Хамас отхвърли предложението за удължаване на примирието

Лидер на палестинското ислямистко движение Хамас отхвърли предложението на Израел за удължаване с четири часа на хуманитарното примирие.

Обратно в новината

Коментари - Хамас отхвърли предложението за удължаване на примирието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дра е една от малкото медии, която не споменава мнението на генерал от секстагона. хамас е създадена от израелските служби, за да направят мръсно на други. с такава цел са създадени нпо-тата на сорос и "приватизацията", като по-добрия модел за бездържавно управление, на принципа: "частното е по-добро, понеже не подлежи на регулации" и така се родиха един куп структури, които излезаха от контрола на самите им сатанински създатели. хамас няма да спер атаките си над израел, защото това не е единна армия, под единен контрол, както не е и украинската мафия.. щях да кажа, "!армия", създадена с откраднатите пари на коломойски, който като евреин е над държавата и е съюзен с кои, мислите?! с най-омразните на евреите - фашистите. все пак парите никога не са имали мирис. кръвта също, докато не се вкисне. аз казвам, че светът е в огромна опасност, именно поради действията на американските правителства. които са във вечна война със света. време е света да прогледне и да погледне Истината в Очите!

добре, че някой все пак разсъждава... а поражението на САЩ е елементарно - подмяна на световната валута от долар на евро...

обидно ми е да разсъждавам наместо хората. замислете се дали вие всеки път разсъждавате, заслепени от "политическите" портрети на стената, които заменихте като символи. Аз казвам, че ако Безфанатично се бяхме придържали към правилото, многократно споменатто в най-древната Книга, а именно: "Не си прави кумир, или какво да било подобие на нещо, което е на небето горе, или което е на земята долу, или което е във водата под земята;" нямаше начин всичко да тръгне така накриво! но кумири под път и над път. а те ще ви "опрят", я за 800, я за триста я за утре!

проблемът на "бащите" на този модел е, че той не само отдавна не работи, но е и огромна заплаха за Земята! разбира се, че можете да ме наречете както си искате, да ми изтривате, квалифицирайки мненията ми, да ги цензурирате и etc.. но предупреждението ми няма как да отмените. a из ходът ви става все по-тесен, като едно прераждане. войната със света започнаха белите окупатори от англия и испания. днес, техния сбъркан, колонизаторско-робовладелски ген се опитва да ни диктува правилата си! не така! другари"! не така! има си правила "играта" и не вие ги определяте. колкото до изказването на ген флинт, че докато бил жив, намало да има мир в сев африка, вероятное прав, докато не унищожим кораба на ген флинт. казвам го като Капитан Пират, към долен пират!!! някой против?

Ти тази истина през какви очила я виждаш о мъдри от премъдрите... Просвети и нас невеждите.... Или по добре не си губи времето с нас... Само богоизбраните като тебе са способни да прозреят Великата истина за световната конспирация :-)

хамас са тумор - терористична религиозна оганизация, която цели да завземе властта, както това е ставало на много места в региона. Ако цивилното население в региона е достатъчно глупаво да не може да се разграничи от тях, то тогава Газа просто тябва да бъде изравнена съз земята. Това не се допуска от САЩ естествено, защото те почнаха да виждат Израел като заплаха, заради изключително стабилната им икономика. Точно по същият начин, по който САЩ видяха заплаха в Сърбия и създадоха Косово.

В природата слабите видове избягват да влизат в близък контакт със силните, за да не бъдат изядени!Не разбирам защо палестинците продължават да предизвикват Израел, като предварително е ясно, че ще ги смелят от бой! Малоумни ли са, какво не им е в ред? Накрая съвсем ще ги изтребят (освен ако като нашите мангали въдят по десетина чавета)!

Това дето си го написал е няма нищо общо с действителността. Няма слаби и силни видове в природата. Учил си нещо но не си разбрал смисъла.

Нисък интелект -затова не разбираш... Палестина никога няма да спре, както българите не са спряли за 500 г турско робство

ниския интелект трябва да го търсиш при себе си явно - щом ти се привиждат някакви прилики между нашето положение под турско робство и арабите в Газа

знаеш ли какво различава освободителните движения на българите, сърбите и гърците от хамас? - първо опълченията на балканите бяха сформирани вътрешно, а не отвън и внесени в територията от чужди дъжави. второ и по-важното - за цялото време на съществуването си, опълчението на балканите никога не са целели към цивилното население, нито са оганизирали атентати с цел цивилни жертви, докато основният метод на действие на арабите е точно тероризъм с цел цивилни жертви от двете страни. Ако не можеш да проумееш това, значи въобще не би трябвало да се изказваш.

разчитат на ефект от медиите - след като изсипят още ракети върху Израел и той ги подхване пак, да има снимки на разрушени къщи и болници, та света да види колко лош е и колко добри и невинни жертви са те... абе това все едно Столипиново да беше отделна автономия в БГ и да ни прави същите номера: Газа получава милиони долари под формата на помощи от ЕС (!!), тока им идва безплатно от Израел (!!)... и какво правят тия: дълбаят тунели, сглобяват ракети, крият ги из болници и училища и ги изстрелват от покривите им

Никой не желае да има до границите си смъртни врагове и ..клозет!? Погледнете Ръшата!

Като не сте съгласни - пригответе повече чаршафи и... ковчези!?

