Израел започна сухопътна офанзива в Газа

Израелският премиер Бенямин Нетаняху разпореди късно снощи сухопътна военна офанзива в ивицата Газа. Хамас заплаши с "ужасяващи последици".

Обратно в новината

Коментари - Израел започна сухопътна офанзива в Газа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСИЧКО СЕ ОБЪРКА: ГЕРМАНЦИТЕ СЕ БОРЯТ ЗА МИР, ЕВРЕИТЕ ВОЮВАТ, РУСНАЦИТЕ ИЗКОРЕНЯВАТ АЛКОХОЛИЗМА, А БЪЛГАРИТЕ СЕ ЧУДЯТ КОЯ ОТ НЯКОЛКО-ТО КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРТИИ ДА ИЗБЕРАТ НА ЕСЕН.

ЕТО ЗАЩО ЖИДОВЕТЕ ЩЕ БЪДАТ НАВСЯКЪДЕ ЖИВИ МИШЕНИ. ПОБЪРКАХА СВЕТА ПАРАЗИТИТЕ!!!

В цял свят евреите се занимават с едни и същи неща.Просто в Палестина няма от кой да се крият и се вижда ясно истинското им лице.А арабите?Ами те са терористи.Защо?Защото са живи и пречат на евреите.

Не сте наясно какво представлява ислямският фундаментализъм и какво представляват тези терористични организации. Те са като злокачествен тумор. За тях мирът е неизгоден, тези винаги ще търсят да причиняват зверства и подтисничество върху народите от който твърдят че са част. Да не мислиш, че те защитават своите, напротив - те са истинският им враг. Това е така, независимо дали ще използват своите си цивилни като жив щит или ще обучават деца камикадзета. Ако на тези им се даде власт ще осакатяват собственият си народ, ще го държат в невежество, подтисничество и ще им прилагат извратени закони, страната им ще се тресе от интриги и мракобесие, но което е по-важното - ще бъдат непрекъсната заплаха за целия свят. Тези дето не сте наясно с религията като цяло, какво представлява тя и как се използва а манипулация и говорите глупости за неща за които не сте компетентни. Да не мислите, че терористите нещо ще ги задоволи и ще мирясат. Напротив, винаги ще търсят конфликт. Винаги ще ги има по една или друга причина и винаги ще търсят мъст. Не могат да бъдат променени, но могат да бъдат избити!

И затова викаш Израел алтруистично се самоподлага че да не се самоизбиват арабите. Само дето арабелите вместо да си стоят в Газа и да се самоизтрепват, идват и унас за да трепят евреи...и да падат колатерални жертви. Айде, давайте им независимост и ги оставете те да си се оправят помежду си.

Ако Израел им дадат независимост, означава да ги оставят да се въоражат, а терористите винаги ще търсят конфликт и ще нападат. Ако няма кой да ги държи под окопация, ще ходят и ще изтрепват и не само евреи. Ако няма кой да се занимава с фундаменталистите очаквай покалипсис и ги оставят да си се развиват и въоражават, тогава очаквай апокалипсис. Евреите защитават себе си, не съм казал че го правят заради палестинците, това са си някакви твои тъклувания.

Какви терористи, бе балуш. Ти запознат ли си с историята на този свят. Палестинците са на тази територия много преди евреите да съществуват. Да не говорим, че евреите след прогонването им от Римската империя окончателно стават племе без собствена територия. Тоест "евреите" изчезват от този свят. Тези които се заселват там преди 60 г. са едно измислено племе създадено от западни разузнавателни агенции на САЩ и Великобритания. Същата история като такфиристите. Евреи реално няма, това племе отдавна е претопено по всички краища на света. Днешните са "евреи" - някакви хора заселили се нелегално на една територия получаващи все повече и повече милиарди долари помощи от Вашингтон. Защо Вашнигтон им праща вече по близо 50 млрд. на година? Ами просто, защото Израел е проект на Вашингтон. Така че палестинците са в пълното си право. И до 50-100 г. проектът Израел няма да съществува. Поне не и под тази си форма на онази територия там.

Всъщност Израел е единствената държава в света която е потопила кораб на американския военен флот и и се е разминало само с пари, без санкци и/или демократизиране.

Бог да пази и благослови Израел и евреите!

