Иран по-близо до ядрено оръжие, разделение между Израел и САЩ

Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) е получила нови и важни разузнавателни данни през последния месец, които показват, че Иран се е приближил още по-плътно към способността да произведе ядрено оръжие. Появиха се признаци на разделение между САЩ и Израел по отношение на Техеран.

Обратно в новината

Коментари - Иран по-близо до ядрено оръжие, разделение между Израел и САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В малко цивилизовани държави на света може обществено толкова енергично на да се пропагандира антисемитизъм. Какво са Ви направили еврейте? Вие познавате ли такива изобщо? Кога е дошъл еврейн при Вас, във Вашия дом и ви е взел "мръвките", "хляба" и т.н.?

Само веднъж съм имал бизнес отношения с евреи.След това никога не бих си и помислил дори да направя подобна глупост отново.И интересни,наистина защо всички ги ненавиждат?

Още през декември 2011г. Кеше прави дмонстрации пред директорите на авиокомпания Боинг. След като те мислили 2 месеца, отговора, който те дали на учения бил, че тази технология е много опасна и ще застраши продажбите на техните самолети, а те са вкарали в този бизнес милиарди долари. Думите на Мехран Кеше отправени към хората са горе- долу такива в резюме: Един полет от Техеран до Вашингтон е проблизително около 5 до 10мин. Капацитет за товар около няколко хиляди тона. Нека правителствата да знаят тези възможности, преди да вземат решение за участие или не в свободното споделяне на тази технология. Този полет не може да бъде засечен от радари. Демонстрация на тази наша технология направихме на практика, когато заловихме шпионския американски самолет "Дрон". Той дори не можа да задейства кода, с който да се саморазруши във въдуха. Сега се намира на сигурно място. Използването на технологията за мирни цели, ни позволи да хванем този самолет и да го поставим в ръцете на една мирна нация.

Данните по-долу допълват и доразвиват темата за фондация KESHE на иранския учен д-р Мехран Таваколо Кеше. Най напред искам да покажа един декрет, с които президента Барак Обама блокира и създава информационна мъгла около проведената среща на учени на 21. 04 . 2012. Белгия , на който присъстват учени от най-висок клас на НАСА , както и на други организации и ведомства на САЩ. Още в самото начало на срещата тези американски представители веднага разбират, че всъщност Мехран Кеше директно иска да освободи създадените от него технологии. Учения демонстрира в реално време пред очите на посланниците своите методи за намаляване на физическо тегло на материята. Веднага след това американската делегация се оттегля и напуска научния форум, а още на следния ден Обама издава декрета си, с мотива , че иска да се блокира фондацията заради свободен трансфер на технологии. Американските учени веднага си дават сметка колко назад са в изследванията и постиженията си спрямо иранските си колеги.

Това изказване е живото доказателство, че простотията може да бъде безкрайна.

много хубав анализ тази сутрин - казва се "Война и блъф - Израел, САЩ, Иран" ако успеете да си го намерите ще разберете че това си е плашене на гарги - никой никого няма да нападне. Тази новина дори няма смисъл да се коментира

Ето линка:

Малко информация, стига някой еврейски кретен в ДИРника не я отреже като предишния път! link

"Израел, САЩ и поне още две западни държави" На бас, че другите две държави са Великобритания и Франция - държави с умряло производство, които разчитат на война, за да си оправят икономиката. И още нещо - американските разузнавачи, не са ли същите, които казаха, че Ирак има химическо оръжие. Не съм чул да са ги уволнили.

Е да, ама Иранците като почнат да мятат ядрени ракети по западна европа, противоракетния щит на НАТО ще ги сваля в България. Пак ще ядем кафеви марули като при Чернобил.

EЙЧ

А израел колко червени линии прескочи, но нема санкции,декларации и тн. Така че Иран си е в правото да се сдобие с ядренно оръжие и да се защитава.