Изправиха пред съда убийците на треньора по борба и жена му (снимки)

"Няма какво да кажа, защото знам, че съм виновен", коментира Пламен Шляпашки преди да разбере, че и двамата с Георги Нанчев остават в ареста

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искаме да видим лицата им.

Толкова е извън нормите на човешкото... Отвратителни са! А деца имат ли? Дано да нямат!

Трябваше да утрепят Банкя-лийския турчин Боклук Борисов и всички в България да почнем да живеем добре. А сега тия са се проявили като Тъпи( щото не могат да направят собствен бизнес, нито да работят с акъла си за някого) и Мързеливи( щото ги мързи да работят физическа работа). А в същото време са били много Алчни. Пълни Идиоти, заблудено от Турско- негърската пропаганда, филми и турски сериали. Единственото им оправдание е да кажат че Ислямиста- Ахмед Доган и турците са ги излъгали да направят така.

.....майстор да ти влезе в къщата....

третополова сган!!!

съда на педофилите е едно посмешище!!!

Убийците заслужават съдбата на убитите. Ни по-малко, ни повече.

Кога ги заловиха, кога ги изправиха пред съда!!! А мутрата българин Лютви Местан вече месеци наред не могат да го изправят пред съда за убиството на дете, само защото е турчин и е над закона и от турското посолство комндват нашето правосъдие!

ни пази, АКЪЛ да не ни налази! Тоз сценарий известен, става сал за кестен! Защо ли;? Ами как два юнака толкоз близки под сокака, време да си отделят повече от за семейство, а техните персони да не знаят кой е той "приятел"? Явно парата е малка за фукарата. Майстор кой не е псувал, с ремонт не е мърсувал. Тез другарчета велики, сбират парсо да са сити. Обаче има ред в играта: когато пръсчета широки снасят всичко в канализацията, то иде ред на умърсацията. После лесно с огърлица, верижка правиш дивидент в своита книжка. Тез момчета са простаци, лесно маниполируеми 'мъжаци". Не е вярно, че колкоз по-силно мотора ти реве-толкоз мъжеството ти расте. Мила родна ми Полиция, разгадай своята амбиция и избери другарката за поръчител ТИ!

най-вероятно са били повлияни от четивата на Патриша Корнуел,искали са да направят нещо яко

само не разбрах, “жена му” защо е изправена пред съда?и как убийци имат една жена?

Щото са й подарявали подаръци от убитите - бижута разни, а тя си е траела, гадината.

Магистратите трябва да приемат намаляване с 1/3 на присъдите само за леките престъпления и то, ако извършителят се яви сам в районното управление и признае за извършеното престъпление,като посочи и доказателствата за това.Това го имаше едно време и досъдебното производство се наричаше " незабавно".Освен това- да добре са си свършили работата,но да се вдигне такъв шум за за това чак до фон дер Лаен, говори,че летвата на критериите е паднала доста ниско.Днес при гледане на мерките стана ясно,че на бидона е имало етикет на магазина със адрес и подпис на управителката, в магазина е имало видеонаблюдение , което е заснело двамата и колата им със рег. номера.От там нататък работата е елементарна. Трябва малко по скромно....защото обществото вече е виктимизирано от наглеци,които се разхождат със по 10-15 та и повече висящи от година дела без присъда.Не омаловажавам положеният труд,но началниците да си мерят приказките!

Този тъп закон го прокара един травестит Татяна Дончева да измъкне Ванко 1 от затвора. И от тогава българина се съобразява с това нелепо решение на кюфтеядите...

Ако някой ми покаже на актуалната карта на София къде се намира квартал "Емил Марков", му подарявам апартамент в жк. "Стрелбище". Колко сте ограничени само. Трошите тъпомера от раз. В една медия го нарекоха квартал "Емил Марков" и айде всички започнаха да блеят едно и също като оФсе. Да ви такова и у софиянците. Кварталът се казва" Гоце Делчев", абдалиии. Както и булевардът, разделящ същия квартал от жк. "Стрелбище". Айде първо научете София, пък после пишете. Само ви се смеят хората на неграмотността.

Допреди 30г. Беше Емил Марков

Кореняк софиянците знаят кой квартал е Емил Марков, но явно тогава още си бил на село или не си се родил.

Коренякоооо дебилен, я напиши коя улица беше "Васил Коларов", "Жданов", бул. "Георги Димитров", бул. "9-ти септември", бул. "Ленин", как се казваше НДК, старото име на х-л Радисън и т.н. Като за начало. Яхай гегата и марш обратно на село.

Знам, че не знам колко години още ще трябва да ги храним тия изроди!

Е това е страшно тъпи селяни с психични отклонения, тъпи не знам дали мозъка им е колкото на една овца или са по зле тъпи селяни жалко за хората отишли си от този сват мир на праха им а за тези до живот!!!

