Нетаняху предупреди Иран да не изпробва решимостта на Израел

Израелският премиер Бенямин Нетаняху днес предупреди Иран да се въздържа от каквато и да било въоръжена агресия.

Обратно в новината

Коментари - Нетаняху предупреди Иран да не изпробва решимостта на Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук повечето коментиращи са тотално объркани. Цялото им знание за Израел и евреите се изчерпва с глупостите, които четат в жълтите книжки за "Световната конспирация на лошите евреи против света"- книжки, написани от злонамерени автори, използващи къде реални, къде недотам реални факти, изопачавайки ги така, че целия еврейски народ да бъде набеден за всичко. Това не е нещо ново, това е явление още от древността, описано е даже в Библията. Има си причини за това, но вие, които лаете против Израел, изобщо нямате шанс да разберете тези причини. Както и да е, и да лаете, и да не лаете (защото е очеизвадно кой в Близкия Изток е агресор, и кой се защитава, а вие обръщате нещата ей така, само на базата на измислените ви конспирации), все тая. Израел ще остане там, където е. НИКОГА няма да видите унищожението му, за което са ви надъхали да мечтаете. Евреите НИКОГА повече няма да минават през гоненията и кошмарите от последните 2000 години (най-много да понасят от време на време дребни проблеми, но дотам, горко обаче на онези, които се опитват да ги причиняват). И вие сте безсилни да промените това, вие дори и представа си нямате Кой стои зад всичко това. Единственото, което можете да постигнете, е да си докарате проклятие върху самите вас. И именно и само заради това изобщо коментирам, понеже като българин, не желая заради такива като вас България да страда от Божия гняв, само заради тоталното ви невежество спрямо Бог, Библията и Израел, и омразата ви, намерила добра почва в омразните клевети на "Теориите за световната конспирация".

Пишат тука разни русофили,руски платени тролове и разни кукувци опорните лъжи на Кремъл включващи антисемитизъм религиозен фашизъм,демагогия,лъжи!И так далее...руски простащини

Да, вероятно все са такива. Но дори и Кремъл, и Путин, не са така антисемитски настроени както тези драскачи. Русия може да не е пръв приятел на Израел, но пак са в прилични отношения, доста по-добри в сравнение с Израел и някои ислямски държави. Тогава откъде тази злоба и, подозирам, преднамерена клевета в тези хора, не знам. Освен самите те да са от надъханите мюсюлмани или скинхеди, или други подобни.

Относно етикета "тотално объркан", може да си го залепиш без да се замисляш. Винаги когато има съмнения в масите, взора е отправен към водачите си. Носейки тежкия дървен кръст, Исус е посъветвал плачещите за него: " Не плачете за мен, за своите деца плачете". Така че никой не може да каже колко още ще страдат. А това че повечето хора ги мразят си има и основателни причини.

След като цитираш Исус, вземи се поразрови из Библията, там си пише и колко ще страдат евреите, пише и за причините за страданията им. Аз съм се ровил и изследвал, така че когато коментирам тези неща, много добре знам какво пиша.

Той пък Биби-тко какво се ядосва!За 40 години им свалиха един самолет,а израелците ката ден разпердушинват някоя иранска гвардейска или хизбулласка група барабар със оръжията и снаряженията им !Все руско производство!

Не забравяйте МАССАДА и Legio X Fretensis !!

излиза филма-ти ли ме бутна или сам си паднах-театрото е явно. турците влязоха в сиря да бият къурди които бяха подкрепяни от американците но,сега вече с американцте ще бият къурдите.жидовете ще влязат сиря да бият иран(ами влизаите в иран бе)защо в сиря,а там вече са руснаци,китаици,иран,сирииска армя. и маи много станаха маимуните на клона,да видим колко ще издаржи икога ще се счупи?????????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По Израелската логика, България трябва да претендира за територии в Памир и Татарстан,Украйна и Румъния....

Следващата война ще се води на територията на Америка екс шеф на военното разузнаване на Израел

Шило

Що, евреите кво ще направят?

Ами те евреите постоянно го правят!Трепят хизбуласи и ирански гвардейци!Както и ПВО-то на Асад!

путин, играе джобен тенис ,в момента и го премества в другият крачол!!;)) нетаняху, обаче не смее да се извери на путин и да го пита какво прави в сирия, защото знае, че може да намаже "тиганя"!!?;)) хахаха...

