Израелски командоси се готвят за внезапен удар

Израел съобщи, че обединява специалните си сили под едно командване. Според експерти този ход може да му помогне да нанесе удар по страни като Иран, чиято ядрена програма еврейската държава смята за заплаха за съществуването си.

Обратно в новината

Коментари - Израелски командоси се готвят за внезапен удар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кажете ми как да няма антисемитски настроения? Просят си го....

стом си пропуснал монголия и турция не си никав военен стратег

бой по тъпите мюсюлмански кратуни жадуващи за атомни бомби и хранещи се с насилие

Ти си малоумен! Къде пък видя мюсюлманските кратуни да упражняват насилие, което да пречи на останалия свят, дебил такъв?

Моля, по-точно - датата на изявление и от кой . Като развален грамофон се повтаря, че някой бил плашил. Иначе и аз мога да кажа ,че САЩ и Израел непрекъснато плашат страни с нападения . И не само плашат , ама и го вършат.

само така с тия арабски отрепки няма друг начин Израел да ги удря по-скоро преди да е станало късно

Стига вече с "тия араби" като става дума за Иран, бе хора! Запомнете най-сетне, че в Иран живеят арменци, таджики, азери, туркмени, пуштуни, перси, кюрди, хазари, още десетки племена /общо са 74 етнически групи/ и от тях само 1,5 % от 76 милионното население са някакви си араби в южната част на страната, изостанали от нечии армии в миналото! Общо населението на Иран се нарича перси или арийци по названието на най-голямата част от населението, а арабите са най-малката! Обичаите им са персийски, Нова година се празнува като Навруз на 22 март, като се женят палят огньове и младоженците обикалят около него с един балдахин над главите, кухнята им е персийска - много различна от всички арабски, езикът им е фарси /плюс още местни наречия/ и дари, пушту и др. Стига вече с тия араби!!! Арабските държави също враждуват с Иран, поради петрола и по традиция, защото не са успели да ограбят Персия, както и никой друг не е успял, и на шепата израелци няма да им се отвори парашутът ...

абе каквито и да са генетично , официалните им изявления са много смотани и низки такива нямат право да имат ядрени оръжия, само идеологическа причина може да накара някого да защитава Иран и да обвинява САЩ и Израел

Познавам "персийците" Хасан, Насър, Махмуд и др. Звучни "персийски" имена. И религията им също "персийска". Дали има някой който носи персийско име в тая държава.

Какво ще стане с цената на петрола ако Израел започне война.?? Ще се изтреля нагоре до нива от 200 долара за барел. Основнопострадали от тази цена ще са Китай който получава петрол от Иран и САЩ от Саудитска арабия. Цената на долара ще се срине , а Евросъюза с неговата измислена валута ще изчезне. Чрез Израел САЩ се опитват да изчистят задълженията си към кредиторите от БРИГС. Войната с Иран е единствения изход да направят това.

Генерал-майор Чжан Чжаочжун обясни, че "Китай няма да се поколебае да защити Иран, дори в случай на Трета световна войнаI."

Всичко може да приключи с прегръдки и целувки, ако Египет, Испания и Германия си приберат евреите , а нас ни оставят да си гледаме Бизнеса с арабските крале . ВЕРВАЙТЕ МИ!

Нека да се абстрахираме за момент кой,как е въоръжен,техники,новости и др.Аз признавам като велики"биткаджийски"народи с висок и несломим боен дух следните: От големите държави: 1.Русия 2.Германия 3.Англия 4.Япония От малките държави: 1.Полша 2.България 3.Гърция За съжаление много от тях няма да участват в бъдещия конфликт.

Еврейте са семити в по-голямата си част другата са хазари и ония дето "откриха" в Етиопия , арабите са другите.Относно Иран - днешните иранци имат много малко общо с персите, арбите ги завладяват още 644г. Още нещо да те светна?

