Израел обяви нова бойна тактика и обеща: В Газа ще управляват палестинци

Армията ще се фокусира върху преследване на лидери на "Хамас", обиски и разрушаване на тунели

Обратно в новината

Коментари - Израел обяви нова бойна тактика и обеща: В Газа ще управляват палестинци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все по-често изниква въпросът, по какво се различават днешните израелци и ционисти от хитлеровите нацисти. И все по-малко разлики се намират...

Всички виждаме истинското лице на евреите в Газа! И после пак се чудете, защо има антисемитизъм!

е подчовек, кръвожадно животно което трябва да се трепе. В Газа са разрушени около 100 хиляди постройки избити са над 20 хиляди жени и деца за 2 месеца! Има спорове в кой еврейски род ще се роди Антихрист но е сигурно че ще е с еврейски/чифутски произход!

Пък то кво стана :)

Мачкайте ги тая палестинско - хамаска измет! Трепайте ги до крак ! Ако набарате и от ватнишката измет, бесете ги за краката, да съхнат на слънце, да се разбере, кой е световният терорист веднъж и завинаги - ватландия и да се унищожи също до крак!

Я виж, от агитката на левски могат да ти съберат някой лев :)

Израел е нещо като куче на верижка на терориста САЩ. САЩ си храни кучето и го насъсква от време на време да лае и да хапе!

Аз не виждам голяма разлика между твоите идиотски призиви и чалмите.

Краварско-Ционистките мечти за война с Иран и целият Арабски свят се случат. НАЙ-НАКРАЯ ДА ВИДИМ КАК ТАЯ КОЧИНА ЦИОНИСТКА САЩ ЗАМИНАВА В АНАЛИТЕ НА ИСТОРИЯТА.

Бойната тактика пълен геноцид ли включва?

Естествено, така се прави с хамаска измет!

Че и на тарамбуките това им е идеята :)

Писах преди три седмици, че до нова година ще клкнат, повечето малоумници се смяха. Сега обаче си мълчат.

Така клекнаха че стрък трева не остана

И преди туй нямаше :)

разрушихме ви домовете , избихме ви децата , жените .....ами управлявайте се ...фашизъм в действие...........

Малко им е на тая хамаска измет, до крак требе да се изтребят!

Звучи като военна окупация и поставяне на марионетки с арабски имена :)

:)))За евреите има много вицове,но най ми харесва тази максима-не всички евреи са израелтяни и не всички израелтяни са евреи!

Даже отсега са известни палестинците, които ще управляват - Ицхак, Сара и Моше.

Израилтяните взеха да клякат нещо. Два месеца с 300 хиляди войника се плюнчат на неква ивица . Бетер путинската армия се оказаха.

а ве проруски наци глупендер ..ама то съотношението е същото бре ..4 към 1 ...10 млн йерусалимци с/у 2,6 млн палестински терорета ..158 млн москали с/у 38 млн бандеровци ..само че ние влеZнахме в столицата на ГаZа и гаZим мюслитата наред ..докато москалите Zа 22 месеца гледат Киев преZ крив евраZийски макарон ..една Авдеевка не могат да превZемат ..която е колкото Кутово Койнаре и е на 14 км от едномилионния град Донецк столица на ДНР ..а сега столица на нова руска област ...

ама на НАТО му свършиха снарядите. Сега вече само от Путин зависи докъде иска да стигне в Украйна! На джендерите от двете страни на Атлантика им лъснаха насраните задници!

а ве льольо вътрачев ..присмял се хърбав евраZийски хърбел на щърбел ..мъ то и на москалите им свършиха снарядите ..та сега се молят и вZимат снаряди от северокорейците и дронове от иранските мюслли тюрбани

нямам идея защо се мъчите да изкарате Русия извън Европа с това понятие?Първо проверете какво значи!По вашата логика България е в Азия!

Я пиши като нормален човек!

"Израелските сили ще продължат с опитите си да ликвидират лидери на "Хамас" и да спасят израелски заложници в Южна Газа "толкова дълго, колкото се смята за необходимо"-Аз нещо не разбрах,Израел до сега само се опитва да ликвидира лидерите на Хамас,или е сигурен ,че ги ликвидира???Или е както САЩ -ще помагаме на Украйна колкото и докогато и е нужно,а после ще е докогато можем:)))

Толкова палестинци да са, колкото и българи са тия дето управляват България?

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

пробвах лично непомага

и тава не ми помгна

то и в България управляващите са българи по паспорт.Най добър пример е Пеевски.

"– А, ти ли бе хитрия жид? Велика награда се пада на подвига твой бележит." Вазов