Много станаха тези които размахват пръст. Започнахте да се ритате и под масата. С дроновете избихте като на лов руските националисти. Какво очаквате да се случи. Да ги изплашите може би? Много инфантилно и по детски звучат тези ЗАПЛАХИ. СТРАШНОТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ. Още не сте осъзнали, че тази война вече е и ваша и утре театъра на бойните действия ще бъде една земя която доскоро бе част от една друга империя - АТГЛИЙСКАТА!

Не случайно векове наред евреите са гонени от всички държави .Има някаква причина.Те сия знаят най-добре.

Досега играеха на умряла лисица (нещо което най-много умеят), но проблема е че не могат да го правят вечно и скоро ще трябва да се изправят срещу руските интереси и руснаците в Сирия - изглежда този момент наближава и е просто неизбежен. Но срещу истинската руска армия, а не някаква си група наемници. Ако се стигне до там, тогава вече ще стане интересно....

Не знам как ще дойде истинската руска армия в Сирия - трябва май да мине през Турция или пишеш просто така, да се упражняваш на клавиатурата?

ти, не виждаш ли, че ердоган и путин станаха дупе и гащи, турски поток ще правят, купуват противо-ракетни комплекси, така, че ще става мамата си е еBало за някой!!;))

Шило

Други пътища няма ли? Пък и турците едва ли ще ги спрат.

Нетаняху какъв се пада на Иран?

Един колекционира парчета от "ирански дрон". Други пък си направиха колекция от парчета от израелски бойни самолети...

са се научили да ползват силата на парите и си мислят че са недостижими, но забравят че векове наред са били гонени и преследвани по цял свят. За това да си мерят приказките и действията, че както са започнали да се изсилват и да своеволничат в Близкия Изток току виж отново са попаднали в някоя вековна спирала на гонения и унищожителни преследвания. Само че този път няма да имат повторение на гоненията им от Хитлерова Германия, за което са платили за да имат своя държава след войната, а направо вместо гонение ще получат унищожение!!!

Седни си на задника , че не ти останаха самолети....

Тя и Турция не иска там нови дребни държавици...само По-едри!?

Тоя е криминално проявен,както и цялата му държава.

сичкото зло иде от божийте земи не случайно са нямали държава хиляди години

браво на Израел, браво на Нетаняху,само така..пакажи им на тия терористи и престъпници че ударът по тях ще бъде смъртоносен и решителен, Господ и силата са с вас !

коя сила бе,тая на прасето преди да го заколят ли?

КАТО СТОЛИЦА НА ИЗРАЕЛ?

ИСТИНСКАТА ВОЙНА НЕ С ДРОНОВЕ С КОТО ОТ КОМПЮТЪРНИ ЗАЛИ ИЗБИВАТЕ КАТО В ДЕТСКА ИГРА руските националисти, или иранските бригади АЛ КУДС !! ЗАГУБИХТЕ ВОЙНАТА ЗА ДУШИТЕ НА ХОРАТА. ВИЕ САМИТЕ ВЕЧЕ СТЕ ВЪВ ВОЙНА. ЛИПСВА Я ПОЛОТОКАТА НА Шимон Перес фамилно име по рождение Перски ПЕРСКИ е виден израелски държавник и политик, лидер на Израелската партия на труда осъзнал, че не ВОЙНАТА , а МИРА е оръжието с което можеш да победиш противника. Размахвайки пръст на ПЕРСИТЕ забравяш, че други три пръста сочът срещу теб. В РУСИЯ , ЕВРОПА и ПЕРСИЯ вървят процеси раждащи ОМРАЗА и НЕНАВИСТ към ИЗРАЕЛ. Късогледото ви поведение може да отвори КУТИЯТА НА ПАНДОРА, и тогава нито ракети , нито ДРОНОВЕ ще спрат ОМРАЗАТА която сеете , а СЛЕДВАЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ ЩЕ ЖЪНАТ. Забравил си БИБИ най важното качество на еврейския народ - ДА СЕ ПРЕВЕЖДА КОГАТО ИДВА БУРЯ. Благодарение на това качество е оцелявал. С ТОВА ПОВЕДЕНИЕ НИЩО ДОБРО НЕ ЧАКА НЕ САМО ВАС , НО И СВЕТА

нещастник,еврейският народ никога не се е навеждал ,когато е идвала буря ,а се е изправял срещу нея и ВИНАГИ е побеждавал !