Тъпите фундаменталисти трябва да изядат дървото. Дано по-скоро евреите ги подкарат. Не ми пука какво мисли САЩ, Русия или другите. Или фанатиците ще победят в техния Джихад или същите трябва да загинат в него. Аз избирам 2-рото независимо по кой начин ще стане. Давайте евреи, смело напред!

Я какво прекрасно фанатично изказване.!!

Бегай другаде, тук за персите се говори . Ал.Македонски си е взел жена от там ! Само на Него са казали "Евала !"Сега нема да е на Обама, просто нема начин, па камо-ли на нещастната буля Клинтъница !?!

Драги, ама ти си по-голям фанатик и то иранци. Кой те дал право да ги наричаш фанатици? Нещо те пречат? Кога за последен път ти си имал вземане-даване с ирански гражданин? За мен например по-фанатици американски мормони и други сектанти от всякакви секти Давидови , дето се изгарят собствени деца. Ами с тях какво ще правим?

Айде интернационала се обади .. На вас кво ви пречеше Дудаев а ? А в Авганистан за какво бяхте? П.С. Не защитвам еврейте държа да го отбележа, но не мога да нарека ислямситите хрисми хорица само защото не ме кефят израелците

Давайте и атакувайте Иран, взел съм си каса шампанско и нямам търпение да го почвам, след като видя ядрената гъба над Тел Авив :))) ...вие не сте заплаха вие сте чума, а Ахмадинеджат, силен антибиотик :)

давай Израел аз съм с теб

Хапчето ...не забравяй хапчето !!! Три пъти дневно ,преди храна. И не се карай със санитарите .

Докога ще ги бавите тия мангали?

Само уточни кои са мангалите, защото и едните и другите са семити

"... Иран, чиято ядрена програма еврейската държава смята за заплаха за съществуването си" А дали е хрумвало на акъла на управниците на еврейската държава, че тя от своя страна също е заплаха за съществуването на други държави и народи, и че това в видно за всички по света? Явно не, акъла на тези управници е зает с други неща, като геноцид над палестинците, палеж на църкви и джамии, унищожаване на едва изправилата се от войни държава Ливан, внасяне на раздори между мохамедани и християни в съседните арабски държави и други такива хуманни деятелности, чертаещи светлото юдейко бъдеще...

Израел и ционистите трябва да бъде озаптени, защото представляват най-голямата заплаха за световния мир! Без тях светът категорично ще бъде едно по-добро място!

Бог- ар ите не са траки. Траките са племена които не с имали държави.Народ не е само с история от територията. А народ се определя според светогледа му/ или иначе казано религията. Факт е че:-) Господ-ар Бог-ар.

John Doe

Преди Втората Световна война в Европа живеят близо 10 милиона изповядващи юдаизма, които не са етнически евреи. Те са потомци на хазарите, пристигнали и заселили се в централна Европа. Същите са приели юдаизма като своя религия през девети век. В началото на XX век потомците на тези не-семити в повечето случаи са били напълно убедени, че са евреи, повечето от тях са дълбоко вярващи в юдаизма. Целта на холокост е била тези хора да бъдат в голяма степен избити, като по този начин се пречисти кръвната линия на истинските евреи-семити, дошли от Синай. В това отношение Холокост в голяма степен постига целта си само в Полша унищожените са около 6 милиона. Доказателствата за това са няколко: Възходът на Хитлер не се случва без сериозната финансова подкрепа на влиятелни семити. Евреите, заминаващи в концлагери са хора слабо информирани, често пъти неграмотни. Те са потомци на хазарите неграмотен семит няма. Семитите изключително много държат на образованието на децата си и често пъти са доста талантливи хора. Вероятно много от нас са виждали документални филми как евреи биват товарени на влакове за концлагери. Дали сте забелязали кадрите, на които хора облечени като ортодоксални евреи, които се подписват с палец на списъка, по който са проверявани? Това не са семити. Холокост постига целта си, като ги унищожава. Случайно или не, думата холокост означава унищожение, унищожение чрез огън, а така също и пречистване чрез огън. Еврейската раса бе пречистена в огъня на немските концлагери. Вината за това не е на немския народ, а на малка група семити, създатели на този нечовешки план. Холокост е най-голямото пресъпление в съвременната ни история и виновни за него са група евреи, вманиачени от стремежа си към чиста семитска раса. Време е тази истина да се каже на висок глас.

