Изпълнителният директор на "Модерна" прогнозира край на пандемията до година

Хората, които не се ваксинират, ще бъдат естествено имунизирани, защото вариантът Делта е доста заразен, заяви той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля да погледаме съседите византийци. Сред толкова ваксини и тъпите им локдауни им престой дълго, дълго да се заразяват. Вижте израелците. Нещо не им се получава с ваксинация. Тъжно.

Дето от страниците на друг вестник ни информирва, че даже на младите хора трябва да се бият перманентно бустерни дози... Оттук до края на света...

ЕДИНСТВЕНИЯТ ИМУНИТЕТ СРЕЩУ КОРОНАВИРУСИТЕ Е НАТУРАЛНИЯТ Антителата на преболедувалите са универсални(за цялото семейство и всички мутации), изключително ефективни(няма дори място за сравнение със спайк ваксините,разлика1,300% в Израел) и дълготрайни (поне 20 месеца и вероятно до живот, наблюдавайки антителата срещу SARS- Cov от 2002) Има огромни очаквания към френската класическа и безопасна ваксина с инактивиран вирус Valneva, която показва ефективност срещу Делта до 98.5%. Но сами разбирате, няма как да знаем колко ще бъде добра срещу бъдещи мутации И ТЪЙ, ако SARS-Cov-2 сам не еволюира до нещо безопасно, то единствената сигурна преграда срещу него натуралният имунитет. Колкото до ваксините на Moderna, Pfizer, Astra Zeneca и J&J, те са Full of shit и ако има честна конкуренция, ще бъдат изметени от Valneva още до края на годината.

Тоя Дир наистина само с тъпия ковид се занимава. Всяка втора статия за измислената пандемия. Вече ми е дори забавно . Чудя се дали въобще някой им се връзва че има ковид?

За какво им плащат?! Я как захлебиха тия гущери...

Това ви е 9012749012476-та статия за ваксините. Прекръстете се на ваксинарник.бг или vaksiDIRNIK.bg - все тая.

май не е много наясно с нещата. Ваксините към момента едвам пазят хората да не влизат в болница и в гроба. Не пречат на заразяването и разпространението на вируса. Естественото заразяване и естествен имунитет след това още по-малко. Дори двете заедно също. Вирусите се разпространяват докато се размножават. Докато се размножават също мутират. Не можем очевидно да спрем засега нито едно от тези. Може и никога да не успеем. Въпрос на време е да дойде следващата притеснителна мутация. Каква ще бъде, колко смъртоносна, колко заразна и доколко ще заобикаля имунитета и ваксините може само да гадаем. Всичко друго са фантасмагории и шаманство.

Ако някой ми се похвали, че е ваксиниран, направо ще го потроша от бой. Сетне ще му набучат още игли, тоя път животоспасяващи

си нормален, толкова си и българин. Между теб и мангала дето преби жената в автобуса преди време няма никаква разлика. Тъпо, просто и неграмотно, безродно нещо. Помияр.

Да бе,да.Хората на запада почнаха да бият трета ваксина на възрастните,чакат всеки момент разрешение да набодат и дечурлигата ПОД 12,а ние тука се надаме ,че всичко е към своя край.Ядец такива новини не достигат на запада,тука се обявават за фалшиви и газ до ламарините.Пак ще си останем"на опашкатя"по всичко Ние не сме за запада,ние запада не го разбираме.

На тоя Запад? Какво точно ви предложи? Нахрани ли ви, или ви напои като Гърция и Испания 1986? Довлече ви "хултурна лгтб революция", цели се да разруши семейството като организация на обществото, и.. Аххх донесе ви ваксинки! 30 г никой не попита БГ пенсионера как живее, ама сега се спукаха да го спасяват... С ваксинки!

Ами убедиха се че не можаха да измамят човечеството и ще спрат да разпространяват и създадения от тях вирус. Ще създадат нов, по смъртоносен..

Ми хубаву. Ши изчакам догодина, доамина, дай Боже да изчезне вируса и тогава няма да има нужда да се ваксинирам нали?

Хаспелиста, изказваш и моите мисли. Радвам се че масата българи са разумни и мъдри в това отношение. Нека да се знае, че ваксинацията срещу измислен вирус е нещо крайно лошо за хората.

Остискайте вие които не сте ваксинирани, а на останалите ще се молим за тях.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3228105607476790&id=100008321461182

Фейсбук стринките - спасение на човечеството от фарма мафията, извънземните покровители и Лорд Дарт Сорос.