Знаеш ли как започва съвременият конфликт между евреите и палестинците? Евреите са изклали едно село с палестинци. А евреите са си араби, няма значение какви се пишат.

Това не е вярно! Четете БИБЛИЯТА!

Земя! Да со оттървем от тази напаст!!!

Така требе, да се шляпотат Хамаски задни части здраво. Тия са приятелите на станишев, поните ли ?

Срам ме е, като чета тези простотии тук. Абе, хора, вие какви сте - християни ли сте, българи ли сте? Какво сте заронили сълзи за терористите ислямски радикали? Нима искате и у нас да се населят и да тласкат България към мизерия, шириатски закони и мракобесие, присъщо за средните векове, но и сега реално за много от арабските държави, където талибанските правила властвуват. Ако някой може да спре този ислямски тероризъм и геноцид, това е Израел. Не проумявам как може да сте против прогреса, модерния стандарт на живот и мира. Терористите се радват да четат вашите изявления.

Айде сега да седнем да ревем за евреите ли? Кой даде мегдан за радикализирането на мюсюлманите, кой продължава да ръчка сирийците, кой се ебаваше с ливанците. И после иди питай що у нас идват разни брадати дето се пишат бежанци вместо да си седат у тях си. Що за прогрес ни натрапват тия дето заради евреите требе да ги посрещаме с хляб и сол без да сме ги канили. А и що всички си траят за юдейските терористични организации дето много обичат да трепят евреи у дома и в чужбината само щото са отишли в казино или на дискотека в събота .

Ти не си наясно какво представлява ислямският фундаментализъм и какво представляват тези терористични организации. Те са като злокачествен тумор. За тях мирът е неизгоден, тези винаги ще търсят да причиняват зверства и подтисничество върху народите от който твърдят че са част. Да не мислиш, че те защитават своите, напротив - те са истинският им враг. Това е така, независимо дали ще използват своите си цивилни като жив щит или ще обучават деца камикадзета. Ако на тези им се даде власт ще осакатяват собственият си народ, ще го държат в невежество, подтисничество и ще им прилагат извратени закони, страната им ще се тресе от интриги и мракобесие, но което е по-важното - ще бъдат непрекъсната заплаха за целия свят. Тези дето не сте наясно с религията като цяло, какво представлява тя и как се използва а манипулация и говорите глупости за неща за които не сте компетентни. Да не мислите, че терористите нещо ще ги задоволи и ще мирясат. Напротив, винаги ще търсят конфликт.

Всички ПАЛЕСТИНЦИ (ХРИСТЯНИ И МЮСЛЮМАНИ) нямат никакви претенци към българските зими. Спокойно!! Напротив, нашия народ има най-добрите чувства към България и българите заради много неща. Това, което го пишете вие от името на българите е позор за теб лично. Съмнявам, че българите споделят твоето(маскирано ционистко мнение). Засрами се! Войната на "израел срещу ПАЛЕСТИНЦИТЕ не е религиозна. Тя срещу целия ПАЛЕТИНСКИ НАРДОД независимо от религията.

Виж са дажнъм, кой е почнал войната м/у вас отдавна няма заничане- и двете страни имате огромни прегрешения, които незасегнат лично страничен наблюдател няма как да преглътне за да симпатизира на едната или на другата страна. И като българин ти казвам - не храня любов към израелците, но предпочитам за доброто на Европа в сърцето на Исляма да има държава която да им е враг номер 1,егоистично звучи но не ме е срам от това.

Трудно е да се схване картината, защото не следва човешката логика, а логиката на антихриста. Ако погледне човек от тази гледна точка всичко си идва на мястото. Лъжеевреите са тези, които напълниха Европа с мюсюлмани (т.нар. "венециански търговци" още през 14 век). Те са хората, които в момента изграждат мюсюлманската дъга на балканите. Те са и тези, които управляват днешен Израел и се бият с мюсюлманските си съседи. Те са, които управляват и заблудения израелски народ. Но идва денят на техния съд, идва, и е много добре описан в Библията (преди хиляди години - още в Стария Завет). Тежко обаче и на изпълнителя на присъдата ...

онзи ден четох един коментар, който казваше "дайте шанс на мира". коментарът беше написан от евреин и беше смъртоносно точен. човек като гледа двата народа не спира да си мисли, че това са народи от мазохисти. едните си умират да живеят под постоянна възможност за мобилизация и в приветливо стъкмени от правителството им бункери, а другите изгарят от желание да бъдат изтребвани по домовете си и да разнасят демонстративно трупове на убити из улиците. Майко Цивилизацио! какво направи от хората?