това е теорията разработена в отдела по политическо планиране на КГБ 90 % от нея е абсолютна лъжа и манипулиране на факти

Точно това е и моята теза-и явно и ужасната истина-за истинските евреи хазарите са както за Българите-циганите-ако циганин отиде във Франция - го възприемат за Българин, така е ставало и с хазарите, но истинските евреи могат да разпознаят хазарите безпогрешно-както ние - циганите. Хитлер и цялото му обкръжение са били истински евреи. Както истински евреи сега са Барак Обама, Саркози, Путин, и голяма част от политиците. В Израел почти не живеят истински евреи - там са концентрирани мигриралите от Европа останки на Хазарите-сега целтаа е 2-рия Холокост-унищожаването на Израелските граждани-Хазари, 3-та световна намаляваща човешката популация с 6 милиарда, и Нов Световен ред-тоест - тотално робство за гойските народи. И войната започва от Иран-една от Арийските държави...

За да те допуснат да тях ти взимат кръв.Наследниците на Авраам/като тук визирам и арабите/ имат особени хромозоми,които са проявяват само при тях.Проблема с арабите е друг,също далече от пропагандата.

Въпрос на гледна точка е. Като гледам колко усилия хвърля Русия да промива мозъци никога няма да застана на страната на Иран нито да призная правото му да има ядрено оръжие особено след като изповядва фанатизъм и насилие. Добре че скоро всичко ще приключи и Иран ще е големия губещ а рускогъзолизците да си плюят и пишат каквото щат.

Като гледам най-голямата промита кратуна си ти тук.

Точно изказване - "Всичко си приключи" . Само не мисли ,че заедно с всичко и твоя живот няма да приключи. Дали куха тиква да увира това?

Не разбирам защо се бавят. Израел с мощното си разузнаване, специални части и военна техника за броени дни ще върне Иран някъде във времето на Мохамед :)

Други не разбират, защо Иран не върне еврейте във времето на Давид.

Времето на Давид казаваш, а занеш ли какво е направил Давид с Голиат?

А задавате ли си въпроса защо на Иран е необходимо ядрено оръжие? Коя страна ги заплашва? Кой проявява претенции за териториите им? - Няма такива, но те си търсят врагове и сипят заплахи. Е, трябва ли светът безучастно да гледа и чака режим, където убиват жени с камъни и наказват с бой за участие във филм да се сдобие с ядрени бомби?!

Когато еврейския начин на мислене стане масов- а той вече е - нищо добро не чака хората. Ограниченият светоглед не се променя с вяра. Още повече когато тази вяра ти дава свобода да убиаш и лъжеш различните

Садам Хюсеин не беше давал такива изявления, ние също не сме правили такива изявления,толерантна държава сме, защо не ни дадат и на нас няколко атомни бомби, ей така да си имаме и ние и за да си имат едно на ум останалите? какво ще отговориш на това ? ( отворенгяс такъв)

jizast

Ами щото силите ни са такива, че не можем да си произведем такова оръжие. Ти какво ще кажеш, можем ли, а? (отвореняк такъв)

бахти наглите копелета!

а ЗА КАКВО НИ Е ДЪРЖАВАТА ИЗРАЕЛ?! ТЕРОРИСТИ И АГРЕСОРИ?

Ти луд ли си? Ами за какво ни е Иран? За какво ни е България, или която и да е друга държава? Кой изобщо те пита теб дали ти харесва дали някоя държава да съществува или не?

Кога България е започвала войни?А Иран?Виж ислям и християнство с какви корени са.Виж кои манипулират масите да вършат черната работа та доктрината им да върви и да се възползват. Иран е стара държава.Израел каква е?

