧИ ДО 69 ДОЛАРА ЗА БАРЕЛ. В случаят обаче се касае за нещо много по страшно - ЗА ВОЙНА В КОЯТО ЩЕ УЧАСТВА НЕ САМО ИЗРАЕЛ , НО И САЩ. Възмезден удар ще има и дай боже той да не е срещу мирни хора , а точно срещу извършителите на този акт. Ако беше ТРЪМП на когото медиите преписват авторските права на този акт , до сега той щеше да се запенил в ТУИТЪР , а той мълчи. МЪЛЧАТ И ЕВРЕИТЕ ЗАЩОТО ДОБРЕ ОСЪЗНАВАТ КАКВИ ЩЕ СА ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ СМЪРТА НА ГЕНЕРАЛА. За тяхно най голямо съжаление ИРАН не е РУСИЯ , КОЯТО ПОДМИНА С МЪЛЧАНИЕ СМЪРТТА НА ДВАМА ШЕФОВЕ НА ГРУ УБИТИ В СИРИЯ ОТ ИЗРАЕЛ. ИЗРАЕЛ осъзнава добре , че с персите лабаво няма. Ще ги заличат от земята. ПЕРСИЯ НЕ Е РУСКИЯ ХАЗАРСКИ КАГАНАТ С КОЙТО МОГАТ ДА СИ ИГРАЯТ КАТО КОТКА С МИШКА.

Горките израелци! Могъщите ,,перси” гинат ката ден при израелски удари в Сирия!И едва ли в Близкия и Среден Изток има по модерна,дисзиплинирана и ефективна армия от Израелската

Абе селски ти на ясно ли си че чалмите ша ги стоят за секунди ако решат. Само чифутите за рамките от 5 до 10 часа ще заличат от лицето на земята с ядрени ракети цял Иран. Окото им няма да мигне.

Странно поведение - вместо да се радват мълчат. ВСЪШНОСТ НАИСТИНА ЛИ ТРЪМП НАРЕДИ УБИЙСТВОТО НА ГЕНЕРАЛА ИЛИ МЕДИИТЕ ПОДЕХА ТАЗИ ПЕСЕН ЗА ДА СПАСЯТ ДЪРЖАВИЦАТА ИЗРАЕЛ ОТ ТОВА КОЕТО МОЖЕ ДА И СЕ СЛУЧИ АКО И СЕ ПРЕПИШЕ НА НЕЙНО ИМА ТОЗИ ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ? ИЗРАЕЛ МЪЛЧИ ТРЪМП СЪЩО НЕ ОТДУМВА И ДУМА В ТУИТЪР. НЕЩАТА СА ДОСТАТЪЧНО ЗАСРАНИ , А СТРАХЪТ ОТ ВЪЗМЕЗДИЕ Е НЕОПИСУЕМ. СМЪРТТА НА КАСИМ СУЛЕЙМАНИ НЯМА ДА БЪДЕ ПОДМИНАТА БЕЗ АДЕКВАТЕН УДАР СРЕЩУ ТОЗИ КОЙТО Е РАЗПОРЕДИЛ УБИЙСТВОТО МУ. ДЪЛБОКО СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ ТОВА Е ТРЪМП. ПОДХОЖДА ПО СКОРО НА НЕТАНЯХУ, КОЙТО В МОМЕНТА Е ГОТОВ ДА ЗАПАЛИ ВОЙНА НО ДА ОСТАНЕ ПРЕМИЕР НА ИЗРАЕЛ. ДО МЕСЕЦ ДВА ЩЕ НЯКОЙ ЩЕ ПЛАТИ С ЖИВОТА СИ ЗА ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ СНОЩИ. Ако е Тръмп ДЕМОКРАТИТЕ ще черпят , ако е Нетаняху , това ще е Бени Ганц

Че си русофилистик разбрахме. А що крещиш,като ИДИОТ ?

Как защо, иначе кой ще му обърне внимание?

Напълно безпристрастно разсъждавам върху това което става. Дълбоко съм убеден, че в цялата тази история е замесен НЕТАНЯХУ , а не ТРЪМП както се опитват да ни внушат еврейските медии. Едва ли Тръмп би разписал празен чек на ДЕМОКРАТИТЕ, които да го отстрелят и препишат това на иранците. ИДИОТИ КАТО ТЕБ ДОРИ НЕ ЗНАЯТ , ЧЕ ВЪПРОСНИЯТ ГЕНЕРАЛ СЕ ПОЛЗВА С ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ СРЕД ВИСШИЯТ ОФИЦЕРСКИ СЪСТАВ НА САЩ , УЧАСТВАЛ ВЪВ ВОЙНАТА В ИРАК. ДЪЛБОКО СЪМ УБЕДЕН , ЧЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ КОЙТО ИМА ПОЛЗА ОТ СЛУЧИЛОТО СЕ Е ПРИЯТЕЛЯ НА БОЙКО БЕХАР - Бенямин Нетаняху.

Всъщност, този, който няма чак толкова голяма полза от случилото или поне не в този момент е Израел. Не казвам, че не е добре дошло за евреите, но сега не е точния момент, според мен. Вероятно американците са действали бързо, заради шанса и моментно отворилия се е прозорец за извършване на операцията. Има обаче един играч, който се стреми да засили позициите си в арабския свят и който има най-голяма полза от това убийство и това е Турция. С отслабване на влиянието на Иран в Ирак и като цяло в Близкия изток, Турция ще се опита да запълни вакуума там. Макар и без никакво участие, в случая, то убийството на иранския генерал идва дюшеш за турската външна политика. Само да припомня за вече явния турски стремеж за влияние в Ивицата Газа и превземане на палестинската борба. Вчера също така, турският парламент им одобри изпращане на войски в Либия. Така че, имперските политики на Ердоган са печеливши, към момента. Как занапред ще си изиграе картите Турция, времето ще покаже.

Този с мустачките е следващия, на който чифутите му намазаха въжето със сапун. Въпрос на време е кога муше ша му ритне столчето.

Тръмпи с еостра и сега Израел трябва да поеме нещата в свои ръце.... само ,че имат и варинат да му набият канчето вместо да воюват!

САЩ много лесно и самостоятелно могат да размажат иранските маймуни. Русия само ще се пули отстрани и ще съска като настъпена жаба. И нищо повече. Путин в момента се е шмугнал в тоалетната и не могат да го извадят оттам.

Айде, да действат. После няма да има кой да ти подхвърля центовете, леке.

Само да не си помислите, че това е международен тероризъм. Просто проява на демокрация, в най-чист вид от САЩ. Найс, а.

Премахнали са един боклук виновен за смъртта на мнозина,каква демокрация те гони?

Виновен е за смъртта на мнозина, най-вече такива от ИД. А това си е непростимо.

симпатизираш на исляма. защото оубития генерал мачкаше ИД а ти си щастлив от смъртта му !

ЕС само изказват мнения. Те друго не правят. "Велика сила са"