18-месечно палестинче загина при нападение на Западния бряг

18-месечно палестинче загина при нападение на Западния бряг на река Йордан. Бенямин Нетаняху остро осъди нападението и го определи като "терористичен акт".

Обратно в новината

Коментари - 18-месечно палестинче загина при нападение на Западния бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мосад го е направил.

Израел са единствените ефективно противопоставящи се на експанзията на исляма! И нека Бог им даде сили в тази неравна борба!

Ти син на лузифер ли си? Явно да.

Кой е тоя "лузифер" ??

Време е НАТО да прати самолети и войска, за да се спре тероризма, който иде от Израел (държава колкото Македония и Украйна).

Ха да видим сега като МОСАД е толкова велик, дали ще открие извършителите и на колко години затвор или смърт ще бъдат осъдени те. Не бих се учудил, ако е една пиар акция.

Всеки казва евреи, ама кои има предвид? В това понятие се включват обикновено три - 1. един от семитските народи, представители на който изповядват различни религии, но етнически са родствени. 2. юдеи - хора от различни народности, които изповядват религията юдаизъм. 3. ционисти - хора от различни народности, които принадлежат на секта, криеща се зад религията юдаизъм, но на практика изповядваща сатанизъм, с устройство, близко до престъпна организация. Според мен в този случай имаме нападение на тези от третия вид над такива от първия.

до истинаата,но все още си далеч

Прочети в гугъл: Талмуд учението на омразата

Израел е измислена държава с едва около 3 милиона население-изключително военолюбиви .. от създаването на изкуствената държава, в райно има само войни!

Вече са 7.5 милиона.С редовна армия към 520 хиляди души. И абсолютни гадове като характери!!И обикновени хора и правителство!! За съжаление много богати и подкрепяни от диаспора в цял свят!!!

Пак се обърка мой човек! Израел в момента има почти 9 млн население. Това е една от най-високо технологичните държави в света, с уникални постижения във всяка сфера на икономиката, индустрията, селското стопанство, медицината, науката и военната промишленост. Освен това, Израел никога не е нападал пръв, а винаги е отговарял, при това много успешно, както знаеш от историята, на всяко предизвикателство на радикалните ислямисти, съседи на Израел. Нека ти припомня и факта, че Израел има над 10 носители на Нобелова награда само за последния четвърт век. А икономическата мощ на Израел, ако сметнеш ВБП, може да "купи" нашата хилава икономика точно 18 пъти! И никой нищо даром не дава, просто израелците са постигнали всичко с честен труд, с мотивация, с родолюбие и национално посвещаване. Замисли се, прочети литература, направи си изводите и тогава сядай да пишеш простотии.

Ахахаахх колко много лъжи и глупости само в 12 реда, просот не е истина.

с толкоз германски пари и Сахара щеше да цъфне !

абе на теб да не ти викат баща на лъжата,жалко подобие на човек

гугъл>Жидов гроб (стихотворение)

Ционизма е най-голямото зло, просто, простите хора все още на са прогледнали истината.

Запомнете КИДОН - ръката на възмездието, не прощава на никого!!!

Те цял свят подпалиха тия, ама администраторите на ДИР-а много ги вардят да не ги наричат с турското им наименование.

арабите се плодят като хлебарки, мойте симпатии са на страната на израелците, хората се борят за оцеляване в това море от миризливи кресливи прости цигани

така е за арабите! плодят се като хлебарки и нищо добро не ни чака! но к'ъв го дирят там евреите да се заселват силом,а?!!що не ги заселиха на о-в Мадагаскар, какъвто е бил един от обсъжданите варианти. сега палестинците им били виновни! племе без родина - това са юдеите!!!!!

Е няма как да са без родина още от Авраам които е платил цена, заветите са техни, палестинците им върнаха земята срещу платена цена знаеейки, че принадлежи на Ерец Израел.