поредния малоумник със статиийки от ФесБук... Слагай си феса и се пръждосвай.

Центр имени Гамалеи подал в Минздрав России заявку на регистрацию вакцины "Спутник V" против коронавирусной инфекции для подростков в возрасте от 12 до 17 лет. Об этом сообщил "Интерфаксу" представитель ведомства. ко каза?

Изкарах две години без да се ваксинирам и да спазвам мерки. Още една не ме плаши. Плаши ме, че тия приказки ни ги разказват от началото. “Затваряме се само за две седмици”. Единственото, което ни спасява в момента е, че сме с нисък процент ваксинирани и няма мегдан да ни пробутат вакс паспорта, задължителна игла по 3 пъти на година, ако искаш да си бял човек и останалите дивотии. Малко поводи за гордост са ми давали българите, но искам да благодаря на всички сънародници, че към момента проявяват здрав разум!

Най-трудната част от затварянето за две седмици са първите две години.

С толкова акъл си си намерил правилното място - на хаспела!

Предпочитам да ръгам на хаспела, отколкото да лъжа сънародниците си за 50 стотинки на коментар или една заплата в някоя от “основните” медии ;)

Ако някой се ваксинира и го набарам, ще го потроша от бой. Много ще съжалява задето си е набол иглите.

Право на личен избор е! Както да се набоцкаш, така и да откажеш БИОПРОДУКТА! Злобата и ненавистта са присъщи на дребните душици. Независимо от емоционалното им състояние!!!

Аз пък такива като теб да не ти казвам какво ги правя. После много ще те болят задните части.

Хората, които не се ваксинират, ще бъдат естествено имунизирани, -------- ДУПЧЕНЕТО НЯМА СМИСЪЛ! БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ НАЙ-ХИТРИТЕ НА ПЛАНЕТАТА...

Нямаше да оцелеем, ако не бяхме хитри. Най-старата държава в Европа сме и за това сме трън в очите на великите сили!

На първо място сме по простотия в Европа.

Хаха ега ти вица! Ама вие вярно полудяхте:))) Трън били, да не дава Господ! Личи си, че ни липсват 500 години развитие!

Датчани, австрийци, холандци вече се върнаха в нормалното.

Децата в Австрия - 3 теста на седмица, поне 1 от тях ПСР. Да ти имам 'нормалното".

Ако фашизмът за теб е нормалност, за мислещите хора НЕ Е!!! И за това навсякъде по света хората протестират. НОРМАЛНИТЕ хора, а не промитите мозъци, като теб. И не съм АНТИВАКСЪР, защото това не е ваксина. Имам всички имунизации, децата ми също. Но БИОПРОДУКТ никой от нас нама да си сложи!!!

Ти Ганьо и ваксинология ли си учил, че знаеш какво е ваксина, какво е биопродукт или кравешко гумно?

FFF

В статия на The Telegraph, озаглавена "Wuhan scientists planned to release coronavirus particles into cave bats, leaked papers reveal" се казва, че според изтекли документи през 2018-а учени от Ухан са планирали да пуснат във въздуха проникващи през кожата наночастици и аерозоли, съдържащи нов химера-тип шипов протеин от коронавируси на прилепи в пещерите с прилепи в Юнан, Китай. Има и още много, потърсете я. Също може да прочетете статията от 2017 в Ню Йорк Таймс, озаглавена "A Federal Ban on Making Lethal Viruses Is Lifted". От нея: През октомври 2014-а всички федерални финансирания са спрени за опитите да се направят три вируса по-опасни - грипа, MERS и SARS. Когато мораториумът беше наложен, той спря 21 проекта - казва до-р Колинс. През трите години от тогава, NIH направи изключения за 10 проекта. Пет са свързани с грипа, и пет със MERS. Този вирус е коронавирус, пренасян от камили, който е инфектирал 2100 човека от откриването му през 2012 и е убил една трета от тях, според данни на СЗО. За да се модифицират патогените, те трябва да са сериозен риск за здравето и работата трябва да доведе до ново знание, например ваксина, която да е от полза за хората. Също така не трябва да има по-безопасен начин да се извърши проучването. И тази я потърсете. Написах този коментар с линкове, беше изтрит веднага. Да видим дали този ще остане.