Убийците са Софиянци. Или ти за кого говориш,като казваш "селяни"?

гласоподаватели на бсп...

български свободни патриоти..

тогава в портфейла държи календарче на ГЕРБ... или се брои само снимка на Борисов с автограф?!

ХУБАВА РАБОТА .....АМА МОНГОЛСКА ....РАБОТА ...ПОСЛЕ ЦИГАНИТЕ СМЕ БИЛИ ...ЖИВОТНИ ....ВИЖДАТЕ ЛИ СЕ.

Хайде трии ве гяур....

шпека, животно!

България ме зарочарова ужасно, че нямаше кураж да откаже тези пишлягарски западни закони относно тежките престъпления. Виновниците за това са най-големите предатели на българския народ.

все още има смъртна присъда... само в джендаросания съюз няма, както и няма свобода на словото и право на самозащита

Започнахме да живеем на принципа -само АЗ ме интересува!Съседи на убитите-никой нищо не е забелязъл.Не саги виждали дълго време,но какво ме интересува?Нали?А тези двамата психопати -до живот в затвора!При най-гадните животни,като тях!Не мога да ги нарека хора! НЕ!

И аз имам съседка възрастна жена вдовица,много рядко я виждам и така е от две десетилетия,ходи си женицата по дядовци,виждам я когато звънни за услуга,има си деца и внуци мисля че е редно те да я следят къде и с кого ходи...

Много възрастни хора лятото са изцяло на вилата, зимата се прибират в града, според мен това е причината.

По страшно от тези деама идиоти е фактът че почти два месеца никой не е потърсил жертвите и не е подал сигнал за тяхното изчезване!

Нема такова име - убийците по на треньора по борба и жена му ( снимки ).

Дали са срали тези душици. Герои ги изкарахте. Срали ли са в крайна сметка.

Имало едно време един хан Крум. Он имал държавен прублем, че ората в държавата му си развалили морала, отказвали да вервът на Бога, и масов осе крадяло и пиело вино, та пияниците вършели престъпления в пияно състояние, и после се оправдавали с виното. И Хана се видел в чудо. И сичко, което измислил след големо чудене и проучване, било събрано в един Хански Кодекс, в който за кражба каква да е, нема значение дали е шушка иле повеки, се реже крадливата ръка. Тека, секи знаел защо некои хора са едноръки и дори безръки, а безръките требело да просът за късче храна, а не да крадът. За да нема оправдание, че виното е виновно за злодеянията, и лозята биле изкоренени. И Ханството мирнало за точно 6 века, доказан исторически факт, докато не дошла една еврейка за царица наричена Сара, и прокарала отново еврейската провала, точно копие на онва, което борел Хан крум - развала, проституция, кражби, престъпления, робство, и прочие. А Хан крум, коет оза забравиле да ви уведомът, е бил внук на Хан Кубрат, и е бегъл от хазарите, точно тогава се поюдейчиле. Но никой нема да ви кае, че хазарите домъкнале като биологичко оръжие, еврейската поквара, за да сразят старите си български врагове. Хан Крум понмел завета на Хан Кубрат - стискай пръчката защото заедно, сме повеке и ке победим ....FASCIO по старобългарски ......

Според византийските хронисти Канасювиги Крум разпитал едни аварски военнопленници защо се е разпаднала тяхната държава и те са описали такава картина, не е било така в България. Подобни закони е имало и във Волжка България, така че най-вероятно са си съществували и в Старата Велика България. Ако беше изкоренил лозята, как щяхме да имаме такива стари сортове като Мавруд и Широка мелнишка, които другаде не се отглеждат? Историята ни е пълна с малоумия, които всеки повтаря, без да се замисли. И това ще доведе до разпада на нашата държава.

А децата на тези и те ли са виновни? Защо се прави такова зрелище след което децата им без да са виновни ще са изложени на подигравки и злоба от свои връстници , съседи, родители на други те деца? Простащината е завладяла цялата система, а се чудите защо после такива деца израстват вече осакатени душевно. И нека най- безгрешните които пишат какви ли не жестокости да отидат и да хвърлят камъни щом са толкова невинни. Благодаря за минусите.

Минус ти слагам за глупостите. Децата нямат нищо общо с простотиите на дъртите. Просто самозабравили се бачкатори, които гледат много мутри и мисли че с едната заплата ще подкара майбах и жена му е мутреса. ...прости хора...не става със заплата

Това са глупости от твоя гледна точка. Но се прави голямо шоу като се показват бащите, и ти гарантирам, че децата ще бъдат осмивани, злобни коментари ще им се подхвърлят, те ще се затворят в себе си и животът им вече ще е съсипан. В това отношение на запад се внимава, точно за да не се унищожава бъдещето на децата.