"... Дали Радан Кънев освен, че е горд с чичо си, изпитва същите чувства към друг член на неговата фамилия, лелята Солчи Моис Кордова, с партизанско име Елка? Тя е родена на 7.01.1924, заловена и разстреляна за терористична дейност на 6.03.1943 година. Фамилията Кордова е известна със сталинистката си жестокост и терора в Пловдивска околия след 9.09.1944 година до имиграцията им в Израел в средата на 50 -те ...."

да напише в гугъл: Солчи Моис Кордова и да прочете

Да пожелаем на евреите успех в борбата с управляващите ги ционисти. Подобни злодеяния и провокации ползват най-вече леещият крокодилски сълзи Бени Нетаняху. Народът се сплотява около управниците си,когато е изправен пред външен враг-това е причината ционистите да поддържат омразата към евреите по света на високо ниво.

Боже колко злоба и помия се изсипа по цял народ за един битов скандал. Ако наши цигани дето тероризират цели села се запалят, половината коментиращи ще им носят туби с бензин.

Битов скандал?! Ах,мекеренце мръсно...

Защо израелските престъпления винаги биват замитани под килима, а тези на арабските екстремисти винаги извеждани на преден план? Израел притежава ядрени оръжия още от 60те години ,но въпреки това към него няма никакви санкции. Израел е държава основана чрез геноцид и тероризъм върху коренното палестинско население , в разрез с международното право и въпреки това все израелците биват изкарвани неоправдани и жертви.

Битов скандал е ако нае--бът сестра ти в парка.

Извинявам се, че съм наранил нежните ви душички, ама нашата министър на МВР нарече битов скандал, когато тумба цигани нападнаха с ножове спортуващи младежи. Що не си оправим първо държавата преди да оправяш другите? И колко от вас с минусите са пребивавали в Израел повече от седмица?

ИД е наблизо.Опасно близо. Това е постановка. Оттук може да станат дебели нещата.

Израелската армия осъждала нападението, ами спомнете си как израелските деца бяха насърчавани да надписват бомбите предназначени за арабските деца по време на Израелско-ливанския конфликт през 2006!

и техните привърженици,ще се правят,че това не е вярно,защото на тях истината никога не им е изнасяла

В своята новаторска, смела и амбициозна книга Шломо Занд показва, че израелският национален мит е измислен на определен исторически етап (през ХІХ в.) в Германия, от интелектуалци с еврейски произход. Еврейската интелигенция си поставя за задача да изобрети народ със задна дата, в стремежа си да консолидира всички евреи. Занд прецизно анализира официалната версия на историята и запознава читателя със създаването на този национален мит. След прочитането на тази увлекателна книга, дори читателят-скептик би могъл спокойно да си отдъхне законите на историята не правят изключение за никого

няма да простят и на този евреин,че изнася истината за тях

От къде са сигурни, че са евреи. Защото било написано на иврит. Може да се окажат арабски терористи и всичко да е направено с цел провокация. Горките дечица, да се родят в неправилно време на неправилно място и да загиват толкова нелепо.

"Mein Kampf" какво ли не пишат Евреите.

Одеса, ти пак блестиш! ВЕЧЕ ШЕ Е ТАКА! СВИКВАЙТЕ. СТИГА МЯУ-МЯУ...ДО ПЪЛНА ИЗБОРНА ПОБЕДА. ОТМЪЩИНИЕ!

Това е непростимо,нямам думи,да запалиш къща ,в която има хора. Жалко за малкото невинно бебе. Думите на Натаняху са на място, но лошото е че там всеки варварски акт, води до отмъщение и така възможен ли е мир ?

За никого не е тайна, че по-голямата част от евреите са както по-голямата част от всеки друг народ - лош материал. Ама нека не забравяме, че има и други евреи, които са дали нещо на света - Станислав Лем, Алберт Айнщайн. Разбира се има всякакви боклуци, например Сергей Брин, дето се явява в момента най-големият злодей с логото "Don't be evil".

Тезата ви за лошия материал е мизантропска.

не са като всеки друг народ - те са спецялни - специалното им е ЧЕ ВСИЧКИТЕ СА БОКЛУЦИ И НЕЧОВЕЦИ. то това си е дефиницията за евери - да бъдат обучени че са различни от всички останали... като направиш това оставаш с народ от специално увредени индивиди - със 100% успевамеост.