Най-накрая един умен човек да го каже официално, нали не искаме да слушаме Мангъров, поне чужденеца да чуем: "Хората, които не се ваксинират, ще бъдат естествено имунизирани, защото вариантът Делта е доста заразен. По този начин ще се окажем в ситуация, подобна на тази при грип. Може да се ваксинирате и да прекарате добре зимата. Или да не се ваксинирате и рискувате да се разболеете и вероятно дори да се озовете в болница", каза той. Значи ГРИП и който иска да се ваксинира, НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

"Хората, които не се ваксинират, ще бъдат естествено имунизирани" Нали имало стаден имунитет?

Човека ти го е казал елегантно, че ще мреш.

Участта на човек е да умре веднъж и след това се изправя пред съд. Така и Христос принесе себе си в жертва веднъж, за да премахне греховете на много хора, и ще се яви втори път: не за да изкупва грехове, а за да спаси онези, които го чакат с нетърпение.

Аз го изкарах този вирус, но около мен такива, които не го изкараха и се имунизираха, "елегантно" не са между живите вече ... Така че не се знае кой ще мре и кой не!

Благодарности на този човек! Модерна се оказва най-добрата ваксина - с най-малко сериозни странични ефекти и с най-висока ефективност! Това вече се признава официално! И докато Пфайзер намалявала като ефективност с всеки месец и трябвало задьлжително трета доза, при Модерна не било така и след месеци се запазвала високата ефективност!!!

Този не драматизира особено. Човекът си казва, че ваксинирани или не, още 1 година ще купонясваме пред ТВ. Тъпото е, че се трансформираме от стадо овце в рибен пасаж, но явно такава е човешката природа...

бил гей тс обяви миналата годин, че след 3 години пускат нов вирус, 10 пъти по-опасен и този път ще получи внимание. Тия двамата им пасват прогнозите, защото от един план ги взимат.

Хубаво, ама не му се е откъснало от сърцвто да признае, че естествения имунитет е най-траен и най-силен. Нищо, колкото - толкова от един мошеник.

г-н Директоре, я по-добре ни кажете в момента какви други ваксини разработвате, че да знаем каква пандемия ще ни удари след корона-вируса ?

модерен боклук.

Дано, да е прав!

Е, само година?!? Че къде ще пласирате продукцията... Я да се поправиш математически в прогнозата!

витанов къде е, за да всее малко страх и да се увеличи прогнозата?

Дай боже да е така!!! Имаше концепция за ваксина, която са предава по въдушно капков път, точно като ковид 19. Делта варианта ще свърши тази работа за дебилите ...

Дебил си ти, мъпет. Напоследък нон стоп измират "внезапно" куп знаменитости на запад, или наши. Все внезапно, на 45-60- годишна възраст и не от ковид.

Абе де да знам "ваксинираните" също пренасят заразата и заразяват, така, че каква е разликата? Видяхме, че и в болница влизат и умират... В ада ли няма да отидеш, ако се набодеш? Това ли е последната опорка, че нататък не знам, накъде можете да отидете?

До болница не стигат. Просто се строполясват като талпи. Кат Радосвет от Дарик!

Край на пандемията след края на "трите помпи" ... на инфлацията.

Тогава за чий да се ваксинирам.

То си е обяснено, ама трябва да се чете не само заглавието.

"Обяснението" доста куца. 1. Щом ваксината не предпазва от заразяване следва че ваксинираните масово ще се разболеят. 2. Хем всички неваксинирани щели да се разболеят, хем съществувало такова животно като стаден имунитет.

О даноо..че наистшна ми писна

Не се заблуждавайте! Този само се опитва да успокои временно общественото недоволство. Ще се опитват да ни тероризират вечно!

Край за вас. При нас тъкмо ще започва.

Аман от гадатели и лъжепророци.

Причините за съществуващата "пандемия" сапо-скоро икономическии гео-политически. Много му здраве на Изпълнителния директор на "Модерна", както и на прогнозите.

икономиката има голяма файда от пандемията... шЪ знаиш. Само ни лъжат, че има рецесия. Язе ставам все по-богат от тая пандемия... ти също...

Точно, че икономиката няма файда. Ха сега, се сети коя е най-голямата икономика в последните няколко години и кой би загубил най-много.