Кви терористи, бе? Доктрината на арабите е да изтрият Израел от лицето на земята!И това се казва и по нашите медии, само слушай внимателно.(Ще избием всички евреи и ще ги натикаме в морето.Ще унищожим Израел." - цитат на Хамаз)Израел просто защитава правото си на съществуване!

Колко внезапен ще е този удар,щом излиза в интернет?По-скоро в момента Израел сплашват,а когато ударят Иран наистина ще го направят така,че той да няма възможност да използва ядрения си арсенал!Великите сили ще се намесят за да предотвратят ядрена война ,защото все още не могат да се преселят някъде в космоса.ГОСТ, девизът на учените винаги е бил,че атомът трябва да се използва само за мирни цели .Като цяло на всеки 50-60 години световните конспиратори подменят част от състава си по естествени и икономически причини,но те винаги се нуждаят от локални войни и ги предизвикват,а за ядрена и те не са готови.Надявам се да съм права!

Дами и господа! Ето как стоят нещата с очакваният удар срещу Иран. В момента основната цел на господата ционисти е да свалят правителството на Асад в Сирия,и след това ще нанесат ударите по Иран. Слагайки нови политици в Сирия, по този начин "Те" прекъсват договора за взаимно военно сътрудничество между тази държава и Иран. И при последвалите военни действия Сирия е вече неутрализирана и няма да може да вземе участие в бъдещият конфликт срещу тях. Разобличителя

Израел стои на абразурата, диктовката е на САЩ и НАТО, но пешкира ще го изпере израелския народ.

Жалко само за 50-те чисто голи еврейски"каки",които протестираха в защита на голичкото египтянче!...:)))

Еврейчетата НЕЩО СЕ ПРЕВЪЗБУДИХА с подготовката за нападение над Иран: Израелски заселник беше убит, а двама бяха ранени погрешка тази сутрин от израелски войници в южната част на Западния бряг на река Йордан, съобщи израелската армия, цитирана от Франс прес. Войниците, които били предупредени за преминаването на подозрителен автомобил, открили огън, убили един израелец и ранили двама, каза говорител на армията. Колата, пътуваща от еврейското селище Бейт Хагай към град Хеброн, не спряла пред поставената пред нея преграда, уточнява източникът. Един войник е бил леко ранен, след като по случайност бил ударен от палестински камион, докато тичал към автомобила. Израелската армия е започнала разследване на инцидента.

"Приятелки огън" много са изнервени тези хора ей?

просто са " големи" приятели!

Защо никой не пита на какво основание Израел има, а Иран не може да ина ядрено оръжие. Защо САЩ и Русия да имат, а Иран да няма? Защо Япония да няма? Има ли терия, която да обясни на какви принципи трябва да се определят ядрените страни? Сатанизирането на Иран май наистина е мотивирано от отказа да се слугува на еднополюсен свят с център САЩ и протектората на САЩ Израел. Светът трябва да стои намного крака, а не само на пачи крак - САЩ или на два крака - САЩ и Русия. Нужни са поне 3 опорни точки, по добре повече. Наздраве и си пийте редовно хапчетата.

Абе нека се точат еврюгите. Арабите, както винаги досега, набързо ще им разкажат играта.

Без да съм фен на Израел - кога арабите са "разказвали играта" на евреите? Имало е една война миналия век и арабите са го отнесли като... "куцо пиле - домат"

Без да съм фен на Арабите-по време на израело арабските войни-арабски танкове са завзели половин израел-но САЩ заплашили с ядрен удар по всички арабски държави и те се оттеглили-без САЩ израел да е пустиня-каквата трябва и да бъде...

ЗАКЛЮЧЕНИЕ: УЧЕНИТЕ КОЛКОТО СА ПОЛЕЗНИ ТОЛКОВА СА И ВРЕДНИ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО. НО МАЙ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ СА ПО ЗЛИ И ОТ САТАНАТА И ЩЕ УНИЩОЖОТ ЗЕМЯТА СЪС СВОИТЕ ИЗОБРЕТЕНИЯ ЗА УНИЩОЖАВАНЕ.

