Втора юридическа победа за Строс-Кан

Френската прокуратура няма да разследва поради липса на доказателства жалбата на френската писателка Тристан Банон, която обвинява в опит за изнасилване бившия шеф на Международния валутен фонд Доминик Строс-Кан, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Втора юридическа победа за Строс-Кан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дотук добре, Доминик ! ------ Кога започваме да си говорим сериозно за Юго-Източна Европа ?! ( Пастисът от тебе, на мен ми омръзна с тез ваште францушките превземки . )

зорлен ще го напрвят наследник на Саркозито...

Абе нещо много бавно загрява тази писателка!Сетила се след 8 години.Или просто старецът е на мушката и дай са стреляме.Не оправдавам в никакъв случай Строс-Кан,но нещо съмнително ми се вижда историята на госпожата.Къде е спала толкова години?Или сега е удобен момент да се рекламира.

не е спала, но първо казала на майка си какво е станало... майка и (и тя социалистка...)и казала да не подава жалба, за да не се петни името на партията... абе социалистически работи - "трай си мама, поискал си човека, ти недей сега да ходиш в полицията, нали не те е таковал все пак.."

Тази юридическа победа не може да умаловажи моралния крах на един самозабравил се човек.

когато си 2 пъти евреин/по майка и баща/ законите не важат за теб.

еврейка и то много богата!!!

Обвинила го, че се е опитал да я изнасили, но - по дяволите, не успял!

....и сега не може да го 'цица'. Защо мисля така - каква, според вас, е причината да отиде млада и красива насаме с МНОГО известен коцкар. Сигурно, за интервю.