Изпълнителният директор на "Модерна" прогнозира край на пандемията до година

Хората, които не се ваксинират, ще бъдат естествено имунизирани, защото вариантът Делта е доста заразен, заяви той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вече всички млади го прекарахме, и дано се окаже прав и още напролет спрат да ни облъчват, няколко дни леки болки в гърлото и лека отпадналост, все едно си на 60% , това беше, а какви грипове съм карал преди едвам ставаш от леглото, не ти се яде, сваляш 8-10 килограма от неядене

ДОСЕГА ЩЕШЕ ДА СМЕ ГО ЗАБРАВИЛИ !! НО БАЙ СЕЛТАК НЕ ЩЕ !!

Нищо ни няма на българите. Не сме кекави като руснаците които от юли месец гинат по 800 на ден от някаква си настинка.

се изповаксинираха, и го забравиха викаш а, само дето в израел имат по последни данни над 720 души в интензивното, а ние имаме около 400, сиреч, почти 2 пъти по-малко, това е при около 70% с поне 1 доза в израел, нали действаха факсите , ко стана що тей става ся ????

затова следва трета игла

Всеки си решава сам! Ако искате си сложете ваксина, ако предпочитате се разболейте! Ваш избор! Стига с изродските статии и натиск. Хората имат глави на раменете си и могат да вземат информирани решения. Имат и съответната обосновка! Само в тая колака България се чудят как да разделят хората и да ги настройват едни срещу други. Време е да сменим мотото от "Обединението прави силата" на "С раздор управляваме"!

много са кекави тия руснаци. ето линк на официалния им сайт: стопкоронавирус.рф/information/

.... Само дето в държавите където ваксинирането е задължително още не са го забравили.

Причините за съществуващата "пандемия" сапо-скоро икономическии гео-политически. Много му здраве на Изпълнителния директор на "Модерна", както и на прогнозите.

икономиката има голяма файда от пандемията... шЪ знаиш. Само ни лъжат, че има рецесия. Язе ставам все по-богат от тая пандемия... ти също...

в израел вече над 20% имат и трета доза, но нищо ако не стане с трета, може би с четвъртата ще стане, ако не пък с петата със сигурност ще стане

Вкъщи тримата го изкарахме като лек грип. Детето село го заболя гърлото и се разсополичи. Един възрастен с малко медикаменти и без температура, само малко болкии в гърлото. Аз малко по-тежко, но съм от болнавите по принцип и гарам доста тежки грипове. Въпреки това усетих лека отпадналост , почти без болки в гърлото. Да, загубих вкус и мирис, но се връщат. В крайна сметка стана ясно, че тежко се разболятва стари, болни и дебели. Другите го минават като лек грип. Всеки има право да се ваксинира или не. И да си понесе последстваията от решението. Време е да се спре с натиска и простотиите по цял ден по разни платени медии!

Точно, че икономиката няма файда. Ха сега, се сети коя е най-голямата икономика в последните няколко години и кой би загубил най-много.

имат... как няма да имат като и те са 60% ваксинирани. Ония с шапките отказаха ваксинация. Те тръгнаха здраво да ваксинират... ама набожните тъпаци... така и не стигнаха тия 70%

Край за вас. При нас тъкмо ще започва.

Рецесията задвижва икономиката и разтърси малко и виж кой печели най-много от войни, рецесии и бетствия! Ще ти подйсакажа: не е дребния бизнес, който изнася подобни прищевки на управляващите! А бачкаторите скоро ще са повече от работните места и ще работят за без пари. Проучи какво сле случва след ВСВ и колко време е продължило издевателстването на обикновенния работник!

абе друго си е да си набиеш 7 плюса с ИП сменячката и да си мисли, че си излъгал някой.

Не се заблуждавайте! Този само се опитва да успокои временно общественото недоволство. Ще се опитват да ни тероризират вечно!

Аман от гадатели и лъжепророци.

На теб ти е ясно че смъртността в Америка на милион е по-голяма от смъртността в Русия на милион?

О даноо..че наистшна ми писна

Тогава за чий да се ваксинирам.

Край на пандемията след края на "трите помпи" ... на инфлацията.

Руснаците като брой население са над 20 пъти повече от нас, а смъртните случаи от ковид - 8-10 пъти повече. Ако си учил математика до 4 клас ще успееш да си го сметнеш кой колко е кекав.

Дай боже да е така!!! Имаше концепция за ваксина, която са предава по въдушно капков път, точно като ковид 19. Делта варианта ще свърши тази работа за дебилите ...

То си е обяснено, ама трябва да се чете не само заглавието.

Щото аз дебел не съм. Просто съм малко по-нисък - за тези килограми трябва да съм 2 и 30.

Дебил си ти, мъпет. Напоследък нон стоп измират "внезапно" куп знаменитости на запад, или наши. Все внезапно, на 45-60- годишна възраст и не от ковид.

Е, само година?!? Че къде ще пласирате продукцията... Я да се поправиш математически в прогнозата!

Дали е само в България, при положение, че в ЕС милиони не могат да отидат на работа без ваксване и/или тест?

Дано, да е прав!

модерен боклук.

