Израел протестира срещу скъпия живот

250 000 израелци, ядосани от все по-скъпия живот, излязоха снощи по улиците на големите градове, демонстрирайки нарастващата сила на протестното движение, превърнало се в най-сериозното изпитание за правителството на Бенямин Нетаняху, предаде Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Израел протестира срещу скъпия живот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

250 000 евреи протестират за да се оправи Израел, а кога протковци ще се напънат да променят нещо в България?

Ами време е за революция и в Израел! Решението на проблемите им се изрязява в две точки: 1. Да спрат да им взимат високи данъци да плащат от които се плаща на религиозните лумпели, които по цял ден не вършат абсолютно нищо и само правят мизерии 2. Да спрат да водят войнствена политика и да върнат заграбените палестински територии - така няма да има нужда да хвърлят милиони за оръжия

идва отново времето на комунизма!

Той Сънчо като търкули топката със сняг първо беше малка.После взе да става по-голяма и накрая беше толкоз голяма че затрупа Сънчо...

нямам *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако си мислите че с антисемитизъм ще сполучите да избиете собствените си комплекси , много се заблуждавата. Mърша сте и ще си останете такива. 3ащо бе простаци не излезете вие да протестирате , и не се опитате да оправите нещо в собствената си кочина?

хм, къде видя точно антисемитизъм? защо с тази дума се дамгосва всеки, който не славослови? къде видя точно на "Ха Ха" в постинга именно и точно "антисемитизъм"? а твойто, дето ни говориш на 'вие там защо не си оправите кочината' какво ще е -- антибългаризъм ли?

Първо прочети още един път постинга на "Ха Ха" и сам си отговори на въпроса. Второ никакъв антибългаризъм няма в моето изказване. Аз не говоря за българите събирателно а съм се обърнал конкретно към няколко лумпена ( затова и не ме цензурират).

Драги, владееш добре български - значи доста си поживял в кочината, че и си се изучил тук. Не е гот да плюеш, не ти прави чест! Повтаряш отношението, което е в основата на ВСИЧКИ еврейски проблеми през вековете - хем да ползваш облагите на страната-приемник, хем да я ненавиждаш и подкопаваш. Недей с лошо!

Къде видя в коментара ми че "ненавиждам и подкопавам"?Прочети отговора ми до 02 по-горе.

Крадеца вика, дръжте крадеца!

Брейййй, туй щом и евреите се разбунтуваха , значи работата не на добре. А е публична тайна че шепа евреи държат парите на света и го манипулират както си искат.

а нас ни кефи

Това е наистина интересно. На редовите евреи вече не им стига плячката, която им подхвърлят ционистките им началници. Ще трябва повече да им дават (разбирай да крадат от другите народи), само че има малък проблем - напоследък империйката им отвъд океана, главното оръжие за грабеж, нещо почна да се клати...

ЛЕКАРСТВАТА , НЕ ГИ ЗАБРАВЯЙ ЛЕКАРСТВАТА ,ЧЕ ГЛЕДАМ ВЕЧЕ ИЗПАДАШ В АМОК ОТ ГЛУПОСТ....

съгласен съм с мнението на пепи итезикоито го подкрепят а този "хъ" и другите да го духат и без това друго не могат

браво на израелците винаги са знаели какво искат много са борбени живяла сам там и добре ги познавам борят се докраи и така трябва да баде а не като нас балгарите чакаме някои да ни поднесе добрия живот на тепсия

Ти не си българка и нямаш правото да се изказваш от наше име. Ако чакаш да ти падне нещо в тепсията, това си е твой проблем, а не наш. Евреи, престанете да ни прикачвате всякакви негативни характеристики. Не го правите за първи път. Ходи там и се борете да се освободите.

Ти пък що за убитак си?!?

Прав си пич и другото дразнещо е ,че някав еврейски журналист написал 250 000 и наще преписвачи даже не са си направи труда да погледнат истина ли не е ли ,та дори и на снимката на която няма повече от 2-3000 бройки

Да, вие там се трудите поне, много или малко. Ама се обърнете към съплеменниците си на Уолстрийт, които затриват света и вие спокойно можете да ги наречете "алчни чифути"!

абсолутно си прав !!!

Това не може да се случи в България,тук щеше да остане само на думи,за жалост.

В България решават световните проблеми - САЩ, Либия, Израел, Гърция, Китай, Русия и т.н., а нашата страна е много малка за размаха и възможностите им.