Стига лицемерно сте повтаряли версиите на "демократите-миролюбци"-САЩ,Великобритания и Израел,че Иран се домогвал до ядрени технологии.Хайде кажете си истината,че Иран си продава петрола срещу евро,а не срещу долари...и "миролюбците-демократи" са бесни...Ама тоя път ще срещнат "пълчищата на Ксеркс",че и подпомогнати от Русия,Китай и Северна Корея....Ще има:Ааааааа,каква я мислихме ,каква стана...аааааа,какво стана....

на всяко си гърне мерудия. войната не е нещо забавно, нито е повод да ръсиш досадните си коментари под път и над път.

Tова е мястото за коментари! Като нямаш мнение просто си трай!

това им го кажи на твоите приятелчета ционистите! , а не да ръсиш мозък тука!

КАТО СЕ ПОСОЧВА ЧЕ ЩЕ ИМА ТАЗИ ВОЙНА КАТАСТРОФАЛНИ ПОСЛЕДИЦИ ПИТАМ ЗАЩО ВЕЛИКИТЕ СИЛИ НЕ Я ПРЕДОТВРАТЯТ ? ПИТАМ ЗАЩО ОПРЕДЕЛЕНИ СТРАНИ ВОДЯТ СВЕТА И ЩЕ ПРЕДИЗВИКАТ ГЛОБАЛНА КАТАСТРОФА. В ПРИРОДАТА ИМА САМО ЕДИН ЗАКОН КОЙТО СЕ Е ПРЪКНАЛ НА ТОЗИ СВЯТ ИМА ПРАВО ДА ЖИВЕЕ ДОРИ И МРАВКАТА.ВСЕ ПОВЕЧЕ РАЗБИРАМ ЧЕ НЕ СМЕ ДОСТОЙНИ ЗА ЖИВОТ НА ТАЗИ ЗЕМЯ.

До рога на африканския слон по-добре да не опират. Чувала съм го от колежки.

На манипулаторите (продажните русофили) искам отново да пиша, че Израел има ядрено оръжие но никого не заплашва с него а го пази единствено като последна линия на защита. И във войната от 1973г. Израел имаше ядрени бомби но не ги използва. А Иран заплашва всеки. И отгоре натова се домогва до ОМП. Ами никога не трябва да им се позволява на такива простаци и фанатици.

А аз да ти кажа че именно израел преди година каза че биизползвала ядренно оръжиедори и срещу ЕС ако се наложи. А за Иран не съм чул в прав текст да заявява че ще го ползва. Освен че че казвал "израел треба да бъде изтрит от картата" което е много абстрактно.

На манипулатора (продажния американофил) - кога и кой е заплашил Иран, било то с ядрено оръжие или конвенционално! Заплахите са непрекъснати и то от САЩ и Израел. Иран досега единствено е отговарял на нападките. А що се касае до истински действия - последните няколко години погледни водените войни!

Я да ни припомниш ,моля, кога Иран е заплашвал някого???Това си е приоритет на американо- израелските войнолюбци.

Колко пъти Ахмадинеджад казваше, че Израел трябва да бъде изтрит от картата на света? Или това не е заплаха, а само шегичка? Или пък на теб ти е удобно да си затвориш очите за този факт?

Може ли да споменеш, кога Иран плашил когото и да било с ядрено оръжие? Или само твои фантазии, подплатени от израелска истерия?

Лошо им се пише на чалмалиите в Техеран. Някога и Саддам беше много ербап, ама това не попречи на израелскитъте спец-части да му гръмнат реактора. И повече да не се сети за ядрено оръжие. То и самият Саддам отдавна го няма вече. Иран е доста по-голяма държава. Но що се отнася до униощожаването на специални обекти Иран е доста по-лесна мишена от Ирак. Просто Иран не е толкова добре защитен, както беше Ирак. Вярно, руснаците усилено ги въоръжават, но чалмалиите са много далеч от нивото на Ирак по времето на Саддам. А израел е доста по-напред от времето, когато унищожи иракският адерн център. Американците ще пуснат през Ирак израелските спец-части. Пък после работата е ясна - бум и готово.

