Израелски медии: ”Хизбулла” може би готви атентат в София

Израелските служби за сигурност са получили информация за подготвящи се атентати срещу израелски граждани на летищата в Европа, преди всичко в София, съобщиха израелски медии. Българските специални служби не разполагат с информация за подготвян терористичен акт, успокоиха българските власти.

Обратно в новината

Коментари - Израелски медии: ”Хизбулла” може би готви атентат в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дай да сиспомним как е създаден Израел с терористични актове!? Може би имаш някои и друг пример дето никой не го знае?

идиотизмът на симпатизантите на БСП е пословичен, особено, когато става дума за сляпо следване на указанията от Москва. Преди много години техните действия, напоравлявани от Кремъл са стигнали до там че са акламирали даже и Хитлер. Щото така са казли съветските другари. Е, после се изкараха най-големите антифашисти, ама чак след като получиха нишан от Москва. А почти 2 години родните комундета бяха веррни приятели на Германия и на хитлеризма и дума не са обелвали срещу тях. И сега така - Русия подкрепя тероризма, който е насочен срещу Израел. Независимо дали идва от Сирия, Иран или някаква палестинска пасммина. И БСП - веднага срещу Израел. Направо да се чудуи човек в омразата си срещу евреите и Израел те започнаха да надминават и самия Хитлер. Ама щом от Кремъл тъй са казали....

Намери на кой да ги обясняваш тези неща. Не го ли знаеш тоя : тъп, по-тъп, най- тъп, хъ!

Факта, че някой се осмелява /представяте ли си?/ да се усъмни в информацията и добрите намерения на двете най-"демократични" държави в света - САЩ и Израел, или ги критикува, е недостатъчен, за да бъде той причислен към симпатизантите на БСП. Но писанията ти са достатъчни, за да бъдеш ти причислен към идиотите!

По-вероятно ми се вижда самите израелски тайни служби да направят атентат, който да го припишат на "Хизбулла". А защо в България /всеки може да се досети/ - защото тук сме "приятелска" държава и никой даже няма да посмее да разследва версията, че този атентат може да е дело на въпросните тайни израелски служби, даже ЦвЦв да е видял с очите си как атентатора поставя бомбата. Ако има някакъв атентат на "Хизбулла" или на някоя подобна организация в България, то поводът ще бъде съвсем друг - например факта, че български фирми, естествено с благословията, а най-вероятно и с поръчката на някои "демократични" държави, изнася оръжие за "мирните" протестиращи в Сирия например.

Практиката шпоказва че терористите са ония с чалмите. Дето се дупят по 5 пъти на ден, уж се молят. Израелските спец-служби са може би най-добрите в света. По много причини. И това че те предупраждават за нерщо трябва да се взема насериозно. А иначе Израел ще продължават да пердашат тъпите арабески. Колкото и БСП да си ги обича. Щото те в БСП-то обичат всяккаква мангасария, стига да им го подшушнат от Москва.

Да се надяваме това да не се случва.

Ronin

Абе,Израел дотам ли я докара да разчита на българската полиция!Те"МОСАД"нямат ли си?Чак сега я втасаха!Българската полиция едни подпалвачи на коли не може да хване,тия ми говорят срещу професионални атентатори като Хисбула да вземели мерки!Лелеееееее,резил!Акъл нямат тия хора!Направо си отидоха зян еврейчетата,тоя път барабар с нашите полицаи,дето ще ги охраняват!:)))

Абе, ти защо се правиш на глупак, или мислиш че България не е суверенна държава и всеки може да си прави каквото му се иска без да пита за позволение или да координира с местните власти.

Ronin

Ама ти България все още ли я мислиш за държава!Чак пък и суверенна,та и независима!Ние сме изтривалката на САЩ и ЕС.Никой не ни бръсне за слива.Американо-западняците,нито ще ни кажат нещо,нито ще ни питат за каквото и да било!Все едно ни няма.Така е,колкото и да не ти се иска.Дотам ни докараха мръсните пребоядисани комунисти и американо-еврейско-западняшки лакеи и слагачи!:)))