г-н Директоре, я по-добре ни кажете в момента какви други ваксини разработвате, че да знаем каква пандемия ще ни удари след корона-вируса ?

"Обяснението" доста куца. 1. Щом ваксината не предпазва от заразяване следва че ваксинираните масово ще се разболеят. 2. Хем всички неваксинирани щели да се разболеят, хем съществувало такова животно като стаден имунитет.

Хубаво, ама не му се е откъснало от сърцвто да признае, че естествения имунитет е най-траен и най-силен. Нищо, колкото - толкова от един мошеник.

бил гей тс обяви миналата годин, че след 3 години пускат нов вирус, 10 пъти по-опасен и този път ще получи внимание. Тия двамата им пасват прогнозите, защото от един план ги взимат.

витанов къде е, за да всее малко страх и да се увеличи прогнозата?

Абе де да знам "ваксинираните" също пренасят заразата и заразяват, така, че каква е разликата? Видяхме, че и в болница влизат и умират... В ада ли няма да отидеш, ако се набодеш? Това ли е последната опорка, че нататък не знам, накъде можете да отидете?

Този не драматизира особено. Човекът си казва, че ваксинирани или не, още 1 година ще купонясваме пред ТВ. Тъпото е, че се трансформираме от стадо овце в рибен пасаж, но явно такава е човешката природа...

Благодарности на този човек! Модерна се оказва най-добрата ваксина - с най-малко сериозни странични ефекти и с най-висока ефективност! Това вече се признава официално! И докато Пфайзер намалявала като ефективност с всеки месец и трябвало задьлжително трета доза, при Модерна не било така и след месеци се запазвала високата ефективност!!!

верно ли бе???? 800/20 било по-малко от 27? аре бе Малиии... как се хвърлиха на амбразурата... Ама забравяте думата ОТ... ОТ... ОТ 3 МЕСЕЦА.... ОТ ЮЛИ МЕСЕЦ ПО 800!!!! Аре сега погледнете ние как бяхме ЮЛИ, АВГУСТ, НАЧАЛОТО НА СЕПТЕМВРИ !!!! Ба си русоробите бе.

Най-накрая един умен човек да го каже официално, нали не искаме да слушаме Мангъров, поне чужденеца да чуем: "Хората, които не се ваксинират, ще бъдат естествено имунизирани, защото вариантът Делта е доста заразен. По този начин ще се окажем в ситуация, подобна на тази при грип. Може да се ваксинирате и да прекарате добре зимата. Или да не се ваксинирате и рискувате да се разболеете и вероятно дори да се озовете в болница", каза той. Значи ГРИП и който иска да се ваксинира, НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

FFF

В статия на The Telegraph, озаглавена "Wuhan scientists planned to release coronavirus particles into cave bats, leaked papers reveal" се казва, че според изтекли документи през 2018-а учени от Ухан са планирали да пуснат във въздуха проникващи през кожата наночастици и аерозоли, съдържащи нов химера-тип шипов протеин от коронавируси на прилепи в пещерите с прилепи в Юнан, Китай. Има и още много, потърсете я. Също може да прочетете статията от 2017 в Ню Йорк Таймс, озаглавена "A Federal Ban on Making Lethal Viruses Is Lifted". От нея: През октомври 2014-а всички федерални финансирания са спрени за опитите да се направят три вируса по-опасни - грипа, MERS и SARS. Когато мораториумът беше наложен, той спря 21 проекта - казва до-р Колинс. През трите години от тогава, NIH направи изключения за 10 проекта. Пет са свързани с грипа, и пет със MERS. Този вирус е коронавирус, пренасян от камили, който е инфектирал 2100 човека от откриването му през 2012 и е убил една трета от тях, според данни на СЗО. За да се модифицират патогените, те трябва да са сериозен риск за здравето и работата трябва да доведе до ново знание, например ваксина, която да е от полза за хората. Също така не трябва да има по-безопасен начин да се извърши проучването. И тази я потърсете. Написах този коментар с линкове, беше изтрит веднага. Да видим дали този ще остане.

"Хората, които не се ваксинират, ще бъдат естествено имунизирани" Нали имало стаден имунитет?

Датчани, австрийци, холандци вече се върнаха в нормалното.

Човека ти го е казал елегантно, че ще мреш.

Децата в Австрия - 3 теста на седмица, поне 1 от тях ПСР. Да ти имам 'нормалното".

Хората, които не се ваксинират, ще бъдат естествено имунизирани, -------- ДУПЧЕНЕТО НЯМА СМИСЪЛ! БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ НАЙ-ХИТРИТЕ НА ПЛАНЕТАТА...

Участта на човек е да умре веднъж и след това се изправя пред съд. Така и Христос принесе себе си в жертва веднъж, за да премахне греховете на много хора, и ще се яви втори път: не за да изкупва грехове, а за да спаси онези, които го чакат с нетърпение.

Ако фашизмът за теб е нормалност, за мислещите хора НЕ Е!!! И за това навсякъде по света хората протестират. НОРМАЛНИТЕ хора, а не промитите мозъци, като теб. И не съм АНТИВАКСЪР, защото това не е ваксина. Имам всички имунизации, децата ми също. Но БИОПРОДУКТ никой от нас нама да си сложи!!!