НАли се сещаш,че евреите трябва да си пробият път през Ирак,щото местните хич не ги обичат,та да стигнат до Иран,освен това Иран е много добре защитен,доставките на оръжие са основно от Китай,жълтите тарикати ще си тестват оръжията там,бъди сигурен,че са им доставили някоя и друга батарея лазерни оръдия,че може и пулсови,това,че вече имат технология да приземяват дрондове го видяхме,какво ли още има там?!В сухопътни сили надвишават в пъти и пъти Израел,вярно,че и САЩ ще вземат участие,ама Руснаците най-ще намажат докато се бъхтат из Иран те ще окупират Азърбайджан,ще присъединят Армения,Грузия,Туркестан,Киргистан и изобщо всички дето се опъват да влизат доброволно в Евроазиатския съюз,та така и като нищо ще си отхапят и от Иран уж помагайки им,САЩ и Русия най-вероятно вече са се разбрали както за Полша навремето СССР и Райха,лошото идва по-късно,като се слуят помежду си,щото след една евентуално Иранско -Израелска война няма да ги има нито Иран ни Израел ни Арабските държави в околността....

Историята е хубаво нещо, но трябва да с еинтерпретира вярно. И историческите изводи да с еприлагат коректно, към съответният времеви отрязък. истината е че от 20 години американците си правят каквото си искат. Русия мрънка, мрънка, пък накрая се оттегла като насрана. така стана с Югославия, така стана със Саддам, така стана с Кадафито. И сега ще стане по същия начин - в това няма никакво съмнение. И така, както Сддам с еправеше на велик, така, както Кадафито се правеше на много голям юнак, и двамата ги няма. Така че в Сирия и Иран сериозно трябва ад си помислят. а щом и Израел е замесен - спукана им е работата.

Да не стане като пълният провал на Делта Форс в Иран през 1980 г.?Резултат-катастрофално фиаско и тъпи оправдания пред целия свят?А според военни експерти ПВО на Иран е сред най-модерните в света .С 200 ,С 300,Бук 1 м, Тор,Панцер ....

Първо Дерлта форс не е израелско, аамериканско формирование. Второ, С-200 въобще не може да мине за модерен комплекс за ПВО. Всъщност се твърдеше че Ирак и Либия имат най-модерйните руски системи за ПВО. Резултатът от действието им го видяхме. И не е достаъчно да имаш модерна техника. Трябва и да можеш да я използваш. А във войната срещу Ирак се видя че ирансакта армия е абсолютно неподготвена. Даже и т.н. "гвардейци на революцията". Само убити, във войната срещу Ирак Иран са дали над милион и двеста хиляди. За осакатените и ранените се твърди че са милиони. И последно, всеки опит някой да се ебава с държавата Израел е завършвал с бой по кратуната. Турция знае най-добре какво се случи на терористите пътуващи под турски флаг. А Иран е много далече от нивото ан Турция.

Абе,аз ви казвам,че ще стане интересно,вие не ми вярвате...Айдеeeee,потомците на Юда Макавей се прегрупират под звуците на песента "Хава Нагила".Ще тръгват всеки момент срещу Арианам(Земята на арийците).Там, смятам,че ще бъдат посрещнати подобаващо от легионите на Дарий и Ксеркс."Хава Нагила" е готина песничка,но този път май Термопилите ще бъдат в Израел.Искам да видя в реално действие пълчищата на Ксеркс...щото от мултипликационния филм "300"не можах да добия някаква истинна представа! :)))