Чиста манипулация отедин евреин. Като искаш мир, излезте от зимите идомовете на палестинците и върнете се обратно, откъдето сте.

Разлика между палестинец и циганин няма. С добро няма как да се разбереш с тях, освен да играе тоягата.

иди на място в Палестина и ивицата Газа и сам ще усетиш каква е разликата и кой по кого и защо размахва тоягата!

.

Хамас заплаши с "ужасяващи последици". Рижавите хлебарки (с руски произход, дето почти изчезнаха у нас) ще завладеят всички еврейски мазета по целия свят!

ООН и всички които реват за човешки права и за спазване на международното право? Спотайват се, защото и сега като и преди правото е на силния, победителя не се съди и виновен е победения! Да открай време за всико за пред хората е виновен набедения, който винаги завършва в ролята на победения.

щом путин може да завзема украина , защо евреите да не превземат газа ?

руснаци и украинци са една кръв и не се делят хората, а ги делят политиците като нас с македонците, а в Газа едните са араби палестинци, а другите са еврей и нямат нищо общо помежду си, освен многовековната си кървава вражда, разбира се. И още нещо - в Украйна има толкова стратегически важни суровини, които са редкост в други кътчета на света. За това е цялата дандания там, а не за европейски ценности и демокрация чрез които се прикриват апетите за завладяването на тези суровини.

Путин превзел Украйна? Виж ти...явно съм го пропуснал, кога е станало бе, пич?

ЗАЩО сега "хамериканските" борци за "демокрация" НЕ СЕ НАМЕСВАТ????? Или може би кадровият им потенциал е концентриран в Украйна???

ЗАЩО сега "Путинските" борци за "демокрация" НЕ СЕ НАМЕСВАТ????? Или може би кадровият им потенциал е концентриран в Украйна???

защо трябва да се намесва някой? един ден всички ще се самоизтребият' и ще сложат справедлив край на тази трагична грешка - човечеството, делящо се на "свръхчовеци" и "долна каста".

Ама вЕрно си кух! И въпросът е правилен - все пак за разлика от САЩ Русия никога не се е вживявала в ролята на световен "миротворец"...пардон, на световен жандарм!

получил се е твърде интересен "тайминг" със събарянето на пътнически самолет. накъде да гледаме.

Тука има хора които са му намерили цаката-икономоческа криза-еврейте, цунами в Япония-евреите! Паднал самолет-ЕВРЕЙТЕ. Евала!

не четете. някъде да съм споменал думата евреи? отделно от това, точно като евреин отвявате въпроса към мъглите на природата. да започна ли да ви изброявам имена на евреи по стратечически постове? или ще ми кажете, че те са избрани по талант, както гриинспан - гуруто на световната икономическа криза и фед е неговия пророк..

До кога евреите ще правят на палестинците това което им правеше Хитлер и дали господ няма да ги накаже за това?

Нямам спомен евреите да са обстрелвали Хитлер с ракети. Хитлер не се е защитавал от ракетен обстрел. Израел се защитава от палестинските ракети.

.......които палестинците изстрелват защото са окупирани от Израел...........

на бомбардировките и на войната понякога се вика : операция!!!!

И съвсем на време малайзиски самолет бе свален в Украйна за да има за какво друго да пишат световните медии....

Да... как не се сетих, че ужасните юдеи са виновни. Това обяснява и пъпката по лицето ми, която ми излезе тая сутрин.

Защо си сменил името? До сега беше анти*комунист.

