Находка на праисторически череп в Израел (снимки)

Фосилизирани черепни останки са открити в пещерата Манот в района на Галилея, Северен Израел. Датирането им показва, че те са на около 55 000 години.

Обратно в новината

Коментари - Находка на праисторически череп в Израел (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази година е 7523 от сътворението на света !!! И което е най-важното (за тези които не знаят ,или се правят , че не знаят) е , че Създателят - Бог е сътворил както света и всичко във вселената , така и човека !!! Тези които предпочитат да са наследници на животинския свят в случая на маймуните , за такива Господ е казал - ,,гледат , а не виждат , слушат ,но не чуват ,, Истината е една и тя не се влия от това , че на някой или на мнозина заблудени тя не се харесва !

"гледат , а не виждат , слушат ,но не чуват ,, Истината е една и тя не се влия от това , че на някой или на мнозина заблудени тя не се харесва!" Тоя тип господ ще излезе, че от време на време и верни неща казва. Сега ако вземеш и го послушаш и прозреш научната истина... Е, тая истина не се харесва на мнозината заблудени вярващи, но това са фактите.

При разкопките в Рим италианските археолози намират парчета медна жица. Възоснова на това стигат до заключението- в древен Рим са познавали и ползвали телефоните апарати. Отговорът на еврейските им колеги археолози не закъснява. При разкопките в Ерусалим не бе намерен меден кабел. Следователно древните еврей още тогава са ползвали джиесема

Не знам, докато чета коментарите дали да си отрежа вените или да си ги оставя дълги

Явно за това европейците са толкова умни. Неандерталецът е имал по-голям по обем мозък от съвременния сапиенс, при явно същата сложност на вътрешна структура. Двата вида генетично са близки с точност до създаване на общо потомство. От неандерталците, евро-сапиенса е взел и по-голямата устойчивост и способност за оцеляване в разнообразни условия а не само в гореща и суха Африка.

Аз

Само дето европеидите имат около 3% неандерталски гени, а монголоидите - около 4.5%. Така че ще се наложи да промениш нещо в теорията си.

"... За това свидетелства наличието на малко количество неандерталска ДНК при всички хора от евразийски произход...." Ахахахаха- казвах ви аз, че евразийците/ руснаците са неандерталци, но до сега не ми вярвахте:) Чудесна находка, която ще ни помогне да разгадаем произхода и оцеляването на хомо сапиенс.

някои ,,пребоядисани,, като теб си ,,мразят,, племето но си ,,остават,, неандерталци,,!!!

Не, чужденецо- аз съм съм си българка- европейка, за разлика от руснаци и рускини:)

изводът: ,,началото и краят на ,,светът,, е израел,,!!! хитлер ,,ряпа,, да яде с ,,арииският,, произход,,!!! ,,първият,, човек, евреин??? последният ,,също,,!!! а защо да не са били ,,палестинците,,???

Уважаемият Израел Хершковиц, ръководител на изследователския екип от университета на Тел Авив, открил, че липсващото звено м/у човека и неандерталеца е негов предтеча. Честита находка, г-н Хершковиц ;-)

Кой знае от къде са го откраднали. Особенно ако се плаща за откритие. Или искат да си подсилят туристопотоко. Явно религиозният туризъм, над който се постараха да направят монопол, не им стига. Май за това прецакаха палестинците. За да завладеят светите места и да си гарантират постоянен туристически поток.

Ама чак толкоз да сте слепи!. Не видите ли, че това е черепа на прапрапрадядо му /основателя на човешкия род/ на Боко. Очаквам скоро да го видим като национална светиня в българския Лувър

Панспермията+ИнВитро+Преселения = Началото на Сегашния-Ни Вид ?

Граф Влад Цепеш. Трансилвански княз/ИмотоИмащ. Организирал и Осигурил Окончателното Стопиране на Турците. ... След което - със Същата Твърдост подхождал към Самозабравилите-се от Неговите. - Именно поради което - те-Самите го Унищожили и Създали мита за Дракула.

Наш Боко е живо доказателство, че неандерталците не само са живи, но и просперират в обществото на хомо-сапиенс

С какво толкова си просперирал?

Ама то черните са си маймунки ,за това няма нищо общо с ДНК на неандерталците...

Само на мюсюлманин е.

На някой рязан кардан ,ще да е .

България е най-древната държава с най-много разпродадени антики. Ако не бяха толкова алчни българите, нямаше да сме толкова бедни на забележителности.

Вижте сега, всички знаем, че по тези места много лъжат. Нищо чудно черепа да е на 55 годишен. Като гледам колко е здрав и жълтичък! Останалото го е съчинил Моше или Мушан, или Търчилъжи, или Теглилокумикс.....

"За това свидетелства наличието на малко количество неандерталска ДНК при всички хора от евразийски произход. " Всички хора по света, с изключение на черните, имат известно количество неандерталска ДНК, и се смята, че това може да е повишило коефициентът им на интелигентност.

Представям си как след хиляди години, ще открият моя череп и ще го датират от втория боковистки период.

А,като открият силикона на тунингованите красавици,ша има да се чешат по главите и да се чудят -за какво аджеба е това?

Комунистка на 55хил.години или 1-а братовчедка на Лили Иванова ? Учените ще кажат.

Съмнявам се, приличами на... Аъ, това не е ли черепа на Черепа?

Е, ама той е само на 55 000 години! Кво толкова - по това време цивилизацията на укрите вече е била на почти 100 000 години!

стига гадаене!!! очевидно е мАкедонски... :)))))

Намериха го. Хамлет го бе изгубил. Тези пък го намериха. Сега да го забършат и да си го ползват със здраве. Честито.

" Черепът е може би на жна, но не е сигурно" :) Познали са 50 на 50

Така формулираната научна мисъл дава 100% сигурност :)

Черепът не ли еврейски?

ти май не си чел библията? Мойсей ги е завел евреите там доста хилядолетия по късно... се пак еврейското летоброене е само на шест хиляди години...

Отишли са там преди около 2000 години, след като египтяните станали поредните, на които им писнало от тази циганееща нация и ги изгонили. Те се изкарали преследвани и холокостирани за пореден път.

остана само да докажат и че от родата на Путин.