Ха-ха-ха! Само да не се увлекат много с "Хава Нагила", че най-любимата тактика на персите е да увлкат завоевателя в лабиринта от проходи на безкрайните планини и там армиите му потъват, просто няма такава армия, чиито личен състав е достатъчен за контрол на всички чупки и гънки с техните селца, кишлаци, племена и народи, които единствено са способни да оцеляват в тази богата, но крайно негостоприемна земя ... И Александър така е оставил по-голямата част от армията си, продължавайки на изток, но не я е завладял, само така му се сторило за 5-6 години, после просто се претопили в морето от хора... Е, има останали малки групички, дори и до наши дни, пазят високи проходи в Памир, наричат се "каласи",говорят древен гръцки, имат сини очи и правят мебели, за дивно чудо на околните местни, които не знаят за такива екстри... И какво от това?! Преминал през Персия, задигнал злато и скъпоценности, но умрял от странните бактерии, които са по-страшни от войските на Дарий и от ядрените бойни глави... Чужденец няма шанс в Персия, а Израел и цял да се пренесе натам, пак няма да победи!

След онези "Зуги" глупости преди 3 дни трябва да отбележа ,че споделям твоето мнение в настоящият ти пост

Александър превзема Персия и стига чак до Индия където вече войските му (гърците) които не са виждали дома си от години вече не искат да продължават тогвава Александър започва похода обратно но преказва армията си през една пустиня в която губи много хора. Според някой хора това е било наказание за прояваното малодушие на неговата армия която отказала да го следва до край света. Персите са арогантен народ и са платили с планини от черепи за това. Добре ще е за тях този път да имат подплата на самочуствието си за да не бъдат изпепелени отново техните градове.

МОСАД е навсякъде, а командосите на Израел са едни от най-добрите в света. Който подцени техните възможности ще съжалява...

евала моше рано сутринта ме разсмя истински.

МОСАД е навсякъде! Режимът на пожарникаря е филиалът на МОСАД в България.

Що бе, доколкото знам майка му на Станишката е еврейка. Което значи че по всички правила той е евреин. Я да видим сега кой е по-възможния резидент на МОСАД. Или в БСП-то те са абонирани като агенти на ДС и на съветските спец-служби.

Не са по-добри от ВДВ :-)Нито от френските части на чуждестранния легион!

Кои точно ВДВ? А за легиона митовете отдавна умряха. Израелците наистина имат доста успешни операции за разлика от много прехвалени части. Не с е знае обаче турските командоси към коя страна ще се включат а те още в Корея доказаха, че са най-железните в НАТО.

И аз се посмях :D. Ако не е някой Моше, то ще е някоя Мелиха или Мустафа :))) Кой от кой по-велики народи. Хайде мерете си ги. Пък стане ли война великите ви народи ще хукнат като бежанци, към нашата България , която иначе е "много по зле и не ви кефи".

Египетският фараон Рамзес , съблазнен от богатствата на Балхара, се опитал да я завладее през 1275 година преди раждането на Христос. Докато българите разгромявали фараона в подножието на Памир, Мойсей решил да избяга от Египет и повел поробените евреи през пустинята към обетованата земя Ханаан. Нашата история е по-стара от Библията и ние, българите, сме спасили бедните евреи не само през Втората световна война, но и 33 века по-рано. Сега е техен ред да ни спасяват от исляма...

Да и как по-точно ще ни спасяват като избият тамошните наследници на жителите на Балхара,голяма благодарност няма що!

надай се коньо на зелена трева:))) те се чудят как да ни закопаят ти от тях спасение търсиш, абе пич ти луд ли си?????????????

Израел е най-терористичната държава. Имат и атомни бомби. Шантажират целия свят!

Приятелю 04, грешиш. И руснаци и американци използваха ядрено оръжие и То върху собствени войници още преди доста години. Понеже и двете държави се борят да бъдат свръхсили, пропуснаха факта, че още 4-5 покрай тях тихомълком се сдобиха с такова оръжие.БОГ ДА НИ ПАЗИ!

