Израелски посланик: Ирина Бокова била заплашвана със смърт

Посланикът на Израел в ЮНЕСКО заяви, че Ирина Бокова била заплашена със смърт, след като изразила резерви към проекта за резолюция за Ерусалим.

Обратно в новината

Коментари - Израелски посланик: Ирина Бокова била заплашвана със смърт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам от вас да спрете да се държите одиозно.

Боже, колко злоба има по тоя свят, боже! По-точно в тая България. Не знам дали има друга страна, в която хората така злостно да се плюят.

най-успешния ген.секретар на Юнеско. Ама тези хора не се ли информират? Да, най-успешния ген.секретар ама за себе си - ПЕТ МИЛИОНА ДОЛАРА Е ДЕКЛАРИРАЛА, а фалира Юнеско - САЩ, Япония, а сега и Израел са спрели плащанията си към организацията -а те са повече от половината дотации. Скоро няма да се върши нищо - само заплатите си ще плащат, че без тях - как се събират милиони долари.

не Бокова приема резолюциите на ЮНЕСКО. Те се гласуват от страните-членки. Винаги има недоволни, но това не е вина на Бокова.

Ръководството определя политиката УМЕНЧО-ооооооо !!!

Ирина прояви много смелост и е полезна на света!

Все пак това е бивш министър от правителство, при което страната фалира , а заплтата достигна немислимите дори за африка 1 долар на месец, което е дъното на дъното . В юнеско успя да изгони такива с донори като сащ и япония, които дават над 50 процента от световната благотворителност. Тези успехи са по силите само на потомствени увредени дебили свалени от червената армия от картофения пояс и поставени да управляват с диктатура от името на пролетариата , който тогава е под процент от населението. Само да вметна ,че Всички обекти на културното наследство в България са финансирани от ес, швейцария, япония или сащ.

Бълнуване на болен мозък.

на Бокова. След като загуби надпреварата за ООН, би било редно да напусне и ЮНЕСКО, така се прави цивилизовано. Бокова обаче не е цивилизована, защото е мръсна комунистка.

Тъпото си е тъпо!А защо загуби надпреварата за ООН,кой и помогна?На всички е ясно кой я саботира,на целия се я от и колко ограничени хора има,та ревнали още срещу нея!Срамота! Най успешния генерален секретар на Юнеско да се дърлите заради онази тъпа натегачка парашутистка!

Пригответе се за страшните събития, които предстоят! Кулминация на 3-та световна война, която започна на 11.09.2001 г.! Колапс на Световната финансова система и най-голямата икономическа депресия в историята на човечеството! Изкуствено предизвикани природни катаклизми! Потърсете информация за програмата за депопулация! Тя е написана върху окултния монумент на напътствените камъни в Джорджия! Не вярвайте на лъжите за епидемиите! Световният елит от години разпространява биологични агенти и вируси! В никакъв случай не се ваксинирайте с ваксини за грип! Те съдържат живак, формалдехид, скуалин, нано-частици, други вредни компоненти, вируси с неизвестна генетична верига! В никакъв случай не ваксинирайте децата си! Ваксините са БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ! Търсете истината СЕГА, защото в скоро време използването на Интернет ще стане трудно достъпно или въобще недостъпно! Съвсем скоро целият свят ще бъде хвърлен в тотален ХАОС! Телевизията ви промива мозъка и ви отдалечават от изследването на събитията, които се случват в момента! Молитвите ще са ви много необходими в предстоящите страшни събития!

Бокова е права!Ерусалим е на всички общностти които имат обща история там и не трябва да се отделя само за арабите!

Два варианта : - или преводът е Нефела - или Коен е Неразбрал поредна Високопрофилна инсинуация.

Намерете в нета и прочетете!!! Ужасът наречен Ротшилд Ще ви станат ясни много неща!

Ако ли не,закриваме България след 5 години. Последния ще гаси лампата! Помнете думите ми.......... Българино, събуди се! Всеки божи ден населението на страната се увеличава средно с около стотина афганистанци на възраст от 16 до 35 години. И всичко това става с благословията на СИКаджията от Банкя, който за това получава благодарствени писма от люксембургския мошеник Клод Юнкер.