не са народ, оттам и другото

А стига бе ! Айнщайн ?? Ами тоя скапаняк - банкерска подлога - забатачи физиката за сто години бе ! С нагласените експерименти , изсмукани твърдения и крадени формули , ама с масирана финансова и медийна подкрепа от евреите-банкери . Явно , без да се засягаш , ама хабер си нямаш от физика . Вероятно си хуманитарий . Няма лошо , но не споменавай айнщайн сред големите . А и ст. лем е посредствен , чел съм го .

Истинското лице на евреите.Може би наистина е било нужно всички те да минат като дим през комина?

1. Има ли доказателство, че през Втората световна война са били избити 6-милиона евреи? Няма такова доказателство. Всичко, което се използва за доказателство са следвоенни свидетелски показания на отделни оцелели. Тези свидетелства са много противоречиви и много малко от тези свидетели твърдят, че са присъствали на обгазяване. В действителност няма никакви исторически сведения от този период или сериозни доказателства; не са открити купчини пепел, крематориуми пригодни за ликвидиране на милиони трупове или абажури от човешка кожа;няма никакви правдоподобни демографски статистики.

болен и безсърдечен мозък. иди обясни това на приятелите ми, чийто големи роди са буквално изчезнали по време на този явно мирен период. или го кажи на тези които още носят татуираните номера на ръцете си. пълен кретен си.

на евреите не мога само едно да им простя - ЛИХВАРСКАТА СИСТЕМА.

и те самите не могат да си го простят. обаче ако има место на Света, където българин звучи по-гордо от всяка друга нация и е посрещан по подразбиране с уважение това е Израел.

аре бе

това е родината на всички комунисти. Не всички евреи са комунисти,но всички комунисти са евреи

буквално нашите баби и дедовци не са се съгласили да си пратят съгражданите незнайно къде

Това е така и ние като българи трябва да се гордеем с това пред целия свят. Ако България се моли за благоденствието на Израел всички ние ще сме благословени. А що се отнася за този акт несъмнено да се заклейми и извършителите се изправят пред съд, като се вземат пред вид всички факти и обстоятелства.

Нечовечност ( нерегистриран ) 31.07.2015 10:56 Евреите са най големите терористи!

Най-лошото е, че тероризма дава право и дори задължава властта да действа по-рестриктивно, това води до загуба на свобода. Самите общества, от които произлизат терористите, трябва да са много по-непримирими към подобни актове, иначе просто ще загубят свободата си.

тази новина ще разтресе най-много израелците. те ще са първите които ще намерят, заловят и осъдят извършителите. араби и евреи живят напълно мирно в израел защото всеки си върши неговата работа. Тези които не са доволни са палестинците в окопираните територии, които искат да създават шериат и да колят всички, които не са мюсулмани. това са същите, които проповядват радикализам в Пазарджик, както и същите, които организираха Сребреница.

кажи му комунист и не го обиждай повече

интересно ми е ти в собствената си държава дали съпортваш циганите кито живеят на гета без да плащат нищо и си правят къщи където искат защото са защитени. и второ дали харесваш процеса на турцизация на източните родопи?

А, Световните Агенции защо не отразиха за 3 годишното детенце? Какво повече е едно мюсюлманче от едно християнче? Нали все дете!!!

Представяте ли си,ако това го бяха направили иранци,а къщата беше на евреи ?

Г-н Нетаняху осъжда този акт.............Лицемер.

Нетаняху първо ги надъхва ,а после било терористичен акт.