Ядрено оръжие е използвано във ВСВ не само над Япония,Вермахта обстрелва руснаците с ядрена артилерия на източния фронт ,има и ядрени бомбандировки,но зарядите са били по малки тъй като технологията е била експерементална и монициите ограничени,в края на войната Райха разполага с ядрена бомба ,но не я използва,навярно хвърляните две над Япония са именно отмъкнатите от американците две готови ето това е положението!А за ядреното оръжие дори България има такова,вярно не много глави но достатъчно да подпука който трябва :-)

Вие наред ли сте.Кой ще пукате?Значи ядреното оръжие ,не е толкова използвано ,защото т ядрения облак носи отрова на всички.До всеки тъпънар подмокрил се от щастие от звъна на оръжие.Ние сме прекалено близко.Ако използват отрова тя ще ни стигне и то в концентриран вид.После ако е вярно както пишат из форума ,че тук има американски бази ние сме мишена.Бе Вие тъпи ли сте или не Ви се живее.Войната е страшно нещо,и най-гадното възможно действие на световните сили.Бог да пази България.

"...ядреното оръжие дори България има такова..." Да,прав си,ако главата ти е ядрена,то България действително има ядрено оръжие...

Иран не трябва да има ядрени технологии. Поне докато не се превърне в по-миролюбиво племе. Дотогава колкото повече се репчат толкова повече бой трябва да ядат.

Израел има ли ядрено оръжие? Всички знаят, че да, ако се съди по разни признаци. Кой тогава трябва да нападне Израел. Трябва да е някой много отдалеч - такъв, на когото Израел се явява "трети кръг". Така ли?

Кой, кой, не се сещам кой. Имаше опити в продължение на близо 30 години, но резултатът беше един и същ - арабите ядяха бой. Ама голям бой. В резултат на това Израел има може би най-модерната и най-боеспособна армия. И тежко му и горко на някой, който посмее да се ебава с тях. А подготовката на израелските спец-части наистина е уникална. И където са планирали операция винаги е била успешна. Пък и МОСАД....

А от арабин по-малко . Казвам го от личен опит .

В иран живеят персийци не араби.

На територията на днешен Иран, някога са живяли персийци, арабите ги завлдяват още 644 г.

Знам само че от евреин нищо хубаво не можеш да очакваш.

Какво лошо видя от евреите?

А някой да е видял нещо добро?

какво ли не, незнам от кога да започна да изреждам "добрините им", "анжел -града на мечтите", "приватизацията на БГА-Балкан от гадта - Зееви" на същият бащаму отървал козината през втората световна война благодарение на България и за благодарност синът му "инвестира" в "Балкан" , за Банковата система (мафия) и лихварите които се гаврят по цял свят с хората пък да не говорим! и колко още от мръсните им подвизи са описани в интернет и са достъпни за хората , и хората се възползват и се образоват, така че вземи сескрий някъде,ама така се скрий, че повече никой човек да не те види!

Пропуснахте в новината само това, че Русия смята да окаже военно-техническа и чисто военна помощ на Иран, при нужда...

Само дрънкат оръжие руснаците - вервай ми! Виж последната им позиция относно Сирия - извъртяха се на 180 градуса. Не са готови да се върнат като втора военна сила в света и скоро няма и да станат.

Русия винаги е била в добри отношения с всички еврейски общности. Не бива дори да си помисляте за пряк конфликт между Русия и Израел. Виж, че няма да пропуснат да продадат малко оръжие... Това е съвсем различно. Не само те ще се възползват от тази възможност!

боже пази човечеството! няма ли наи после да вразуми!

Няма никакъв бог. До сега не сме се избили взаимно по чиста случайност. Направо се чудя как е възможно толкова години да има ядрени оръжия, а да не са използвани масово за военни действия.

Янките ги използваха. Пробваха още първото, което докопаха и избиха десетки хилади цивилни хора. Даже два пъти. Не си ли учил за Втората световна война.

Ей умнико ами Хирошима и Нагасаки какво беше според теб...над 110 000 хил.жертви