И за това седнали да благодарят на тия дето ги спасили защото явно винаги са били ''изправени''.. Стига глупости а погледнете реално какво прави Израел на чужди територии..

Млъквай и ти и да млъкват и Нетаняху и сподвижниците му, че запалите ли нова война ще изгорите в нея не само вие, ами ще подпалите и света защото вашите банкери дърпат юздите и на американските политици, а те, като малоумни, искат световно господство!

Израел напада масово държавите в региона, но твърди, че някой друг искал да ги напада. А дали Сирия и Иран ще правят нещо на територията на Сирия си е само тяхна работа.Това са междудържавни отношения, за които Сирия и Иран не дължат обяснение на Израел. Утре Китай може да реши, че договорката за американска база у нас им пречи и да ни нападне.

Айде ако обичаш скрий се с тези клевети! Кога Израел е нападнал Египет първи? Кога Израел е нападнал Йордания първи? Кога Израел е нападнал Сирия първи? Единственото, което Израел е правил, е да удря клетки на терористи в Ливан, Сирия и палестинските територии. Повтарям- да удря ТЕРОРИСТИ, а не обикновения народ, нито пък правителството на тези държави. Нали не приравняваш терористите с обикновения народ на съответните държави и техните правителства? И ти много добре знаеш това, просто злобееш, нали?

А с тази част от дрон която е показал израелският премиер какво правим. За мен пределно ясно, че иранците шпионират Израел в полза на признатата от мнозина за терористина организация Хизбула. Тоест имаме държавен тероризъм от страна на Иран и съответно подкрепа за просилямистки терористични организации от страна на Иран. От друга страна Сирия защитава неприятелските действия към Израел и Хизбула със своето ПВО. Ако не съм прав оборете ме с аргументи.

Извинявам се за грешката, вместо ливанската Хизбула, имах предвид тази от Газа Хамас.

Мисля че в Библията се описваше за 12 еврейски клана, но също в тази Библия пише, че един от клановете е изчезнал- клана на Бениамин- от тогава цифрата 11- останалите кланове е станала значима. Американците пък са избрали за тяхната бърза помощ 911- просто съвпадения....

друго е изчезналото коляно но тук във форума има много вещи по въпроса и бъди сигурен че четат но не коментират а мишкуват.

Много сложно брато 911 е може би просто избрана комбинация изпълняваща условията да е лесно запомняща се, лесно и бързо набирана когато е нужно и трудно по невнимание

Преди 70г беше създадена държавата Израел.Днес тя има население над 8млн-повече от България! Евреите направиха така,че САЩ да работят за Израел.Милиарди долари всяка година потичат към Израел.Сега ще нападат и Иран!

Иран е държава на духа, а Израел на парите. Сблъсъкът не е междуплеменен, междурасов или религиозен, ТОВА Е СБЛЪСЪК НА БОГ С ДЯВОЛИТЕ!

само дето ни единия ни другия бог нема нищо общо с нас. така че - да почва и да свършва. а ако поразчисти светът от фанатици - само бонус.

Ти си свещена простота, щом говориш за свещен сблъсък. Значи ислямските фанатици от Иран, които като видят жена без забрадка я арестуват били Господ, а модерен Израел живеещ в 21-век били дяволите.......Много чалми във форума много нещо.....

Гледаш опакавката и мислиш като птица.Ако всичко се купува с пари, включително и жените, какво значение има дали с опаковка или без?

Тоя дето в собствената му страна го съдят за гешефти се прави на някакъв фактор навън????? И до кога израел си мисли че може да прави всичко на чужди територии ама него да не го закачат???

Това показва, че има демокрация - да си чул в Иран за процес срещу висш ислямски духовник или пък за баш шефа им......Или викаш там са чисти като сълзи.....

Дан би иран да се готви да нападне исраел та тия предупреждения?

Как да коментирам етнически толератно евреите, без да споменавам името им, особеностите им и всеобщата ни любов към тях?

обикновено евреите са страхливи срещу противник който ги превъзхожда,затова квичат за свински мръвки с които ще им натрият дзурлите,а както знаем евреите обичат да ги наричат свине