МВнР отхвърли информацията за задържани българи в Израел

Общо 124 активисти на палестинската кауза, пристигнали от Европа и на които достъпът в Израел е забранен, са задържани в очакване да бъдат експулсирани.

Обратно в новината

Коментари - МВнР отхвърли информацията за задържани българи в Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..и кво сега ...лош съм бил а?

има си хас тоз "българин" Никито Младенов да не отхвърли нещо за Израел....както бе казал Жорж Ганчев - българският народ е един малък, но много прост народ....

Няколко пъти Израел предупреди да не пристигат и да не правят провокация, ама има хора дето от думи не разбират. Преди да ги освободят трябва да ги задържат няколко дена в затвора а после да им друснат една голяма глоба.

Ти по професия ли си ционист?

Цензурата не пусна поста ми. България е основна цел на семитите, да се унищожи безследно. Добре, е че им се дава възможност да нагазят навъре в големите лай. Та когато мандалото "хлопне", едва ли ще има някаква възможност, за да се прояви съчувствие към тези злодеи.

Весела Чернева е от резидентурата на Мосад, така че не може да и се вярва.

Защо забравяш Николай Младенов, дето е отбил военната си служба в израелските въоръжени сили?

гражданката Шварц искаш да кажеш...)))))

11 000 сме ги пратили. Единадесет хиляди по един човек. Даже повече от 11 000. Наредени един до друг, труп до трупа, ще заемат повече от 5 километра. Спортист ги пробягва за 20 минути. Ходом - повече от два часа. Все покрай трупове. Ние сме ги изтрепали, щото като хвърлиш агне на вълка, не е точно вълкът, който е отговорен за смъртта му. Брутално, ама истина. Да видим дали пак ще цензурирате истината.

Кое е агнето и кое е вълкът?

кое от двете??? " Сабин Хадад уточни, че повечето активисти са французи, но има и американци, белгийци, българи, испанци и холандци. Няма български граждани сред задържаните пропалестински активисти в Израел, съобщи говорителят на МВнР Весела Чернева. Тя се позова на данните на израелските власти, предаде БНР. "

Имало навремето филистимляни. После изчезнали от историята... или поне от ортодоксалната история. Но оставили името си върху земята, която обитавали - Палестина. После дошли евреи. После араби. И други. Сега част от арабите, живеещи в Палестина, твърдят, че са палестнинци. Имало навремето македонци. После изчезнали от историята... или поне от ортодоксалната история. Но оставили името си върху земята, която обитавали - Македония. После дошли Българи. После славяни. И други. Сега част от Българите, живеещи в Македония, твърдят, че са македонци. И те така...

"дядо Иван иде", от там от където идваш на такива хора казват ЖИДОВЕ. Би трябвало да знаеш, че при тях НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО. /От семейството на Рокфелер, има спасени 5 души от България. За това те ни изпратиха Ран и Ът, за "благодарност"/

Правилно. Всяка жаба да си знае гьола. Да би мирно седяло ,не би чудо видяло.Толкова е хубаво в България. Да си гледат рахатлъка.Каква работа имат при нашите приятели.

"Правилно. Всяка жаба да си знае гьола." Какво е това:"Гои, от всички страни, съединявайте се срещу банкерите?"

Щом въпросните хора са палестински активисти, защо ходят при израелците, а не при палестинците? Нали така пише "Палестински активисти", значи хора, които са активни в Палестина. Май не са влезли за добро в Израел. Ходят там да дразнят евреите, пък после се чудят, че ги набутали в затвора. Това е все едно аз да взема страна и да отида да разпалвам конфликта в Босна и после да се чудя защо са ме застреляли . . .

Предполагам ти знаеш начин да си в Палестина без да си в Израел. Тва е нещо като да си в София ама не и в България. Или даже по-точно да си в Треблинка ама да не си в Германия( за периода на ВСВ)

Има начин :заминаваш за Египет и от там преминаваш в Газа, която е крайната цел . Е този маршрут обаче е не толкова приятен: трябва да се мъкнеш по неудобни пътища да чакаш на опашка под слънцето на 40 градуса и да търпиш миризмата на потни и немити тела. По-лесно е да седнеш в самолета и да се приземиш на модерно летище , пък няма значение че не си желан там и са ти го казали предварително наколко пъти.

Големи размисли, голямо НИЩО. Престани да мислиш, че боли.

Мене не ме боли като мисля, ами като гледам. Гледам как се изкупува от Израел, чрез подставени лица, българска земя, български активи. Един фрапиращ примерен случай беше с Гадът Зееви. Горещо се моля на Иисус Христос, да ни отърве от семитизЪмЪт.

НИЕ В БЪЛГАРИЯ СИ ЖИВЕЕМе ДОБРЕ С ЕВРЕИТЕ. А българите, както вече казах: ТРЯБВА ДА БЪДАТ ДЪРЖАНИ ЗДРАВО!!! Формално погледнато, всичко е нормално. Нормално погледнато, всичко е формално, "мижи!". Ке те лажеме и ке те бараме - крадем!

Правилно .