Защо трябва ние да сме виновни за това, което са причинили на семействата си боклуците? Ми да не са само те на земята? Много ясно, че като извършат такова гнусно престъпление автоматично завличат и всички близки около тях. Аз защо не убивам и разчленявам и детето ми се гордее с мен и ми се радва? Само едно ме е яд - на тия отблъскващи толупи трябва да им се ЗАБРАНИ да си крият лицата!

Извършено убийство пада върху деца и покуления по Божия воля. Никой не знае как точно Бог ше ги накаже, но е ясно, че те ще носят товара от наследството. Затова не само Бог, но и съдебната система се е произнесла, че сичко, което един човек направи, пада върху децат му също. Ако е направил добро, добро пада върху децата му. Ако е направил зло, точно това пада върху наследниците му. Айде стига с мекотевини, никой нормален човек не тръгва да избива наоколо невинни хора, за да си храни децата. А и те са имали прехрана, не са били гладни и изоставени, нито е имало крещяща нужда да се избиват хора за апартаменти и пачки. Сега си събери краката и се подмийй.

Абе Соосе, ти луд ли си или г.зъ ти е 'лабав? Децата и жените на тЕя, трябва да спят под мостовете и да се хранят от кофите за боклук! Конфискация на всичко!!!

Абсолютно прав си. На запад дават рисунки от залата но не и снимки. Самоличността на престъпниците не се ракрива, престъпление е да се разкрие самоличността на децата, жената и родата. При нас е лудница.

Тия наглеци признаха толкова бързо, защото си знаят, че са извършили и други убийства. Сега искат да ги осъдят само за това, а да отърват доживотния затвор. А и нищо чудно, каквито са нагли, да си правят сметката и да избягат.

ако тези убийци бяха примерно 16 годишни според приетият тук джендър-закон никой нямаше да има право да ги показва да ги снима да им казва имената,и който наруши това ще го съдят както стана с онзи ученик който искаше да взриви бомба! След това щяха да ги дадат на разговор с джендър-психолог и да ги предадат на родителите им! Липсата на адекватно наказание кара такива лумпени да правят такива престъпления!

дори изглеждат като кротки агънца....а каква мощна жестокост.... те са неразличими, те са сред нас - потенциалните убийци.... хора,бдете и не се доверявайте. живеем сред глутница маскирани хиени.

Добри майстори са, просто са се родили в тази държава.

Съвсем нормално е да се случват такива неща в тази прогнила от корупция държава.

Линч ...два бидона от мен ...

Хубави момчета са рези, объркали са се и сгрешили - голяма работа...

Ще трябва за тези,защото те при всичката си наглост,ще с кроят план и за бягство Помнете ми думата

""направиха пълни самопризнания. Ако вината им се докаже, ги очаква доживотен затвор без право на замяна"" Е това не го разбирам ако са си признали защо ще им доказват вината?

Ако са признали, може и да има бързо дело и намаляване на присъдата, и в крайна сметка ще отърват доживотната.

Защото невинаги самопризнанието е вярно. На теория може да са били заплашени с нещо лошо, за да самопризнаят. Затова не може единственото доказателство да е самопризнанието. Трябват и други доказателства. В случая ги има.

защото ако те хванат да те ''разпитват'' може и да си признаеч че си и папата. Едно време като ги разпитваha по 4 месеца не можеха да излязат от реанимация.

И какво от това??? Ще им дадат. По 5 г????? Смех та тези нетрябва да се слушат убил и ти до стената!!ш Око за око зъб за зъб!!!!

Задължително за такива случаи трябва да има смъртна присъда! Тези изроди докато са живи ще трябва да ги храним!

Тези не се крият това част от рекламното им представяне не им пука от нищо и не съжаляват за нищо но В Ада ще Гният Вечно където червеят не умира и огъня не угасва !

От най яката,по български 1-2 години макс

Голямо криене, голямо чудо! Дори и за това се иска смелост. Да излезеш с вдигната глава и да кажеш, че си боклук и убиец! И поне едно съжалявам.

А снимки от екзекуцията? Или филм?

Защо си крият лицата ? Нали са големи тарикати , да не би да ги е срам ???? Видяхме им самодоволните муцуни , ухилени и спокойни, все едно не са рязали хората !!! Изверги , убийци. ...не искаме да ги гледаме повече ! Покажете снимки на жертвите ,тях искаме са ги жалиме! !!!

Щото има Демо крация...............

Все пък са невинни до доказване на противното, защо да не си крият лицата? Защо изобщо допускат пресата в съда? Уж gdpr, защита на лични данни, пък накрая изтипосват всички обвиняеми по всички медии, а в повечето случаи няма присъда и само провалят живота на хората.. накрая и тия двамата ще излязат невинни..

М единия прилича на ромбул, ве хора!

Сега ако са умни - да се самоопределят за роми - и хоп ще се разминат само с условна присъда....