Първо се извинявам за правописни грешки. Мили читатели (без ционистите), Заради затъмнението по българските медии предлагам да четете и да правите сравнение между истината и между това, което го казват особено по телевизиите. 1) Броя на жертвите до тази минута е 261, а ранените са повече 2000, повече от 2/3 са цивилни. Когато процента на грешката е над 70% всеки нормален човек ще разбере, че нестава въпрос за грешка, а за целоносочено действие. 2) Целта на тази поредна агресия срещу ПАЛЕСТИНСКИЯ народ е да ги накарат да се откажат от съпротива съпротива на окупацията. 3) Това, което започна израелска армия не е "операция", както казва заглавието, а поредната атака или агресия срещу ПАЛЕСТИНЦИТЕ. 4) Уверявам ви, всички приятели на справедливостта и на мирът построен върху нея, че "израел" няма да може да ни накара да се откажем от търсенето на правата ни. От 66 години "израел" опита да ликвидира ПАЛЕСТИНСКИЯ народ и отрича съществуването му и съществуването на ПАЛЕСТИНА, но напразно. 4) Френския канал T F1 показва видео, в което се вижда как един израелски военнен кораб стреля от море и уби 4 палестински деца най-големия е на 10 год. Много държави по света и Ген. секеретар на ООН критикуват "израел". САЩ критикуваха това пръстъпление (...)!!! но виждаме нещо в българските медии. Нещо повече вчера убити 4 деца от едно семейство с директен обстрел докато играят на покрива. 5) Палестинските не са съгласни да продължи блокадата на ивица Газа, където 2 милиона забранено да ловят риба от море, забранено да роботят зимите им до границата, забранено да пътуват свободно, забранено да имат пристанище, забранено да работи тяхното летищи (разрешено), забранено да внасят или да изнасят свободно, ......

от къде стреля хамаз? колко ракети са изстреляли? защо започнаха стерлбата? защо не го правят от ненаселени раиони? какво предизвика еверите? кои дава помощи на палестинците? кои осигурява работа? къде искаха да отидат палестинците да работят когато преди години прекратиха достъпа до израелска територия?

Аз съм ПАЛЕСТИНЕЦ и мога да ви отговаря на всички тези въпроси. 1) Един вид измама да мешите трагичния случай Бургас с нашата тема. Намъкът ви е ясн. Целият святбез вас лично) знае, че ПАЛЕеСТИНЦИТЕ нямат нищо общо с Бургас. А за случая носят вина преди всички останали израелците, които извършват атентати на всякъде по света. Ако искате примери, само кажете и веднага ще ви посоча коклкото искате. 2) Повече от 50% от палестиците, които живеят вивицата Газа са БЕЖАНЦИ, знаете ли от къде са тези БЕЖАНЦИТЕ? Отговорете на въпроса директно, без ами ... , незная .... Тези БЕЖАНЦИ не са паднали там от небето, нали? 3) Палестинците които живеят под израелската окупация и забранено да живеят свмободно, "израел" ги експлотира и са принудени да работят при израелците зада останат живи с техните семейства. "израел" вземе от тях осигуровки без да се разполагат с никакви осигуровк, нито здравни нито социални!! Знаете ли го това?Да не говорим, че "израел" предлага на тях само работа, която израелците нещат да работят. В същото време Палестинците са един от най-образованите народи в света. Питай Гарелов или Иво Инджев или Константин Иванов или прочети какво пише ЮНЕСКО. 4) Недей да лъжеш хората и да представиш израелската агресия като офензива срещу една палестинска организация (Хамас). Защото тази организация е основана 1988 г., а заграбването на палестинските зимии и гиноцида срещу палестинците започна откакто Великобритания създаде тази военна база в ПАЛЕСТИНА след резулюция 181/29.11.1947г. Резулюция взета с натиск и рушвети. Това го казва в неговата нова книга израелският проф. БЕНИ МОРИС. Слава Бого, че евреин.

дали не е свързан с хамаз? Самоличността на атентатора от летище "Сарафово" е установена по категоричен начин. Той е ливанец, но има и френско гражданство, съобщиха от ДАНС.

Като сте толкова хрисими, защо изстрелвате тези ракети? Целта им не е ли точно цивилното население? Все едно от Факултето да почнат да изстрелват ракети по центъра на София и полицията да си трае.

Израелската армия извършва истински гиноцид срещу палестинците, етническо прочистване, престъпление срещу човечеството!!!

а аз помислих,че това Гиноцид е нещо предизвикано от наша Гина.

Не ти е проблема "правописни грешки". Проблем ти е омразата към хората, които работят и успяват, докато вие живеете на чужд гръб.

А какви права търсехте като спретнахте гражданските войни в Йордания и Ливан ? И защо Хамас не подкрепи Асад (който финансираше организацията години наред) в борбата му с ислямистие а запази неутралитет? Ние в България имаме една поговорка "Храни куче, да те лае" ... ако ме разбираш

Г-н анти*комунист, защо смени името? Ти работиш за израелското посолство. Колкото да се скриеш, ти си ясен.