Има хора, които сериозно се съмняват в това, че Йоханн Георг Хийдлер е бил бащата на Алоис. Тюсен и Кьолер /Thyssen, Koehler/, например твърдят, че канцлерът Долфус /Dollfuss/ е бил наредил на австрийската полиция да направи разследване на семейството на Хитлер. В резултат на това разследване е бил издаден таен документ, който доказвал, че Мария Анна Шикелгрюбер е живяла във Виена по времето, когато е заченала. По това време, тя е била работила в къщата на Барон Ротшилд /Rothschild/ като прислужница. Възможно най-скоро след като нейното семейство разбрало за нейната бременност, тя е била изпратена обратно вкъщи. Нейният дом бил в Шпитал /Spital/, където Алоис е бил роден. Ако това е вярно, означава, че истинският баща на Хитлер е бил някой от семейството на Рочилд, което прави Хитлер четвърт евреин. Според тези източници, Адолф Хитлер е знаел за съществуването на този документ и инкриминиращото му съдържание. За да се сдобие с този документ, той е ускорил хода на събитията в Австрия и наченал убийството на Долфус. Според тази история, Хитлер не е успял да се сдобие с документа, защото Долфус го е бил скрил, като е казал само на Шушних /Schuschnigg/, къде се намира той.

Палестинци отбелязаха 63-тата годишнина от клането в Деир Ясин 9 април 2011 В събота палестинци отбелязаха 63-тата годишнина от клането в Деир Ясин, извършено от въоръжени израелски групировки през 1948 г. и довело до масовото изселване на палестинци от техните домове поради страх от последващи подобни нападения, съобщи информационна агенция Уафа. Над 300 мъже, жени, деца и възрастни палестинци са убити от еврейски банди, ръководени от бившия израелски премиер Менахем Бегин. Масовото убийство е осъществено въпреки мирното споразумение, сключено между жителите на палестинското село и управата на съседните еврейски заселнически селища. Село Дейр Ясин е било разположено в западните покрайнини на Йерусалим. В последствие то е почти изцяло разрушено, а върху неговите останки е построен еврейският квартал Гиват Шаул.

А същият този менахем бегин през 1976 получава нобелова награда за мир. Явно светът има къса памет.

общо има светът, евреите раздават тези награди и колко чудно все на техни хора

то и за сребреница всички обвиняват сърбите като, че беше акто на мирните граждани от белград, които са отишли да колят мюсулмани. това, което международната общност пропуска е, че мюсюлманските военни разположиха оръдия и стрелкови остановки в къщите на селяните и започнаха да обстрелват сръбската армия по време на официалното примирие в продължение на дни. но това е факт, който е удобен да бъде забравен

Милото детенце, какво беше виновно то?

Не ги изтрепах всичките, за да разберете защо съм ги мразил толкова. Е казал един човек с мустачки.

ако знаеш - значи шикалкавиш, а ако незнаеш --- да ти кажа. Педераса с мустачките (за когото споменаваш) ги е избивал, но не поред, а само от "другия катун". Хазарските евреи (хитлер, ротшилд и стотици други) са избили почти до крак евреите семити, за да им вземат бизнес позициите в германия! Прокурорите на Нюрнбергския процес (по-скоро фарс) осъждащ германия са били също хазарски евреи, но с прясно напечатани американски паспорти ...

Всяка новина може да се представи в различна светлина. Например: 2-ма български младежи пребиха до смърт 3 годишно дете.

така е , но в случая самия факт че е убито бебе е гаден, с бебетата ли воюват и отмъщават , безсрамници ...

Защото наблягаш на българския произход на престъпниците, а пропускаш факта, че жертвата е българче също. Колкото до произхода на биячите, то той е доста съмнителен.

Яков и Исмаил - братя близнаци от един и същ баща...

Исаак и Исмаил

та на израел това си е държавна политика,да убиват цивилни.

Ако беше загинало еврейско бебе, израелската армия веднага щеше да предприеме "действия в защита на еврейския народ". ООН и САЩ щяха да изляза с декларации, че Израел има право да се защити от терористите. Но виж, за палестински деца на кой ли му пука. Нищо чудно да се окаже, че е било опасен терорист-камикадзе, разкрито и елиминирано от МОСАД..... ОТВРАТ!!!!

след погребението бащата ще нарами РПГ и ще тръгне да мъсти - това е най-нормалното нещо. После Израел ще ги обяви за тероисти и ще прати танковте и ще загинат още деца и това е най-нормалното нещо.