Евреите могат да се замислят като се върнат назат в времето било то библейско или реално за това кой създаде това "отроче"-исляма както и другото "отроче"-католицизма, за да ги използват като оръжие без да се замислят, че рано или късно те ще се обърнат като "франкенщайн" дори и срещу тях и да се сърдят и обвиняват единствено само на себе си като сега да му сърбат попарата за хълма и за много други притенции...дори да си припомнят кой създаде и "отоманската империя" и защо?...те Евреите никога не разбраха колко много означаваме за тях както и нигока не разбраха колко много означават те за нас!!!!...ако сега трябва да ги спасяваме пак ще ги спасим с цената на всичко, това което те никога не биха направили за нас. Така, че да не заплашват никого, а да измислят решение на "уравнението" с много неизвестни, което те сътвориха!!!!

за Кристалина...статията е в Оф нюз. Леле мале... Бокова е ангел в сравнение с Кристалина,ако написаното е вярно.

И като шеф на ООН щеше да служи на израелските интереси, не и на българските. Сталинка е същата продажница. България нищо не изгуби от това, че няма генерален секретар на ООН.

Предполагам се изказваш в качеството си на ... маNгал?!

когато евреите са направили свое свещено място т. нар. Храмов хълм арабите са пасели овце в пустинята и са били езичници. Храмовия хълм за евреите е тясно свързан с библейското предание за тяхното царство. С какво го свързват арабите- та те на тази земя не са имали държава, просто когато евреите след 70 г. първи век масово се изселват от Юдея, там се нанасят дивите араби, а когато стават мюсюлмани през 6-7 в. си строят на това свещено място техни храмове. Т. е. става нещо което става в цяла Европа в тази епоха - свещеното място минава от ръка в ръка на различни вероизповеданя. И в България- езическите капища стават християнски църкви. Върху разрушени църкви се строят после джамии, а после обратното /пример Св. Седмочисленици/. И така това място е ИСКОННА ЕВРЕЙСКА СВЕТИНЯ!!!!!!

пасла си и още пасеш ти, тъпа краво! днешните "евреи" са хазари и нямат нищо общо с едновремешните, но и без това и едните, и другите са крадци, убийци и лъжци!

Всички тръпнем за здравето и живота на Бокова!Всеки ден да трепят по 5-6 охранени политици ще е радост за народа!Срам ме е че съм част от толкова заспал и жалък народ!Едни и същи мърши ги въртим 30 години и си ги избираме ги избираме отново и отново!

А преди само една мърша стоя 33г. но ти беше кеф нали селски доносник?

Отчаяна PR акция.

Тая Бокова също кат Моторолата бе

украинците пуснаха нова версия на мототрола в дървена кутия!

МОСАД прави и по-убави модели

жалка работа - коментарите по темата са глупави- какво общо има рода на Бокова и комунистите. Пуста демокрация доведе до гладни деца и просия.Какви пари вземате за да пишете такива глупости. Продавате ли всичко около Вас. Деца и родители. Вашите родители кога живяха и Вие имате ли жилище от родителите си с ръка на сърце отговорете. Не се надявам на честен отговор. Но знае ли човек може и при подажниците да има хора. чести,

Ако искаш да кажеш, че при комунизма нямаше глад и мизерия, лъжеш. Аз лично съм ги изпитвал. Стига боготворяхте диктатурата, писна ми!

Ти лъжеш! Нямаше банани, но нямаше глад и мизерия!

За кръвта на жертвите, на садиста-комунист Георги Боков, семейството му и дъщеря му ще плащат кръвнина, това е карма, Божие наказание, от което тези изроди не могат да избягат.

този форум съвсем западна , единствено коментатори на заплата има ... !

Ти ли? Ти черпиш, значи.

Предполагам в отговор на въпроса "Любов ли искате или война?"

стефан данаилов го каза най-добре :))) другари стягайте се че без партията сме нищо !!! без партията сте нищо затова сте се вкопчили в тази мафия и мачкате всичко прогресивно и умно в България! вие сте туморът който мъчи страната!

Кажи, бе, кой ти е еталон за умност?

Те и с партията са нищо, но се мислят за нещо, т.е. прикриват личното си нищо с общото такова.