Искам да си извиня на всички простаци иционист, че не мога да им отговарям и да сляза на тяхното ниво.

Агресори!

Хамас изненада израелците като седна на масата за преговори в Кайро, и вместо да се разберат по комшийски евреите започват нова наказателна операция. Иди после разправяй че Израел иска мир в района. Преди местните евреи да почнат с оправданията трябва да им напомня че Нетаняху и Абас, след година преговори, почти бяха подписали договора за независимост на Палестина когато евреите си намериха формален повод и прекратиха преговорите а това инициира последващите събития чиито отглас гледаме и в момента. Апропо израелските представители в Кайро са постигнали са постигнали някаква договорка с Хамас, само дето договореното не се понравило на Нетаняху-)

използване на реплика на Камю! Израел е малка и цивилизована държава - един остров на развита икономика и социален просперитет! Защо избирате за защита терористи, които стават милионери за сметка на своя народ! Жената на Арафат живее в Париж с милиони!??????

Интересно защо цитирате нещо за което евреите нямат заслуга вместо да ми отговорите на въпроса. Айде за неразбралите ЗАЩО ИЗРАЕЛ ЗА ВТОРИ ПЪТ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 4 МЕСЕЦА ЗАПОЧВА ВОЕННИ ОПЕРАЦИИ ДОКАТО ВОДЯТ ПРЕГОВОРИ, ПРИ ТОВА ПОСЛЕДНИТЕ ПРЕГОВОРИ СА ПО ТЯХНО ИСКАНЕ?

"Който нож вади от нож умира"

кога хамаз седан на масата за преговори? до колкото си спомням хамаз не отвърна на предложението на египет. след това каза, че иска да получи обръщението по офицялни дипломатически канали - тоест да бъдат признати и след това казаха ще видим.

На 15 Юли този месец , а вчера двете делегации са се договорили... Толкова кратко ли помните-)

Ти пък откъде знаеш какво са се договаряли и дали Биби Нетаняху е наложил санкции. Нима не знаеш, че Хамас въобще отричат съществуването на Израел за разлика от Фатах.

От комюникето което са пуснали израелските преставители в преговорите-)

Не,това не трябва да става.Толкова много избити има цивилни жертви в ивицата Газа, и само 1 евреин, кой е по-виновен ? Това е вече война, спрете,недейте ! и Натаняхо с двойните си стандарти-да говори за мир и да убиват хора. Къде е мира? Спрете се! Не настъпвайте срещу Газа, не убивайте палестинци! Спрете се евреи !

да седят и да чакат ракетите на Хамас да избият други ли. Добре, че ПВО то им е добро и затова има само 1 жертва. Какво искат тези палестинци, че не си седнаха на задника вече 60 години?!

Ще поставя въпроса другояче. Представи си, че ООН направи една държава - да я наречем условно "Латино", като вземе от Щатите щата Ню Мексико. След което латиносите започнат да си прилапват нови парчета територия от тази на Щатите и Мексико. Хайде сетете се каква ще бъде реакцията на тези две държави!? А и конфликтът в Близкия Изток вярно е от 60 години - но някой спомня ли си, че започна от ивицата Газа и Голанските възвишения, завладени анексирани от Израел - а те са извън границите, определени от ООН през 1948 за държавата Израел!?

То отдавна е война, а войната предполага военни операции, като тази сега в Газа. Съотношението на жертвите не е от значение в случая. И както при всяка партизанска война, цивилните жертви преобладават. Това също е нормално. според военната теория.

Така се прави. Като нещеш мира на ти секира. Не стига че, ги хранят, издържат , търпят, че и ракети им пращат. Айде смачкайте ги.

"Израелските военни казват, че от Газа по израелска територия са били изстреляни повече от 1300 ракети. Палестинските здравни власти съобщиха, че в резултат на израелски удари, нанесени от въздуха и от морето, са загинали близо 240 палестинци. От обстрел, идващ от Газа, досега беше убит един израелски гражданин." Защо трябва да дразниш някого с 1300 ракети, да убиеш само един , като знаеш че той може да те смачка като носна кърпа.

Защото това е свещенна война за свещенна земяи защото лицемерието е завладяло този шибан свят!!!

А да видим сега колко е велик Алах

сте видис колко е велик аллах ама си е кисно ///...................

