Израел затвори Площада на джамиите. Палестина: Това е война

Напрежението между Израел и Палестина ескалира заради убит палестинец. Израел затвори в Ерусалим Площада на джамиите.

Обратно в новината

Коментари - Израел затвори Площада на джамиите. Палестина: Това е война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

докато едните се държат с всички останали, като свръхчовеци, а другите като полу.човеци до тогава ще е така. а накрая приказката завършва с това, че идва горския. "свръхчовеците" трябва да се смирят и да си признаят, че процесите, които текат не зависят от тях и не са управляеми от тях, както те си мислят с болните си мозъци. и добре, че това донякъде е така. инак отдавна, отдавна да няма живот на тази инак прекрасна планета, която никак не е дело на нито един от тез "свръхчовеци" и "полу.богове".

Абе, дираджийски подлоги, какво етнически нетолерантно има да се каже, че американците и евреите са изтрепали и прогонили досега милиони в Палестина и по света и са най-големите и нагли международни терористи!!! Надявам се да изчезнат от картата на Земята скоро!

Споко, не се ядосвай. Няма да изчезнат. И изобщо не им пука за това какво са ти наговорили за тях. За американците не знам, но за евреите- ти още нищо не си видял. Изобщо не знаеш нищо за тях, нито Кой стои зад тях... ;)

Ако говориш за Антихриста - добре! Ама нали знаеш КОЙ стои зад нас? "С нами Бог, разумейте язици и покаряйте ся, яко с нами Бог"!:)

Зад евреите стоят филипинците!

те рогониха и 3 миллиона българи

абе арабска подлого, ако толкова те кефят тия цигани, върви при тях и не ми се пени тука по форумите с простотиите си.

Я кажи дали е толерантно "българите изтрепаха много мирни хора и са най-наглите световни терористи"

Много добри коментари по темата. Моята теза е, че някому тая конфронтация носи добри доходи. И той не позволява напрежението да спадне. Според мен, тоя конфликт ще завърши 40 дни, след като цялото човечество изчезне от лицето на земята. А евреи и араби са били преди едно племе. Няма по-голям враг от бившият приятел.

Неизвестен получава доходи от конфронтацията и с тях финансира националистически и етнически нетолерантни партии. Не казвам кои по единствена причина.

Палестинците са египтяни, както македонците са българи, затова нямат нужда от втора държава, а да се лепват към египет, а макетата да подават молба, докато не е станало късно.

Даааааа вятър ги вее евреите на бяла кобила....Не им дреме от никого! Решили хората затворили свещенния баир:) Решили хората наметали купища бомбички в ивицата газа трепейки наред старци,деца и жени...Решили хората и си строят къщички в окупираните палестински територи..Решили хората ограбват целия свят като Ротшилд,Рокфелер и т.н Направо кой не иска да е евреин А?:)

Да, какво грозно престъпление. Вместо да го почерпят с баклава и да му дадат автомат да постреля и да качва клипчета, те взели, че го гръмнали. До кога изобщо ще бъдем занимавани с претендиращите да бъдат жертви мюсюлмани?

Ма, правилно - има палестинец, има проблем...

Само с тези цигани се занимава цял свят! Вместо да правим всичко възможно да се движим напред като човечество - технически, медицински, космически и т.н., ние постоянно се занимаваме с религия не мръднала и милиметър от 7-ми век насам..

Евреите се занимават именно с това, което казваш- с технически, медицински, и всякакви научни изследвания и се движат напред във всичко това. Но за палестинците не може да се каже нищо такова...

Израел трябваше отдавна и преди всичко да унищожи всички джамии на територията си и да обяви исляма за терористично учение!

Израел е терористична организация!

Не всички мюсюлмани са терористи-НО ВСИЧКИ ТЕРОРИСТИ СА МЮСЮЛМАНИ.........

И това ще стане. Израел ще унищожи всички джамии на територията си. Включително и Ал Акса, на която изобщо не й е там мястото. Но всяко нещо- с времето си. Не зависи от Израел, а от Бог...само Той определя колко време ще стои Ал Акса и другите джамии там.

loyola

Бог отдавна се е отказал от евреите (в смисъл, че са божия народ, пише го в библията - още когато си избраха цар, въпреки че им бе казано да не го правят)

Абе, що така - тея ИД САЩ заплашват, Англия заплашват, Русия, Франция, Канада... Аржентина чак, пък за Израел нито дума, все едно, че не съществува. А дали има два месеца, откакто Израел извършиха поредния геноцид над Палестина.

Защото едните първо бият и след това следят дали са политически коректни...

Аз пък си мислех, че щото Ал Багдади бил евреин.

много са нагли тези палестинци. Само им дай да стрелят и нищо градивно не могат да правят.

Да бе - не искат да се измитат от родината си. И ги колят, и ги изтласкват от земите им и пак наглеците му с наглеци... Еми, трябваше да направят един малък жест на "избрания" народ, да се пръждосат и да му освободят територията, да си направи една мирна и свободна държава.

Александър

И затова, като признак на добра воля са приели, че трябва да избият всички евреи по света. Пък евреите, тъпаци с тъпаци, не искат да го приемат. Нито едните, нито другите харесвам, но с едните съвсем нямам какво да си кажа.

каква родина бе "солидарен"???Кога е имало държава палестина???Колкото е имало и Кюрдистан.....да не споменавам и комшиите от западната ни граница...това коминтерна ви е изпила мозъка без остаък и даже не можете да четете историята като хората

Интересно що идил не ходят да гърчат евреите?

идил са артисти към холивуд. а не истински бойци. Израелската армия може да ги разкости за часове,но идил има роля за прочистване на кюрдите, като неудобни за Турция и ако мине номера и Асад да се свали.

Точно така и аз мисля!

Ами как да ги гърчат след като те ги подпомагат със пари и оръжия. Как могат да вървят срещу създателите си !!!