Рецесията задвижва икономиката и разтърси малко и виж кой печели най-много от войни, рецесии и бетствия! Ще ти подйсакажа: не е дребния бизнес, който изнася подобни прищевки на управляващите! А бачкаторите скоро ще са повече от работните места и ще работят за без пари. Проучи какво сле случва след ВСВ и колко време е продължило издевателстването на обикновенния работник!

Ма Амазончо, Фейсбукчо, очилатото Менгеле, безсмъртния ДжабаСорос, оракулът от Омаха станаха. Неимоверно богати

Всеки си решава сам! Ако искате си сложете ваксина, ако предпочитате се разболейте! Ваш избор! Стига с изродските статии и натиск. Хората имат глави на раменете си и могат да вземат информирани решения. Имат и съответната обосновка! Само в тая колака България се чудят как да разделят хората и да ги настройват едни срещу други. Време е да сменим мотото от "Обединението прави силата" на "С раздор управляваме"!

Дали е само в България, при положение, че в ЕС милиони не могат да отидат на работа без ваксване и/или тест?

затова следва трета игла

Нищо ни няма на българите. Не сме кекави като руснаците които от юли месец гинат по 800 на ден от някаква си настинка.

много са кекави тия руснаци. ето линк на официалния им сайт: стопкоронавирус.рф/information/

На теб ти е ясно че смъртността в Америка на милион е по-голяма от смъртността в Русия на милион?

Руснаците като брой население са над 20 пъти повече от нас, а смъртните случаи от ковид - 8-10 пъти повече. Ако си учил математика до 4 клас ще успееш да си го сметнеш кой колко е кекав.

верно ли бе???? 800/20 било по-малко от 27? аре бе Малиии... как се хвърлиха на амбразурата... Ама забравяте думата ОТ... ОТ... ОТ 3 МЕСЕЦА.... ОТ ЮЛИ МЕСЕЦ ПО 800!!!! Аре сега погледнете ние как бяхме ЮЛИ, АВГУСТ, НАЧАЛОТО НА СЕПТЕМВРИ !!!! Ба си русоробите бе.

ДОСЕГА ЩЕШЕ ДА СМЕ ГО ЗАБРАВИЛИ !! НО БАЙ СЕЛТАК НЕ ЩЕ !!

се изповаксинираха, и го забравиха викаш а, само дето в израел имат по последни данни над 720 души в интензивното, а ние имаме около 400, сиреч, почти 2 пъти по-малко, това е при около 70% с поне 1 доза в израел, нали действаха факсите , ко стана що тей става ся ????

имат... как няма да имат като и те са 60% ваксинирани. Ония с шапките отказаха ваксинация. Те тръгнаха здраво да ваксинират... ама набожните тъпаци... така и не стигнаха тия 70%

абе друго си е да си набиеш 7 плюса с ИП сменячката и да си мисли, че си излъгал някой.

.... Само дето в държавите където ваксинирането е задължително още не са го забравили.

в израел вече над 20% имат и трета доза, но нищо ако не стане с трета, може би с четвъртата ще стане, ако не пък с петата със сигурност ще стане

вече всички млади го прекарахме, и дано се окаже прав и още напролет спрат да ни облъчват, няколко дни леки болки в гърлото и лека отпадналост, все едно си на 60% , това беше, а какви грипове съм карал преди едвам ставаш от леглото, не ти се яде, сваляш 8-10 килограма от неядене

Вкъщи тримата го изкарахме като лек грип. Детето село го заболя гърлото и се разсополичи. Един възрастен с малко медикаменти и без температура, само малко болкии в гърлото. Аз малко по-тежко, но съм от болнавите по принцип и гарам доста тежки грипове. Въпреки това усетих лека отпадналост , почти без болки в гърлото. Да, загубих вкус и мирис, но се връщат. В крайна сметка стана ясно, че тежко се разболятва стари, болни и дебели. Другите го минават като лек грип. Всеки има право да се ваксинира или не. И да си понесе последстваията от решението. Време е да се спре с натиска и простотиите по цял ден по разни платени медии!

Щото аз дебел не съм. Просто съм малко по-нисък - за тези килограми трябва да съм 2 и 30.

И аз карах същото като теб. Само че се тествах и не беше ковид. Обикновена сезонна настинка, както в предишните години, когато нямаше ковид. Това, че си карал някакво ОРЗ (остро респираторно заболяване) както го пишат лекарите не значи че си боледувал от ковид. Имаш ли тест? Как разбра, че е било ковид?

Чудните па тестове! Даже и бе се знае кво точно открива