Cyce

Аллах се пише с главна буква, бе дръвник!!!

Cyce

Не го знам колко е велик, ама ония братчед му преди време един евреин го беше преборил с голи ръце... хахахахах!

една истинск аармия,която не се притеснява да брани интересите на народа си. Не са като страхливите каубои,к оито ползват само авиация и осират положението завинаги там където са се намесили. Друго си е пехотинеца да стъпи където трябва!

това не е геноцид! това е игра с танкове:)))

Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят. пророк Йеремия, (Библия, Йер. 4:22) Евреите не се смесват с другите народи и гледат на тях като на врагове. Диорид, в. сл. Хр. Те презират всичко, което е свято за нас и правят онова, което предизвиква отвращение у нас. Тацит, римски историк, - в. сл. Хр. Евреите се явяват заразена от чума, прокажена и опасна раса, която заслужава изкореняване още от деня на раждането. Джордано Бруно, италиански астроном, учен и философ, 16 в. По скоро дявола може да се насочи по пътя на добродетелите, отколкото евреин. Мартин Лутер, църковен реформатор протестант. Тази малка нация не скрива своята ненавист към всички останали народи. Нейните представители са винаги жадни за чуждите богатства, подли при несполука и нахални при сполука. Волтер Аз не познавам по-страшна чума за държавата от еврейското племе. Мария Терезия, австрийска императрица, 18 в. Аз правя всичко, за да покажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите сa нация, способна на най-ужасни престъпления! Наполеон Бонапарт, (из негова реч в Сената през 1806 г.) Към евреите се отнасят с отвращение. Но трябва да се признае, че те действително са отвратителни. Тях ги презират, защото са достойни за презрение. Виктор Юго

...каза Хитлерчо в 10:27 сутринта на 18.07.2014 и отиде да си смуче доволно пръста в легълцето.

Добро или не, но ислям и християнсвто са всъщност еврейски идеологии. А кой как ще се чувства като го проумее е отделен момент. Всъщност религията е един майндконтрол. Религийй на книгата. Книгата е библията. А в нея главно действащо лице са тези , които сега се наричат евреи. Лошото е че тези книги се възприемат като исторически факти. И става ето това- ционизъм, безпардонен. Израелците не са виновни, че възприемат абиблията като историческа книга , за тяхната история. Бедата идва от това , че милиарди всъщност с вярата си , че описаните в библията( коран, стар, нов завет, евангелия, сурати) събития са истини. В самите стари книги има и много житейски мъдрости. Но поднесени по начин , който всъщност създава фанатизъм или безхаберие в отношението към живота. Или стават хора с желание да контролират и последното действие или пълно нехайство, сякаш нищо не зависи от личността. Губи се прозорливостта. Става общество с посредствени хитреци. Подменя човешката съвест с религиозна. Хората стават внушаеми и загубват усет и отговорнист към реланостите в света и живота. За Българите християнството е предпоставка за подтискане на българския дух и морал, заслабване на държавата и попадане под робствата.

i_iskren@mail.bg

Израелци ... Библия ... Първо, голяма част от тези, които се определят за евреи са лъжеевреи и сатанисти (Христос го е казал). Той е бил евреин, както и Павел и Петър и много други библейски личности. Но са ги избили един по един - точно лъжеевреите (фарисеи и др.). Те са избивали или са спомагали за методичното избиване на ранните християни. С други думи има няколко групи евреи: тези, които са станали християни; тези, които следват Старият Завет примесен с Талмуда (окултизъм); лъжеевреите, мнозина от които определят луцифер за техен господар (независимо дали ви се вярва или не ;).

Прав си. Особено зло е, че прибират Нобеловите награди и само малко оставят за другите. А за българите и палестинците - нищо.

Bell

Израелската терористична офанзива започна.

Ей това евреи и американци трябва да се изчистят от планетата, нема такава крадлива пасмина

Ей крадлива пасмина са комунистите и мутрите в цял свят! Евреите и арменците са миролюбиви,отговорни, а също така и способни хора!

Израел често се възползва да прави подобни действия, докато има други конфликти, които да отвличат вниманието.

Сравнете всички със земята, унищожете лидерите им и ги оставете после 10 години да се молят за мир.

Тишина бе еврейска подлого

Така е като няма аргументи, страхливецо!