Тва агаряните - нагла паплач са... Йерусалим е само и единствено - еврейски - по историческа линия и християнски - по наследство. Мюслитата там нямат НИЩО!!! Вън!

Болна ли си или платена? Чети историята гой и не гледай само да се мазниш. Еврейте окупиращи местните земи нямат нищо общо с тях, освен вярата че имат. Ако българите вярваме че Париж е наш?

Дори баба Цола е била учителка.

Ирина Бокова запали 3-та световна война! Факт! Добре, че Бойко Борисов и България се отрекоха от нея , че толкова срам нямаше как да понесем!

Шило

С какво я запали?

Толкова много и тъпи въпроси, дори една свекърва не би задала:)))

Ако признаят анексирането на Йерусалим от Израел, то трябва да признаят и анексирането на Крим от Русия. Ха да видим колко са пристрастни.

Днес на външната турска граница по Дунав са заловени и върнати банда учени и учители, бягащи от репресиите в родината си... Гадничко ми звучи...

Само около една трета ще бъде ънексирана от Турция. Другата част ще се окупира от Русия /около мерноморието/ и от Сърбия /западната част/.

смачканата комунистка бокова докара юнеско до поредица от кризи в опита си да угоди на руснаци и всиякакви комунисти и терористи близки до кремълското джудже светът си отдъхна когато стана ясно че бокова няма да успее да оглави ООН там агентурните и взаимовръзки щяха да се задейства още по-открито и да доведат до хаос в организацията! и то в много сложни времена! за всеки здравомислещ на планетата беше ясно че сащ и англия ще сложат вето на това недоразумение! и те го направиха благодарим за здравомислието на тези демократични сили защитници на доброто и свободата

Шило

Георгиеава какво направи? Къде беше в крайна сметка в класацията?

Това с Георгиева, когато става въпрос за Бокова ми прилича на претопляне на вчерашната манджа. А, вие защо биете негрите? Коректния въпро би следвало да бъде на кое място щеше да е Георгиева, ако правителството на БСП/ДПС/Атака беше я предложило за поста?

Сакън, недей! Тя и Георгиева комунистка. Виж и биографията. Доцент, преподавател 1982, заминава за щатите.

Това е робот, няма главни букви.

арапите и евреите ще се избият за два баиря,да дойдат да им дадеме барабар с бастуните на курнела и османлиите от атака копринка и бузлуджа, да се молят на бог путя по 5 пъти на ден!!

И каква стана тя с опорната точка, че заради Бокова Държавата Израел е решила да замрази присъствието си в ЮНЕСКО? Каква стана? Стана това че лъсна грозно мазните разпрани сфинктери на сороститутките и обикновените европенделяци. Ето това стана. Стана ясно на цялото прогресивно човечество, че са едни необразовани, платени, долни ибрикчии, нямащи грам достойнство. Стана ясно, че за пари са готови да се изходят на гроба на родителите си! Ето това стана ясно. Един ден всичките под списък ще се веят по стълбовете на Цариградско шосе и не само там!

ти от прогресивните бастуни на курнела ли си бе,отрепко?

Ха-ха! Отрепката дава квалификации на великана!

Колега,ти от кога си навън,че мен нещо не ме пускат а трябва да събера армията и да я поведа

"докторе",в края на месеца има сбирка на симпатизантите привечер в Малашевци....да не пропуснеш мероприятието,че ще ни броят по списък

Ирина се върна на работа, а кристалина прекрати ли отпуската

О, Боже! Жив да не бях!

Е дано ти се сбъдне желанието!

Жена със собствено мнение.

Нали уж само арабите бяха терористи?!

То, така излиза. Няма изненада.

Е, да, ама почти нищо не ти разбрах от снощното умозаключение от снощи в девет без десет. Би ли бил така добър да го повториш на ум отново. Само за мен ! Чест и почитания. Да си имаме уважението !

така се получава когато си агент на путлер а за пред хората се опитваш да замазваш нещата :))))

Шило

Хахахаха, много слабо хейтърстваш колега, много. Трудно е, като пишеш без опорни точки.

Точно пък ти да говориш за "опорни точки" е меко казано нагло!:)

От тази новина, протестърите са изпаднали в потрес.