Хамас - миш маш от религия, националноосвободителни тенденции, простотия и наивност. Когато се захванеш с борба, въоръжена при това, трябва да си създял предпоставки за победата - материална база, солидно учение, напасване със световните тенденции и ум - много ум. Къде ги тези неща у арабите? Пустинята не може да генерира мощни идеи, всичко се свежда до борба за нефта. А когато той се изчерпа? Какво правим тогава? Израел ще остане с прекрасни селища, с кооперативи, благоденствие и мощ, а бедуините? С камилите, неграмотността и религиозната си настървеност за джихад. Слаба богу, че имаме България дори с нейните лидери- пак е за предпочитане.

Снощи гледах по една чужда телевизия кадри от палестинския град Газа и откровено ... нямам думи. Ужас, разрухата и смъртта са на всякъде. Истинско военно пресъпление срещу човечеството е извършено от израелската армия! Думи нямам.

ОТХВЪРЛЯ ПРИМИРИЕТО? КОЙ ВИНАГИ ПОЧВА ПЪРВИ ДА ПРОВОКИРА? ИЛИ СПОРЕД ТЕБ НЯКОЯ СТРАНА Е ПРОВОКИРАНА И НАПАДНАТА, ТЯ ТРЯБВА ДА СИ ТРАЕ И ДА НЕ ОТВРЪЩА НА УДАРИТЕ

Много просто- защото знаят, че номера им минава- все още има много хора като Човешко сърце, които гледат само на повърхността на нещата, и им се връзват. Има ги не само сред обикновените хора, има ги и сред политиците. И Хамас много добре знаят това. А пък и са си втълпили, че колкото повече техни сънародници биват пожертвани, те ще бъдат мъченици, и ще бъдат "възнаградени от Аллах"- така хем им "осигуряват награда в отвъдното", хем настройват по-глупавата част от света против Израел.

Защо отхвърлят, сигурно имат свои политически причини. Трябва да ги слушаме или да попитаме един палестинец. Но невярвам, че това може да бъде причина израелската армия да убива и да разрушава всичко подред.

Ахам, както в началото на седмицата когато предстоеше подписването на продължение на договора за военна помощ между САЩ и Израел паднаха няколко хамаски ракети до летището в Тел Авив... Авиокомпаниите прекратиха полетите до Бен Гурион и тогава командира на израелските ВВС, под чието командуване е Железен купол, си призна че по решение на батарейните командири тези ракети не са били свалени и помоли полетите до Израел да бъдат възстановени. Тъй че кой всъщност провокира нещата тези които стрелят със самоделки или тези които тръгват с танкове и булдозери използвайки поводи които сами създават.

Да, ужас, но те това си търсят, и това си искат. Престъплението си е изцяло на Хамас, и на мнозинството палестинци, които ги подкрепят- всъщност те подкрепят престъпници. Те така са възпитани- да умират като мъченици. На това учат децата си. Затова и те самите си търсят разрухата- те възприемат това като мъченичество. Няма как да ги оправдая- ако искат, те винаги могат да спрат тази разруха, и тогава Израелската армия няма изобщо да ги закача повече. Но не- те продължават с безумието си, отново и отново, ей така, защото мразят Израел, защото религията им ги учи на това. И никакви "човешки чувства и сърца" не могат да скрият истината, която се вижда все по-ясно!

А знаеш ли че преди седмица хората от този разрушен почти до основи квартал бяха предупредени за 48 часа да напуснат жилищата си за да може армията да разруши десетките тунели започващи от там и проникващи на стотици метри на израелска територия.... защо от този квартал (вече бивш) се изстрелваха ракети по територията на Израел? Лесно е да се криеш зад цивилни хора , да не им позволяваш да напуснат жилищтата си , а след това да ревеш пред целия свят колко било нехуманно това....

Най-съзнателно се ползва цивилното население за жив щит.

А казаха ли им къде могат да отидат, щото в момента пехотните и морските части на Израелската армия прострелват цялата ивица Газа и едновременно с това не пускат палестинците извън Газа.

https://link

Потърсете това на youtube: IDF Urges Civilians to Leave Areas of Gaza Targeted for Strikes

смачкайте тогава сганта джагалска

КАТО НЕ ИСКАТ ПРИМИРИЕ ДА ГИ СМАЧКАТ.

Аз пък се чудя какво толкова работят и произвеждат разни там палестинци прочие друга сган, че са така добре въоръжени. С какво купуват оръжие? Да, сган са - само конфликти и тероризъм произвеждат, а като дойдат в Европа живеят от помощи.

Путин им дава оръжие, не виждаш ли калашника на снимката.

Повечето народи си имат своите цигани. Тия обаче са добре въоръжени. . .

може би не съм достатъчно запознат но тея хамаз отхвърлиха египетското примирие сега отхвърлая това изстрелват хиляди ракети по мирни цели в израел стрелят от училища и мирни райони а после ореваха цял свят че израел ги напада?!?! айде няма нужда!

а ние подобни на тия катили приемаме като "бежанци" и ги хрантутим - докато не ни се качат на главата и не поискат и тя някоя автономия

Това е целта на Израел терор докато ги разкарат от там и ги натресат на някой друг, всичко останало са приказки за наивници.

тогава съгласен ли е да се къпе в напалм?

Този от картинката май избщо не се е къпал!

Pesh0

ъ